Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

browni mi yaaaa. bana 1 tatlı kaşığı reçel bile yasak. yemeyin len klava:

hoşbulduk tatlım hmmm bakıyorumda browniler yenmiş yasak yasakklava:tabi regl deilsen :dance: sigara içilmesi iyi deil aslında ne güzel içmiyprmuşsun yine bırakabilirsin ben sigarada dumanından rahatsız oluyorum suratıma gelince

Kızlar haklısınız aslında ama hem regl hemde ne bilim arada kaçamak yapmazsam diet sıkıcı geliyor bana, birde dengelemeyi biliyorum , kalorisini hesaplayıp ya ona göre diğer öğünleri azaltıyorum yada sporla telafi ediyorum...
Akşam: 2 küçük bier dolma, bir kase yarım yağlı yoğurt..

çidom canom en son kilonu söyle ona göre düzelteyim
bende sabah klasik kahvaltı
öğle ızgara köfte
akşam az bir dilim dondurmalı pasta yedim.

kızlar herbalife hakkında bilginiz var mı? oda zayıflatmaya yardımcı bir mama türüymüş.içinde her türlü vitamin varmış

çidom canom en son kilonu söyle ona göre düzelteyim
bende sabah klasik kahvaltı
öğle ızgara köfte
akşam az bir dilim dondurmalı pasta yedim.

Canım son kilom 59 olumunekankayizsmile

kızlar herbalife hakkında bilginiz var mı? oda zayıflatmaya yardımcı bir mama türüymüş.içinde her türlü vitamin varmış

Ben kullandım canım, 2006 da kullanmıştım..
Hemde bütün serisini almıştım hemen hemen,Tek beğendiğim yani ek aldığım vitaminlerden dolayı kendimi çok iyi hissetmemdi..
Evet mama türü, bir matara gibi bişeyle, mamayı karıştırıp, hergün sabah ve akşam onu tüketiyorsun,
Çikolata ve vanilya seçenekleri vardı benim kullandığım dönemlerde,
Hapları vardı, ayrıca birde hergün tüketmen gereken 2 litrelik suyla hazırlanan bir çayı vardıı,
Ama memnun kaldınmı diye soracak olursan bence gereksiz.. Ben o şekilde 2 ayda 6 kilo verdim inkar edemem ama inan yemk yemeyi özlüyordum, son zamnalarda artık tiksinmiştim..
Ayrıca o dönemde 200 e yakında bi harcama yapmıştım bu günkü fiyatı kimbilir ne kadardır..
Yinede senbilirsin tabi ...

Son düzenleme:
ilginç ama biz burada 2 ayda 6 kilodan fazla vermiyormuyuz ne kadar kaçırsakta veriyoruz genelde bende gittim onların bir konferansına çok ilgisini çekiyorlar insanın ama düşünsene mesela onun yerine ayran iç bişey yemezsen zaten vereceksin 2litrede çay gibi sıcak su süper:)biri vardı böyle ayda 5 kilo verdi geri kalan öğünlerde diyet deil kafasına göre takılıyordu üstelik haftanın 5 günü günü var kadının hepsinden yiyom diyo normal gittiğimizde gezmekte çıkarılanlar ve yediklerimizi düşünün diyette deil normalde böyle yani bendemi yapsam acaba diyorum şu üşengeçlik olmasa bahar çok uykumu getiriyor benim ya offf ama kullananların hepsi istedikleri kadar fayda alamadı ama alanlarda oldu tabi ben şu aralar sandaloz sakızı ve tatlı krizlerde sodaya(çok nadir)asidi kaçmış şekilde tüketiyorum şu aralar çok kötüyüm verdim ya kilo vücut direniyor sürekli canım bişeyler istiyor elim ayağım titriyor bazen ama yemiyorum:ecrin_bebek:şampiyonumlaelaelaelaelae

Haklısın cnm..
Hatta bu mamaların 2 çeşidinide almıştım ben çikolatalı güzeldi ama vanilyaya gelince çok fena bi tadı vardı hiç isteyerek içnmiyordum onu..
Ayrıca öğle saatinde normal yemek yiyorsun ama ondada bir sürü kısıtlamalatrr vardı yani boş işler gerçekten tam bi para tuzağı bence, neymiş dengeli ve sağlıklı zayıflamayımış, hepside boş laf..İstedikten sonra herşeyi yaparız.. Ben şuan halimden gayet memnunum istediğim her şeyi yiyorum ama azar azar, gün aşırıda sporumu yapınca ne kadar direnirse dirensin mutlak gidecek o kilollar...

evet bencede çitos aynen katılıyorum:))
şuanda kulaklarını çınlatıyoruz çok değerli bi arkadaşımla hahayyyyyy:)))

bugün yemediklerim..

sabah
kepekli ekmek
light peynir
light zeytin :roflol:

öglen
haslanmis sebze ve balik

aksam
ton baligi salatasi

:roflol:

haklısın canım bende ocak başından beri diyetteyim arada tatillere gittim verdiğim kiloları aldım ama ona rağmen 92den 85 düştüm

kahvaltıda bi dilim k.ekmeği,bi minik domates,yarım salatalık,bi lokma peynir,iki zeytin,bi yumurta

.

devamında
ara yarım muz
öğlen bi kase sütlaç
ara bi elma
akşam bi tabak pilav iki kaşık yeşil fasulye ekmek yokkk.
ara bi kase dondurma:icecream:

herkese günaydınnnn opuyorumnanaktan

bugün sirkeli suyumu içmeyi unuttum maalesef
kahvaltıda iki dilim kepek ekmeğiyle klasik kahvaltı yaptım.

biri brownimi dedi offfffffff nescafeyle süper gidiyor bi tanesi kesmiyo ama sırnaşık şey

ayşegülcüm yaa tığ gibisin ne gerek var sirkeli suya filan.bende çok içtim sirkeli suyu miğdem rahatsızlandı.gerçi bana iyi gelmemiş olabilir.ama maşallahın var fotolarda gördüğüme göre azcık yediklerine dikkat etsen vermek sitediğin fazla kilon kendiliğinden gider..

ayy sağol ayşegülcümopuyorumnanaktan ama gördüğüm kadarıyla sende öylesin şekerimyerimseniben

SAOL canım benim..ama benim göbeğim var birazda fazlam.eşimle aynı boydayız ondan iri olmamak için kılo verme çabasındayım..

günaydın kızlar herkese iyi pazarlarkaydirigubbakcemile3
aşkito yemediklerini yazman süper olmuş tebrik ederimalkisalkisalkisben de aynılarından yemedim:roflol::roflol::roflol:
çidoşum ve ayşegülüm bu brownie intense i ilk yediğim güne sövüp duruyom valla,nerden öğrendim insanın aklından çıkmıyo yaakafamçokkarıştıgerçekten çok güzel bi şey ama neyse unutalım onu:sinifsinif:
kaçamak yapmadan giden herkesi kutluyoruma.s.
ben gibi kaçak güreşenler de hadi artık toplanalım diyorum:roflol:sırnaşık şey

:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…