Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşte bnde genelde 50. 52 arasydim ama ozamrda adetim duzensizdi inşallah busefer zayiflayabilirimde düzene girer sunsogan suyu bitti 15 gün oldu bakalım bu ay olacakmiyim adet geçen ay 16 anda olmustum

inşallah canım hayırlısı ile gerçekten çok kutsal bir iş yapıyorsunuz işten gelelim 1.5 saat olsdu daha kendime gelemedim
tabii siz bize göre daha gençsiniz tekrar kolay gelsin canım
Sagol abla Allah razı olsun gençlik fayda etmiyo valla ben normalde kadın doğum.hastanesindeyim ve rontgen sadece bebekre cekiyrum aralık ayı için ilk çalıştığım.hastaneye gorevlendirme cektilr eleman yokmuş ve burası çok yoğun hem rontgen hem tomografi tek çalışıyorum ve üstüne radyasyondan mahvediyor zaten bugün bol bol yoğurt yedim atsin vucudum diye ama sonuçta işimiz caliscaz mecbur

inşallah canım hayırlısı ile gerçekten çok kutsal bir iş yapıyorsunuz işten gelelim 1.5 saat olsdu daha kendime gelemedim
tabii siz bize göre daha gençsiniz tekrar kolay gelsin canım
Sagol abla Allah razı olsun gençlik fayda etmiyo valla ben normalde kadın doğum.hastanesindeyim ve rontgen sadece bebekre cekiyrum aralık ayı için ilk çalıştığım.hastaneye gorevlendirme cektilr eleman yokmuş ve burası çok yoğun hem rontgen hem tomografi tek çalışıyorum ve üstüne radyasyondan mahvediyor zaten bugün bol bol yoğurt yedim atsin vucudum diye ama sonuçta işimiz caliscaz mecbur

Ablam sabah ki meyveleri aralara serpiştirsen daha iyi olmaz mı? gerçi onlarda olmayınca kahvaltın boş kalacak. Bilemedim

selam canlar uzun bir aradan sonra gelebildim cok sukur neler olmus takim degismis perim kaptan olmus hayirli olsun canim aynura nerelerde?

Ablam hoşgeldin, takımda yeni bir sürü arkadaşımız var sende dön artık

Ablacım inşallah akşama bulgur yememişsindir, çünkü menün gayet güzel bulgursuz

Bence de akşama az da olsa birşey koymalısın ya da en azından 1 elma bile hiç yoktan iyidir.

Ara da yediklerin nerdeyse bir öğün, çünkü öğlen birşey yememişsin . Ana öğünleri daha sağlam yaparsan aralarda bu kadar açlık hissetmezsin ki sen zaten bunu biliyorsundur. Onun dışında gayet güzel

Dün sabah ki gevreği görmezsek başarılı

Ohh afiyet olsun çok güzel

Öncelikle öğlen kek olmamış ve öğlen az yediğin içinde akşam çok kaçırmışsın. Pilav, nohut,ekmek Çorba ne çorbasıydı inşallah oda çok karbonlu değildir En azından akşam yediklerinin yarısını öğlen yemelisin

Off yaa hep sitenin reklamlarında çok güzel kıyafetler çıkıyo.Allahim ben de giyebilecek miyim bunlardan lütfen kutfen şu kilolar dan derdi olan herkesin kolayca kurtulabilmesini nasıp eyle.

yaa menimde karşıma irmik helvası reklamı çıkıyor amaa çok canım çekiyor diyet sitesine bu reklam olurmu

Bende menümü vereyim.

