Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah iki dilim ekmek ve az kaşarla yapılmış sandviç bir bardan light süt
ara bi elma
öğlen bi tabak salata,küçük bi kase kuruyemiş
ara bi fincan kahve
akşam misafirlikteydik,çok az mantı bol yoğurtlu,domates,salatalık
ara yarım elma

hadi kızlar booool booool kilo vermiş olarak gelin yarın yani öyle umuyorum birinci olmalıyız bu hafta

ama canım sıkkın biraz tam oluyordu kesici ilaca başladım oda felaket ödem yapıyor

bide serum takmasalar bari off baya kilo alcam ben zayıf zayıf olurum diyordum ama kısmet artık

Son düzenleme:
günaydın kızlar 100gr.vermişim.
69.5 oldum.yaRIN DA BELKı BıRAZ VERıRıM.AMA SEN ZALıMı 100GR. VERMıŞ OLARAK HESAPLA CANIM..YARIN ıNTERNETE GıREMEYEBıLıRıM.
ıNŞALLAH AMELıYATIN BAŞARILI GEÇER VE SENDE RAHATLARSIN .

günaydın cnm ekledim listeye olmazsa düzelttirirsin bende dün gece tartılıp yazdım ama kısmet bakalım yarına ne olacak

**** 7.TAKIM 153 .ETAP **** etap 1.si olacaz inş. alkisalkisalkisvereliniortak

yarisci (71,0/71,0 /0,00 /0,00%)
ebtuna (69,4/)
pregant (80,0/)
zalimi (82,3/77/5.3/6.44%)
meral (62,2/)
cigdem83(58,0)
genciza(60,5)
aysbar(69,6/69.5/0.1/0.14%)
nalansu(75.7)
perperi(102,0)
saliormoon(77)yeni üye

7.TAKIM TOPLAM KİLO (807,7

herkese günaydın

kendimi listede aynı geçtim aslında haftaiçi 70,5 u gördüm ama malumunuz regl olamadım hala .sabah tartıldım ben almışımdır diyordum ama neyseki aynıyım.inş.regl olursam haftaya 70 i görürüm.

sabah klasik kahvaltımı yaptım fakat 4 madlen bitter çikolata yedim çok tatlı isteğim var.umarım artık olurum şu reglyide kurtulurum.

dün akşamda 1 enginar dolması+cacık

kızlar ben anladımki haftasonları dengesiz ama daha az yiyorum benim cadıyla ilgilenirken yemeği unutuyorum napsam acaba işe onudamı getirsem:))))))))))

zalimi sana başarılı sorunsuz bir ameliyat diliyorum.umarım en kısa sürede aramıza dönerdsin.

yarınki durumla ilgili sana ayrıntılı yazacağım canım.

nalansu nerelerde gece uğramamış galiba onun sonucunuda çok merak ediyorum.

Günaydın...
Pek uğrayamıyorum çook yoğunum maalese ( Umarım herkesin iyi gidiyordur diyeti. Zalimi ameliyat mı olacakmış? Çok detayını bilmiyorum ama inşallah sorunsuz, başarılı bir ameliyat olur.
Ben regl oldum o yüzden epey şişkinim, feci kabızım ve haliyle de tartıda yarım kilo falan farkediyor. Dolayısıyla yarınki kilo bildiriminde fazla çıkacam ben

**** 7.TAKIM 153 .ETAP **** etap 1.si olacaz inş. alkisalkisalkisvereliniortak

yarisci (71,0/71,0 /0,00 /0,00&#37
ebtuna (69,4/)
pregant (80,0/79/1/1,25%)
zalimi (82,3/77/5.3/6.44%)
meral (62,2/)
cigdem83(58,0)
genciza(60,5)
aysbar(69,6/69.5/0.1/0.14%)
nalansu(75.7)
perperi(102,0)
saliormoon(77)yeni üye

7.TAKIM TOPLAM KıLO (807,7

70leri gördüm kızlaaaaaaar delikafadulden

Son düzenleme:
kızlar benim diyetisyene göre en sağlıklı zayıflama haftada 500 gr mış.

zalimi geçmiş olsun canım. umarım herşey yolunda gider.

pregant çoooooookkk tebrik ediyorum canım seni
inş 60 larıda göreceksin.

darısı benim başıma inş. haftaya bende 60 ları görürüm

meral sen yarın çalışacaksın sanırım eğer olmayacaksan bu akşama kadar mutlaka kilo bildirimini yap canım

pregant çoooooookkk tebrik ediyorum canım seni
inş 60 larıda göreceksin.

darısı benim başıma inş. haftaya bende 60 ları görürüm

çok sağol canım işallah sen de 60ları görürsün. 80ler bile hayaldi bir ara. şimdi ... hihoyyyt

merhabalar kızlar...nasıl gidiyo zayıflamalar ???
ben henüz tartılmadım yarın sabah tartılmayı düşünüyorum umarım sizi hayal kırıklığına uğratmamkaydirigubbakcemile2 elimden geleni yapıyorum valaa...dünkü yürüyüşüm eşimin yorgunluğu biraz da benim tembelliğim yüzünden suya düştü...geç vakte bıraktım e ööle olunca da olmadı bi türlü...bu sabah vaktimde kalktım yemeğimi yaptım ama ev sahibim bi evrak meselesi yüzünden gelince bugünki de akşama kaldı ama mutlaka yapacağım söz:lepi: sabah yediklerimi yazayım:
çiçek ekmeklerden bir dilim(kalın olduğu için 2 dilim yerine geçer diye düşündüm)
çay 3 bardak 1,5 kesme şekerle
bolca salatalık
bir dilim beyaz peynir
eşime de sucuklu yumurta yapmıştım sıfır yağla yumurta kısmından aldım birazcık

ara öğünde de 1 adet portakal

şu an işyerimdeyim sebze yemeği ve yoğurt getirdim yanımda

akşama da öğlenki menümün aynısı var..

durum bööle ben de..bu arada geçmişi okuyamadım bi okuyayım tekrar paylaşımda bulunurum..a.s. sevgiler...

pregant ve zalimi süpersiniz kızlar tebrik ediyorum:lepi:a.s.
pregant 70li sayıyı görmek sana çok büyük moral olmuştur eminim,hadi caım bundan sonrası daha kolay gelir inşallah:dance:
zalimi kuu o diyetten ben de yapsam mı yaabilmiyorumkismile,5 kilo versem süper oluuuur:kedi:
ben de yarın tartılamayabilirim çünkü 23 nisan var malum,okulda yoğun olurum bildirim yapamıcam,ayrıca kardeşim gelecek onunla dışarda olucaz,o yüzden bugün tartıldım kilom maalesef 69,7mafoldumbenbu kadar güzel haberin arasına limon sıkmak istemezdim ama adet şişkinliğim geçmedi :çok üzgünüm:haftaya daha çok fark edecektir inşallah:Saruboceq:
sabah dom,salatalık,1 d. ç.ekmeği,az peynir,5 zeytin ve yarım yumurta yedim
öğlen 1 kase nesfit yicem
akşama salata yerim büyük ihtimallebenneyaptımki
herkesi öpüyorumkaydirigubbakcemile3
iyi haberler bekliyorumkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…