Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay evet ya ben öyle kadınları görünce kendimden utanıyorum. minicik bebeği olanlar incenik geziyor. benim oğlan 1 yaşını doldurdu ben daha yuvarlana yuvarlana gidiyorum.

gecmisi okumadann sevinci paylasmak istiyorumm..
haftasonu diyeti bozmayarak ne kadar iyi ettigimi bu sabah anladimm :teytey:
cuma dan bu yana 1,6 kg verdimmmmmmmmmmmmmm :lepi::lepi::lepi:

anah :1shok: bu ne hız bacım. helal valla

selam kızlar
yarıscım naber

bu topikten en son cıktığımda 50 idim
şimdilerde 75 lik koca bir dana gibi geziniyorum
memişlerim göbeğime kadan değiyee akannehir

:roflol: ay güldürdün beni kıs. gruptan ayrılan zapıtıyor galiba.

5 erken değil mi ya ben geberrim valla acluktan

kızlar ya hangi çaydan bahsediyosunuz? ben de isterim.

Güünaydınlar aysbar,
pregant, canım geçmiş sayfalarda var çay,ayçincim biliyor tarifi bende yazarım ama eksiklerim olabilir diye düşündüm ama yazayım ayçin düzeltsin..
4 elma(kabuklarıyla beraber 4 bölünecek)
1 adet limon
Kbuk tarçın 1 adet
1 adete tane karabiber
3 litre su kaynatıp 2 gün işçinde bitiriyorsun..

günaydın kızlarrr

az önce sevgilimle konuşuoduk diyetten falan sakın diyet yapma şimdiki kızlar zayıflıcaz diye teneke gibi oluyo hiç sevmiom hatun dediğin etli butlu olcak diyoo gülmekten gebercem yaa kaydirigubbakcemile3

ben tabi diyete son gaz devam

sabah kepek ekmek penir ve zeytinle açılışı yaptım :))

medusacım sen erkeklerin öyle dediklerine bakma.zayıf ve güzel hatun görünce gözleri faltaşı gibi oluyorlar kaydirigubbakcemile3
rejime tam gaz devam

1 yemek kaşığı tane karabiber olarak değiştiyorum çidom.gerisi doğrudur efem
hahaha benimkide öyle diyor.hem senin kilon iyi der.bende yerim pışıkkkkkkaklinialirimsmile

dun aksamdan buyana baya kendımı kaybettım karbonhıdratlara hucum ettım dun gecen hafta aldıgım pantolonu 1 bende kucugu ıle degıstırdım tabe kıcım ıcıne gırmıyo ve gıycek bıseyım kalmadı 40 beden aldıgım pantolon ıle 36 beden arasında sıkıstım kaldım 40 beden bol gelmeye basladı 38 olmuyo 36 gırmıyoo ve yemek yedıgım ıcın pısman degılım ıhtıyacım vardı kendımı mutlu etmek adına ve su dakkaka ıtıbarı ıle dıyetıme kaldıgım yerden devam edıcem

bu arada acayıp odem tutmusum resmen sısık elım yuzum napmalaıyım kızlarr bı akıl verın bakım

fatot naptın sen kuzum.
12 marta ne kaldı ve sen senin hedefinide geri çekmiştin.napacaksın hedefi nasıl tutrucaksın.
zaten senin verdiğin diyet listende aç kalacak bir durum yoktuki neden bu kadar hırpalıyorsun kendini bence o listeye tam uymadığın için hep az yediğin için gözün dönüyor.

Ay kızlar ben bu diyet işine iyice alıştım, miğdemmi küçüldü ne hiç iştahım yok artık..
Sbah bir dilim ekmekle 3-5 zeytin şekersiz çay zor yedim,canım hiç istemiyordu
Şu ssat oldu şimdi şekerli türk kahvemi içtim, yemek yemem gerek ama canım hiç istemiyor,belki içinizde n oh ne güzel işte diyenler olucak ama sağlığımı kaybederim diye korkuyorum kendimi çok halsiz hissediyorum vede başım ağrıyor..Ama tıka basa dolu gibiyim, sanki yiyince kuscak gibiyim oıderece..

selam kızlar
ayçin canım yazdıkların beni çok etkiledi...hepimizin yaşadığı şeyleri o kadar net yazmışsın ki...daha neler neler sayfalarca yazabilirz...benim için de bir zamanlar ne kadar zayıftın inceciktin falan dediklerinde çok üzülüyorum çünkü o bir zamanlar 5 sene kadar önce:))biridi de düğün resimlerim için burda şimdiki halinin yarısı kadarmışsın dedi çok üzülmüştm...herkes karşında hapur hupur götürürken sen suçlu gibi yersin,hep bi eziklik hissedersin...düşündüğün ilk şey kilo vemekitr...aahh ahh insn ne gezmek istiyor ne kimseyle görüşmek...çünkü duyacağın şeyler belli...
amaaan bu iş çok zor ama yaa...
ben geçen hafta 600gr verince çok kötü etkilendim çünkü çok çaba gösterdim,her gün deli gibi yürüyüş yaptım,egzersizleri hiç bırakmadım yediklerime cidden çok dikkat ettim...o 600 gr beni mahvetti,psikolojimi bozdu resmen...bu kadar uğraştım canım çıktı 600 gr verebildim eee ne uğraşıcam ki dedim:))
ama toparlanmam tekrar hırslanmam lazım yoksa daha da şişicem ve mutsuzluklarım gittikçe büyüyecek...
600 gr vermek hırsımı sildi götürdü,motivasyonumu düşürdü...oooff offf kendime gelmem lazım

çidom sen mideni üşütmüş olmayasın?

biz yıllardır bu diyet olayındayız ama hiç böle olmadık onu bırak tatlı gördüm mü tıkabasa yemiş olmak bana işlemezkaydirigubbakcemile3

emoşum şimdi şu 600 gr mı bir kenara bırak

bak benim spor hocam bana derdiki neden tartılıyorsun?
kaç kilo olduğun yada kaç kilo verdiğin neden bu kadar önemli.
tartılamk yerine aynaya bak kendini iyi hissedene kadar incelmek için çabala.tartıdaki rakam seni yanıltır çoüğu zaman derdi.
aslında doğru söylüyor bence bunuda düşünmek lazım.
ogün belki ödemin vardı öyle çıktın ertesi gün belki 1 kilo eksik çıkacaktın.
yapma emoşum devam et yılmak yok.

çidom sen mideni üşütmüş olmayasın?

biz yıllardır bu diyet olayındayız ama hiç böle olmadık onu bırak tatlı gördüm mü tıkabasa yemiş olmak bana işlemezkaydirigubbakcemile3

Aslında olabilir canım, çok halsizim vede başım çatlıyor yada canım sıkkın onunda etkisi olabilir, şimdi 2 kaşık pekmez aldım ağzıma, bir kasede çorba içicem zoraki .yoksa açlıktan bayılazaam..

günaydin kizlar dpn gece ki kacamagima nutellali ekmekte eklendi :)))

ay bugünde protein diyetine basladim. bi gecede 500 gram geri almisim.

evde 1 tencere yaprak sarmasi varr.. ooooooooof offfffff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…