Çok şükür canım ablam. Millet bu 3 ay da bişey yiyemez kilo verir . Ben kıtlık tan çıkmış gibiydimvorenesim hoşgeldin bebişin 15 haftalık olmuş darısı olmayanların başına kuzum insallah güzel geçiyordur hamileligin
merhabalar allah tamamına erdirsin inşallahÇok şükür canım ablam. Millet bu 3 ay da bişey yiyemez kilo verir . Ben kıtlık tan çıkmış gibiydimşükür halime ama. Rabbim olmayanlara versin valla ben çok ağladım çok bekledim çok sustum şükur verene
. Seni çok sevdiğimi bil.. Hiç gitme beni Bekle haziran dan sonra cup gelcem inşallah buralarà
Yok yok ona da versem. Yazarım buraya . İki kat sopalarsiniz o zaman beni. İnşallah o günlere de gelirizAyy korkuyorum bebişede doğar doğmaz al yavrum bu mama diyip etipuf verme
Merhabà canlar. . Bu takım başka takımmerhabalar allah tamamına erdirsin inşallah
Ay periiim çok sağol,zahmet ettin,bi aksilik olmazsa haftaya girerim inşallah..***7.TAKIM 405.ETAP***
daydream15(74.6/73,8/0,8/%1,07) izne ayrılmak istiyor
İştee buldummDaydream- :)
hadi inşallah canımMelek aramıza Hoşgeldin, hep birlikte kurutlacağız o kilolardan 2016 bizim yazımız olacak.Takıma gelişlerin ne kadar sık olursa o kadar çok motive olursun ve bvöyle bir sıkıntının olmaması da süper oldu. Bende Selin 24 yaşındayım
Amaa daha çok yenisin, ve ayın 25'inde listedesin. Mezun olsan da çıkarmayız listeden
Bende senin gibiyim. Daha önce hiç inmediğim bir kilodayım ve hala da inmek istiyorum ama tabi benimki 55Gerçi boy farklılığımızı da düşünrsek hemen hemen aynı kiloları hedefliyoruz. Benim minicik kaldı, sende haftasonu kaçamaklarını azaltıp hemen hedefe koşmalısın
ah ahh ne güzelben ünide 52-55 kg arasıydım, ah o zamanlarımı çok özlüyorum ama hala kendimi kilolu hissederdim, o zamanlar 160 boyundaydım şimdi 1582 cm çekmişim
ben de :))))MErhaba callan, memnun oldum.
ay canım çok iyi yapmışsınBen hep bir tatli gorunce derim ki
Amaaaan aklımda kalacagina midem de dursun
Şimdi de diyorum ki
Midem de duracagina gözümün önünde dursun da daha önce ki yediklerim aklıma gelsin
Kilo verince kredi kartı resmi koycam
evet ilk ay gerçekten daha zor oluyor ama sonra rutini oturtuyorsunHoşbulduk ^^
İlk ay zor geçecek eminim ama sizlerle birlikte yapabileceğime inanıyorum çünkü artık yalnız değilim, sırdaşlarım ve beni anlayabilecek insanlar olacak yanımda ^^
Bilmiyorum çok iyi hissediyorum, heyecanlıyım biraz
Bugün izin günüm ve evde oturmuş çok büyük bir değişime adım atıyorum sanırım
Abla nasıl başardın bunu yaa :)) Tavsiyelerini bekliyorumay canım çok iyi yapmışsın
ben de internette tatlı fotosu görsem yarın mutlaka yerdim
bugun şekeri ve unu bırakmamın 26. gnü ve artık canım çekmiyorum,bu benim gibi diyet bozar bir insan için iyi bir başarı
kendi iradesizliğimden bıkmıştım
Ölsem izin vermeyecek yahu! Şaka bir yana olurda bir gün yanlışlıkla izin istersem sakın ha verme. Zaten gitmemde, yine de verme. Hazirana mezun edelim el birliğiyle beniHedefine ulaşana kadar sana izin yok
Kader işte ablam, bende senin rakamları göremedim hiçah ahh ne güzel
ben hiç göremedim o rakamları
ooo süperrr 60 mıııSelam herkese beni anmaya çalışıp nickimi hatırlayamamışsınız şans eseri gördüm
Yarın kadın doğuma gidiyorum yumurta durumu için inşallah olacak bu ay...
Kilomu soracak olursanız içtiğim ilaç fena bulantı yapıyor iki haftadır fena halde midem yemek yiyemiyorum adam akıllı bugün akşam tok karnına 60.7 çıktım. 62.1 ile izne ayrılmıştımSu kaybı da vardır ama mutlaka çünkü su içsem midem bulanıyor
İçemiyor yiyemiyorum mandalinanın bile yarısını zor yer haldeyim. İki haftada bünye alışıyormuş umarım haftaya tamamen geçmiş olur bu bulantı. Regl olduğum halde Hamileyim sandım o kadar bulantım oldu ki
Bu gidişle dışardan mezun olucam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?