Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlarrrr

çiğdem meral ve emoştanda ödevlerini bekliyorum.

pregant süper gidiyorsun hayatım bu hafta belkide 7 li rakamları göreceksin:)))))))))

perperi akşamla dengelemişsin yediklerini canım.böyle durumlarda hamurlu şeyleri 4 y.kaşığı al tabağına ve çatalla tane tane ye.çok yemiş hissi olacaktır.

nalansu bende senin bu diyetin sonucunu merak ediyorum.bakalım cumaya nasıl yansıma olacak.

banada söylenen sen iyisin böyle ,yok iri kemiklisin ,eeee çocuk sahibisin daha ne kadar zayıf olacaksın artık eskisi olmayı unut falan filan ..son iki cümleyide genelde annem söyler.sözde moral veriyor.ama ben o eski mantıkta çocuklu kilolu anne olmak istemiyorum kii(((((((((

dün sabah tost+şekersiz kahve

ara çilek ve elma

öğle 3 kaşık bulgur pilavı+1 küçük fırın tavuk but+salata

ara 1 dilim diet kek+1/5 simit

akşam 3 kaşık pilav+3 kaşık mantar sote.

ara malesefki dondurma(( bende buna dayanamıyorum

kıslar ben bu 5 günde 5 kilo olayından vazgeçtim çünkü çok fazla tüketmeye başladım dayanamadıgımdan degil çünkü daha kötü programlar yaptım ama bu nda sınır yokya insan duramıyo...nese eski sistemime devam ...sevgiler..

sabah normal kahvaltı
2dilim ekmek peynirli yumurtayla bitti zaten sonra kalmadı yemeye ekmek öyle olunca bişide yiyemedimmafoldumben

günaydın kızlar nasılsınız
sabah klasik kahvaltı
biraz öncede sporumu yaaptıımm
öğle tarhana çorbası içeceğim
arada meyvve yerim
akşam somon yapıcam..

selamlar
evet yaa kıyaslama yapmak hiç istemem ama gruplara müdahil olmamışken takip ettiğimde gruplarda motivasyon paylaşım tamdı.. benim bahtsızlıgımdan mıdır nedir kimseler ugramıyor topike..
ben bugün sabah geç kaldım yarım paket ülker altınbaşak yedim
ara da 1 elma
öglen de kurufasulye ve 2 kaşık pilav
arada 1 dilim tam tahıllı ekmek ve az yaglı beyaz peynir çok acıkmıştım
akşama daha 1 saat var bakalım

kızlar durun dağılan bir takım yok ortada
herkes sadece yazıp çıkmazsa paylaşım artacaktır eminim.
bu bir süreç uzun maratonlardan sonra arada böyle dinginlik olur.

of kızlar slm tam size cvplar yazıyorum cevaplaya basıyorum dsl yok dşyo kaç kez yaşadım bunu sinir oldum ya

60dk+90dk yürüyüş yaptım sabah az yapmışım arada bide pazara gittik bu arada diyetisyenime gittim yapamıyorum çok yorulldum bırakcam dedim sopayı aldırma elime dedi neyin var noldu şimdi böyle dedi tarttı beni 82.3 çıktım sevindim heveseim yerine geldi 83.5 beklerken iyi bir sonuç elde etmiişsin dedi:hooray:

çok sağol canım. diyetisyen baya motive ediyor insanı.

ayyyy ne güzel yamışsın.bu olursa eğer acayip mutlu olucam. sabah tartılıyorum kaptanım. 76 kiloya inince birilerine hediye almayı düşünüyorum. doğum sonrası kilom yani.

bugün ne yediysem doyamadım malesef.. hala yesem yerim.. akşam 5 y.k kabak yemeği 1 çay bardağı yogurt ve 1 dilim ekmek yedim. Ama yok kesmedi kesmedi. Bu akşamı saçmalamadan kapatmalıyım hemen.

zaten bu diyete başlayıp da sonunu getiren kimse görmedim. boşver canım ya iyi yapmışsın. ben hiç sağlıklı bulmuyorum. insan hevesleniyo ama dayanmak imkansız sanırım

aklına getirme yicek içecek bişi sadece su iç cnm biraz üt içemezmisin listende yokmu tatlım

gündüz saatlerinde paylaşım az ama akşam ben hergün muhabbet ediyorum herkesle. dur ya yoksa ben kendi kendimle mi yazışıyom kafamçokkarıştı kızlar takımda bir problem yok. daha çok paylaşım isteyenler daha sık girsin buraya sorun kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…