İşte bnde genelde 50. 52 arasydim ama ozamrda adetim duzensizdi inşallah busefer zayiflayabilirimde düzene girer sunsogan suyu bitti 15 gün oldu bakalım bu ay olacakmiyim adet geçen ay 16 anda olmustumYokbe tatlım çokçok zayıf olman gerekmiyor.Sadece normalin neyse genelde durduğun kilo neyse oraya in yeterli.O normali bozup üstüne 3-5 alınca hemen regl düzenin bozuluyor.Ben ömrümde hiç 50 li kilo görmedim kız
Elifiiimmm hoşgeldinnnnn ..Güzeller
Sagol abla Allah razı olsun gençlik fayda etmiyo vallainşallah canım hayırlısı ile gerçekten çok kutsal bir iş yapıyorsunuz işten gelelim 1.5 saat olsdu daha kendime gelemedim
tabii siz bize göre daha gençsiniz tekrar kolay gelsin canım
Sagol abla Allah razı olsun gençlik fayda etmiyo vallainşallah canım hayırlısı ile gerçekten çok kutsal bir iş yapıyorsunuz işten gelelim 1.5 saat olsdu daha kendime gelemedim
tabii siz bize göre daha gençsiniz tekrar kolay gelsin canım
@perigunlugu
Bugunku menüm
Sabah kalkınca bir sütlü kahve içtim
Kahvaltı: 2,5 yumurta üzerine az kaşar attım,elma,muz,portakal
İkindi: 1 tabak şehriye corbası, yarım tabak et,yarım kase yoğurt
Akşama da bir sütlü kahve
2 lt su
Spor 1 saat dans, 150 ip atlamaca, 100 squat
selam canlar uzun bir aradan sonra gelebildim cok sukur neler olmus takim degismis perim kaptan olmus hayirli olsun canim aynura nerelerde?
Ablacım inşallah akşama bulgur yememişsindir, çünkü menün gayet güzel bulgursuzSabah
2 haşlanmiş yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalik
3 zeytin
Ara 1 mandalina
Öğle
Ispanak yemegi
Yogurt
Ara damla sakizli türk kahvesi
Akşam
Şimdik söyleyin bana bakalim domdomlar
Akşama haşlama et var bi de brokoli havuç haşladim bulgur pilavi var yanin da yogurt salata
Nasil yeyim bunlari deyiverin bacınıza
2buçuk litre su
Biraz sonrada lesie yapcam
Bence de akşama az da olsa birşey koymalısın ya da en azından 1 elma bile hiç yoktan iyidir.sabah
1 portakal (çok severim aç karna meyve yemeyi monti diyetindne bir alışkanlık )
kahvaltı
1 yumurta
3 ceviz
peynir-6 zeytin
limonlu maydanoz
öglen
2 tabaga yakın taze fasulye
yarım kase şehriye çorbası
yogurt
şimdiide çok acıktım sütlü kahve içiyorum 300 ml y.yaglı süt ile
Ara da yediklerin nerdeyse bir öğün, çünkü öğlen birşey yememişsinSabah :Uyanınca yarimlitre su
1 yumurta haşlanmış küçük bi demet maydanoz 3 zeytin 1 KK peynir 1 TK az açılı ezme 2 bardak çay
ara : kayisili cay
ögle : 2 köfte 3 dilim patates 1 ayran
Ara: 2 parça karnibahar ve 1 kaşık yogurt 1 haşlanmış yumurta( sabah ve ogle doymadim hiç saat 3 gibi yedim bunlari)
akşam 3 top karnibahar 3 kaşık yoğurt
Ara: elma küçük bir ayvanin yarısı uyumadan öncede 1 pkt kucuk sut icebilirim.
su3 litre
Spor : yok ( akşama kadar ayaktaydim kolların bacaklarim çok agriyo spora uygun ortam da halimde yok)
Sanki bugün biraz fazlami yedim ne
Dün evde yoktum menümü 2 günlük yazayım.
Dün:
Kahvaltı:
1 gevrek
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
domates,yeşil biber
Akşam:
1 kase yayla çorbası
Spor:5 bin adım
Su:2 lt
Bugün:
Kahvaltı:
2 dilim ekmekten peynirli domatesli tost
Öğlen:
1 kase domates çorbası
Ara:
1 muz
1 bardak süt
Akşam:
1 tabak yumurtalı ıspanak
2 bardak ayran
Spor:2 mil leslie
Su:2 lt
Ohh afiyet olsun çok güzelBen de yazayım menümü bugün
SABAH 4 5 parça ev yapımı sucuk 2 dilim suzme peynir 3 zeytin 1 fincan şekersiz sutlu kahve
ÖĞLE yok Kahvaltıyı geç yapmıştım.
ARA 5 6 findik
AKŞAM 1 kepçe yeşil mercimek 3 tavuk kofte si 1 kase brokoli salata si
SU 2 litre
SPOR yarım saat yürüyüş
Öncelikle öğlen kek olmamış ve öğlen az yediğin içinde akşam çok kaçırmışsın. Pilav, nohut,ekmekMenüm
Sabah
Ilık limonlu su
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
5 adet çeri domates
Biraz peynir
Şekersiz çay
Ara 1 ceviz 2 badem
Öğle yarım dilim kek
Akşam
2 kepçe çorba
4 yk pilav
10 yk nohut
Yarım dilim ekmek
1 kase yoğurt
Lahana salatası
1 porsiyon meyve
2 bardak lahana suyu
Gün boyu
2 litre su
Spor ev temizliği:)
Bu kadar
Off yaa hep sitenin reklamlarında çok güzel kıyafetler çıkıyo.Allahim ben de giyebilecek miyim bunlardan lütfen kutfen şu kilolar dan derdi olan herkesin kolayca kurtulabilmesini nasıp eyle.
