günaydın kızlarrrrr
zalimi elime bir sopayı alırsam şirinyere koşturarak gelirim ona göreklava:
daha dur yolun başındasın hemen pes etmekte niye?
hadi bakalım kaldığın yerden devam öyle kafanı evliliklede meşgul etme.yaşın kaç ya hemen evlenipte napacaksın ?istenmeyi falanda bekleme kendi kafana göre birini bulursun ama bunun için daha çok dışarı çık,çalış .....
pregant kuuu76 kilo olunca o hediyeyi bana gönderebilirsin sırnaşık şey
tatlım eminimki sen o kiloya çok kısa sürede ulaşacaksın veeee tabi arkasındanda hedef 6 lı rakamlar olacak yerimseniben
ayşegülcüm senin menülerinde dikkatimi çeken şey bisküvi ve krakerler onun yerine 1 dilim ekmekle peynir yesen sanki daha iyi gibi.:))))))))
nalansu o diyeti bırakman aslında iyi olmuş.bende bazen yapmayı düşünüyorum ama sağlıklı birşeyde değil.bak pregantın listesi çok güzel sende o listeyi uygulayabilirsin.
perperi canım normalde bizim takımda paylaşımlar çok olur ama bu aralar böyle bir azalma olmuş olabilir çünkü gerçekten takım arkadaşlarımla çok kilo verdik biraz ara verdik diyelim.ama sen yapabildiğin kadar paylaşım yap elbet sana dönüş olacaktır.ha birde ben ve birkaç kişi iş yerinden giriyor.o yüzden mesala ben geceleri pek uğramam.
evetttt çidomun net problemi var onu biliyorumda emoş nerde ?????????ve tabiki meral ????klava:
evetttttt artık takım kaptan yardımcısı seçmemiz gerekiyor.
gönüllüler var mı?
**** 7.TAKIM 152 .ETAP ****
yarisci (71,0 /
ebtuna (69.3 /
pregant (81,0 /80/1/1,23%)
zalimi (84,3 /82.3/2/2,37%)
meral (62.3 /
cigdem83(58,0 /
genciza(60,5 /
aysbar(70,0 /
nalansu(76,0 /yeni üye
perperi( 105,0 /yeni üye
7.TAKIM TOPLAM KİLO (737,4 /
görevi ne olacak yardımcının? ben talip olabilirim ama cuma sabahları işteyim. bildirimleri iletemem canım
damam canım dile benden ne dilersen. bu arada asıl mesele. bugün tartıldım ve 80 kiloyum artık haftaya 70leri görücem zemuszemus
merhaba ben yeniyim ama azmine hayran oldum doğrusu 15 kilo vermişsin tebrikler.:)))gerçi herkesi bi şekilde tebrik ediyorum çok hırslı ve azimlisiniz maşallah kızlar:)))ben de bööle olacağım en kısa zamanda..nihohahahaaaa erol taş kahkahamı da attım:))
merhaba ben yeniyim ama azmine hayran oldum doğrusu 15 kilo vermişsin tebrikler.:)))gerçi herkesi bi şekilde tebrik ediyorum çok hırslı ve azimlisiniz maşallah kızlar:)))ben de bööle olacağım en kısa zamanda..nihohahahaaaa erol taş kahkahamı da attım:))
amin cnm inş. görürsün ve bu kilolara tekrar geri dönmezsinopuyorumnanaktan
kaç kilosun tatlım hedefin nedir
tamam yardımcı sen ol ama bak beni yarı yolda bırakmak yok.kız bu arada yardımcın ben değilmiydim hesaplamayıda öğrendiğime göre listeyi dahi kontrol edebilirim benden memnun değilmisin yoksa
bak sana kızımın bir resmini koydum:))))))))))bu arada allah bağışlasın kızın çok tatlıdır şimdi tam sevilcek zamanı daha doğrusu hep öyle ama çok seviyorum ben küçük çocuk ve bebekleri ya
sağolasın canım sen 7 li rakamları gör ve hedefine ulaş başka bişey istememdamam canım dile benden ne dilersen. bu arada asıl mesele. bugün tartıldım ve 80 kiloyum artık haftaya 70leri görücem zemuszemus
şimdilik zalimiyi deneyelim sanırım o daha müsait.görevi ne olacak yardımcının? ben talip olabilirim ama cuma sabahları işteyim. bildirimleri iletemem canım
ay ne güzeel cosmuş buraları.. Allah ım çok mes udum
yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz..
aycincim kaptanım. ben de listede yer almışım nihayet. şimcik yalnız ben buraya yazdıgımda 105 kg daydım ve o hafta sonunda 1.7 kg verdim.. bu hafta başında 103.3 idim.. bu kilo üzerinden mi yapıcam hesaplamamı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?