12kilo vermişim ya ne zmn geçti 14 hafta sizinle vaktin nasıl geçtiği de anlaşılmıyoropuyorumnanaktan
ay vazgaçtim reglde gelcek şimdi şişerim şimdi ben tatlı istercnm kilo alırım boşver kalsın böleŞeniz14 mayısa hedef tablomuz.
yarisci 70
askito izinli
ebtuna 68,5
pregant 79
zalimi 81
cigdem 57,5
meral 61,5
genciza 59,8
aysbar 68,9
perperi 100,8
nalansu 75
sailormoon 76,2
tatlım ben o rakamı geçtiğim için biraz aşşaya çektim tabloyu bu hafta baya veririm gibime geliyor pek hırslı ve sinirli ve diyetliyim ha bide hasta:sm_cool:
zalimi geçmiş olsun canım.
tebrik eden arkadaşlarım teşekkür ederim, ama sanırım benim değil 1,5 haftanın zaferiydi bu:)
buraya yazdıklarımdan başka bişey yemiyorum, ya da uygulamıyorum..
c.tesi biraz ciddi bir trafik kazası gecirdik. otoyolda orta şeritte seyrederken adamın biri arkadan bize vurup sol tarafı boydan boya sürtünerek gecti ve tüm ikazlarımıza (korna, selektör) rağmen kaçtı gitti. Allahtan akıl edip plakayı aldık ama tüm akşamımız polisti karakoldu ifadeydi derken rezil oldu.. E haliyle psikolojik olarak berbattım, ara ara girdim okudum yazdıklarınızı ama yazamadım. kusura bakmayın arkadaşlar.. Çok şükür ki maddi hasar olsa da bizim sağlığımızda bir sıkıntı yok..Verilmiş sadakamız varmış
Zalimi canım sana da çok çok geçmiş olsun..
Nalansu canım beni yanlış anlama ama doğru mu anladım, sadece sıvı alarak mı kahvaltı yaptın. yani çok fazla yemiyorsun sen, sağlığına zarar vermesin Allah korusun.. uyguladığın özel bir diyet mi var yoksa. Ben yeni girdiğim için grupa belki kaçırmışımdır kusura bakma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?