Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok doğru, hani diyoruz 2 kilo verdik aslında çoğunu su ödem felan atıyoruz.. En sağlıklısı yavaş kilo vermek...Bu arada emine zayıf halin çok ama çok güzel cidden çok güzel bir yüzün var, mankenlere taş çıkartırsın bebem sakın pes etme..

hilmişşş yaprak sarmasını türkiyede yersin şimdi yesen zaten morelin bozulacak.boşver gülüm sen yeme.

çiğdem geçmiş olsun canım.
ebtuna ne güzel işte 600gr.vermişsin sevinmen lazım.
benim gibi hipotroid hastası olupta zayıflamaya kalkmak o kadar zor kiii anlatamam.o yüzden kesinlikle yılmaman lazım.
ben de sabah sporumu yaptım.bizim ufaklık kalkınca bir saat onu dolaştırdım.
eve geldik.bebeüişimin çorbasını içirdim.hiç bu kadar güzel yememişti.dünyanın en mutlu insanı ben oldum.yeter ki omutlu olsun ne yapalım.kendimi öyle avutuyorum işte.
ahhh şu kilolarrrr

günaydin kizlar dpn gece ki kacamagima nutellali ekmekte eklendi :)))

ay bugünde protein diyetine basladim. bi gecede 500 gram geri almisim.

evde 1 tencere yaprak sarmasi varr.. ooooooooof offfffff...

Hilmiş asrın en hızlı kilo verip alan karusu:roflol:Neyse şekerim bugün onu fazlasıyla geri verirsin, 1 günlük kaçamaktan bişey olmaz, menssen canın talı çekmiş olabilir..

ok aycin yemicem sana söz veriyorum :))
birine söz veriim .. dedim :roflol:
söz verdigimde mutlaka tutarim hahaha

cidom yeni bitti reglim canim.
ondan olabilir.. cünkü cogu zaman tuttum kendimi. dün gecede bir patlama oldu.
neiseee

öptüm sizii ben kacar

aysbar doğru diyosun da şekerim bak burda ne kadar güzel kilo veren arkadaşlar var
ben onca spora ve diyete rağmen 600 gr veriyorum
eee bu da benim canımı sıkıyo işte
pöfff neyse bu da geçici bi dönemdir
atlatırım inşallah ne diyim
yani pek cozutma değil de...hevesim kaçtı diyeyim,bu benim için daha kötü oldu

çidoşum aşkito için dediğinde çok haklısın hiç şaşırmıyom artık onun verdiği-aldığı kilolara:))

kız hilmiş alemsin valla

bak sakın yeme ben söz möz anlama nerden bileyim loo senin yemiyeceğini
bana tartınla gelsempatiksalakcinni
cuma sonuç iyi çıkarsa ozaman inanırım.kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar a.s.

benim eşim izinli olduğundan perşembeye kadar diyete ara verdim ama normal şekilde gidiyorum abartmıyorum.kiloda 62-62,8 arasında gidip geliyorum aynıyım yani,sonrasında tam gaz devam inşallah hedefe ulaşana kadar.

amanin ben karabiber ve tarçından nefret ederim. ama işe yarıcaksa burnumu tıkar içerim

medusacım sen erkeklerin öyle dediklerine bakma.zayıf ve güzel hatun görünce gözleri faltaşı gibi oluyorlar kaydirigubbakcemile3
rejime tam gaz devam

ay evet haklısın. ben seni bööle seviom derler ama zayıf hatunlara bön bön bakarlar.

Haklısınız kızlar erkeklerin dediklerine kulak asmadan devam etmek en iyisi kaydirigubbakcemile5

Dün teyzeme masajla yağları eriten bi kadın geldi. Tabi bitkisel bir yağı var ve bu yağı almanyadan sipariş ediyor.Almanyada 17sene bu işi yapmış. Burda da bir sürü kişiyi zayıflatmış.

Bana dedi senin göbek mahvolmuş hemen sanada bu yağdan alalım falan diye. Neyse bende o gidince teyzemden kadının kullandığı yağı aldım göbeğime masajla sürdüm.Zaten kadının yaptığı masajda 5dkyı geçmiyo yani. Streç filmle göbeğimi sardım kurutma makinesi tuttum üstüne vıcık vıcık terledim tabi. Sonra çıkardım. Duş aldım.bugünde aldığım ama kullanmadığım lahana yağını sürdüm. Aynı şekilde uyguladım.Zaten bu kadının kullandığı yağı iki günde bir uygulamak gerekiyormuş bende o yağı yapmadığım günlerde lahana yağımı yapıcam denicem bakalım ne kadar fark edecek.

Öğlen çorba yedim içine iki üç lokma kepek ekmek attım birazda salata yedim yağsız bol limonlu.

Az önce canım öyle tatlı çektiki çok küçük yerli muz yedim napimm krizim tuttu :a015:

Akşam 5de dersim var evden 4de çıkıcam o saatte akşam yemeğimi yiyip de mi çıksam ne yesem gelince mi yesem ama 8,30da anca gelirim şaşırdım kızlar bi yardım etseniz?

ya neden sabah akşam tartılınonus yevrüm? insanın piskoloğu bozulur.

ben sabah 1 kiprit peynir,5 zeytin 1 dilim ekmek

ara şekerli sıcak kakao 70kcal

1 saat sonra 2 lokma benimo

öğlen
1 dilim ekmek
yarım tabak guru fasille

akam da fırın balık ve salata yiycem

ikraa canım bizim takım şu anda dolu.ve 2 tanede bekleyen yedekte üyemiz var.ilk boşalan yerlere onları alacağız.istersen burada yedek listesinde ol istersen cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine msj bırak.boşta bir takımsa sana davet gelecektir.

Yarışçım bende öyle düşünüyorum bakalım artık en iyisi giderken yemek

medusam gelismeleri bildir bize tatlim..

aysegülüm abartma sakin canimm. anlamadan alirsinn..

sabah
1 kasik labne peynir

öglen
1 büyük bardak süt. tatli krizi gecirmeyim die 1 kasik kakao attim icine.

aksam da izgara köfte yicem

bende sabah aksam tartiliyorum. dün 68,1 dim bugün 68,5.
cuma günü 69,7:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…