Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlarrrrr

zalimi elime bir sopayı alırsam şirinyere koşturarak gelirim ona göre klava:
daha dur yolun başındasın hemen pes etmekte niye?
hadi bakalım kaldığın yerden devam öyle kafanı evliliklede meşgul etme.yaşın kaç ya hemen evlenipte napacaksın ?istenmeyi falanda bekleme kendi kafana göre birini bulursun ama bunun için daha çok dışarı çık,çalış .....

pregant kuuu76 kilo olunca o hediyeyi bana gönderebilirsin sırnaşık şey
tatlım eminimki sen o kiloya çok kısa sürede ulaşacaksın veeee tabi arkasındanda hedef 6 lı rakamlar olacak yerimseniben

ayşegülcüm senin menülerinde dikkatimi çeken şey bisküvi ve krakerler onun yerine 1 dilim ekmekle peynir yesen sanki daha iyi gibi.:))))))))

nalansu o diyeti bırakman aslında iyi olmuş.bende bazen yapmayı düşünüyorum ama sağlıklı birşeyde değil.bak pregantın listesi çok güzel sende o listeyi uygulayabilirsin.

perperi canım normalde bizim takımda paylaşımlar çok olur ama bu aralar böyle bir azalma olmuş olabilir çünkü gerçekten takım arkadaşlarımla çok kilo verdik biraz ara verdik diyelim.ama sen yapabildiğin kadar paylaşım yap elbet sana dönüş olacaktır.ha birde ben ve birkaç kişi iş yerinden giriyor.o yüzden mesala ben geceleri pek uğramam.

evetttt çidomun net problemi var onu biliyorumda emoş nerde ?????????ve tabiki meral ????klava:

dün sabah tost+şekersiz çay
ara küçük yeşil elma
öğle 1 karnıyarık+2 kşk.pilav+az salata
ara 1 kurabiye
akşam 1 enginar dolma+cacık
ara çilek+zero kola

kızlar dün biraz fazla kaçtı farkındayım ama kendimi durduramıyorum regl dönemine gireceğimde((((((((

evetttttt artık takım kaptan yardımcısı seçmemiz gerekiyor.

gönüllüler var mı?

slm kızlar ben olabilirim daha çok girerim foruma böylece ay ewet doğru söylüyosun yaşım 22 cnm iki yıllık pazarlama okudum şimdide ev idaresi okuyorum bu son senem yani liseyi bitireli seneler oldu böyle diyince biri sinirler tepeme çıkıyor

**** 7.TAKIM 152 .ETAP ****

yarisci (71,0 /
ebtuna (69.3 /
pregant (81,0 /
zalimi (84,3 /
meral (62.3 /
cigdem83(58,0 /
genciza(60,5 /
aysbar(70,0 /
nalansu(76,0 /yeni üye
perperi( 105,0 /yeni üye

7.TAKIM TOPLAM KıLO (737,4 /

kızlar işte yarınki listemizi koydum.
herkes bu liste üzerinden yazsın lütfen.

**** 7.TAKIM 152 .ETAP ****

yarisci (71,0 /
ebtuna (69.3 /
pregant (81,0 /
zalimi (84,3 /82.3/2/2,37&#37
meral (62.3 /
cigdem83(58,0 /
genciza(60,5 /
aysbar(70,0 /
nalansu(76,0 /yeni üye
perperi( 105,0 /yeni üye

7.TAKIM TOPLAM KıLO (737,4 /

Son düzenleme:

zalimi bak canım sen bu hafta 2 kilo vermişsin.
geçen haftaki kilon 84,3 müş.

2 bölü 84,3 yapıyorsun çıkan sonucu 100 ile çarpıyorsun.

