kızlar kızlar
hala bir yabancılık var ben de ne desem bilemiyorum
lahana yagını ben de sromuştum bugün. aldım ama doğru şey mi aldım bilmiyorum. burda verilen tarife göre de ilk defa bu akşam sürdüm. bakalım biraz deneyeceğim...
pregant bebegin çok mu küçük. yani emziriyorum demişsin ya ben de emziriyorum ama benimki 15 aylık. ek gıda alıyor
Neden zayıflamak istiyorum
Artık giydiklerim üzerime yakışsın istiyorum,
devlet gibi kadın, hükümet gibi kadın gibi yakıştırmalardan ziyade narin cıtı pıtı bir kadın denilsin istiyorum,
Kızım büyüdüğünde arkadaşları hangisi senin annen şu toplu olan mı demesinler, fıstık gibi annen var ne güzel desinler..
bu liste böyle gider. Artık hayatımda hiç bir zaman istemediğim kadar zayıf olmak, zayıf görünmek istiyorum ve 30 yaşıma ramak kalmışken bu işi hakkıyla kotarmak istiyorum..
Neden takımdayım
kk geçmişim çok eski ve zayıflama gruplarına hep imrenerek heyecanla bakardım. Çok güzel motive oluyorlardı kadınlar ve başarı hikayelerini zevkle okuyordum.. İlk kez böyle ciddi bir karar vermişken bu işi bir ekiple daha da zevkli ve kararlı bir şekilde tamamlayabileceğimi düşünüyorum. Sizlere güveniyorum.
Biliyorum henüz yolun çok başındayım, damdan düşer gibi sıkı bir dostluk ve arkadaşlık olmasını bekleyemem ama yazdığım sorulara cevap bulmak, yediğim içtiğim hakkında yapılan yorumları okumak beni motive edecek. Zamanla göreceğiz inşallah
off ya sorma çok sıkıcı bir durum.. Bugün arkadaşımdayken diyet yaptıgımı bu yüzden yemediğimi konuşuyorduk. Ben anlatınca daha da motive oluyorum o sebeple çok rahat anlatabiliyorum. akın arkadaşlardan biri yaa sen zayıflama biz seni bu halinle çok seviyoruz aslan gibi kadınsın demez mi.. çok severim o arkadaşımı ama uyuz oldum. yok dedim bu tabuyu yıkmalıyım artık kesin
evet canım yaa. kilo problemi hiç yok.
Zaten en gıcık oldugum şey, ortamda kilolu biri varken 50 kg lık hatunun ay çok göbegim çıktı 2 kg fazlam var tarzı muhabbetler etmesi.. Sinir oluyorum yaa, insanın yüzüne yüzüne küfreder gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?