Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oldu mu kaptanım faysalım

kızlar ben çıkıyorum müsadenizle...ii akşamlar herkeseee...yarın gene gelirim benim evimde net yok henüz o yüzden yarın görüşürüz inşallah...

sailor arkadaşım hoşgeldin aramıza...
ha bu arada ayçincim kızın çok tatlı maşallahhh...oğlum küçük olmasaydı alırdık valla kızını:)))))

oldu mu kaptanım faysalım
yalnız son yaılanınüztünden gitmelin.
zalimi ve pregant da bildirimlerini yaptı

kızlar ben çıkıyorum müsadenizle...ii akşamlar herkeseee...yarın gene gelirim benim evimde net yok henüz o yüzden yarın görüşürüz inşallah...
tamam canım aksatma burayı :)))))))))
sailor arkadaşım hoşgeldin aramıza...
ha bu arada ayçincim kızın çok tatlı maşallahhh...oğlum küçük olmasaydı alırdık valla kızını:)))))

artık moda kendinden küçük sevgili kaydirigubbakcemile3

hmm bunun üzerinden perininkini hesaplayım bir bak bakalım kaptanım doğrumu

105-103,3=1.7

1.7/105*100=1.61

doğrumu kaptan

**** 7.TAKIM 152 .ETAP ****

yarisci (71,0 /
ebtuna (69.3 /
pregant (81,0 /80,0/1,23)
zalimi (84,3 /82,3/2/2,37)
meral (62.3 /
cigdem83(58,0 /
genciza(60,5 /
aysbar(70,0 /69,6/0,57)
nalansu(76,0 /yeni üye
perperi( 105,0 /103,3/1,7/1,62&#37yeni üye

7.TAKIM TOPLAM KıLO (737,4 /

Son düzenleme:
doğrudur zalimi sadece orada çıkan rakam 1,6190 yazıyor ya 9 u yuvarlayabilirsin.1,62 olabilir.

hmm şimdi bu deneme yalnız değil mi.. cünkü ben bu hafta henüz tartılmadım.. 102 civarı bekliyorum bakalım.. ama tabii bu aslında 1,5 haftalık bi kilo değişimi..

hmm şimdi bu deneme yalnız değil mi.. cünkü ben bu hafta henüz tartılmadım.. 102 civarı bekliyorum bakalım.. ama tabii bu aslında 1,5 haftalık bi kilo değişimi..

ozaman senin yarın kilo bildirmeni bekleriz.eksik çıkarsan düzeltiriz.
yalnız 12 ye kadar bildirim yapmalısın.

yaparım yaparım.. ben zaten sabahları tartılıyorum ve evden erken çıkıyorum.. çıkmadan bildirim yaparım muhakkak ve inşalah eksik çıkarım :)

nefis bir marul salatası yaptım babam farklı doğrama şeklinde istediği için onada ayrı uğraştım şimdi pilavı yapacağım çok acıktım yanınada domates minik minik doğrucam

merhaba kızlar...
bende katılmak istiyorum
1.73 boyunda 62 kiloyum...(bazen 63 oluyor)
doğumdan sonra büyük bir çabayla 4 ayda çizelgemdeki kiloyu verdim..aylardırda yerimde sayıyorum..çevremdeki herkes böyle çok iyisin yeter diyor ama ben ömrümde hiç zayıf olmadım..manken gibi kızlara ince bellilere çok özeniyorum,fiziği düzgünlere bayılıyorum..manken kadar olamasamda biraz daha vermek istiyorum özellikle belim incelsin istiyorum..
daha önce katılmıştım bir takıma ama girer girmez bilg sorunum oldu..günde bir defa girebiliyordum..muhabbet etmeyincede arkadaşlarla kaynaşamadık,motivasyon olmadı bana hiç..çıktım bende..
şimdi bilg elimin altında..
hergün girip bildirim paylaşım yaparım..motivasyon çok güzel veririm :))))
benimde ihtiyacım var tabi..
özellikle takımda spor yapan varsa koç olarak istiyorum kendime..sıkılaşmak istiyorumm

1)HERGÜN MAZERETLıLER HARıÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENıLENLER ıÇıLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENıN KIRICI OLMAMAK KOŞULU ıLE BıRBıRıNı YEDıJKLERı VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTıRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENı ÜYENıN 1 HAFTA DENEME SÜRESı VARDIR YETERLı GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BıLDıRıM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇıLıR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKıLıDıR.
8)CUMA SABAHI LıSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LıSTEYE HERKES LıSTE RENGıNı DEĞıŞTıRMEDEN KıLOSUNU YAZMALI VE GEREKLı HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BıTEN LıSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BıR TAKIM O HAFTANIN ıNCELEMESıNı YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BıR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LıSTELERıNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GıRMıŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTıDıR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERıNE GETıREMEYECEK
OLANLAR TAKIM ıÇERıNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELıRTSıN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR ıÇıN CEZA SıSTEMı VARDIR.HER ÜYE ıLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHıPTıR
MAZERETSıZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSıZ CUMA GÜNÜ KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KıLO BıLDıRıMıNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DıĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDıCE EDıCı DAVRANIŞLAR SERGıLEME 2 PUAN
1 AY ıÇıNDE O AYKı BAŞLANDIÇ KıLOSUNUN %1 ıNı VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERıNıDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KıLO VERıLıR DıYE FıKıR
ALIŞVERıŞıNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DıSKALıFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

canım kaptanımız okeylerse hoşgeldin takım kurallarımız da bunlar ne güzel kendinden de bahsetmişsin umarım takımımızda yer alırsın tatlımopuyorumnanaktan

canım öncelikle seni tebrik ediyorum kısa zamanda çok güzel kilo vermişsin.
ayrıca şimdiki kilon bence gayet iyi daha fazlasını veripte sağlığındada olma derim ben.
yalnız biz bugün takımda üye sayımızı fulledik.
yani şuanda kurallar gereği başka üye alamayız.istersen birde diğer takımlarda şansını denemek için paylaşım alanına not bırak.
sevgilerle...

ohcanımadeysin ne güzel kilo vermişsin neler yaptığını anlatır mısın.bende tuğbaa özayın fıtnessıı yapıyorum.acayip sıkılışma oluyor.hoşgeldinnnnnnn canım
keşke bende senin kadar inebilseydim...

kaptan oh canıma deysini alllll.paylaşımda bulunmayanların yerineee

canım bu hafta takımdan çıkarılacak üye yok.
önümüzdeki hafta tekrardan paylaşımı olmayanları uyaracağız.
artık bunu benimle birlikte sizde yapacaksınız.yeni kurallar geliyor.
ondan sonra bakarız.
haftaya 3 yeni kanla başlamış olacağız.
aşkitoda dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…