Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aysbar burdayken söleyim canım bana kilo çizelgesi yaparmısın,
Şuanki kilom 58, sana zahmet olcak ama ben beceremiyorum yaa(

sabah:2 kaşık sucuklu yumurta,2 dilim ekemk, şekersiz çay..
Çay ve kahveyi çok tüketiyorum karar verdim yeşil çay alıp onu içiiceğim en azından sağlıklı..

bencede diyet ve spor en sağlıklısı onların içine kim bilir neler koyuyorlar doğal yardımcılardan alabiliriz ama onları bende çok defalar aklımdan geçirdim ama her defasında vazgaçtim hem vucuduna da yan etkileri olabillir zamanla ben şu an sandaloz sakızı yiyorum oda yardımcı tok tutmaya bazen benimde aklıma gelmiyor yemek yimek onun sayesinde ama şu elma sirkesine bir türlü alışamadım tadı çok kötü içemiyorum bide yeşil çay içiyorum sevdiğim için hem zayıflamaya da yardımcı sizler neler yapıyorsunuz yardımcı böyle çaylar otlar deneyenler varmı bir fikir olur belki

bu arada spor dokunmadı gayet dinç kaltım sabah ilaç bile içmemiştim hiç sevmem ilaç içmeyi normalde çok nadir içerim

selammm... herkese bu hafta bol bol kilo kayıpları diliyorum... ben haftasonu biraz kaçırdım ölçüyü ve hemen verdiğim bi kaç yüz gram geri geldi ama dünden itibaren toparlamaya başladım yine... cumaya kadar inşallah gider yine bi kaç yüz gram...
ne yediğime gelince, sabah 1 dilim ekmek, 1 yumurta ve bir iki dilim kaşar yedim. öğlen de ıspanağa sarılı tavuk ve salata yedim... ara öğün olarak da activia yiyecem 4 gibi. akşama da pilatesim var :)

bugün ne yiyim ya kabak kavurması bakla ve bezelye var salatalık var patates haşlayabilirim marul var

offf kızlar canım hiç birşeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yapmak istemiyorrrrrrrrrrr.kiloda veremiyorummmmmm.ne olacak halim ya

kendini salma toparlan canlan aybarscım merak etme ben inanıyorum vereceğine metabolizman direniyordur detoks diyeti yap istersen bir şaşırsın bünyen ne oluyor ya desin verebilesin yine yada devam et spor ve diyete eminim vereceksin hep durmucak ya

sağol zalimi.moral verdin ama ne olduysa havalardan mıdır nedir yoksa zaman daraldı diye mi iyice artık kilo veremeyeceğimi düşünüyorum.

aysbar moralini yükseltecekse 2 günlük detoks yapsana
hani ayranlı olandanben onu kışbaşı denedim 2 günde 1 kilo verdim.

veriiiirsin ne kadar olsada bak nerredeyse 3 kilo gitti bile hadi kaldı 12 kilo ha gayret de ver şu kiloları mezun ol

iyiymiş valla bende yapacağım şöyle bir vereyim yarın başlayım bende bari

ahhh ahhh sorma bende 2 yıl sonra başladım mafoldumben

doğumdan 2 yıl sonra mı başladın kaptan? ay ben başlamam umarım. bu arada dün giremedim nete kocacım bilgisayara el koydu da azcık. vermedi bana klava:

o mamalara para vermektense diyetisyene verilmeli bence. çok faydası oluyor. bugün tarttı beni diyetisyen. 2,5 kilo vermişim. ama ben buraya yazmak için perşembeleri tartılıyorum. o beni salıdan salıya tartıyo. ben yine kendi tartıma göre yazıcam perşembe gün bakalım sonuç nasıl olacak.

oh valla browniler cöleler. ben bu hafta diyetisyenden 1 porsiyon sütlü tatlıyıu zor kopardım. yoksa izin vermemişti. ama büyük ihtimal yemicem.

ben bugün diyetisyene sordum detoks, zayıflama ürünü gibişeyleri bana önermedi. zaten ben asla o hapları düzenli kullanamam. şok diyetler yapınca da çok halsiz oluyorum ve emziriyorum zaten yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…