Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugünkü mamalar
sabah
1 kk peynir
4 zeytin
2 salatalık
1 tk reçek
1 dilim ekmek

ara
1 activia
1 elma
2 etiform

öğlen
1 dl ekmek
balık+midye tava
salata

ara
1 activia
2 etiform
1 elma

akşam
1 kase çorba
1 tabak yağlı salata
1 sb yourt

ara
2 pors erik

bugün tuuba özayla fitness yaptım 1 saat. bana çok hafif geldi programı. kızlar bir fikri olan var mı? aerobik yapmak istiyorum yoğun tempo. nerden bulurum

valla eger kaçamaksa bugun 4 tane minik biber dolması yedim ben.. Ama acaip karnım şiş yaa. regl oldum ama hala tam da gelmedi. onun verdiği sıkıntı sanırım. Sabah klasik kahvaltı yaptım, 1 dilim ekmekle. Arada 1 yeşil elma. öglen ki saat 16:00 gibi oldu 4 biber dolması ve 2 bardak ayran. Akşama da kepekli minik 1 kurabiye yedim 1 bardak sütle..
Sağol zalimi, günüm çok iyiydi.. Kızımla eşimle gezmeye gitmiştik, hava harikaydı..

ne olur bana yardımedin kimse beni bi gruba çağırmıyorrr. dün diyete başladım 71 kiloyum 1.61 boyundayım 56-57 kloya kadar düşmek istiyorum ve bunu görünüşten ddaha çok bebek için istiyorum pcos hastasıyım ve kilo vermeden bebeğimin olması zor. ve şuanda çok azimliyim. bu azmimi kaybetmeden bi gruba katılmak istiyorum. hangi grup uygun lütfen ama lütfen yardımcı ol

hoşgeldin zeynep sanırım takım dolu ama motivasyonumuz iyi azimli ve hırslıyızda eğer takıma katılamasanda bizimle olmak istersen paylaşımda bulunmak ve motive olmak ve etmek istiyorsan hoşgeldin bir arkadaşımız mezun olunca senide listeye alırız

neyse zalimi canım ben yatayım artık. çok yoruldum bugün. biraz da karnım acıkır gibi oldu. .yatmazsam şeytana uyarım filan mazallah :) şaka şaka
görüşürüz canım..

teşekkür ederim zalimi. bi gruba katılmak daha iyi olurdu hani gruplar arası yarış varya daha eğlenceli olur gibi geliyor. bi boşluk oluşana kadar böyle deam edeyim o zaman :) bu hafta hangi takım birinci oldu. senin zayıflama hikayen nasıl? ben şimdi gl diyeti yapıyorum dün başladım bugün 2. ünü şimdilik iyi gidiyor bakalım nasıl devam edeek şimdi 71 kiloyum57 felan olmak istiyorum

bu haftaki listede bir önceki sayfada var cnm biz birinci olduk ben ve saliormoon da dereceye girdik tmm cnm böle devam edelim yakın zamanda mezun olacağından eminim çiğdem ve meralin kızlar yanlış anlamayın listeye bakınca hedef yakın olduğunuzu seziyorum ondan mezun olacağınızı düşünüyorum bu arada hedefleriniz neydi meral ve çiğdemcim

merhabalar kızlar...hoollleeyyyy!!!!1.olmuşuz ay bu takımda olduğum için çok mutluyum...zalimi seni yürekten tebrik ederim canım valaaa helal olsun sana...a.s.
ben de 2.olmuşum yaaa çok güzel bi duygu gerçekten..hızlı başlangıç yaptım umarım hep böyle devam ederim sizi utandırmam:))))))tebrik eden arkadaşlarım çok teşekkür ederim..valaaa süper bi takım 7. takım:))))hepinizi çok seviyoruuummm...:enbuyukkk::lepi:a.s.

kızlar bu arada dün akşam misafirliğe gittim ve sadece salatalardan yedim...haa bi tane de muska böreği yedim tavuklu ama saolsun arkadaş yağsız yapmış zaten...akşam yemeği niyetine saydım onları...yasak tatlılara gözümün ucuyla dahi bakmadım valaa..bu arada kendime göre bi şey de buldum..mesela yiyeceğim kadar salata börek aldım tabağıma onları bitirdikten sonra da boşalan tabağımı hemen mutfağa götürdüm ki tekrar doldurmayayım tatlılarla diye:)))valaaa bende işe yaradı belki size saçma gelebilir ama böyle küçük oyunlarla kendimi avutuyorum:)))) oraya gitmeden önce de yürüyüşümü yaptım bi güzel:))))insan kilo verince daha bi azimli oluyo nedense...

bugün yediklerime gelince de klasik kahvaltımı yaptım yanlız 1 dilim peynirimi çıkarıp onun yerine yumurta koydum bugün..
çay zeytin salatalık...klasik bi kahvaltı yani
sadece 2 tane en incelerinden patates kızartması...:)))önceden olsa bütün tabağı siler süpürürdüm sanırım:))))
ara olarak da 1 adet elmamı yedim...aslında 1 tane daha yemeliyim şimdi...
öğle yemeği olarak da kuru baklagille pilavım var yoğurtla beraber...ekmek yok...

işteeeee...benden bu kadar...gün içinde gene bakarım bi gelen olmuş mu diye?
bu arada kızlar benim evimde internet yok o yüzden pazar günü bildirim yapamayacağım haberiniz olsun
hepinizi öpüyorumm...a.s.takımımıza nazar değmesina.s.

ewet zeynep05 yanlışlık var sana özelden gönderdiğim çizelgeyi koy onda doğru

canım akşam yemeği çok önemli sütle kurabiyeyle geçiştirilmez. seninki ara öğün olmuş.

merhaba kızlar a.s.

zalimi ve sailormoon tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim kızlar süpersiniz:hooray:

dün eşimin izin günüydü çok kaçırmamakla beraber azıcık kaçamaklarım oldu ( sabah bikaç çatal pat.kızartması,öğlen bi kase meyveli dondurma)

bugünde kahvaltıda
domates,salatalık,bi kk.peynir,4 zeytin,şekersiz çay,1 dilim k.ekmeği
arada 1 elma
öğlen 1 tabak patates salatası,bol soğanlı baharatlı çok az yağlı,iki çatal haş.yumurta,1 dilim k. ekmeği
az önce 1 fincan bitki çayımı içtim şimdide koca bi bardak suyumu içiyorum bu aradada 4-5 çilek yerim
akşama türlü,pilav,salata var ekmek yemem sanırım.

GENCİZAA PATATES KIZARTMASIMIcokacimcoook

HEMEN GİDİP YAPİİM AYRAN YAPIP KASEYE KOYUYORUM

ÜZERİNEDE PATATESLERİ

KİMSE SEVMİYOR

AMA BEN BAYILIYORUM

EN SON NE ZMN YEDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM

O KADAR UZUN ZMN OLDU YANİ

BU ARADA ŞU TATİL BİTSİN ARTIK ÖZLEDİM SİZLERİ KIZLAR

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…