- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
herhangı bısey yapmana gerek yok ama tatılde oldugumu bılıuyodun (kı daha oncede belırttım )buna baya kızdım
aman herneyse son kılomu ogrenmek ıstersen 68 hadı eyvallah kızlar zaten benım sıze ıhtıyacım yokmus
yarıscı bak bu mesajı 04/03/2010 saat 17.56 da yazmısım bunları yazıyorum cunku madem kaptansın madem bıseylerı organıze edıyon yonetıyon eylemlerını tutarlı yap yada yapmaya calıs
defalarca uyardım yazmıssın kac meaj attın cıcım attıgın hepı topu 1 tane konuyu foruma tasıddım cunku kendını haklı cıkarmana bıde gayet lakayıt napabılrıım bılmıyorum demene acayıp kızdım takımın senın olsun ama geregını yapmak durumundasın
hımıyı demısınız hos demısınızde ben 1 ay yokum demısım dıskalıfıye bılem su bu hıc hos seyler degıl he ayrıca bı gorev yapıyosanız bazı seyler mazaret kabul etmez ıs hayatı boyledır en azındna ha bıde ıllakı her eylemın karsılıgı para degıldır
hım dıskalıfıye vs edılırken benım ne kadar kırıldıgımı dusunenız oldumu benım cumlemı elestıryosunuz zalımı uzerıne alınacak bısey yok bu benım yarıscıya yazdım bı not du 1 ay dedık 1 ayda geldık yanlıslar mazaret kabul etmez kusura bakmayın
Kızlar üyeliğimi sildiriyorum.
Hepinize içten arkadaşlığınız ve yardımlarınız için başta takım kaptanım olmak üzere teşekkür ederim.Ne olur sizi yarı yolsa bıraktım diye bana kızmayın ama böyle olması gerekiyordu.
Sizleri seviyorum kendinize iyi bakın :a015:
7.TAKIM 148 .ETAP
yarisci (72,0/72,0/0,00/0,00%
askito (69,1/geri dönecek
cimcime50 (52,2/sağlık sorunları nedeniyle ayrıldı
ebtuna (68,9/69,1/-0,2/-0,29%)
cansınsen (66,7/
pregant (85,5/84,5/1,0/1,17%)
zalimi (87,0/87,0/0,00/0,00%)
amylee_5 (69,3/
meral (63,1/
fatot (74,0/74,0/0,00/0,00%)
medusa (57,0/57,0/0,00/0,00%)
cigdem83(60,0/59,5/0,5/0,83%)
genciza(62,0/ eski üye
aysbar(71,5/71,5/0,00/0,00%) yeni üye
7.TAKIM TOPLAM KıLO(837/
hepınızı cok ozledım yakında gelıcem :kedi:
Sabah, 1 adet yumurta, 1 adet yeşil soğan,1 yeşil biber ve bi kaç dal maydonosla yumurrta salatsı yaptım, içine bol kırmızı biber attım, azcıkta tuz koydum 2 dilim ekmek ve şekersiz çayla tükettim
Arada türk kahvesi ve 1 adet elma yedim..
Öğle: sadece 1 kase çorba ve salata yiycem şimdi..
ayçin üzülme tatlım...
ne kadar özenli ve iyi niyetli olduğunu biz senelerdir biliyoruz...
herkes kendi bilir ne diyelim...
ben de takımdan ayrılayım diyecektim ama bütün bunlardan sonra vazgeçtim,sonuna kadar yanındayım
Kızlar üyeliğimi sildiriyorum.
Hepinize içten arkadaşlığınız ve yardımlarınız için başta takım kaptanım olmak üzere teşekkür ederim.Ne olur sizi yarı yolsa bıraktım diye bana kızmayın ama böyle olması gerekiyordu.
Sizleri seviyorum kendinize iyi bakın :a015:
emoş(ebtuna)noluyor ya paramparça olacağız diye korkmaya başladım artık herkes aynı anda terkediyor bizi çok önemli bir sebebiniz yoksa lütfen terketmeyin kızlar takımı üzülüyorum valla nasılsa alışmışım size çok üzülüyorum
sağol emoşum.ayçin üzülme tatlım...
ne kadar özenli ve iyi niyetli olduğunu biz senelerdir biliyoruz...
herkes kendi bilir ne diyelim...
ben de takımdan ayrılayım diyecektim ama bütün bunlardan sonra vazgeçtim,sonuna kadar yanındayım
bak çidoma katılıyorum.Aynen katılıyorum arkadaşım..olumunekankayizsmile
Ayçin gerçekten çok iyi niyetli, hoşgörülü ve elinden geleni yapan bi kaptan, biz onu biliyoruz, ve daima yanındayız,
Kıs nere gidion, şöle incecik bi bedenle salına salına yürmeden burdan ayrılmak yok..
sağol zalimi sende boşver.off ayçin üzülme canım ya
gerçi diyene bak dicen
moralim bozuldu iyicene
bugün detoks türü bir diyete başladım
5gün5kilo diyetine
bu haftanında birincisi ben olcamaklinialirimsmile
ve tabi takımdasempatiksalakcinni
bu arada örneği doğru yeremi yazmışım ayçincimyerimseniben
sabahtan beridir patates yiyorum haşlanmış bol karabiber ve limonla
yeşil çay içtim bir kere
sandaloz sakızımı yedim ve sirkeli ılık suyumu da içtim
bugün spor yapmadım ama odaları dip bucak
temizlemeye başladım 2 oda temizledim
evet canım ben de bu olanları okuyunca vazgeçtim zaten,ne olursa olsun kovulana kadar burdayımolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
hep destek,tam destek:lepi:
kızlar ben de grubunuza katılmak istiyorum acaba mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?