- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
iyi gecelerrrr a.s.
perperi hoşgeldin canım aramızaolumunekankayizsmile
akşam hiç kaçırmamışsın tebrik ederim ben dayanamıyorum işte öyle ortamlarda:1no2:
pregant sende her zamanki gibi çok güzel ve düzenli beslenmişsin devam arkadaşımalkisalkisalkis
.
günaydın kızlarrrr
çiğdem meral ve emoştanda ödevlerini bekliyorum.
pregant süper gidiyorsun hayatım bu hafta belkide 7 li rakamları göreceksin:)))))))))
perperi akşamla dengelemişsin yediklerini canım.böyle durumlarda hamurlu şeyleri 4 y.kaşığı al tabağına ve çatalla tane tane ye.çok yemiş hissi olacaktır.
nalansu bende senin bu diyetin sonucunu merak ediyorum.bakalım cumaya nasıl yansıma olacak.
banada söylenen sen iyisin böyle ,yok iri kemiklisin ,eeee çocuk sahibisin daha ne kadar zayıf olacaksın artık eskisi olmayı unut falan filan ..son iki cümleyide genelde annem söyler.sözde moral veriyor.ama ben o eski mantıkta çocuklu kilolu anne olmak istemiyorum kii(((((((((
dün sabah tost+şekersiz kahve
ara çilek ve elma
öğle 3 kaşık bulgur pilavı+1 küçük fırın tavuk but+salata
ara 1 dilim diet kek+1/5 simit
akşam 3 kaşık pilav+3 kaşık mantar sote.
ara malesefki dondurma(( bende buna dayanamıyorum
kıslar ben bu 5 günde 5 kilo olayından vazgeçtim çünkü çok fazla tüketmeye başladım dayanamadıgımdan degil çünkü daha kötü programlar yaptım ama bu nda sınır yokya insan duramıyo...nese eski sistemime devam ...sevgiler..
takım komple dağıldı sanırım uğrayan yokkk
dağılma filan yok canım nerden çıkardın? biz hergün burdayız.
selamlar
evet yaa kıyaslama yapmak hiç istemem ama gruplara müdahil olmamışken takip ettiğimde gruplarda motivasyon paylaşım tamdı.. benim bahtsızlıgımdan mıdır nedir kimseler ugramıyor topike..
ben bugün sabah geç kaldım yarım paket ülker altınbaşak yedim
ara da 1 elma
öglen de kurufasulye ve 2 kaşık pilav
arada 1 dilim tam tahıllı ekmek ve az yaglı beyaz peynir çok acıkmıştım
akşama daha 1 saat var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?