Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

pregant sende listene çok güzel uyup çatır çatır kiloları veriyosun tebrik ediyorum canım keşke senin kadar iradeli olabilseydim

bir süre sonra vücut alışıyor canım ya. aynadaki görüntü ve tartıdaki sayılar bana güç veriyor.

senin boy ve kilon nasıl canım?

bence hiç de kötü hissetme kendini. biz buraya bir amaç için geldik. kuralları bilerek. kurallara uymayanlar takımdan çıkacağını biliyordur.

pregant çok güzel kilo veriyorsun insana güç veriyor böle kilo verenler ben niye vermedim bende o kilolarda olcam diye kendi kendimi hırslandırıyorum ameliyata kakar 80i görmek istiyorum

sigarayı bende içeceğim şimdi annemle beraber kahvede yanına sonra bir fal ohhh süper olcak

abow. burdaki herkes içiyor galiba. valla son zamanlarda canım çok çekiyor. bırakalı 2 yıl oldu ama hala unutamadım.

biri bana bişey dedi ama bu konuda pek bilgim sizle paylaşıp yorumlarınızı alayım dedim krem sürüyormuş gerçi o kişi 20 cm inceltme sağlamış 2 ayda streç flme saryormuş kendini spor yapıyormuş sonra kurutma makinasını tutuyormuş yarım saat falan iyice rahatlama sağlıyormuş her spordan sonra

özür dilerim pregant bende bırakayım bari gerçi bana da annem veriyor senede 2 veya 3 çöp içiyorum paket demedm dikkati çekeyim buraya çok nadir yani benimki

pregant çok güzel kilo veriyorsun insana güç veriyor böle kilo verenler ben niye vermedim bende o kilolarda olcam diye kendi kendimi hırslandırıyorum ameliyata kakar 80i görmek istiyorum

sağol canım. ben kilom yüzünden iyice aşağılık kompleksine kapılmıştım. yaşımdan daha büyük sanıyorlardı. hatta beni görüp de tanıyamayanlar bile oluyordu. biraz hırs yaptım ama kilo verip incelmeye başlayınca herkes farkediyor ve ne kadar değiştiğimi, güzel olduğumu, azmimi övüyorlar. şimdi bundan güç alıyorum. ve kendimi daha hafiflemiş hissedince çok yemek istemiyorum

günaydııııııııın
herkese iyi hafta sonları diliyorumopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
hava süper,yapabilenler mutlaka yürüyüşe çıksın derimhihoyyyt

özür dilerim pregant bende bırakayım bari gerçi bana da annem veriyor senede 2 veya 3 çöp içiyorum paket demedm dikkati çekeyim buraya çok nadir yani benimki

ben bıraktıktan sonra elime bile almadım sigara. çünkü biliyorum ki elime alıp tek bir nefes çeksem hemen paket alıp bağımlı olmaya başlıcam. seninki azmış. bişi olmaz

günaydııııııııın
herkese iyi hafta sonları diliyorumopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
hava süper,yapabilenler mutlaka yürüyüşe çıksın derimhihoyyyt

günaydın emoş sempatiksalakcinni biz evde pinekliyoz daha

çıkcam birazdan yürüyüşe ama çok uykum var ya dün izmirde baya br deprem oldu çok korktuk ama uyuyamadım rahat

askitooooooooooo dikkatini alttaki imzaya çekmek istiorum orada herkesi dost kategorine koyarkem ben dış kapının dış mandalında kalmışım çok üzüldüm kendimi önemsiz hissettim ama neyse söyleyim sadece demiştim ay tam ben geldim herkes gitti sabahtan beri kimse yok yazıp duruyorum ben sana askitooooooooom diyom sen beni istemiyonmafoldumben

merhaba finduklar a.s.

pregantcım aslında ben kilolu değilim 1,65 boy 61 kilo ama ideal kilom 58 inebilirsem çok mutlu olucam.doğumdan sonra aldığım 5-6 kiloyu burdaki takımlarda verdim inşallah bu takımdan mezun olurum artık:)

evet hava çok güzel kızım uyuyo kalksın bi gezintiye çıkıcam bende.

oh oh. ankaranın neresinde oturuyorsun? kahveyi ben de çok seviyorum. yanunda cigara olsa daha güzel olur ama emzirdiğim için içmiyorum. sen içiyormusun?

Canım ankara eryamandayım ben,
Malesef sigara kullanıyorum, ama ben ne hamileliklerimde nede süt verirken hiç içmedim son 2 yıldır kullanıyorum..

Ayşegül verirsin sen arkadaşım inşallah bende seni yakalarım beraber mezun oluruz..olumunekankayizsmile
Hilmiş gelmiş, h.geldin fıstık yalnız yetiklerini okurken içim gittii lem yemediklerini yazsaydın keşke hahhahahayy
Zalimi sende h.geldin cnm,
Bende sabah, 4-5 çatal patates kızartması bol bol salatalık yedim,
arada türk kahvem,
öğle:: emoşun meşhur browni çikolatasından aldım çok beğendim ya nefis bişey, iyiki bi kaç tane almamaışım dayanamz hepsini yerdim eminim...

ay ben de kilolusun sandım. süpersin valla.

Canım ankara eryamandayım ben,
Malesef sigara kullanıyorum, ama ben ne hamileliklerimde nede süt verirken hiç içmedim son 2 yıldır kullanıyorum..

ben 10 yıl içtikten sonra hamile kalmak istediğim için bıraktım. sonra da gebelik, emzirme derken başlamadım. da sen nasıl başladın sonradan sonraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…