kizartmadim.. yagsiz pisirdim..
izgara köfte 100 gr 72 kcal yazio ..
iyi o zaman bi tane daha yiim :roflol:
walla kizlar doymmuyorum.
napiim :)))) surda 2haftam kaldi.. en az 66 ya inmem gerek. 15 mart tr ye geliyorum ve orda kesin kilo alicam.
bu kiloyla gidersem 72-73 lere cikarim.
kızlar sabah meyve suyuyla başladım günee....öğlen patates salatası akşamda meyve salatası yaptımm .................................birde 1 saat yürüyüş yaptım hızlı tempolu yürüdümm..umarım havalar güzel giderde hep böyle devam ederim :))) ŞİRİNELERR imm hadi bakalımm hepimize kolay gelsin işimiz zor valla :))))))))
çiğdem,medusa ( son sayfada siz varsınız) ikinizde harikasınız böyle devam edin sakın bozmayın:lepi:
hilmiye kuu sıvıyağ margarinden daha iyi değilmi nasıl margarinle bi tabak sıvıyağla yarım tabak anlamadım:uhm:
kaydirigubbakcemile3kızlar ben bugün uzun bi süreden beri ilk kez 63'ü gördüm
yarından itibaren sıkı diyete giriyorum 12'sine kadar 2 kilo vermem lazım.kaydirigubbakcemile2
bugün sabah iki dilim kepekli ekmekle iki zeytin,az peynir,iki çatal helva,şekersiz çay
öğlen bi kase cornfleks
ikindi bi tabak kısır
az öncede bi parça çikolata yedim (250 cal.) yemesem iyi olacaktı ama evdeki son çikolataydı yemesem çatlardımsempatiksalakcinni
akşamıda meyveyle geçiştiricem.
çiğdem,medusa ( son sayfada siz varsınız) ikinizde harikasınız böyle devam edin sakın bozmayın:lepi:
hilmiye kuu sıvıyağ margarinden daha iyi değilmi nasıl margarinle bi tabak sıvıyağla yarım tabak anlamadım:uhm:
SIVIYAĞLA KALORİSİ DAHA AZ OLUR BENCEDEakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?