Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok haklısın canım. swenin de işin gücün var. biz sana bildirmeliyiz. ayrıca ceza filan versene kilo vermeyenlere sempatiksalakcinni

en kalabalık grup biziz ama günde 1 sayfa anca çıkıyor bizden

Sabah: 1 adet haşlanmış yumurta, salatalık, domates,
arada türk kahvesi,
Öğle,yarım hamburger
ara : muz

İyi geceler kızlar,
Gece gece bildirim yapmaya geldim ayoll:)))
Canlarım sabah ve öğleyi yazmıştım
Akşam: 1.5 kase çorba, 2 dilim ekmek yedim
1 fincan capicino,1 fincanda sütlü şekersiz kahve içtim...

kahvenin her çeşidini içmişsin çiidem. afiyet olsun.

kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5
bazı arkadaşlar sadece bulunmak için buraya gelmiş gibiler,ama böyke olmuyor...paylaşım olmayınca takımda olmanın hiç bir anlamı yok:1no2:
bize motivasyonu yüksek bizim de motivsayonumuzu yükseltecek arkadaşlar gerkeli,yaz da geliyor iş sıkı tutmamız şart kızlarvereliniortak
en kalabalık grup biziz ama günde 1 sayfa anca çıkıyor bizden

he vallahi,bazen geçmişe bi bakayım diyorum,bi bakıyorum 1 sayfa bile dolmamış
buraya yazmak insanın motivasyonunu arttırıyor,birbirimizin yazdıklarını da takip edersek takip edilidğimizi bilip daha iyi oluruz bencea.s

Aysbar nerde yaww, bana bi çizelge daha yapsa,
Aybars canım arkadaşım duy sesimiii...
Emoş h.geldin kuzum, gezdğin dolaştığın senin olsun yediğin içtiğini anlat:roflol:ay biraz garip genelde tersi sorular ama malum bulunduğumuz yerden dolayıı hahhahay

bende bugün iki dilim k.ekmeğiyle klasik kahvaltımı yaptım
öğlen misafirlikteydim bi açma biraz kısır ve iki küçük meyveli,bisküvili tatlı yedim
akşamda evde bikase sütlaç yedim sadece.

çiğdemcim sende çok iyi yemişsin bugün canım aynen devam et bozma sakınyerimseniben

pregant sende listene çok güzel uyup çatır çatır kiloları veriyosun tebrik ediyorum canım keşke senin kadar iradeli olabilseydim

geceyi ben kapatmışım sabah açılışıda ben yapayım :)

sabah sirkeli suyumu içtim,bundan sonra içmeye çalışıcam içmediğim hafta kilo veremediğimi farkettim.

kahvaltıda bi dilim k.ekmeği,bi minik domates,yarım salatalık,bi lokma peynir,iki zeytin,bi yumurta

aralarımıda yapmaya özen göstericem bu hafta biraz sıkı tutmak istiyorum inşallah uyabilirim.

selam kizlarrr

özledim walla ne yedigimi yazmayi :))

dün yediklerim:

sabah
1 simit
4-5 dilim ekmek :)
kizarmis patates ve beyaz peynir.

ara findik

ögle
kadayif tatlisi üzerine dondurma :jeyyar:

ara biskrem

aksam
mantar yemegi + ekmek
biber dolmasi+ ekmek
cacik

2 haftanin sonunda 1 bucuk kilo almis bulunuyorum.
sinirima 1 bucuk kilo var.
en yüksek 72 kiloyla dönersem kolay toparlarim sanirim.

hadii aysegüll ben gelmedenn mezun olacaktin unuttun muu??

kız hilmiş allah seni ne etmesin bide daha sınırıma var rahatım imajındasın
hadi 1 simit yedin ekmek neyin nesi klava:

sen hele bir dön takıma özel kampa gireceksin ve hemen mezun olacaksın ona göre

evet kızlar bu kadar şey yazdım yazarken kendimi kötü hissettim ama sadece 1 kaç kişi bu olay için yorum yapmış yani yine gelmeyen gelmemiş.

neyse pazartesi günü de bakıp yeni listeyi açıklayacağım.

temem kaptani$ko.. no proplemm.
haftada 5 kilo verme yetenegimi bilion :))

yazdigin soruna gelince. cok dogru bir karar bence. paylasimda bulunmayinca gercekten motivasyon düsüyor.

slm nedense bir süredir sayfaya bağlamıyor 504 hatası veriyor çıldıracaktım ya diskalifiye olacakmışım neredeyse inanamıyorum ya benim pcmi bozuk acaba dicem ama benim bilgisayarla uğraşan hakket var tüm msn ve face adreslerim kırılmış sizleride çok özledim dışarı çıkıp yazma immanımda yoktu pcye sabah format attırdım ama sanırım iş işten geçti dün k,lomuda bildiremedim defalarca girmeye çalıştım bi girdim net gitti kablosu sağlam deil ama bundan sonra bozulmaz herhalde paylaşımlarıma devam ederim bir süre kimseye bişey diyemem herhalde kilo yazılmıştır ama söyleyim yine regl haftasındaydım dün 3.gündü ama ona rağmen 84.6 yı görmüştüm yeni ticker yapcağım ama şimdi geçmezse haftaya hepsini geçiririz

ya ayran diyetini okudum biraz önce detoks olarak yapmak istiyoum aslında 1-2 gün yapsammıki dayanabilirmiyim acaba sonrasındada çok yemeklere saldırmadan bu hafta baya verebilirim sanırım içtiğim primolut hapından dolayı çok şişlik oldu biraz kendimi hafifleteyimkaydirigubbakcemile3

Saol tatlımm..
Ya çok güzel bi balkonum var kapalı ve manzaralı+balkonda tv var+ birde var kahvesiz olmuyor malesef, bütün günüm nerdeyse orda geçiyor..dayanamıyorum:kedi:

oh oh. ankaranın neresinde oturuyorsun? kahveyi ben de çok seviyorum. yanunda cigara olsa daha güzel olur ama emzirdiğim için içmiyorum. sen içiyormusun?

Saol tatlımm..
Ya çok güzel bi balkonum var kapalı ve manzaralı+balkonda tv var+ birde var kahvesiz olmuyor malesef, bütün günüm nerdeyse orda geçiyor..dayanamıyorum:kedi:

ay yazmışsın zaten cigara var diye oh.

sigarayı bende içeceğim şimdi annemle beraber kahvede yanına sonra bir fal ohhh süper olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…