Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bana bak canım

1.si benimle bu şekilde konuşamazsın haddini aşıyorsun.yumuşak davranıyorum demek saygısızlığı kabul ederim anlamına gelmiyor.
2 si ben bu kaptanlığı para yada menfaat karşılığı yapmıyorum.işimin gücümün arasında fırsat yaratıp ilgilenmeye çalışıyorum ama sen ve senin gibiler kendilerini ne zannederler bilmem ama benim bu karşılıksız yaptığım şeyi dahada zorlaştırıyor.
3.sü eylemlerini tutarlı yap demişsin.ne eylemi pardon anlayamadım.
bana tutarlılıktan bahseden sen misin?
takımdan artık burası beni motive etmiyor diye ayrılan haftasına daha yeni kurduğum takıma girmek için dil döken sendin canım hatırlatırım.
4,sü evet defalarca yazdım.kaç msj yazdın diyosun ben senin arkandan koşup özel mesaj atmak zorundamıyım?geçmişi kurcalarsan çokta rahat görebilirsin.
5.si bazı şeyler evet para karşılığı yapılmaz sadece karşılıklı iyi niyet ve diyaloglar yeterlidir.demek ki iyi niyet eksiğimiz varmış seninle.zaten son mesajlarındada gayet net görebiliyorum.
6,sı 19 martta bana yazığın mesajda 2 kilo aldığını önümüzdeki hafta bildirim yapacağını belirten mesajını yukarı kopyaladım .
ha bu arada 19 martta 4 marttaki kilonun üstüne 2 kilo aldığını söyleşsin.4 mart kilon 74 müş.19 martta 76 sın demekki.
veeeeee 4 nisandada 68 kilosun demekki.ohhh ne güzel 2 haftada 8 kilo vermişsin.burada kalarak aylardır başladığın yerdeydin şimdi ne güzel 2 haftada 8 kilo vermişsin.evet bize ihtiyacın yokmuş ama bir sor bakalım bizim senin gibi birine ihtiyacımız varmı?ben kendi adıma cevap vereyim yok.
7,si iş hayatı mazeret kabul etmez haaa .hatırlatırımki buraya işimden arta kalan zamanlarda geliyorum yani demem oki çok iyi biliyorum mazeret kabul etmeyeceğini.
üstelik mazereti ben göstermedimki...
ayrıca madem burayı işyeri ile bağdaşlaştırıyorsun benden beklediğin özeni önce sen gösterseydin.
iş hayatı yalan ve gösterişide hiç kabul etmez.

bu olayı seninle daha fazlada tartışmak istemiyorum.
sadece takım arkadaşlarımın olayın detaylarını bilmeleri gerektiğini düşündüğüm için ayrıntılı yazdım.

sana hayatta başarılar

merhaba kızlar a.s.

maalesef benim kaçamaklarım oluyor burada çok düzenli beslenemiyorum ama uzun uzun yürüyorum.
evime geçince yeniden eski düzenime dönücem inşallah.kilo almam diye ümit ediyorum.
hepinize başarılar.

ayçincim biz senin ne fedakarlıklarla iş güç arasında bize kaptanlık yaptığını biliyoruz canım.bunun için kendi adıma çok teşekkür ederim.
bizim birbirimize destek olacak takım arkadaşlarına ihtiyacımız var.takımda yer alıp bunun gereklerini yerine getirmeyende haklı olarak diskalifiye edilir kurallar belli.bizimde böylelerine ihtiyacımız yok zaten.

Kızlar üyeliğimi sildiriyorum.

Hepinize içten arkadaşlığınız ve yardımlarınız için başta takım kaptanım olmak üzere teşekkür ederim.Ne olur sizi yarı yolsa bıraktım diye bana kızmayın ama böyle olması gerekiyordu.

Sizleri seviyorum kendinize iyi bakın :a015:

medusa kuzum nedeni ne bilmiyorum ama üzüldüm.
ne zaman istersen burdayız.
bende sana takıma katkılarından ve paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim.olumunekankayizsmile

yaa takım dağılıyor üzülüyorum valla nolduki niye sildiyorsun tatlım destek oluyorduk birbirimize ne güzel kilolar veriyor yada vermeye çalışıyorduk

ewet yarışçı 19martta ki fatotun mesajı

Son düzenleme:

Öğle 1 kase çorbamı ve salatamı yedim 2 dilim ekmekle
Arada. 1 kase yoğurt,1 tane muz yedim
Akşam, 5 kaşık pirinç pilavı, 1 parça tavuk(göğüs kısmı) salata

ayçin üzülme tatlım...
ne kadar özenli ve iyi niyetli olduğunu biz senelerdir biliyoruz...
herkes kendi bilir ne diyelim...
ben de takımdan ayrılayım diyecektim ama bütün bunlardan sonra vazgeçtim,sonuna kadar yanındayım

Aynen katılıyorum arkadaşım..olumunekankayizsmile
Ayçin gerçekten çok iyi niyetli, hoşgörülü ve elinden geleni yapan bi kaptan, biz onu biliyoruz, ve daima yanındayız,
Kıs nere gidion, şöle incecik bi bedenle salına salına yürmeden burdan ayrılmak yok..

