Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu arada allah bağışlasın kızın çok tatlıdır şimdi tam sevilcek zamanı daha doğrusu hep öyle ama çok seviyorum ben küçük çocuk ve bebekleri ya

damam canım dile benden ne dilersen. bu arada asıl mesele. bugün tartıldım ve 80 kiloyum artık haftaya 70leri görücem zemuszemus

hadi bakalım

görevi ne olacak yardımcının? ben talip olabilirim ama cuma sabahları işteyim. bildirimleri iletemem canım

merhaba ben yeniyim ama azmine hayran oldum doğrusu 15 kilo vermişsin tebrikler.:)))gerçi herkesi bi şekilde tebrik ediyorum çok hırslı ve azimlisiniz maşallah kızlar:)))ben de bööle olacağım en kısa zamanda..nihohahahaaaa erol taş kahkahamı da attım:))

kaç kilosun tatlım hedefin nedir

çok teşekkürler canım. aramıza hoşgeldin. umarım sen de hayalindeki kiloya kavuşursun

kız bu arada yardımcın ben değilmiydim hesaplamayıda öğrendiğime göre listeyi dahi kontrol edebilirim benden memnun değilmisin yoksa
tamam yardımcı sen ol ama bak beni yarı yolda bırakmak yok.
yarın liste işiyle sen ilgilen en son ben kontrol edeyim sonrada 4.takıma onaya verirsin.
anlaştık?

bu arada allah bağışlasın kızın çok tatlıdır şimdi tam sevilcek zamanı daha doğrusu hep öyle ama çok seviyorum ben küçük çocuk ve bebekleri ya
bak sana kızımın bir resmini koydum:))))))))))

damam canım dile benden ne dilersen. bu arada asıl mesele. bugün tartıldım ve 80 kiloyum artık haftaya 70leri görücem zemuszemus
sağolasın canım sen 7 li rakamları gör ve hedefine ulaş başka bişey istemem
görevi ne olacak yardımcının? ben talip olabilirim ama cuma sabahları işteyim. bildirimleri iletemem canım
şimdilik zalimiyi deneyelim sanırım o daha müsait.

ayçin kaldır o resmi kız nazar değmesin kuzuma çok tatlı ya maşşallah allah bağışlasın nazarlardan korusun kuzzumu tmm cnm ilgilenirim

ay ne güzeel cosmuş buraları.. Allah ım çok mes udum

yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz..

aycincim kaptanım. ben de listede yer almışım nihayet. şimcik yalnız ben buraya yazdıgımda 105 kg daydım ve o hafta sonunda 1.7 kg verdim.. bu hafta başında 103.3 idim.. bu kilo üzerinden mi yapıcam hesaplamamı..

hoşbulduk canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…