Ayşegül verirsin sen arkadaşım inşallah bende seni yakalarım beraber mezun oluruz..olumunekankayizsmile
Hilmiş gelmiş, h.geldin fıstık yalnız yetiklerini okurken içim gittii lem yemediklerini yazsaydın keşke hahhahahayy
Zalimi sende h.geldin cnm,
Bende sabah, 4-5 çatal patates kızartması bol bol salatalık yedim,
arada türk kahvem,
öğle:: emoşun meşhur browni çikolatasından aldım çok beğendim ya nefis bişey, iyiki bi kaç tane almamaışım dayanamz hepsini yerdim eminim...
Ayşegül verirsin sen arkadaşım inşallah bende seni yakalarım beraber mezun oluruz..olumunekankayizsmile
Hilmiş gelmiş, h.geldin fıstık yalnız yetiklerini okurken içim gittii lem yemediklerini yazsaydın keşke hahhahahayy
Zalimi sende h.geldin cnm,
Bende sabah, 4-5 çatal patates kızartması bol bol salatalık yedim,
arada türk kahvem,
öğle:: emoşun meşhur browni çikolatasından aldım çok beğendim ya nefis bişey, iyiki bi kaç tane almamaışım dayanamz hepsini yerdim eminim...
çidom canom en son kilonu söyle ona göre düzelteyim
bende sabah klasik kahvaltı
öğle ızgara köfte
akşam az bir dilim dondurmalı pasta yedim.
kızlar herbalife hakkında bilginiz var mı? oda zayıflatmaya yardımcı bir mama türüymüş.içinde her türlü vitamin varmış
ilginç ama biz burada 2 ayda 6 kilodan fazla vermiyormuyuz ne kadar kaçırsakta veriyoruz genelde bende gittim onların bir konferansına çok ilgisini çekiyorlar insanın ama düşünsene mesela onun yerine ayran iç bişey yemezsen zaten vereceksin 2litrede çay gibi sıcak su süper:)biri vardı böyle ayda 5 kilo verdi geri kalan öğünlerde diyet deil kafasına göre takılıyordu üstelik haftanın 5 günü günü var kadının hepsinden yiyom diyo normal gittiğimizde gezmekte çıkarılanlar ve yediklerimizi düşünün diyette deil normalde böyle yani bendemi yapsam acaba diyorum şu üşengeçlik olmasa bahar çok uykumu getiriyor benim ya offf ama kullananların hepsi istedikleri kadar fayda alamadı ama alanlarda oldu tabi ben şu aralar sandaloz sakızı ve tatlı krizlerde sodaya(çok nadir)asidi kaçmış şekilde tüketiyorum şu aralar çok kötüyüm verdim ya kilo vücut direniyor sürekli canım bişeyler istiyor elim ayağım titriyor bazen ama yemiyorum:ecrin_bebek:şampiyonumlaelaelaelaelae
Haklısın cnm..
Hatta bu mamaların 2 çeşidinide almıştım ben çikolatalı güzeldi ama vanilyaya gelince çok fena bi tadı vardı hiç isteyerek içnmiyordum onu..
Ayrıca öğle saatinde normal yemek yiyorsun ama ondada bir sürü kısıtlamalatrr vardı yani boş işler gerçekten tam bi para tuzağı bence, neymiş dengeli ve sağlıklı zayıflamayımış, hepside boş laf..İstedikten sonra herşeyi yaparız.. Ben şuan halimden gayet memnunum istediğim her şeyi yiyorum ama azar azar, gün aşırıda sporumu yapınca ne kadar direnirse dirensin mutlak gidecek o kilollar...
kahvaltıda bi dilim k.ekmeği,bi minik domates,yarım salatalık,bi lokma peynir,iki zeytin,bi yumurta
.
günaydın kızlar herkese iyi pazarlarkaydirigubbakcemile3
aşkito yemediklerini yazman süper olmuş tebrik ederimalkisalkisalkisben de aynılarından yemedim:roflol::roflol::roflol:
çidoşum ve ayşegülüm bu brownie intense i ilk yediğim güne sövüp duruyom valla,nerden öğrendim insanın aklından çıkmıyo yaakafamçokkarıştıgerçekten çok güzel bi şey ama neyse unutalım onu:sinifsinif:
kaçamak yapmadan giden herkesi kutluyoruma.s.
ben gibi kaçak güreşenler de hadi artık toplanalım diyorum:roflol:sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?