- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
slm ben geldim gerçi benimle kimse ilgilenmemiş ama boshayallersmile
pregant çok sevindim kılo vermene..aysbarcım bende sezaryan oldum benimde göbeğim oyle kaldı kılo verince gitmişti..kılo aldım tekrar kocaman bir göbeğim var.tekrar kılo verme çabasındayımm..
Allahım hergün 40dk. fıtness yapıyorum çocuğa bakıyorum canım çıkıyor hala daha 1 gram veremedim.bugünde spor yapmıcam
çidom işthsızlık devam ediyor herhalde
bişey yememişsin kuzum.
reglye reğmen 0.5 kg vermişsin tebrik ederim canım.
takıma alınacak yeni üyeler için önümüzdeki haftayı bekleyeceğim artık
listenin son durumu tam belli olsun ondan sonra
meraklı tüm kurallara uyarım yeterli paylaşımı yaparım bildirimlerimde atlama yapmam diyorsan haftaya listeye alacağım.
yalnız ben gerçekten bundan sonra çok katı davranacağım herkes bu süre içinde lütfen bir kere daha düşünsün takımda kalmak isteyip istemediğine karar versin.
böyle herkesin peşinde koşarak kendimi ilkokul öğretmeni gibi hissetmek istemiyorum.
takımın motivasyonun düşmewsine ve kilo vermelrin durmasına bundan sonra izin verilmeyecek.
gerekirse az ama sürekli burada olacak ve zayıflamayı gerçekten isteyecek üyelerle devam edilecektir.
Teşekkürler cnm, aslında 59 un bile altındayım ama 59 yazıverdimyerimsenibenhaftya duraklama olursa diyeekaydirigubbakcemile3
Evet iştahım hiç yokKendimi iyi hissetmiyorum sanırım ondan sebep hastayımm
Yemek istiyorum ama sadece bi kaç lokma yiyince doyuyorum, Eşimde kızdı bana , yemiyorsun sonrada hastlanıyorsun diyee:umursamaz:
Ayşegül, emoş,medusa , kaptanımm kızlar tam gaz devam iyi kilo verdik, arada duraklamalarda olucak tabiii...
Pregant tebrikler canım,Maşallah listenede uyuyorsun ne güzell,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?