bencedesüper slogan
Kivircigim sen de mi 2.yi düşünüyorsun. Burada da hedefdasiz Heralde. Benim de kilo verme amaclarimdan biri bu kiloyla hamile kalmamak.kiyafet bulamayip öğrencilerinden utanirim balon gibi olurum diye.Kizçeler spor yaparken yeni sloganim
Göbek gidecek bebek gelecek
Ayıpsın hedeftaş yemedim bulguru
BuSelinanya varya kanki resmen bizi kötü emellerine alet ediyor ha demedi deme
Hanfendinin verecek kilosu yokmuşmuşta bilmem neymiş iş bize düştü hadi ben kaçar spora
Evde kalmiş kız kurusu demek
Bu ahu kim leeeeen
Tez vurun kellesini
Yaa sanki fazla verseler ölecekler, haklısın canım yine de çok kalma olmadı yanında 1 dlim ekmek ye daha çok tutar en azından. Çalışınca da zor ya
Ya ablişko aşk olsun verecek kilom var ama zatn normalde de yavaş gidiyor. Bak menülerime hiç cıss görüyor musun Elimden geldiğince destek vericem size
Ablacım 1 yıldır burdayım nerdeyse, izne ayrılıp, geri gelen yok denecek kadar az. Bence hiç ara verme, bir düzen oturttun kendine, ve yaza fit olarak girip sonra hep koruma yaparsın. Benim düşüncem ara vermemen yönünde.
Kivircigim sen de mi 2.yi düşünüyorsun. Burada da hedefdasiz Heralde. Benim de kilo verme amaclarimdan biri bu kiloyla hamile kalmamak.kiyafet bulamayip öğrencilerinden utanirim balon gibi olurum diye.
Ayrıca haklısınSelinanya konusunda.bakalim biraz ugrasalim da kara cikarmayalim yüzünü. Ben de biraz spor yapayım bari.
Evet beyaz zaten kötü ama işte böyle durumlarda 1 dlm tam buğday kurtarıcı olabiliyor. Ahh ne olacak bu halimiz yaSelinanya ayne canım vermıyoler işte bnde ekmek flb özelıkle beyaz bırakınca bıdaha tuketmıyorum yoksa devamı gelıyor tam bugday ekmegını bıle nadır tuketıyorum artık
benim hedefim 55, ama aslında 55 de korumak istiyorum.Selinanya canım senın kılo hedefın kactı .bugun düşünüyorum da gercekten bu yaglarımız erıyecekmı kollarımız bacaklarımz incleckmı :)
Çalışınca zor oluyor gerçekten, istediğinde fazla alamıyor musun? Mesela köfte adeti 5-6 olsa daha çok tok tutardı.
Meyve neden olmasın ki, bence olur ama. Ayrıca evet 1 kase yogurt ya da 1 brk sütte olur.
Ablam maşallah sana ya, sen bizim örneğimizsin. Aylardır ne diyetini, ne menülerini bozdun helal olsun sana. Allah bir an önce hedefine ulaştırıp, yüzünü güldürsün
spor yapıyorum canım özellıkle plates bu yaz yaptım 3 ay baya ıncelmştım daha fazla kılovermış gıbı görunuyorsun dun başladım onada bende 52 53 cok ıyı olur ama bn yıne 50 ye kdr düşmeyı ıstıyorum senınboyun benden uzun ama bnm ondanda vermem lazım 155 fln bndeCansınız asıl ben sizi batırmam inşallah elimden gelenin en iyisin yaptığımı bilin
Evet beyaz zaten kötü ama işte böyle durumlarda 1 dlm tam buğday kurtarıcı olabiliyor. Ahh ne olacak bu halimiz ya
benim hedefim 55, ama aslında 55 de korumak istiyorum.Boyum da 166-167 olması lazım. Son 1 kilom kaldı onu da versem rahatlasam Merak etme kolda bacakda göbekte inceliyor. Ama spor olmadan olmuyor
Ablacım hedef kilonun %80 oranında vermiş olman gerekiyor. Mesela örnek verecek olursak, senin hedef kilona toplam da 40 kilo vardı vermen gereken bunun %80 inin tamamladığında mezun olabiliyorsun. Yani 40x0.80: 32. 32 kilo verdiğinde mezunsun gibihaklısın canım mende kendime güvenemiyorum izin yapayım derken bu kadar emeğimi hiç etmekte var inşallah hedefime kadar devam edebilirim canım hedefimize nekadar yaklaşınca mezun oluyoruz acaba
Bilmiyorum ki ya hem istiyorum hem istemiyorumKivircigim sen de mi 2.yi düşünüyorsun. Burada da hedefdasiz Heralde. Benim de kilo verme amaclarimdan biri bu kiloyla hamile kalmamak.kiyafet bulamayip öğrencilerinden utanirim balon gibi olurum diye.
Ayrıca haklısınSelinanya konusunda.bakalim biraz ugrasalim da kara cikarmayalim yüzünü. Ben de biraz spor yapayım bari.
Gel bunu ablama anlat Periliçebekarlık sultanlıktır ya boşveeeeerrr
Gözüm yok bacımeee sonuc☺
İçine pancarda koyarsan neden olmasınKiz ben cok güzel ekkk turşusu kuruyorum kurarim sana
Onu boşver de enişte kimlerden telliogullarindan mi seferogullarindan mi
Ekkk - evde kalmış kızlar kulübüEKK Nedir ki ilk defa duyuyorum.