2/84,3=0,0237 * 100 = 2,37 yani listeye 2,37 % yazıyorsun.

hadi bakalım editleyerek düzelt.

slm kızlar ben geldim:)))beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim..
şimdi ilk iş kendime o çizelgelerden yapacağımm...a.s.

slm kızlar ben geldim:)))beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim..
şimdi ilk iş kendime o çizelgelerden yapacağımm...a.s.

aramıza hoşgeldin.
bize biraz kendinden bahset.seni birde takım arkadaşlarım tanısın.
bende bu arada sana takımımızın kurallarını yazayım.
eğer okeylersen haftaya cuma listede yer alırsın.
hadi bakalım kolay gelsin.

bu arada ben kendimden bahsedeyim.:)))
ben takım kapanıyım.
30 yaşındayım (son 15 gün sonrasında 31 olacağım (((((()
20 aylık bir kızım var ve doğum sonrası kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum.
çalışıyorum genelde işyerinden nete giriyorum.evde pek vaktim olmuyor.
bu arada adımda ayçin

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLıLER HARıÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENıLENLER ıÇıLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENıN KIRICI OLMAMAK KOŞULU ıLE BıRBıRıNı YEDıJKLERı VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTıRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENı ÜYENıN 1 HAFTA DENEME SÜRESı VARDIR YETERLı GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BıLDıRıM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇıLıR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKıLıDıR.
8)CUMA SABAHI LıSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LıSTEYE HERKES LıSTE RENGıNı DEĞıŞTıRMEDEN KıLOSUNU YAZMALI VE GEREKLı HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BıTEN LıSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BıR TAKIM O HAFTANIN ıNCELEMESıNı YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BıR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LıSTELERıNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GıRMıŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTıDıR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERıNE GETıREMEYECEK
OLANLAR TAKIM ıÇERıNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELıRTSıN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR ıÇıN CEZA SıSTEMı VARDIR.HER ÜYE ıLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHıPTıR
MAZERETSıZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSıZ CUMA GÜNÜ KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KıLO BıLDıRıMıNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DıĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDıCE EDıCı DAVRANIŞLAR SERGıLEME 2 PUAN
1 AY ıÇıNDE O AYKı BAŞLANDIÇ KıLOSUNUN %1 ıNı VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERıNıDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KıLO VERıLıR DıYE FıKıR
ALIŞVERıŞıNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DıSKALıFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

hoşbulduk:))yeni yaşın şimdiden hayırlı olsun...ben 27 yaşındayım henüz çocuk yok ama istiyoruz..ne yazık ki kilo almaya çok müsait bi yapım var..annemden almışım bu genlerikafamçokkarıştı çalışıyorum özel sektördeyim ama kendi işim olduğu için rahatım:))3 gün öncesine kadar bu kadar kilo aldığımı bilmiyodum açıkçası ilk mesajımda da yazdığım gibi şok oldum ama azimliyim..gittiğim diyetisyenle de çok iyi anlaştık benim için bu konu da çok önemli nedense suratı gülmeyen insanlarla pek devam edemezmişim gibi geliyodu ama memnunum:)))
yediklerimi uzun uzun yazarım 2 hafta boyunca aynı şeyler var listemde zaten...
bu arada yürüyüşlere de başladım bugün 3.günüm olacak takıyorum kulaklıklarımı açıyorum şeboyu son ses:))))zayıflayınca umarım kulaklarımda sorun çıkmaz:)))şimdilik haberler bu şekilde...hamile kalmak da istediğim için hayatım düzene girdi nedense mutluyum..haa kilolarda bi değişiklik var mı bilmiyorum ama o günler de gelecek..şimdilik psikolojimin düzelmesiyle idare etmeliyim:)))sevgiler...

hoşgeldin cnm ne güzel diyetisyene de gitmişsin artık çok rahat kilo verebilirsin yani doktorun dediklerini yapıyorum bende ve veriyorumda dün bırakacaktım kilo verdiğimi görünce caydım geri döndüm bu arada herkesin sopası eline alındıkaydirigubbakcemile3benim listem çok güzel çok şükürki ekmek dışında sorunum olmuyor ekmeği çok seviyorum ve bu bana işkence geliyor sanki birine işkence etmek için bağlamışsın burnuma kadar götürüyorsun yemeği geri çekiyorsun dedim verebileceğim en fazla ekmeği verdim daha ne istiyorsun dedi banakaydirigubbakcemile3tabiiki daha çok istiyorum ama o zmnda zayıflayamam sanırım regl dönemim yaklaşıyor dayanma gücüm azaldı gibi geliyor bana bu arada gayet açık anlatmışsın ayçincim çok teşekkürler

kız bu arada yardımcın ben değilmiydim hesaplamayıda öğrendiğime göre listeyi dahi kontrol edebilirim benden memnun değilmisin yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…