pregant ve zalimi süpersiniz kızlar tebrik ediyorum:lepi:a.s.
pregant 70li sayıyı görmek sana çok büyük moral olmuştur eminim,hadi caım bundan sonrası daha kolay gelir inşallah:dance:
zalimi kuu o diyetten ben de yapsam mı yaabilmiyorumkismile,5 kilo versem süper oluuuur:kedi:
ben de yarın tartılamayabilirim çünkü 23 nisan var malum,okulda yoğun olurum bildirim yapamıcam,ayrıca kardeşim gelecek onunla dışarda olucaz,o yüzden bugün tartıldım kilom maalesef 69,7mafoldumbenbu kadar güzel haberin arasına limon sıkmak istemezdim ama adet şişkinliğim geçmedi :çok üzgünüm:haftaya daha çok fark edecektir inşallah:Saruboceq:
sabah dom,salatalık,1 d. ç.ekmeği,az peynir,5 zeytin ve yarım yumurta yedim
öğlen 1 kase nesfit yicem
akşama salata yerim büyük ihtimallebenneyaptımki
herkesi öpüyorumkaydirigubbakcemile3
iyi haberler bekliyorumkaydirigubbakcemile5
zalimi ameliyat olacakmışsın çok geçmiş olsun şimdiden canım..hayırlısıyla atlatırsın inşallah...ben de bu akşam gideyim de kendime bi tartı alayım artık hep ihmal edip duruyorum bu işi...işten erken çıkabilirsem süper olur biraz da gezmiş olurum hareket olur benim için...
nasıl bir tartı alcaksın canım? ne marka?benim tartı antika. yenilemek istiyorum.
o ne lan.
yanlismi görüyorum.. zalimi 5 kilo mu verdin???????????
nasil verdin leynnnn
ayy Shok shok shokk.. flash flash flash.. dilim tutuldu:1shok:
tarti alirken deneyip alin kizlar.
son zamanlarda 3 tarti deneyimim oldu. 2-4 kilo fazla gösteriyolar.. cok sinir bozucu.
teyzemde kaliyorum 1 aydir.. dijitali 2 kilo fazla tartiyor.
eskisi tam tartiyor.
pregant ve zalimi süpersiniz kızlar tebrik ediyorum:lepi:a.s.
pregant 70li sayıyı görmek sana çok büyük moral olmuştur eminim,hadi caım bundan sonrası daha kolay gelir inşallah:dance:
zalimi kuu o diyetten ben de yapsam mı yaabilmiyorumkismile,5 kilo versem süper oluuuur:kedi:
ben de yarın tartılamayabilirim çünkü 23 nisan var malum,okulda yoğun olurum bildirim yapamıcam,ayrıca kardeşim gelecek onunla dışarda olucaz,o yüzden bugün tartıldım kilom maalesef 69,7mafoldumbenbu kadar güzel haberin arasına limon sıkmak istemezdim ama adet şişkinliğim geçmedi :çok üzgünüm:haftaya daha çok fark edecektir inşallah:Saruboceq:
sabah dom,salatalık,1 d. ç.ekmeği,az peynir,5 zeytin ve yarım yumurta yedim
öğlen 1 kase nesfit yicem
akşama salata yerim büyük ihtimallebenneyaptımki
herkesi öpüyorumkaydirigubbakcemile3
iyi haberler bekliyorumkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?