kızlar
fatot ve amylee için son çağrı yapıyorum
yarına kadar gelmezlerse yeni listede yer alamayacaklar.
medusa ve meraldende daha fazla paylaşım bekliyorum.
meraklı içinde son soruşumdur.takımda olmak istiyormusun?
ona göre yeni üye alacağım.
takıma alınacak yeni üyeler için önümüzdeki haftayı bekleyeceğim artık
listenin son durumu tam belli olsun ondan sonra
meraklı tüm kurallara uyarım yeterli paylaşımı yaparım bildirimlerimde atlama yapmam diyorsan haftaya listeye alacağım.
yalnız ben gerçekten bundan sonra çok katı davranacağım herkes bu süre içinde lütfen bir kere daha düşünsün takımda kalmak isteyip istemediğine karar versin.
böyle herkesin peşinde koşarak kendimi ilkokul öğretmeni gibi hissetmek istemiyorum.
takımın motivasyonun düşmewsine ve kilo vermelrin durmasına bundan sonra izin verilmeyecek.
gerekirse az ama sürekli burada olacak ve zayıflamayı gerçekten isteyecek üyelerle devam edilecektir.
Öğle: yarım kase çorba(ekmeksiz)
Arada: kek ve nescafe
Akşam: 2 adet kadın budu köfte,1 dilim ekmekle...
ok ozaman canımcanım sürekli okuyordum geçmiş ya sayfayı atladım yada görmedim gerçekten..benimde bir kaç sebebi olucak daha öncede soylemiştim..taşındım ve şimdilik pc im yok evde.biraz zaman alıcak almamız.bir gün yapamazsam ertesi günü mutlaka paylaşrım..bir gün önceden mutlakada bildiririm.
sabah klasik kahvaltıdır genelde hepimiz hepimiz öle oluyor ama öğle çok az besin tüketmişsin ne sebze ne et ne yoğurt hiç bişi yok
akşamda sebze yemeği ve yoğurt veya salata yine yok
öğle ve akşam yemeklerinde sebzeyede yer ver istersen tatlım biraz sağlıksız olmuş bugün hiç süt ürünü yok bari akşam ara öğününde süt iç :asigim:
Öğle: yarım kase çorba(ekmeksiz)
Arada: kek ve nescafe
Akşam: 2 adet kadın budu köfte,1 dilim ekmekle...
sabah klasik kahvaltıdır genelde hepimiz hepimiz öle oluyor ama öğle çok az besin tüketmişsin ne sebze ne et ne yoğurt hiç bişi yok
akşamda sebze yemeği ve yoğurt veya salata yine yok
öğle ve akşam yemeklerinde sebzeyede yer ver istersen tatlım biraz sağlıksız olmuş bugün hiç süt ürünü yok bari akşam ara öğününde süt iç :asigim:
yarisci;1239504 [COLOR="blue" .!.:çidom doğru aslında akşam 2 kaşık yoğurtta tüketebilirdin hatta yatmadan 1 bardak sütte olabiliryerimseniben[/COLOR]
çiidem bu kadar az yiyerek nasıl doyuyon gülüm?
Haklısınız kızlar, bu günlerde biraz abarttım sanırımbilmiyorumkismile
Ama eleştirleriniz doğrultusunda yediklerime daha dikkat edicem eleştirileriniz için çok saollun canlarım opuyorumnanaktan
Aslında akşa 6 dan sonra 1 tabak meyve yiyorum heni hep yazıyorum 5-6 gibi bitiririm ondan sonra sadece meyve diye, arada bazen karnım acıkırsa cacıkta yiyorum,
Salatyı çok severim aslında her günde tüketirim ama dün yemedim..
Sebzeyide seviyorum, ama şu dönem tam turfanda dönemi diye bu hafta (bakla,mantar dışında) hiç sebze almadık, yaz sebzeleri çıksaydı hayırlısıyla..
Merhaba kızlarrr
Üç dört gündür yoktum antalyaya gittim ve doğal olarak diyetim aksadı
Bugün sabah bi dilim ekmekle yumurta ve peynir yedim
Öğlen yoldaydık bişey yiyemedim dörtte okula gittim bi paket çubuk kraker yedim okuldan çıkınca arkadaşıma gittim bi kase çorba içtim ardından meyve falan yedik şimdi süt içiyorum
Bugün doğru düzgün bişeyler yiyemedim bakalım yarın nolcak
Sizlerden bi ricam var bana bi diyet listesi önerebilirmisiniz acaba kızlar haftada iki kilo verebileceğim ve denediğiniz sağlıklı bişey istiyorum nolur yardımcı olun
medusam bu listeyi kardeş takımdan hasretim deniyor galiba memnunmuş bir dene istersen ben baktım sağlıklı birşey.
bu arada paylaşımlarını arttırmalısın.geçmişi okudun mu?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/323997-haftada-3-35-kilo-denenmis-liste.html
off o kadar sinirliyim ki ekmeğe saldırıyordum annem heeey noluyo dedi kaldırdı hepsini önümden 3 dilimi bitirmişim daha devam etcem diyomuşum dudağım uçukladı o sinire ay bir cinnette ben geçirecektim öldürcektim canımı sıkanı nefes alamadığım yetmiyor bide uçukla falan uğraşıyom
aile içi bişi tatlım ama iyiki annem tuttu ekmekleri aldı önümden şaka maka diyette gidiyordu az kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?