ayşegül seninde çok haklı sebebin varmış canım diyete devammmkaydirigubbakcemile5
kızlar herbalife hakkında bilginiz var mı? oda zayıflatmaya yardımcı bir mama türüymüş.içinde her türlü vitamin varmış
ahhh ahhh sorma bende 2 yıl sonra başladım mafoldumbenabow. burdaki herkes içiyor galiba. valla son zamanlarda canım çok çekiyor. bırakalı 2 yıl oldu ama hala unutamadım.
ben spora giderken bel ve mide kısmını kalın poşetle kaplıyordum 1 saat kadar yürüyüş + hareket yapıyordum sonrada duşbiri bana bişey dedi ama bu konuda pek bilgim sizle paylaşıp yorumlarınızı alayım dedim krem sürüyormuş gerçi o kişi 20 cm inceltme sağlamış 2 ayda streç flme saryormuş kendini spor yapıyormuş sonra kurutma makinasını tutuyormuş yarım saat falan iyice rahatlama sağlıyormuş her spordan sonra
kız ne zaman oldu deprem ben niye duymadım :1shok:çıkcam birazdan yürüyüşe ama çok uykum var ya dün izmirde baya br deprem oldu çok korktuk ama uyuyamadım rahat
üstüne alınacak birşey değildi.bir de sınıf öğretmenlerine birşey mi söylendiiiiiii!!!!
geçmişe bakarsın seninle ilgili yazdıklarım var oku ona göre tekrar konuşalımyarışçııııı kuuuu
beni unuttunmu ne yaaa..
kız hala kaçamaklar devam ediyormu yoksa kötükedihüso cumaya fena kapışırız ona göre :enbuyukkk:günaydın kızlar herkese iyi pazarlarkaydirigubbakcemile3
aşkito yemediklerini yazman süper olmuş tebrik ederimalkisalkisalkisben de aynılarından yemedim:roflol::roflol::roflol:
çidoşum ve ayşegülüm bu brownie intense i ilk yediğim güne sövüp duruyom valla,nerden öğrendim insanın aklından çıkmıyo yaakafamçokkarıştıgerçekten çok güzel bi şey ama neyse unutalım onu:sinifsinif:
kaçamak yapmadan giden herkesi kutluyoruma.s.
ben gibi kaçak güreşenler de hadi artık toplanalım diyorum:roflol:sırnaşık şey
ee sen nasıl kılo vermeyi düşünüyosun kuu gencizaaa:ecrin_bebek:
bugün kahvaltı edemedim. öğlen
tavuk ızgara
yoğurt
salata
1 paçanga
ara
activia
etiform
Kızlar geçmişe bakamadım, yaoğun ve yorucu bi gündü, sonra herkese ayrı ayrı yorum yaparım mucukss..
sabah: sabah geç kalktık vede kahvaltımızı dışarda piknik yaparak geçirdik..1 adet ızgara biftek, 3 adetköfte,2 dilimde ekmek yedim(
Öğle:Sabah çok kaçırdığım için sadece cacık içtim..
Arada gofret yedim...
Akşam: 5 kaşık bulgur pilavı ve salata...
hmm bende yazayım
sabah:minik bir tost peynirli
öğle:azıcık makarna 1 kaşık falan yağsız
ara :bol ekşili tuzlu salatalık
Delüüü burdadamı buldun beni lennnnkaydirigubbakcemile3evet bencede çitos aynen katılıyorum:))
şuanda kulaklarını çınlatıyoruz çok değerli bi arkadaşımla hahayyyyyy:)))
bugün yemediklerim..
sabah
kepekli ekmek
light peynir
light zeytin :roflol:
öglen
haslanmis sebze ve balik
aksam
ton baligi salatasi
:roflol:
haklısın canım bende ocak başından beri diyetteyim arada tatillere gittim verdiğim kiloları aldım ama ona rağmen 92den 85 düştüm
herkese günaydınnnn opuyorumnanaktan
bugün sirkeli suyumu içmeyi unuttum maalesef
kahvaltıda iki dilim kepek ekmeğiyle klasik kahvaltı yaptım.
biri brownimi dedi offfffffff nescafeyle süper gidiyor bi tanesi kesmiyo ama sırnaşık şey
yarışçııııı kuuuu
beni unuttunmu ne yaaa..
günaydın kızlar herkese iyi pazarlarkaydirigubbakcemile3
aşkito yemediklerini yazman süper olmuş tebrik ederimalkisalkisalkisben de aynılarından yemedim:roflol::roflol::roflol:
çidoşum ve ayşegülüm bu brownie intense i ilk yediğim güne sövüp duruyom valla,nerden öğrendim insanın aklından çıkmıyo yaakafamçokkarıştıgerçekten çok güzel bi şey ama neyse unutalım onu:sinifsinif:
kaçamak yapmadan giden herkesi kutluyoruma.s.
ben gibi kaçak güreşenler de hadi artık toplanalım diyorum:roflol:sırnaşık şey
Aynı şeyleri yaşadım tatalım, böyle daha mutluyum valla, hem parama yazık hem sağlığımz, ben o kadar çok ürün denedimkii, şimdi zayıflamayla ilgili hiç bir ürün bana inandırıcı gelmiyorben birkaç yıl önce birsürü para verip aldım mama ve hapları. mamayı yer yemez kusuyordum az daha. götürüp geri verdim. hapları da düzenli kullanmadım. param boşa gitti. ayrıca o yasaklı bir marka değil mi? satışı yasaktı bi ara
kızlar sabah tartıldım 71 kilo olmuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?