takıma alınacak yeni üyeler için önümüzdeki haftayı bekleyeceğim artık
listenin son durumu tam belli olsun ondan sonra
meraklı tüm kurallara uyarım yeterli paylaşımı yaparım bildirimlerimde atlama yapmam diyorsan haftaya listeye alacağım.
yalnız ben gerçekten bundan sonra çok katı davranacağım herkes bu süre içinde lütfen bir kere daha düşünsün takımda kalmak isteyip istemediğine karar versin.
böyle herkesin peşinde koşarak kendimi ilkokul öğretmeni gibi hissetmek istemiyorum.
takımın motivasyonun düşmewsine ve kilo vermelrin durmasına bundan sonra izin verilmeyecek.
gerekirse az ama sürekli burada olacak ve zayıflamayı gerçekten isteyecek üyelerle devam edilecektir.
Sabah: 1 adet haşlanmış yumurta, salatalık, domates,
arada türk kahvesi,
Öğle,yarım hamburger
ara : muz
evettttt kızlar gelelim bildirimlere
amylee+ fatot +zalimi + önümüzdeki haftada paylaşımlarda bulunmazlarsa diskalifye olacaklar.
meral + medusa daha fazla paylaşımda bulunmalısınız ve litfen geçmişide okuyunuz.
takıma girmek isteyen çok fazla insan var. kuralları bilipta bu kadar umursamazlık yada gerek görmeme başka yarışacak ve yarışmak isteyen insanlara haksızlıktır.
önümüzdeki hafta paylaşımı olmayan ve mazeretsiz bildirim yapmayan herkes diskalifye edilecektir.
BİLGİNİZE
kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5çiğdemcim desteğin için teşekkür ederim
burada hepimizin bulunuş amacı belli
gerçekten kilo vermek isteyen kişi burada bulunur bulunamayacağı zaman mazeretini bildirir.
hepsinden geçtim cuma günü uğrar kilosunu bildirir.
burada sürekli bulunup motive olmak isteyen kişilere haksızlıkmış gibi geliyor.
haftalardır bildirim yapmayıp aynı kiloyu geçtiğim üyeler var.
takımın derecesini ve motivasyonunu düşürmeye kimsenin hakkı yoktur.
zaten mazeretlere gerekli tolerans gösteriliyor.
burasının sadece bende olayım belki kilo veririm mantığındaki kişilerden oluşmasını istemiyorum.
paylaşım alnını takip edenler bilirler 5. takım son 1 haftada 2 mezun verdi biz neden veremeyelim.demekki bizde birşeyler eksik bu eksiklikleri tamamlamak için ben bir adım attım devamıda sizlerden gelecek.
en kalabalık grup biziz ama günde 1 sayfa anca çıkıyor bizden
kahvenin her çeşidini içmişsin çiidem. afiyet olsun.
Saol tatlımm..
Ya çok güzel bi balkonum var kapalı ve manzaralı+balkonda tv var+ birdevar kahvesiz olmuyor malesef, bütün günüm nerdeyse orda geçiyor..dayanamıyorum:kedi:
Saol tatlımm..
Ya çok güzel bi balkonum var kapalı ve manzaralı+balkonda tv var+ birdevar kahvesiz olmuyor malesef, bütün günüm nerdeyse orda geçiyor..dayanamıyorum:kedi:
temem kaptani$ko.. no proplemm.
haftada 5 kilo verme yetenegimi bilion :))
yazdigin soruna gelince. cok dogru bir karar bence. paylasimda bulunmayinca gercekten motivasyon düsüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?