nevrotikedi hoşgeldin cnm ismin nedir acaba paylaşımların çok olması motivemizi arttırıyor
ve tabi tatlı sert eleştiriler iyimi yedik içtik hareket ettik
bunları birbirimize söyleyerek ya motive ediyorum yada kendine getiriyoruz
mesela emoş beni tebrik etmiş hoşuma gitti moralim düzeldi sevindim
demekki iyi bişey yapıyorum doğru bişeyler yapıyorum ki tebrikler diyo
yanlız bazen yanlış anlaşılmalar oluyor onlar da sinirler geriliyor ve tatsız diyologlar da oluyor
bunların olmasını da istemeyiiz tabi takımca
ayçincim doğru söyledim dimi link verdiğin linkmiydi bu arada
çiğdemcim salata veya yoğurt yiyebilirdin öğlen hatta yoğurt daha iyi olurdu akşamda en azından 4kaşık yemek ve yopurdu madem yemedin yemekle yemeni tavsiye ederim gece süt iç mutlaka sabah kalktığında kan şekerini düzenliyormuş ben çok severim zaten sürekli içerim ama hiç kalsiyum yok listende bu arada salatalıktada oldukça yüksek kalsiyum varmış
zaten hemen aldım sizden o elektriği mekik falan ne varsa yapıp geldim şimdi:) tesekkürler gerçekten, çok iyi geldiniz banahihoyyyt
ooo çok sevindim:dance:...hızlı başlıyorsun haa süper:lepi:
zalimi ve pregant sizler de süper gidiyorsunzu canlarım tebrikleropuyorumnanaktan
Zalimi canım sen amaliyat olcam yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam,
Ne ameliyatı olucaksın canım? şimdiden geçmiş olsun...
Sabah eşim le kahvaltı yaptık yine ağırbi kahvaltıydı, börekler , kızartmalar artık gerisini siz düşününsempatiksalakcinni
ama öğle bişey yemedim, 1 fincan kapiçino,1 avuç ceviz(enerjiye ihtiyacım var bahar geldi miskinleştim) yarıım kase yoğurt..
aradada salat yapıp yiycem
kızlar 40dk.lık sporumuda yaptım çok şükür
bu akşam menümde somon ve salata var.
pregant çok iyi gidiyordun
canın çektiklerini yoksay sen zaten onları okadarda sevmiyorsun
içinden hep bunu söyle
çiidem kıs o ne öle. kızartma da nerden çıktı. benim diyetisyen olsa seni döverdi sempatiksalakcinni
benim canım bugün neler çekti neler. ama anlatıp sizi de şeetmiyim. diyetisyene gittim bugün 1400 gr vermişsin dedi. bakalım perşembe ben kaç ölçücem.
Evet canım malesef kızartmayı yedim sabah, ama az yedim onunla avunuyorum öğle pek bişey yemedim ay listemni toparlayıp tekrar yazayım ben...
sabah: kızartma+ börek toplamada 700 cal..
arada capiçino 100cal..
öğle, 1 kase yoğurt, bir avuç ceviz 350 cal..
arada salata 150 cal..
akşam:2 tane kabak dolma, yarım kase çorba+ yoğurt 500cal..
Toplamda 1700 cal...
pregant tebrikler canım, doktorundadda geçer not almışsın, çok iyi gidiyorsun arkadaşım,
Zalimi senin içinde aynı şey geçerli, süpersiniz kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?