Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şekersiz çay ve revani baya uyumlu olmuş kıs olumunekankayizsmile

öheeee nasıl verdin kıs 3 günde 3 kilo?

bence bu hedefe ulaşamayanlara ceza ver kaptan. ulaşanlara da ödül sempatiksalakcinni

evetttttttt ilk darbe :roflol:

herkes yarına neden takımda olduğunu ve neden kilo vermek istediğini yazıyor.

ikinci darbe bunlardan sonra gelecek:)))))))))

böle darpeye can gurban. ben severim böyle soruları anket gibi.. o zaman cevaplıyım captain..

1. takımdayım çünkü beni sen aldın sempatiksalakcinni
takımdayım çünkü benim buna ihtiyacım var. takım ruhuna inanıyorum. benim gibi kilo vermeye çabalayan birilerinin olması ve onlarla paylaşım yapmak hoşuma gidiyo. kilo verdikçe ve bunu heryerde gördükçe çok mutlu oluyorum. yalnız değilim yani. alıştım sizlere kızlar. bir gün girmesem eksiklik oluyor

2. kilo vermek istiyorum çünkü yeniden insana benzemek istiyorum. 48 beden giyinmek benim için bir felaket. etrafımda yaşayan kokoşlar 38 bedenden fazla değiller. hergün alışverişe çıkıyolar onlara kıyafet seçeneği bol. bense adam gibi bir takım giymek için en az 250 lirayı gözden çıkarıyorum. artık üzerimden sarkan upuzum biçimsiz paraşüt gibi şeyler giymek istemiyorum. eski kıpır kıpır halime geri dönmek istiyorum. beden yaşım 4 yaş büyük çıkıyor tartıda, obezite belgem var. öğrencilerim beni çok daha yaşlı sanıyorlardı şişkoyken. ama şimdi çok büyük değişim geçirdim. artık 44 bedenim ve baya inceldim. saçlarımı boyattım. kendime bakıyorum. sabahları kokoş kokoş gidiyorum okula. herkes hergün güzelleştiğimi, bugün çok güzel giyindiğimi filan söyleyince çok seviniyorum. yolu yarıladım. hedefim 40 beden. daha incesi bana göre değil. 62 kilo benim olmam gereken kiloymuş. en son 5 sene önce62 idim ama o da depresyona girip eridiğim zamandı. çok güçsüzdüm. bakalım. verebildiğim kadar vericem. temmuzdaki baloya incecik ve muhteşem bir değişimle gidip kilom yüzünden beni tanımayan insanlara hava atıcam :) saçımı da çarpıcı bir renge boyatıcam. şu an en büyük hedefim bu...

kıslar bugün bütün gün haşlanmış patates yedim bi yirmi tane yemişimdir heralde...5 günde 5 kilo topigine takıldım biraz bakalım detoks niyetine yaptım sonuç ne olacak...

sen de miiiiii? bence sen bu diyetten vazgeç canım. zalimi yapamadı, medusa denedi az daha baygınlık geçiriyodu. sağlıklı zayıflamadan vazgeçme derim ben

umarım bütün amaçlarına ulaşırsın canım. ben seni anlıyorum. a.s.

herkese laf yetiştirdikten sonra yediklerimi yaziciim
sabah: 1 dl ekmek,1 kk peynir,4 zeytin,1 tk reçel, 1/2 yımırta, 2 salatalık
ara: 1 galeta, 200ml süt
öğlen: kıymalı yımırta, salatalık, kayısı
ara: 1 galeta, 200ml çüt
akşam: 8 kaşık yeşil mercimeh, 1 kk hellim peeniri, mısırlı salata, kayısı
ara: bol miktarda yeşil erik

bugün 60 dakka step aerobik kursuma gittim. eridim geldim. yarın diyetisyene gidiceem bakalım yediğim hurmalar tırmalayacak mı

ben iyiyim hatta dip köşe temizlik yaptım o derece yani ama yinede bilemiyorum kendini halsiz hissedenler çıkıyor ben çok yiyorum ondan bana bişi olmuyor bu arada ben hala 48 giyorum

aslında takıma göre 3 kilo değil 2.3 kilo ogünmüydü tam hatırlamıyorum bu diyete başladığımda 85i görmüştüm şimdi 82 yarın son kez bi daha yapcam cumaya 4 kilo daha versem iyi bütün takımlardan bu diyeti yapanlar var çok birinci adaayı var bu hafta

ben iyiyim hatta dip köşe temizlik yaptım o derece yani ama yinede bilemiyorum kendini halsiz hissedenler çıkıyor ben çok yiyorum ondan bana bişi olmuyor bu arada ben hala 48 giyorum

benim belim ve üst tarafım kiloyu hemen atar ama basenlerim ortaya çıktı şimdi de. lahana yağını sen mi önerdin kızlara? nasıl kullanılıyo

