pregant sende listene çok güzel uyup çatır çatır kiloları veriyosun tebrik ediyorum canım keşke senin kadar iradeli olabilseydim
geceyi ben kapatmışım sabah açılışıda ben yapayım :)
sabah sirkeli suyumu içtim,bundan sonra içmeye çalışıcam içmediğim hafta kilo veremediğimi farkettim.
kahvaltıda bi dilim k.ekmeği,bi minik domates,yarım salatalık,bi lokma peynir,iki zeytin,bi yumurta
aralarımıda yapmaya özen göstericem bu hafta biraz sıkı tutmak istiyorum inşallah uyabilirim.
evet kızlar bu kadar şey yazdım yazarken kendimi kötü hissettim ama sadece 1 kaç kişi bu olay için yorum yapmış yani yine gelmeyen gelmemiş.
neyse pazartesi günü de bakıp yeni listeyi açıklayacağım.
sigarayı bende içeceğim şimdi annemle beraber kahvede yanına sonra bir fal ohhh süper olcak
pregant çok güzel kilo veriyorsun insana güç veriyor böle kilo verenler ben niye vermedim bende o kilolarda olcam diye kendi kendimi hırslandırıyorum ameliyata kakar 80i görmek istiyorum
küstüm sanaklava:alsanaalsanasmilemafoldumben
özür dilerim pregant bende bırakayım bari gerçi bana da annem veriyor senede 2 veya 3 çöp içiyorum paket demedm dikkati çekeyim buraya çok nadir yani benimki
günaydııııııııın
herkese iyi hafta sonları diliyorumopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
hava süper,yapabilenler mutlaka yürüyüşe çıksın derimhihoyyyt
oh oh. ankaranın neresinde oturuyorsun? kahveyi ben de çok seviyorum. yanunda cigara olsa daha güzel olur ama emzirdiğim için içmiyorum. sen içiyormusun?
merhaba finduklar a.s.
pregantcım aslında ben kilolu değilim 1,65 boy 61 kilo ama ideal kilom 58 inebilirsem çok mutlu olucam.doğumdan sonra aldığım 5-6 kiloyu burdaki takımlarda verdim inşallah bu takımdan mezun olurum artık:)
evet hava çok güzel kızım uyuyo kalksın bi gezintiye çıkıcam bende.
Canım ankara eryamandayım ben,
Malesef sigara kullanıyorum, ama ben ne hamileliklerimde nede süt verirken hiç içmedim son 2 yıldır kullanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?