Kahvaltı: 2 yumurtalı omlet+1 kk peynir+3 zeytin

Öğlen: yarım kase sebze çorbası+ 1 kase brüksel lahanası (8-9 tane vardır)+1 kase yogurt+1 küçük tabak salata

Ara: 1 mandalina

Akşam: 1 kase bürüksel lahanası+1 brdk ayran+3 kaşık kadar yogurt

Su: 2.5 lt bulur
Spor: Daha yapmadım, yapıcam

Selinanya selincim hastanedeyim ya bugün ondan ymkte köfte borek fln vardı bnde köfte yedm öyle olunca doymadim ve çok yogundum bugün çok yoruldum ve açılınca evden gtrdigim karnibahar yoğurt yedim.bayilcaktim yoksa

iyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2 dlm tam buğ ekmeği
peynir 5 zeytin yumurta
domates
ÖĞLE
ton balıklı salata
ayran
AKŞAM
közlenmiş patlıcan yemeği söğürme
salata ayran
ARA
5 badem
2 lt civarı su dah içerim inşallah 30 dk yürüyüş hayırlı akşamlar

Valla eve yeni girdim ne yenirki bu saatten sonra meyvede yenmez.

Yumurta mi haslasam bir tane

menimde yemek yemem 7 buluyor 5.30 cikiyorum yürüyüş eve gel 19 buluyor o saatlerde yiyorum mecburen banada geç geliyor ama perşembeleri 18 kuralına uyamıyorum mesela

Çalışınca zor oluyor gerçekten, istediğinde fazla alamıyor musun? Mesela köfte adeti 5-6 olsa daha çok tok tutardı.

Valla eve yeni girdim ne yenirki bu saatten sonra meyvede yenmez.

Yumurta mi haslasam bir tane
Meyve neden olmasın ki, bence olur ama. Ayrıca evet 1 kase yogurt ya da 1 brk sütte olur.

Ablam maşallah sana ya, sen bizim örneğimizsin. Aylardır ne diyetini, ne menülerini bozdun helal olsun sana. Allah bir an önce hedefine ulaştırıp, yüzünü güldürsün

Selinanya canım öyle ısteyemem bn faz koy dıye zatten bnden önce bıtanesi syledı laf ettı admlar hıc gek yok çunku oldugum yerde kultur ve anlayış sıfır dıyebılırım o yuzden nöbetlerde bunada şukedıyorum karbonlu fln bşyler yeedım yemıyorum

Kizçeler spor yaparken yeni sloganim
Göbek gidecek bebek gelecek

Aferin kasimpati m benim.menun güzel akşamdan da bulguru çıkarırsak tamamdır bu iş.
Ayıpsın hedeftaş yemedim bulguru
Bu Selinanya varya kanki resmen bizi kötü emellerine alet ediyor ha demedi deme
Hanfendinin verecek kilosu yokmuşmuşta bilmem neymiş iş bize düştü hadi ben kaçar spora
EKK Nedir ki ilk defa duyuyorum.
Evde kalmiş kız kurusu demek
Bu ahu kim leeeeen
Tez vurun kellesini

sağol canım 97 kilo olunca acaba izin alıp korusammı diyorum yazın tekrar başlarım diyorum sonra hedefime ulaşıp yaz tatilinde tatil yapayım diyorum sern ne dersin

süper slogan

Tmm cnm. Haklisin misafir vardı çok kacirmayim derken AC kaldım öğlen :)

Yaa sanki fazla verseler ölecekler, haklısın canım yine de çok kalma olmadı yanında 1 dlim ekmek ye daha çok tutar en azından. Çalışınca da zor ya

Ya ablişko aşk olsun verecek kilom var ama zatn normalde de yavaş gidiyor. Bak menülerime hiç cıss görüyor musun Elimden geldiğince destek vericem size

sağol canım 97 kilo olunca acaba izin alıp korusammı diyorum yazın tekrar başlarım diyorum sonra hedefime ulaşıp yaz tatilinde tatil yapayım diyorum sern ne dersin
Ablacım 1 yıldır burdayım nerdeyse, izne ayrılıp, geri gelen yok denecek kadar az. Bence hiç ara verme, bir düzen oturttun kendine, ve yaza fit olarak girip sonra hep koruma yaparsın. Benim düşüncem ara vermemen yönünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…