Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

12kilo vermişim ya ne zmn geçti 14 hafta sizinle vaktin nasıl geçtiği de anlaşılmıyoropuyorumnanaktan

son gazla artık nerelere uçacağım ne kadar yakacağım yağlarımı bilmem ama az kaldı hissediyorum hastalığında avantajıyla bu hafta kupaya göz dikmiş durumdayım

kızlar müsadenizle ben çıkıyorum eve gideyim de şöyle güzelce bi sebze yemeği yapayım:)))hepimize kolay gelsin...görüşürüz...a.s.

kızlar akşama girip yazıcam. evde misafirler var. şimdi spora gidiyorum. geçmişi okuyup rapor vericem. öpüyorum sizi.

kaptan teşekkürler .inşallah bu haftada hedeften fazla veririm.
zalimi psikolojik olarak kendimi hazır hissedersem şu 5 kilo diyetini deneyeceğim.
moralini bozma canım er yada geç zayıflıcazzz

kızlar bence nalansu da diyet konusunda epey deneyimli
inceledimde 2 takımda güzel kilo vermiş.
püf noktalarıyla ilgili destek isteyebiliriz yerimseniben

ayçin nasılsın cnm bugün yürüyüşe çıkamıcam halsizim ama tokum midem bulantısı dışında iyiyim iyi akşamlar hepinize pregant hoşgeldin bol bol incel sporlarında

doktora gittim üşütmemişsin bişiyin yok dedi demekki regl olcam bugün yarın 24ündeydi ama ohaoldumsmile:kedi:

selam kızlar
öğlen 50 dk tempolu yürüyüş yaptımhihoyyyt
akşam yemeği olarak salat1,5 d. ç.ekmeği,4-5 k. bakla yemeği ve bir kase ot yemeği yedim...karnım doymayacak gibiydi...ama şimdi de çok şiş hissediyorum kendimi:1no2:...soda içiyorum bakalımkafamçokkarıştı
zalimi canım buraya başladığından beri verdiğin kiloya bak,neden moralini bozuyorsun canım yaa?bu gidişle bir kaç güne kalmaz 70li rakamları görürsüna.s...diğer şeyleri de kafan takmamaya çalış,onu da öyle kabul edeceksin başka çare yok,duymazdan gel cevap bile verme sakın:teselli:...
bu arada hedeften fazla kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumalkisalkisalkisa.s.

ay vazgaçtim reglde gelcek şimdi şişerim şimdi ben tatlı istercnm kilo alırım boşver kalsın böleŞeniz

iyi akşamlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. çok şükür bizim canımızda bişey yok. Kızım ve eşim de arabadaydı ve gerçekten çok korktuk. Korkmanın da yanında sonrasında karakollarda yaşananlar, gördüklerimiz hiç alışkın olmadığımız ve can sıkıcı şeylerdi. Allah bir daha yaşatmasın ne diyeyim. Hepinize gercekten tekrar teşekkür ederim..

Hafta sonu yiyip içtiklerimi yazamadım. Ama kaçamaksız bir haftasonuydu. bugün de süper bir ikram tabağı olmasına rağmen hiç birşey yememeyi başarabilrdim. Vallahi mercimek köftesinden bile yemedim bravo bana..Yarından itibaren paylaşımlarımla tekrar bomba gibi aranızda olacağım, sinir bozukluğundan yazamadığım için de affedin beni lütfen..

Zalimi tatlım sen harika gidiyorsun bence. Ayrıca kilon o kadar da kötü değil. Valla gaza benim de ihtiyacım var. C.tesi günü 5 i bir yerde çayından aldıım. Bakalım 2 gündür içiyorum. Fayda ederse haber ederim size..
Hedeflenen kilo için de bişey söylemeliyim. Vallahi bu sbah ben 101.2 yi gördüm. Yani eger istersen benim hedefi de biraz aşağılara çekebilirsin kaptanım..

kıslarr bu hafta birinci biziz kesinlikle başka yolu yok okadar eminim yani bireyseldede birinci olabülürüzzz eminim bundannn
yediklerime gelince

sabah:arkadaşlara hazırlamıştım öle ondan bundan atıştırdım

ara:3 bardak tropşikal m suyu

öglen :haşlanmış brokoli ve yogurt

akşam:5 bardak tropikal m suyu .haşlanmış lahana ve yogurt

sıvı:5 bardak su 3 bardak çay

spor:tam 8 km yürüyüş bayılayazdım ama olsun çok güsel geçti

ay çok mutluyum kıslar ya inanın içim içime sıgmıyor temmuza kadar 65 i görmem farz oldu bırakmıcam yakasını bu kilo işinin..

herkese sevgiler
[/B]

perperi cim canım büyük geçmiş olsun allah korumuş sizi ya nasıl vicdan bu yanasıl kaçtı pislik herif ya size bişey olsaydı verilmiş sadakanız varmış ..umarım hepiniz iyisinizdir..çok büyük geçmiş olsun

canım efet şu anda ben diyeti bi süre bırakıp geri döndügüm için diyete başlangıç detoksumu uyguluyorum sürekli sıvı almıyorum ama bu 5 günlük bi program bu süre içerisinde sıvı agırlıklı yani vücudu toksinlerden arındırop normal diyet beslenmeme geçicem ..

hmm ne iyi.. ben de sürekli besleniyorsun böyle ssanmıştım canım yaa. Benim de çok fena şok diyet yapasım var. 2 haneli rakaları görmek için acele ediyorum sanırım yaa.

cnm acele etmene hiç gerek yok herkes sınırda neredeyse ben sen pregant ayçin...hepimiz bir alt rakamı görmek istiyoruz umarım ulaşırız

ay inşallah yaa. adet haftası kilo verimi nasıl olur tecrübeleriniz neler
nelere dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…