Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlarr a.s.

hepiniz harikasınız valla tebrik ediyor ve yürekten alkışlıyorum sizialkisalkisalkis inşallah hepiniz istediğiniz kilolara ulaşacaksınız.

Benim vermek istediğim kilo size göre çok az olduğundan çokta bişeyler yazma hakkı görmüyorum kendimde.Ama genel olarak şöyle söyleyebilirim,başkalarının fikride önemli elbette ama herşeyden önemlisi önce insanın kendini "güzel"hissetmesi.
Ben incecik hallerimi bildiğimden doğumdan sonra aldığım 6-7 kilo bile kendimi çirkin hissetmeme yetti.Belki başkalarına göre zayıftım ama kendimi "çirkin" hissediyordum ve bu yüzden bir an önce fazlalıklarımı vermek istedim.İnanın takımlara katılmadan önce az dediğim fazlalıkları bile veremedim.Şimdi 2-3 kilom kaldı onuda bu takımda vereceğim inşallah.
Takımdayım çünkü,kendi başıma kilo verebilecek iradeye sahip değilim.Burada bi zorunluluk hissediyorum,sizin yedikleriniz ve eleştirileriniz beni gaza getiriyor böylece dikkat etmiş oluyorum.Ayrıca burada bi arkadaş ortamı var buda kilo verme işini eğlenceli hale getiriyor.Bir gruba dahil olmak beni mutlu ediyor.

Yazmicam dedim bi sürü yazdım:roflol:

Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler aramıza,mezun olarak ayrılırız inşallah hepimiz.:teytey:

günaydınlar
sabah klasik kahvaltımızı ettik, yürüyüşümüzü yaptık geldik.. Kızım uyansın yine çıkıcaz. Hava inanılmaz güzel .. Dün de dediğim gibi bi arkadaşa davetliyiz bugün, sabah sporum boşa gitmez umarım :)

of ya babam sabah gitmişti işi vardı şimdi geldi yattı tamda işin göbeğinde sinirlerim zıpladı şimdi çıt çıkarmak dahi yasak

selam canım neden yabancılık var?
benim oğlan 14 aylık nerdeyse. 5 günde 5 kilo diyeti yaparsam sütüm hepten kesilir mi diye merak ettim ondan sordum. yoksa normal yemek yiyor.

kızlar bugün diyetisyene gittim. 1 kilodan fazla vermişsin dedi. bakalım perşembe nasıl olcak kilom. önümüzdeki hafta bana çok güzel bir diyet listesi verdi :):):)

bugün
sabah
1,5 kk peynir
1 tk reçel
2 salatalık
1dl ekmek
4 zeytin

ara
1 bardak ayran
6 çizi

öğlen
1 pors yeşil merci
1 dl ekmek
1salatalık

ara
1 portakal

aşkam
yeşil mercümek
1 sb yourt
salata

ara
3 pors meyve

ben bugün öglen arkadaşıma davetliydim. Muhteşem hazırlıklar vardı. Ama ben sadece 1 kase mantı ve yarım kare dilim incirli kek yedim.. Yanında bol bol yeşil salata, domates salatalık, biber yedim. Çok şükür diğer hazırlıklardan tabagıma koymadım bile.
Arada artık bişey yemedim, agır oldu ögle yemegi diye. Akşama da 5 y.k. patlıcan közlemesi yemeği 1 dilim ekmek 1 cay bardagı yoğurt yedim.. Şimdi yeşil çayımı içiyorum..

Neden zayıflamak istiyorum
Artık giydiklerim üzerime yakışsın istiyorum,
devlet gibi kadın, hükümet gibi kadın gibi yakıştırmalardan ziyade narin cıtı pıtı bir kadın denilsin istiyorum,
Kızım büyüdüğünde arkadaşları hangisi senin annen şu toplu olan mı demesinler, fıstık gibi annen var ne güzel desinler..
bu liste böyle gider. Artık hayatımda hiç bir zaman istemediğim kadar zayıf olmak, zayıf görünmek istiyorum ve 30 yaşıma ramak kalmışken bu işi hakkıyla kotarmak istiyorum..

Neden takımdayım
kk geçmişim çok eski ve zayıflama gruplarına hep imrenerek heyecanla bakardım. Çok güzel motive oluyorlardı kadınlar ve başarı hikayelerini zevkle okuyordum.. ılk kez böyle ciddi bir karar vermişken bu işi bir ekiple daha da zevkli ve kararlı bir şekilde tamamlayabileceğimi düşünüyorum. Sizlere güveniyorum.

Biliyorum henüz yolun çok başındayım, damdan düşer gibi sıkı bir dostluk ve arkadaşlık olmasını bekleyemem ama yazdığım sorulara cevap bulmak, yediğim içtiğim hakkında yapılan yorumları okumak beni motive edecek. Zamanla göreceğiz inşallah

hökümet gibi karı olmaktan ben de muzdaribim canım. bana da öyle diyolar

off ya sorma çok sıkıcı bir durum.. Bugün arkadaşımdayken diyet yaptıgımı bu yüzden yemediğimi konuşuyorduk. Ben anlatınca daha da motive oluyorum o sebeple çok rahat anlatabiliyorum. akın arkadaşlardan biri yaa sen zayıflama biz seni bu halinle çok seviyoruz aslan gibi kadınsın demez mi.. çok severim o arkadaşımı ama uyuz oldum. yok dedim bu tabuyu yıkmalıyım artık kesin

O AKLINCA iyi bişey demiş ama kendisi kilo problemi yaşamıyor sanırım. kilolu olsaydı bunu asla istemezdi.

evet canım yaa. kilo problemi hiç yok.
Zaten en gıcık oldugum şey, ortamda kilolu biri varken 50 kg lık hatunun ay çok göbegim çıktı 2 kg fazlam var tarzı muhabbetler etmesi.. Sinir oluyorum yaa, insanın yüzüne yüzüne küfreder gibi..

onlar biz bozulmayalım diye normal davranmaya çalışıyorlar herhalde.benim de bi akrabam her evlerine gittiğimde bana yeni aldığı kıyafetleri gösteriyordu. kendisi 38 beden. ben 48dim o zamanlar. eminim bana nispet yapmıyordu doğal davranıyordu. bazen bizim kırılacağımızı düşünemiyor insanlar.

iyi gecelerrrr a.s.

perperi hoşgeldin canım aramızaolumunekankayizsmile

akşam hiç kaçırmamışsın tebrik ederim ben dayanamıyorum işte öyle ortamlarda:1no2:

pregant sende her zamanki gibi çok güzel ve düzenli beslenmişsin devam arkadaşımalkisalkisalkis

.

ben bugün ne yedim

sabah iki dilim k. ekmeğiyle klasik kahvaltı

ara yarım bardak süt iki tane yağsız kurabiye

öğlen bi tabak yoğurtlu kabak ekmeksiz

ara iki çatal tahin helvası ( çok tatlı istedi canım evede bişey almamıştım helvaya talim ettim :))

ara 3-4 susamlı çubuk

akşam bi kase mercimek çorbası,yarım pors.pilav,bi pors.etli nohut,bi dilim k.ekmeği.

bikaç saat sonrada bi fincan nescafe.

iyi geceler kıslar
bugün paso haşlanmış lahana yedim...yogurtlu bol limonlu pul biberli
bugün biraz gecktim ama ...
herkesi çok öpüyorum ..
sabaha görüşürüz gerçi sabaha ne kaldı..buyssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…