Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sakıııııınklava: yazık o kadar emek ver sonra 6 kilo al aman yapma gülüm sakın alma bak verene kadar ne kadar zorlanıyoruz dikkat et nolur sakın alma ne kadar güzel bir kiloya gelmişsin dikkat et tatlım...aklinialirimsmile

ay kaç zamandır yazamadım uzaktan takip ediyorum sizi kızlar yarın gece gidiyorum hayırlısıyla bakalım neler olacak döndüğümde

kızlar çok uykusuzum2 saat uykuyla duruyorum..spor filan yapamam herhalde.bugün tartıldım 100grcık gitmiş bu kadar emeğe..

Yamıştım sabah ama gitmiş(
Ben sabah yediğimi yazayım, 1 dilim ekmek labne peyniri sürdüm şekersiz çayla birlikte,
Öğlen bir fincan kahveyle fırında poğaça pişiyor 1 tanede ondan yiycem...

amlee cim senle başlangıç kilomuz aynı dikkatimi çekti.canım sen 70 kiloya düşmen kaç haftayı buldu?Bir de spor yapıyor musun?öptüm

ÖĞle bır tabak yoĞurt ve bır dılm Çavdar ekmeĞı
akŞam pılav ve barbun yemeĞı yemeyı dÜŞÜnÜyorum.
Kızlar ne kadar pılav yemelıyım.(kalorı olarak sÖylersenız sevınırım.)

canim eger pilav sivi - ya da tereyagliysa yarim tabak.
margarinleyse 1 tabak yiyebilirsin.
pirincin kalorisi pek yüksek deil iste icindeki yag miktarina bagli.

Pirinç, pilav (68 gr) 74 kcal.

benim hesaplamam bi tabak yersen 300 kcal.

Kizlar esim disardan bisiler almaya gitti.. yogun bir aksam yemegi olacak..
efe annemde kalacak bu gece. esimde hadi gel güzel bir aksam yemegi yiyelim dedi.kiyamadim.
cozutmamaya calisirim :)

Slm kızlarrr opuyorumnanaktan

Bugün ne yedim bakalım paylaşalım sempatiksalakcinni

Sabah lahana maydonoz ve limonla yaptığım iğrenç suyu içtim önce :bbo:

Sanırım o kokuya bir daha dayanamıcam :gitme:

Sonra kepek ekmekle bir kibrit kutusu penir ve bir yumurtanın yarısını yedim(yarısını anama virdim sempatiksalakcinni)yanında az şekeli çayımı içtim haa birde iki yaprak marul azcık maydonoz yidim

Öğlen arkadaşım gelmişti patetes salatası yaptım,annemde hamuru kızartarak bi börek yaptı ama ben bi tane bile yemedim patates salatamla kepekli grissinimden bi adet yedim yeşil çayımla birlikte

Akşam da önce çorbamı içip ardından fırında tavuk yicem (yağsız ve az)kaydirigubbakcemile2

57kilodayımm ve düşmek istiyorum artıkbilmiyorumkismile

kızlar gece çıkıyoruz yola allahın izni ile gidip gelince kilo vermeye devam orada almamaya gayret edeceğim inş. başarabilirim

Selamlar,
zalimi sana hayırlı yolculuklar,
Bende saat 3 gibi bir tabak ıspanak bir dilim ekmekle yedim,
saat 6 gibide, 3 kaşık ıspağı bir kase yarım yağlı sarımsaklı yoğurtla karıştırıp (cacıkvari) yedim,
Şimdi meyvemi yiyorum, sonrada 40 dk step yapıcam....

kızlar ben bugün uzun bi süreden beri ilk kez 63'ü gördüm

yarından itibaren sıkı diyete giriyorum 12'sine kadar 2 kilo vermem lazım.kaydirigubbakcemile2

bugün sabah iki dilim kepekli ekmekle iki zeytin,az peynir,iki çatal helva,şekersiz çay

öğlen bi kase cornfleks

ikindi bi tabak kısır

az öncede bi parça çikolata yedim (250 cal.) yemesem iyi olacaktı ama evdeki son çikolataydı yemesem çatlardımsempatiksalakcinni

akşamıda meyveyle geçiştiricem.

çiğdem,medusa ( son sayfada siz varsınız) ikinizde harikasınız böyle devam edin sakın bozmayın:lepi:

hilmiye kuu sıvıyağ margarinden daha iyi değilmi nasıl margarinle bi tabak sıvıyağla yarım tabak anlamadım:uhm:

SIVIYAĞLA KALORİSİ DAHA AZ OLUR BENCEDEakannehir

kaydirigubbakcemile3

SIVIYAĞLA KALORİSİ DAHA AZ OLUR BENCEDEakannehir

loo kizlarrr margarinin kalorisi sivi yagdan daha düsükkk...

diyetin kitapini yazdim ben uleynnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile

Hilmiş yanlışın var, bak bütün kalori tablolarındaki kalori miktarları hepside aynı oran var
tereyağı 28 gr 206
margarin 28 gr 204
sıvı
yağ 28 gr 130

yeni bir bilgi daha öğrenmiş oldum.Eeee ne de olsa öğrenmenin yaşı yoktur öyle değil mi askito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…