Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkeslere selamlar
ben de bölgesel zayıflamayla ilgili bişeyler bakıyorum.. siz neler yappıyorsunuz

bölgesel zayıflama benim de sorunum. bulursan bana da söle peri

göbeğinizi eritmek için ne yaptıız bölümünde kurallara uygun olarak baya iyi gelen hareketler yapıyoruz sizleride bekleriz iki haftada baya inceldi sanırım 9ve8cm basen ve göbek olarak tam hatırlamıyorum dur birazdan söleyim

bugün
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
2 salatalık
1 elma
4 zeytin
nescafe sade

ara
1 elma

öğlen
haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
peynirli salata

ara
1 sb süt
5 etiform mukavva

akşam
1 tabak kabak
1 sb yoğurt
2 salatalık

ara
3 porsiyon meyve

1 saat step aerobik kursuna gittim bugün.

ben lahana yagı sürüyorum canım 2 gecedir.. sabah vaktim olmuyor malesef.. sürmesinde problem yok ama strech filmle kaplamak zor oluyor. sorunlu bölge çok olunca hihihi
bugün karnım da şişti. kilom hala aynı ama karnım şişti..
bi de tens cihazı var onu araştırıyorum. hani güzellik merkezlerinde elektrik dalgası verilerek yapılıyor ya. k.validem diz agrıları için almıştı.. zayıflatıcı etkisi de varmış.. sonra ögrendim ki bölgesel zayıflamada kullanılan bi aletmiş.. alsam mı diye bakınıyorum 50 tl ye bile var..

13. zalimi ( göbek: 124 -- basen: 134 ) ( göbek: 119 -- basen: 130 ) ( göbek: -5 -- basen: -4
şimdi 117 127 galiba

evet görmüştüm.. ben o kadar çok spor yapamıyorum, yapamam da herhalde. malum çalışıyorum, kızım var ..vs.

azar azar yapabilirsin 5dk sürmüyor önemli olan uzun süre yapman ben fazla sarkık vücutlu biri olarak ilk spora başlayışım düzenli olarak ve sayıcada fazla olunca ilk hafta çok gitti

ben arka arkaya en fazla 20 mekik çekebiliorum mesela.. ilk günden sonra da karnım acaip acıdı. şimdi o acı gitti çok şükür.. dur biraz takılayım bari. en azından okuyayım kim nasıl yapıyor diye

bebeğinde var ama kendini çok yormadan yap ilk yaptığın için zorlama kendini bugün birine sinir oldum bana öğlencimisin dedi niye dedim lise 2ye mi 1emi gidiyorsun dedi çıldıracaktım ya offfmafoldumben ben istiyorum tmm yine küçük göstereyim ama evleneyimde acaba beni küçük zannediptemi istemeye gelmiyorlarsempatiksalakcinni

lahana yağı işe yarasa ben de alıcam canım. sen kullan bakalım

zalimi canım sen ne okuyorsun.. 24 yaşımdayım demiştin...
inşallah canım yaa.. bazen zaman hızlıca aksın istiyorum. hemen zayıflayıveriyim filan hehe
ayy site hata verip durdu. gönderene kadar göbegim catladı

iyi geceler kıslar
bugün paso haşlanmış lahana yedim...yogurtlu bol limonlu pul biberli
bugün biraz gecktim ama ...
herkesi çok öpüyorum ..
sabaha görüşürüz gerçi sabaha ne kaldı..buyssss

bende bi ara lahana çorbası içiyodum,düzenli tüketimde kilo verdiriyo gerçekten ama düzenli olması zor oluyor işte umarım sanada kilo verdirir.
günaydın kızlar nasılsınız
sabah klasik kahvaltı
biraz öncede sporumu yaaptıımm
öğle tarhana çorbası içeceğim
arada meyvve yerim
akşam somon yapıcam..

çok güzel canım afiyet olsun.
çok az yemişsin canım kahvaltıyıda tam yapamamışsın ondan acıkmışsındır kahvaltı önemli gerçekten.

pregantı yazmama gerek yok zatenopuyorumnanaktan

bende bugün sabah
iki dilim ekmekle klasik kahvaltı (peynir,zeytin,domates,şekersiz çay)
ara bi tane yağsız kurabiye
öğlen bikaç çubuk ve 3-4 tane bisküvi (komşuda çaydaydım)
ikindide acıkmıştım bi kase mercimek çorbası bi k.ekmeği
akşam bi pors.nohut iki kaşık pilav
akşam sonrası bi fincan nescafe veeeee bi tane browni intense

Günaydın
Limonlu ılık suyumu içtim. Şimdi 2 dilim ekmek ve peynirden oluşan klasik sandivicimi hazırladım çıkıyorum.. Herkese sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…