Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hatta öğle yemeği önceden belli oluyorsa bize yaz canım arasından seçelim ama baktın hiç olmuyor alabilirsen ton balığı alabilirsin mesela öğle için en pratik yapıp götürebilecek durumun yok diye söylüyorum yoldan ötürü

tmm tmm mesaj alındı herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bi bildikleri diyip daha çok dikkat ediyorum artık ya böreği biliyorum da işte herkes börek yerken ben nasıl sebze yiyeyim kendimi öyle avutuyorum

Bence güzel cumalari tartidan sonra minicik kaçamak bana göre çok sıkıntı değil
beyaz ekmek dışında akşam az mı desem bi eksiklik var gibi geldi gözüme ama bilemedim de belki ben çok yiyorum diyedir

yaş pasta doğum gününden dolayi idi sanırım ama bana kahvaltıda ki porsiyon larda fazla geldi yumurta da peynir de ikişer 1 yumurta 1 peynir daha iyi olurmuş gibi bi de öğle yediğin de akşam da karbonhidrattan yogun en azından akşam pasta yiyeceksen ogleyi sebze yapsan daha iyi olurdu bi de kendini çok aç hissedersin böyle kan şekerini çok bozuyor çünkü maalesef

Bu hafta daha çok dikkat etmeye çalışacağım işte listemi biliyorsunuz paylaşmis tim aslında harfi harfini onu uygulamaya çalışıyorum biraz ikilemde kalıyorum o yüzden

Güzel menu
güzel ama akşam çok az değil mi 2 yk bende herkese az az diyorum ama ihtiyaçtan axini yiyin de metobolizmam yqvasladigi için kilo verme durduğu zaman çok zorlaniliyor bu sefer

herkes yazmış zaten şeker şeker şeker en tatlı zehir

Veeee günün sonuuu :) geçen hafta 7. iken bu hafta 3. olduk ama napıyoruuzzzz bu bize tabiiki yetmiyoorrrr ve haftaya birincilik için yarışıyoruuzzz değil miiii kıızzlaaarrrr
Bende şimdi bunun üzerine izine çıkmak istiyorum diyecektim diye espri yapacaktım. Ama can sağlığım için susuyorum

sabah :2 dilimn ekmek + 1 yumurta +1 dilim peynir+ şekersiz çay
öğle:4 yemek kaşığı ıspanak + 1 dilim ekmek+ salata
akşam: bol salata balık 1 dilim ekmek
söyle aralarda sütlü meyveli bademli cevizli ara öğünler olsa benim en sevdiğim ve en sağlıklı buldugum yeme şekli

Eevet canım listeni biliyorum, bu hafta 0.5 vermişsin ya birde ekmeği biraz azaltıp salata yoğurt gibi daha sağlıklı gıdaları arttırırsak bence senin için daha iyi olur diye düşünüyorum yada sen direk diyetisyenle de paylaşabilirsin aslında
Bende şimdi bunun üzerine izine çıkmak istiyorum diyecektim diye espri yapacaktım. Ama can sağlığım için susuyorum
Hedefine ulaşana kadar sana izin yok

Kontrolüm haftaya cnm bakalım soracağım zaten bana da çok geliyor ekmekler azaltacagim en azından yer değiştirip sabaha kaydırma aksami azaltacagim

ohhh güzel günlerde giy canısı . Bende sigara kullanıyorum ama bırakmak gibi bir niyetim yok Senin bu konuda yolun açık olsun.

Veeee günün sonuuu :) geçen hafta 7. iken bu hafta 3. olduk ama napıyoruuzzzz bu bize tabiiki yetmiyoorrrr ve haftaya birincilik için yarışıyoruuzzz değil miiii kıızzlaaarrrr
Evettt

güzel ama akşam çok az değil mi 2 yk bende herkese az az diyorum ama ihtiyaçtan axini yiyin de metobolizmam yqvasladigi için kilo verme durduğu zaman çok zorlaniliyor bu sefer
Yok kuzum bana az değil, çünkü son 1 kilom kaldı hedefe. Daha fazlasını yersem kilo veremem, 1 yıldır çözdüm vucudumu. Bana kalsa saat geç oldu diye sadece yogurt yiyecektim

Bu arada kızlar benim menülerimi örnek almayın, çünkü azlar gerçekten ama daha fazlasını yersem kilo veremem. Daha güzel, dolu dolu menü verenleri örnek alın

Evet canım var ama tam zorunlulukta değil eğer katılım gerçekten iyi ve menülerde iyi ise inisiyatif kullanabiliyoruz
himm anlaadim üç kilo yarım kilodan altı hafta yapıyor ya o yüzden şey etmiştim gerçi bu hafta daha iyi olacak dediğiniz gibi ekmek te oynama yapıp spora biraz daha ağırlık vermeyi düşünüyorum

himmm anladım cnm kilonu farketmemeisim kusura bakma ne güzel son 1 kilo onuda hemencecik verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…