off ayçin üzülme canım ya

gerçi diyene bak dicen

moralim bozuldu iyicene

bugün detoks türü bir diyete başladım

5gün5kilo diyetine

bu haftanında birincisi ben olcamaklinialirimsmile

ve tabi takımdasempatiksalakcinni

bu arada örneği doğru yeremi yazmışım ayçincimyerimseniben

sabahtan beridir patates yiyorum haşlanmış bol karabiber ve limonla

yeşil çay içtim bir kere

sandaloz sakızımı yedim ve sirkeli ılık suyumu da içtim

bugün spor yapmadım ama odaları dip bucak

temizlemeye başladım 2 oda temizledim

emoş(ebtuna)noluyor ya paramparça olacağız diye korkmaya başladım artık herkes aynı anda terkediyor bizi çok önemli bir sebebiniz yoksa lütfen terketmeyin kızlar takımı üzülüyorum valla nasılsa alışmışım size çok üzülüyorum

:gitme::gitme::gitme::1no2::1no2::1no2:

evet canım ben de bu olanları okuyunca vazgeçtim zaten,ne olursa olsun kovulana kadar burdayımolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
hep destek,tam destek:lepi:

sağol emoşum.
üzülmemek elde değil ama naparsın böyleleride var.
hem sen nereye bakayım?dur daha çıtır olacaz bakim.
bak çidoma katılıyorum.
salına salına yürüyeceğiz ve burdan mezun olup foto ekleyeceğiz.

sağol zalimi sende boşver.
örnek menünü yani buraya yazdıklarını paylaşım alanına kopyalarsan tüm takımlar görebilir.
istersen link vermiştim oradan bakabilirsin.

evet canım ben de bu olanları okuyunca vazgeçtim zaten,ne olursa olsun kovulana kadar burdayımolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
hep destek,tam destek:lepi:

kız delü sen mi kovulacan.
cuma sabahları aksatmadan 8:30 da bana kilonu msj atıyon
hangi sebeple yapacaz o işi.
kilo yüzünden de kimse kovulmaz canım benim.
hemen moral bozmak yok.
bak ben burda çok kişi gördüm hatta kendimde aynı hataya düştüm.
takımlardan ayrıldınmı kilo alıyorsun burada devam edersen veremezsen bile almıyorsun en azından
.

kızlar ben de grubunuza katılmak istiyorum acaba mümkün mü?

canım şu anda yerimiz var ama 2 kişi davet etmiştim onalar gelirse paylaşımınıza göre bakarız istersen .
senin boy kilo ve kilo alma hikayeni yazarsan sevinirim.
birde hedef kilon önemli bizim için.
bu arada takım kurallarıda var.

kızlar merhaba.
dünden beri pek hoş olmayan olaylar olmuş. okuyunca üzüldüm doğrusu. öncelikle fatotun burdaki varlığına alışmıştım. bizleri motive etmeye çalışıyordu. onun sayesinde tae bo bile yapmıştım. ama ben inanıyorum ki aralarında iletişim kopukluğundan dolayı yanlış anlaşılma olmuş. keşke böyle gitmeseydin takımdan canım

ikincisi medusanın böyle aniden takımdan çıkmasına da üzüldüm. umarım hayatında herşey yolundadır.

ve son olarak sevgili kaptanım yarışçı. öncelikle senin nasıl bir insan olduğunu şu kısacık sürede az buçuk anladım. senin belki de çok yoğun işlerini bir kenara bırakıp buradaki hesaplamaları, kilo bildirimlerini yaptığını biliyorum. bunu hiç aksatmadın. ayrıca herkese merhametli davrandın. burası sanal alem filan diye ben olanları basit görmüyorum. burda güzel bir paylaşımımız var ve ben 12,5 kilo verdim. mükemmel bir değişim geçirdim. bazen kendimi salıp bir ay boyunca siteye girmeye yüzüm olmadığında yarışçı bana tek kötü söz söylemedi. sonuçta onu tanımıyorum ama emeğine saygım var. kimseye tek kelime kırıcı bir söz söylememiş arkadaşımın yaklaşımlarını hep beğenmişimdir. herşey için teşekkürler kaptanım. ben buradayım ve mezun olana kadar yanındayım.

boyum 1.62 kilom 62 ydi cumartesi diyet ve spora başladım 1 kilo verdim şimdilik bakalım... ben kistim nedeniyle 1 yıldır baya kilo aldım ve artık yetti yani, vermek istiyorum. hedef kilom da 52. beni de alırsanız aranıza çok güzel olur gerçekten tembellik yapmam, iradem sağlamdır

bugün
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
salata
1 dl ekmek
1 sadec neskafe

ara
1 bardak ayran
5 etiform
1 elma
neskafe

öğlen
8 yk kabak
1 pors tavuk
1 kk hellim p.
1 sb yoğurt
2 lokma ekmek
diyet kola

ara
yemedim

akşam
8 kaşık sulu pattes
1 sb ayran
1 kk hellim
2 çk makarna
salata

ara
6 kayısı ve bol su

ayrıca1 saat stepaerobik kursuna gittim

kızlar yarın diyetisyenime kontrole gidicem bakalım nolucek eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…