Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugün
sabah
1kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
2 salatalık

ara
1 elma
2 grissini

öğlen
8 kaşık patlıcan yemeği
1kk peynir
1 su bardağı yourt +kırmızı lahana
1 dilim ekmek

ara
1 sb ayran
1 elma
5 etiform

akşam
domates soslu tavuk
1dilşim ekmek
bol salata
1 çb yoğurt
1 meyve

ara
2 meyve

kızlar
fatot ve amylee için son çağrı yapıyorum
yarına kadar gelmezlerse yeni listede yer alamayacaklar.

medusa ve meraldende daha fazla paylaşım bekliyorum.

meraklı içinde son soruşumdur.takımda olmak istiyormusun?
ona göre yeni üye alacağım.

sabah:3dilim ekmek
domates-salatalık 5 adet zeytin 2dilim ince peynir

ara: 2 porsiyon meyva

öğle:6kaşık sebze yemeği
1.5 su bardağı yoğurt
yağsız salata

ara 2 galeta
1dilim peynir
1 meyva

akşam: et-tavuk-balık
4 kaşık sebze yemeği
3kaşık pilav-makarna
1.5 su bardağı yoğurt
yağsız salata
3 dilim ekmek

ara
1porsiyon meyva
1 bardak süt

ben şeker kullanmadığım için için sütlü tatlı veya 1 top dondurmada olabiliyor ara öğünde 1800 kalorilik bir diyet bana çok yaradı

sabah iki dilim ekmekle az sucuklu yumurta
öğlen bi fincan nescafe 5 adet rulokat
akşamda sadece bi dilim ekmekle bi kupa çorba içmeyi planlıyorum.

aaa canım kusura bakma 2 gundur hiç giremedim siteye..tabi olmak istiyoroum hemde çoookkkaydirigubbakcemile3

canım sürekli okuyordum geçmiş ya sayfayı atladım yada görmedim gerçekten..benimde bir kaç sebebi olucak daha öncede soylemiştim..taşındım ve şimdilik pc im yok evde.biraz zaman alıcak almamız.bir gün yapamazsam ertesi günü mutlaka paylaşrım..bir gün önceden mutlakada bildiririm.

Öğle: yarım kase çorba(ekmeksiz)
Arada: kek ve nescafe
Akşam: 2 adet kadın budu köfte,1 dilim ekmekle...

sabah klasik kahvaltıdır genelde hepimiz hepimiz öle oluyor ama öğle çok az besin tüketmişsin ne sebze ne et ne yoğurt hiç bişi yok
akşamda sebze yemeği ve yoğurt veya salata yine yok
öğle ve akşam yemeklerinde sebzeyede yer ver istersen tatlım biraz sağlıksız olmuş bugün hiç süt ürünü yok bari akşam ara öğününde süt iç :asigim:

ok ozaman canım
şimdiki kilonu hedefini boyunu bildir.
cuma listeye alayım senide:)))))))))))

çidom doğru aslında akşam 2 kaşık yoğurtta tüketebilirdin hatta yatmadan 1 bardak sütte olabiliryerimseniben

ben kahvaltıdan sonra ara olarak 1 yeşil elma
öğle3 kadınbudu
ara yeşil elma
akşam 3 küçük ızgara köfte+biraz patates kızartma
ara soda içtim

benim bu aralar en büyük zevkim diyet kola. günde 1 bardağa iznim var. bağımlı oldum galiba

Merhaba kızlarrr

Üç dört gündür yoktum antalyaya gittim ve doğal olarak diyetim aksadı

Bugün sabah bi dilim ekmekle yumurta ve peynir yedim
Öğlen yoldaydık bişey yiyemedim dörtte okula gittim bi paket çubuk kraker yedim okuldan çıkınca arkadaşıma gittim bi kase çorba içtim ardından meyve falan yedik şimdi süt içiyorum

Bugün doğru düzgün bişeyler yiyemedim bakalım yarın nolcak

Sizlerden bi ricam var bana bi diyet listesi önerebilirmisiniz acaba kızlar haftada iki kilo verebileceğim ve denediğiniz sağlıklı bişey istiyorum nolur yardımcı olun

medusam bu listeyi kardeş takımdan hasretim deniyor galiba memnunmuş bir dene istersen ben baktım sağlıklı birşey.
bu arada paylaşımlarını arttırmalısın.geçmişi okudun mu?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/323997-haftada-3-35-kilo-denenmis-liste.html

Şimdi okudum cnm haklısın paylaşımlarımı daha çok arttıracağım :gitme:

Kilo veremeyince moralimde çok bozuldu birde bu diyeti deneyeyim. İnşallah işe yarar :Saruboceq:

Sabah kepekli ekmekle peynir ve 3 zeytin yedim

Şimdi listeye bakıp ona göre öğlen ve akşama devam edicem bayanssulusmile

off o kadar sinirliyim ki ekmeğe saldırıyordum annem heeey noluyo dedi kaldırdı hepsini önümden 3 dilimi bitirmişim daha devam etcem diyomuşum dudağım uçukladı o sinire ay bir cinnette ben geçirecektim öldürcektim canımı sıkanı nefes alamadığım yetmiyor bide uçukla falan uğraşıyom

hayırdır cnm ne oldu da böyle sinirlendin bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

aile içi bişi tatlım ama iyiki annem tuttu ekmekleri aldı önümden şaka maka diyette gidiyordu az kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…