anah. kız ben de mi yapsam? ama ben emziriom sütüm kesilir valla. hem de okulda düşer bayılırım. öğrenciler zaten takat bırakmıyo adamda. ben tatilde deniyim olmazsa

sen emzir bebeği bir büyüsün kesilsin m...den sonra yaparsın cnm acele etme zaten o zmna verirsin

ben önermedim öneri aldım belime poşet bağlamıştım ne süreyim demiştim

kızlar kızlar
hala bir yabancılık var ben de ne desem bilemiyorum
lahana yagını ben de sromuştum bugün. aldım ama doğru şey mi aldım bilmiyorum. burda verilen tarife göre de ilk defa bu akşam sürdüm. bakalım biraz deneyeceğim...
pregant bebegin çok mu küçük. yani emziriyorum demişsin ya ben de emziriyorum ama benimki 15 aylık. ek gıda alıyor

canım yaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inanki hepimiz aynıyız napalım buda bizim imtihanımızmış demekki
emin ol sende bu azim varken herşeyin üstesinden gelebilirsin
hepimizin derdi ortak bizi bizden iyi kimse anlamaz bi magazaya giripte hiç bişy üstne almadan çıkmanın snir bozuculugunu kimse bilemez ...ama biliyorumki ve ümit ediyorumki bu günler geçicek ve bizde istedgimiz gibi giyinip süslene bilecegiz..tabi konu sadece süslenmk giyim kuşam degil saglıkta önemli ama kıslar şuda bi gerçekki hepimiz dogru düzgün giyinmek pespayelikten kurtulmak için zayıflıyoruz umarım allahım bize o günleri bahşeder...

hazır zalimiye cevap yazmışken kendi burda olma nedenimide söyliyeyim diyet yapmak zor iş helede çevrende yoksa yapan yandın...brinin itelemesi birinin dürtmesi birinin başarısını kıskanmak lazım ..destek lazım motive lazım ...ben burda bunu yakalayabilecegimi ümid ediyorum..

zayıflama nedenimse
1-- karekterin bile zayıfının makbül görüldügü bi hayatta şişman kalmaktan korkuyorum ...

2-- kesinlike ve kesinlikle estteik olmadıgımı düşünüyorum zebellah gibi bişey görünüyorum..alım gücüm olmasına ragmen kış girdiginden beri bi bol paça kot pantolon totom da bide 46 beden anne bluzu sırtımda başka bişey giyemiyorum..bıktım valla hemde ne bıktım milleti görüyorum şıkşıkrdım ben tek tip üniforma gibi aynı kıyafetler

amannn kıslar sinirim bozuldu yine en iyisi ben agzıma bişey sokmadan gidim yatim ...
off be allahım nedir şu çektigimiz yaa ..yardım et ne olur bize emeklerimizi boşa çıkarma...

iyi gceler cnm benşmde midem buanıyor bende yatayım hayırlı olsun pericim umarım işe yarar da incelirsin

Neden burdayım çünkü;
_takım ruhuna inanıyorum
_Burası beni motive ediyor
_Eski günlerdeki gibi zayıf ve güzel görünmek istiyorum
_Artık aynı kıyafetleri giymekten sıkıldım
_Birbirimizi tetikleyerek en kısa sürede amacımıza ulaşabiliriz diye düşünüyorum....

günaydın kızlar

zalimi,nalansu,pregant ve aysbar teşekkürler.
ödevlerinişzi beğendim.
bunları bir yere not edecem ona göre olmadık zamanlarda karşınıza tokat gibi çıkartabilirim ona göre.

perperi canım dün yazmıştım takımdasınız.cuma listede olacaksınız.onun için artık yabancılık çekme lütfen sende bu takımın bir parçasısın artık.

diğer kızlardanda ödevlerini bekliyorum.

bana gelince

neden takımdayım ; çünkü takım ruhu,birilerinine hesap vermek sorumluluk gerektiriyor.her lokmamda aklıma geliyorsunuz.bunu yediğimi nasıl açıklarım diyorum.kısacası yaptırımı var bende:)))))

neden zayıflamak istiyorum ; çünkü yaşımdan büyük görünmek istemiyorum.
kızımla birlikte gezerken diğer anneler gibi bende çıtır olmak isityorum ,kendi annem gibi olmak istemiyorum.doğumdan sonra kendini salmış bayan imajı çizmek istemiyorum.
hayatı seviyorum,sosyal olmayı seviyorum bunun için kendi özgüvenime ihtiyacım var ve bununda ilk şartı fit olmak giydiğinin yaışması.
yazın eskisi gibi bikinimi giymek istiyorum.
eşimin yanında güzel,bakımlı,fit olmak istiyorum.
eşimin başka fit bayanlar hakkında acaba ne düşünüyor beni böylede beğeniyor mu demek istemiyorum.
bırakacağım o düşünsün kim baktı benim eşime diye:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…