- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
güzel sözlerin için teşekkürler pregant.kızlar merhaba.
dünden beri pek hoş olmayan olaylar olmuş. okuyunca üzüldüm doğrusu. öncelikle fatotun burdaki varlığına alışmıştım. bizleri motive etmeye çalışıyordu. onun sayesinde tae bo bile yapmıştım. ama ben inanıyorum ki aralarında iletişim kopukluğundan dolayı yanlış anlaşılma olmuş. keşke böyle gitmeseydin takımdan canım
ikincisi medusanın böyle aniden takımdan çıkmasına da üzüldüm. umarım hayatında herşey yolundadır.
ve son olarak sevgili kaptanım yarışçı. öncelikle senin nasıl bir insan olduğunu şu kısacık sürede az buçuk anladım. senin belki de çok yoğun işlerini bir kenara bırakıp buradaki hesaplamaları, kilo bildirimlerini yaptığını biliyorum. bunu hiç aksatmadın. ayrıca herkese merhametli davrandın. burası sanal alem filan diye ben olanları basit görmüyorum. burda güzel bir paylaşımımız var ve ben 12,5 kilo verdim. mükemmel bir değişim geçirdim. bazen kendimi salıp bir ay boyunca siteye girmeye yüzüm olmadığında yarışçı bana tek kötü söz söylemedi. sonuçta onu tanımıyorum ama emeğine saygım var. kimseye tek kelime kırıcı bir söz söylememiş arkadaşımın yaklaşımlarını hep beğenmişimdir. herşey için teşekkürler kaptanım. ben buradayım ve mezun olana kadar yanındayım.
boyum 1.62 kilom 62 ydi cumartesi diyet ve spora başladım 1 kilo verdim şimdilik bakalım... ben kistim nedeniyle 1 yıldır baya kilo aldım ve artık yetti yani, vermek istiyorum. hedef kilom da 52. beni de alırsanız aranıza çok güzel olur gerçekten tembellik yapmam, iradem sağlamdır
güzel sözlerin için teşekkürler pregant.
bende olayların bu noktayı gelmesini hiç istemezdim.
ama burada olmak sorumluluk gerektiryor yoksa birbirini tanımayan ve farklı yerlerden 12 kişiyi bir arada tutmak hiçte kolay değil.
belki takım kaptanlığı bana göre değil ama ben bu takımın kapanmasını yediremediğim için burada sadece bir üyeyken bu takımın başına geçtim ve takımı yeniden kurdum.
bu ikinci kuruşum.
elimden geldiğince sizlerin ve kendimin motivasyonunu yüksek tutmaya çalışıyorum.
aslında bu tarz tartışmalar tarzım değildir ama hakarete varan sözler olunca susamazdım.
sen bu azimle daha çok kilo vereceksin ve hedefinede ulaşacaksın hemde bu yazı daha ince geçireceksin.
paylaşım derken? pek bi haberim yok yeniyim ya burda... eğer bilgilendirirseniz ne yapmam gerektiği konusunda seve seve yaparım tabi...
canım hergün ne yedin içtin spor yaptın mı falan buraya yazıyorsun.
birbirimizi uyarıyoruz fazla yedin falan diye.
dur ben sana yarın takım kurallarını göndereyim yani buraya yazayım tekrardan bakarsın ondan sonra tekrar konuşuruz.yerimseniben
bu arada son 5 sayfa hariç geriye bakarsın örneklerini görürsün.
nevrotikedi hoşgeldin aramıza...
paylaşım derken ayçinciğimin açıkladığı gibi her gün neler yaediğimizi,ne spor yaptığımı,zayıflamak adına yaptıklarımıız ya da anlatmak istediğimiz diğer şeyleri paylaşıyoruz işte:))
umarım burda güzel günler geçirirsin ve hedefine ulaşırsın
hoşbulduk:teytey: tamamdır yarın başlıyorum rapor vermeye bakalım inşallar bir aksilik çıkmaz da girerim takımınıza çünkü tek eksiğim biraz motivasyon. onu da burda bulacağıma eminim:)
hoşgeldin canım. burda motivasyon çok. tam yerine geldin :)
zaten hemen aldım sizden o elektriği mekik falan ne varsa yapıp geldim şimdi:) tesekkürler gerçekten, çok iyi geldiniz banahihoyyyt
işte bu kızlarrrr opuyorumnanaktan:lepi::hooray::teytey::dance::enbuyukkk:
bu hafta takımlar arasında birinci ve bireyseldede zalimi birinci oldu
hepinizi tebrik ederim
aynı hızla devam kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-27.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?