Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

güzel sözlerin için teşekkürler pregant.
bende olayların bu noktayı gelmesini hiç istemezdim.
ama burada olmak sorumluluk gerektiryor yoksa birbirini tanımayan ve farklı yerlerden 12 kişiyi bir arada tutmak hiçte kolay değil.
belki takım kaptanlığı bana göre değil ama ben bu takımın kapanmasını yediremediğim için burada sadece bir üyeyken bu takımın başına geçtim ve takımı yeniden kurdum.
bu ikinci kuruşum.
elimden geldiğince sizlerin ve kendimin motivasyonunu yüksek tutmaya çalışıyorum.
aslında bu tarz tartışmalar tarzım değildir ama hakarete varan sözler olunca susamazdım.
sen bu azimle daha çok kilo vereceksin ve hedefinede ulaşacaksın hemde bu yazı daha ince geçireceksin
.

canım kurallar gereği 1 haftalık paylaşımına bakıp takımca karar vereceğiz.eğer uygun görülürsen haftaya listede olursun.
hadi bakalım hayırlısı.

paylaşım derken? pek bi haberim yok yeniyim ya burda... eğer bilgilendirirseniz ne yapmam gerektiği konusunda seve seve yaparım tabi...

ay inşalla canım. boşver takma kafaya

paylaşım derken? pek bi haberim yok yeniyim ya burda... eğer bilgilendirirseniz ne yapmam gerektiği konusunda seve seve yaparım tabi...

canım hergün ne yedin içtin spor yaptın mı falan buraya yazıyorsun.
birbirimizi uyarıyoruz fazla yedin falan diye.
dur ben sana yarın takım kurallarını göndereyim yani buraya yazayım tekrardan bakarsın ondan sonra tekrar konuşuruz.yerimseniben

bu arada son 5 sayfa hariç geriye bakarsın örneklerini görürsün.

tamamdır ben iyice okuyup yarın akşam yazarım ne yedim ne içtim, şimdiden teşekkür ederim hepinizesositososito

nevrotikedi hoşgeldin aramıza...
paylaşım derken ayçinciğimin açıkladığı gibi her gün neler yaediğimizi,ne spor yaptığımı,zayıflamak adına yaptıklarımıız ya da anlatmak istediğimiz diğer şeyleri paylaşıyoruz işte:))
umarım burda güzel günler geçirirsin ve hedefine ulaşırsın

hoşbulduk:teytey: tamamdır yarın başlıyorum rapor vermeye bakalım inşallar bir aksilik çıkmaz da girerim takımınıza çünkü tek eksiğim biraz motivasyon. onu da burda bulacağıma eminim:)

hoşbulduk:teytey: tamamdır yarın başlıyorum rapor vermeye bakalım inşallar bir aksilik çıkmaz da girerim takımınıza çünkü tek eksiğim biraz motivasyon. onu da burda bulacağıma eminim:)

hoşgeldin canım. burda motivasyon çok. tam yerine geldin :)

zaten hemen aldım sizden o elektriği mekik falan ne varsa yapıp geldim şimdi:) tesekkürler gerçekten, çok iyi geldiniz banahihoyyyt

ooo çok sevindim:dance:...hızlı başlıyorsun haa süper:lepi:
zalimi ve pregant sizler de süper gidiyorsunzu canlarım tebrikleropuyorumnanaktan

nevrotikedi hoşgeldin cnm ismin nedir acaba paylaşımların çok olması motivemizi arttırıyor

ve tabi tatlı sert eleştiriler iyimi yedik içtik hareket ettik

bunları birbirimize söyleyerek ya motive ediyorum yada kendine getiriyoruz

mesela emoş beni tebrik etmiş hoşuma gitti moralim düzeldi sevindim

demekki iyi bişey yapıyorum doğru bişeyler yapıyorum ki tebrikler diyo

yanlız bazen yanlış anlaşılmalar oluyor onlar da sinirler geriliyor ve tatsız diyologlar da oluyor

bunların olmasını da istemeyiiz tabi takımca

ayçincim doğru söyledim dimi link verdiğin linkmiydi bu arada

bunları yazdım nolur sizde yanlış anlamayım

bunları fazla göz önünde bulunduruyorum şu aralar

günaydın cnm nasıl iyisin dimi moralin iyimi

takma kafana hiçbişey

kilo vermenede etki eder can sıkıntısı

ay devam etcem birazdan annem çağırıyor

zalimi bak yukarıdaki mailde verdiğim linke tıkla
bu hafta birinci olmuşum oyüzden sizinle örnek menümü paylaşayım de
sonra işte buraya yazıklarını kopyalayabilirsin
.

günaydın kızlar
nevrokedi aramıza hoşgeldin canım.
sabah klasik kahvaltı yaptım
öğle yoğurt ekmek yemeyi düşünüyorum.

Zalimi canım sen amaliyat olcam yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam,
Ne ameliyatı olucaksın canım? şimdiden geçmiş olsun...

Sabah eşim le kahvaltı yaptık yine ağırbi kahvaltıydı, börekler , kızartmalar artık gerisini siz düşününsempatiksalakcinni
ama öğle bişey yemedim, 1 fincan kapiçino,1 avuç ceviz(enerjiye ihtiyacım var bahar geldi miskinleştim) yarıım kase yoğurt..
aradada salat yapıp yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…