Günaydınlar fıstıklar,
ne güzel morel veriyorsunuz, gerçeklerle hem yüzleşiyoruz hemde kendimize gelmemizi sağlıyor.. Hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız, biz şanslıyız en azından hepimiz birbirimize destek veriyoruz.. Başarabileceğimize inanıyoruz...
Yaşımız çok genç, şimdi zayf olmuyacağızda ne zamn olucaz, çocuk doğurmuş incecik bi bayan gördüğümüzde ay ne güzel hiç doğurmamış gibisin deyipte onlara imreneceğimize, tutlım şu boğazımızı, onlar bize imrensin, kendimize güvenimiz artsın,İnanaın eşlerimiz bile bizimle daha ilgili olucak, biz onları kıskanacağımıza, ay ben şişkoyum beni beğenmezse diye düşüneceğimize, incecik olalım onlar bizi kıskansın..
İmkansız değil kızlar eminim hepimiz yaza bomba gibi gireceğiz...
gecmisi okumadann sevinci paylasmak istiyorumm..
haftasonu diyeti bozmayarak ne kadar iyi ettigimi bu sabah anladimm :teytey:
cuma dan bu yana 1,6 kg verdimmmmmmmmmmmmmm :lepi::lepi::lepi:
selam kızlar
yarıscım naber
bu topikten en son cıktığımda 50 idim
şimdilerde 75 lik koca bir dana gibi geziniyorum
memişlerim göbeğime kadan değiyee akannehir
Tebrik ederim cimcime, inşallah dahda incelirsin...
Bende öğlen, bir kase çorba bir dilim ekmekle yedim,
saat 5 gibide akşam faslını kapattım, kuru fasulye yedim bir tabak, 1 dilim ekmek 2 tanede kornişon turşu yedim, canım çok fasulye çekmişti dayanamadım yaptım..
Ayrıca günde 1 türk kahvesi 2 bardakta nescafe içiyorum,
Akşam sporumu yapıcam meyvemi yiycem başkada bişey yemiycem inşallah,
Kızlar saat 5 ten sonra yemek yemeyin inanın daha faydalı oluyor..
Kız emine çozuttun iyice, kendine gel artık canım,
Bak metobolizmanı hızlandıracak şu ayçinin çayından yap..
Benim komşuyla aynı anda başladık diete, oda her sabah yürüşü çıkıyor, sadece haşlanmış sebzeyle beslenir ama benim yarım kadar kilo verdi..
Bu çayı dendei 3 günde 700 gr. vermiş, çok memnun..
pregant alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın kızlarrr
az önce sevgilimle konuşuoduk diyetten falan sakın diyet yapma şimdiki kızlar zayıflıcaz diye teneke gibi oluyo hiç sevmiom hatun dediğin etli butlu olcak diyoo gülmekten gebercem yaa kaydirigubbakcemile3
ben tabi diyete son gaz devam
sabah kepek ekmek penir ve zeytinle açılışı yaptım :))
1 yemek kaşığı tane karabiber olarak değiştiyorum çidom.gerisi doğrudur efemGüünaydınlar aysbar,
pregant, canım geçmiş sayfalarda var çay,ayçincim biliyor tarifi bende yazarım ama eksiklerim olabilir diye düşündüm ama yazayım ayçin düzeltsin..
4 elma(kabuklarıyla beraber 4 bölünecek)
1 adet limon
Kbuk tarçın 1 adet
1 adete tane karabiber
3 litre su kaynatıp 2 gün işçinde bitiriyorsun..
günaydın kızlarrr
az önce sevgilimle konuşuoduk diyetten falan sakın diyet yapma şimdiki kızlar zayıflıcaz diye teneke gibi oluyo hiç sevmiom hatun dediğin etli butlu olcak diyoo gülmekten gebercem yaa kaydirigubbakcemile3
ben tabi diyete son gaz devam
sabah kepek ekmek penir ve zeytinle açılışı yaptım :))
çidom sen mideni üşütmüş olmayasın?
biz yıllardır bu diyet olayındayız ama hiç böle olmadık onu bırak tatlı gördüm mü tıkabasa yemiş olmak bana işlemezkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?