Valla eve yeni girdim ne yenirki bu saatten sonra meyvede yenmez.
Yumurta mi haslasam bir tane
Valla eve yeni girdim ne yenirki bu saatten sonra meyvede yenmez.
Çalışınca zor oluyor gerçekten, istediğinde fazla alamıyor musun? Mesela köfte adeti 5-6 olsa daha çok tok tutardı.Selinanya selincim hastanedeyim ya bugün ondan ymkte köfte borek fln vardı bnde köfte yedm öyle olunca doymadim ve çok yogundum bugün çok yoruldum ve açılınca evden gtrdigim karnibahar yoğurt yedim.bayilcaktim yoksa
Meyve neden olmasın ki, bence olur ama. Ayrıca evet 1 kase yogurt ya da 1 brk sütte olur.Valla eve yeni girdim ne yenirki bu saatten sonra meyvede yenmez.
Ablam maşallah sana ya, sen bizim örneğimizsin. Aylardır ne diyetini, ne menülerini bozdun helal olsun sana. Allah bir an önce hedefine ulaştırıp, yüzünü güldürsüniyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2 dlm tam buğ ekmeği
peynir 5 zeytin yumurta
domates
ÖĞLE
ton balıklı salata
ayran
AKŞAM
közlenmiş patlıcan yemeği söğürme
salata ayran
ARA
5 badem
2 lt civarı su dah içerim inşallah 30 dk yürüyüş hayırlı akşamlar
Ayıpsın hedeftaş yemedim bulguruAferin kasimpati m benim.menun güzel akşamdan da bulguru çıkarırsak tamamdır bu iş.
Evde kalmiş kız kurusu demekEKK Nedir ki ilk defa duyuyorum.
Bu ahu kim leeeeen
Çalışınca zor oluyor gerçekten, istediğinde fazla alamıyor musun? Mesela köfte adeti 5-6 olsa daha çok tok tutardı.
Meyve neden olmasın ki, bence olur ama. Ayrıca evet 1 kase yogurt ya da 1 brk sütte olur.
Ablam maşallah sana ya, sen bizim örneğimizsin. Aylardır ne diyetini, ne menülerini bozdun helal olsun sana. Allah bir an önce hedefine ulaştırıp, yüzünü güldürsün
Kizçeler spor yaparken yeni sloganim
Göbek gidecek bebek gelecek
Ayıpsın hedeftaş yemedim bulguru
BuSelinanya varya kanki resmen bizi kötü emellerine alet ediyor ha demedi deme
Hanfendinin verecek kilosu yokmuşmuşta bilmem neymiş iş bize düştü hadi ben kaçar spora
Evde kalmiş kız kurusu demek
Bu ahu kim leeeeen
Tez vurun kellesini
Tmm cnm. Haklisin misafir vardı çok kacirmayim derken AC kaldım öğlen :)Ablam sabah ki meyveleri aralara serpiştirsen daha iyi olmaz mı? gerçi onlarda olmayınca kahvaltın boş kalacak. Bilemedim
Ablam hoşgeldin, takımda yeni bir sürü arkadaşımız var sende dön artık
Ablacım inşallah akşama bulgur yememişsindir, çünkü menün gayet güzel bulgursuz
Bence de akşama az da olsa birşey koymalısın ya da en azından 1 elma bile hiç yoktan iyidir.
Ara da yediklerin nerdeyse bir öğün, çünkü öğlen birşey yememişsin. Ana öğünleri daha sağlam yaparsan aralarda bu kadar açlık hissetmezsin ki sen zaten bunu biliyorsundur. Onun dışında gayet güzel
Dün sabah ki gevreği görmezsek başarılı
Ohh afiyet olsun çok güzel
Öncelikle öğlen kek olmamış ve öğlen az yediğin içinde akşam çok kaçırmışsın. Pilav, nohut,ekmekÇorba ne çorbasıydı inşallah oda çok karbonlu değildir En azından akşam yediklerinin yarısını öğlen yemelisin
Yaa sanki fazla verseler ölecekler, haklısın canım yine de çok kalma olmadı yanında 1 dlim ekmek ye daha çok tutar en azından. Çalışınca da zor yaSelinanya canım öyle ısteyemem bn faz koy dıye zatten bnden önce bıtanesi syledı laf ettı admlar hıc gek yok çunku oldugum yerde kultur ve anlayış sıfır dıyebılırım o yuzden nöbetlerde bunada şukedıyorum karbonlu fln bşyler yeedım yemıyorum
Kizçeler spor yaparken yeni sloganim
Göbek gidecek bebek gelecek
Ayıpsın hedeftaş yemedim bulguru
BuSelinanya varya kanki resmen bizi kötü emellerine alet ediyor ha demedi deme
Hanfendinin verecek kilosu yokmuşmuşta bilmem neymiş iş bize düştü hadi ben kaçar spora
Ablacım 1 yıldır burdayım nerdeyse, izne ayrılıp, geri gelen yok denecek kadar az. Bence hiç ara verme, bir düzen oturttun kendine, ve yaza fit olarak girip sonra hep koruma yaparsın. Benim düşüncem ara vermemen yönünde.sağol canım 97 kilo olunca acaba izin alıp korusammı diyorum yazın tekrar başlarım diyorum sonra hedefime ulaşıp yaz tatilinde tatil yapayım diyorum sern ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?