Ablam beni hâlâ çekemiyorSiz hala rakipmisiniz fatmacım ?
Kivircigim sen de mi 2.yi düşünüyorsun. Burada da hedefdasiz Heralde. Benim de kilo verme amaclarimdan biri bu kiloyla hamile kalmamak.kiyafet bulamayip öğrencilerinden utanirim balon gibi olurum diye.Kizçeler spor yaparken yeni sloganim
Göbek gidecek bebek gelecek
Ayıpsın hedeftaş yemedim bulguru
BuSelinanya varya kanki resmen bizi kötü emellerine alet ediyor ha demedi deme
Hanfendinin verecek kilosu yokmuşmuşta bilmem neymiş iş bize düştü hadi ben kaçar spora
Evde kalmiş kız kurusu demek
Bu ahu kim leeeeen
Tez vurun kellesini
Hadi bakalım gobekleri bi gonderelim de bebekleri de birlikte yaparız inşallah.Kuzucanlar meyve olayi nedir ben simdi saat kaça kadar yiyebiliyoruz simdi oğluşla kociş meyve yer elma portakal mandalina nar yesem olmuyor mu ki
Bilmiyorum ki ya hem istiyorum hem istemiyorum
Hazir doktorum da 5 6 ay sonra denemelere başla bu arada kilo ver deyince kendimi burada buldum nasip artik
evet kızlar ben emziriyorum ve adaçayıda aynı şekildeburda emziren bir arkadas vardi o kimdi acaba. maydanoz sütü azaltir cok dikkat etmek lazim
güzel menü olmuş bence cnm afiyet olsunSabah :Uyanınca yarimlitre su
1 yumurta haşlanmış küçük bi demet maydanoz 3 zeytin 1 KK peynir 1 TK az açılı ezme 2 bardak çay
ara : kayisili cay
ögle : 2 köfte 3 dilim patates 1 ayran
Ara: 2 parça karnibahar ve 1 kaşık yogurt 1 haşlanmış yumurta( sabah ve ogle doymadim hiç saat 3 gibi yedim bunlari)
akşam 3 top karnibahar 3 kaşık yoğurt
Ara: elma küçük bir ayvanin yarısı uyumadan öncede 1 pkt kucuk sut icebilirim.
su3 litre
Spor : yok ( akşama kadar ayaktaydim kolların bacaklarim çok agriyo spora uygun ortam da halimde yok)
Sanki bugün biraz fazlami yedim ne
cnm bende polikistik overle savaştım hatta sağolsun kadın doğumcu bana çocuk istediğin zaman gelirsin tedaviye başlarsın tedavisiz çocuğun olmaz demişti kilo vermenin yanında spor çok etkiliyor cnm mutlaka aktif hayat olmalı bi de sitressiz yaşam diyorlar neyse ben bunları duyunca geçen yıl 56 kilolara kadar düşüp çocuğum olmaz korkusuyla korunmayı bırakınca 2 ay sonra hamile kaldım şimdi 7 aylık bebeğim varyani sonuç olarak zayıflamak çok etkili bi de şu soğan kürü mucize bişi hem forumlarda okuduklarım hem de tecrübeyle sabitPko olan iki arkadas daha vardı bugün okudum yazılarını isimleri hatırlayamadım.kusura bakmayın zayıfladığını zaman adetiniz düzenli oldumu acaba ?
cnm daha iyi bilen arkadaşlar yorumlasınlar ama bana göre bu menüler çok az hele dünki yemek yok resmenDün evde yoktum menümü 2 günlük yazayım.
Dün:
Kahvaltı:
1 gevrek
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
domates,yeşil biber
Akşam:
1 kase yayla çorbası
Spor:5 bin adım
Su:2 lt
Bugün:
Kahvaltı:
2 dilim ekmekten peynirli domatesli tost
Öğlen:
1 kase domates çorbası
Ara:
1 muz
1 bardak süt
Akşam:
1 tabak yumurtalı ıspanak
2 bardak ayran
Spor:2 mil leslie
Su:2 lt
yok canım ya bi kaç kiloda bile farkediyorCanım peki zayıflık ne kdr olmalı çok çok mu zayıf olmaliyim zayıflamam gerektiğini biliyorum yıllardır bnde pkoyla yasadgm için foktorumda bebek tedavisi içinde zayifla dedi ama boyum 155 kilom cuma 56. Bucuktu 50 ye kdr inmem yeterli.diye düşünüyorum sizce nasil?
öğlen yok ama akşamada çok yüklenilmiş gibi geldi ve akşam full karbonhidrat grubu olmuş cnmMenüm
Sabah
Ilık limonlu su
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
5 adet çeri domates
Biraz peynir
Şekersiz çay
Ara 1 ceviz 2 badem
Öğle yarım dilim kek
Akşam
2 kepçe çorba
4 yk pilav
10 yk nohut
Yarım dilim ekmek
1 kase yoğurt
Lahana salatası
1 porsiyon meyve
2 bardak lahana suyu
Gün boyu
2 litre su
Spor ev temizliği:)
Bu kadar
güzelllBende menümü vereyim.
Kahvaltı: 2 yumurtalı omlet+1 kk peynir+3 zeytin
Öğlen: yarım kase sebze çorbası+ 1 kase brüksel lahanası (8-9 tane vardır)+1 kase yogurt+1 küçük tabak salata
Ara: 1 mandalina
Akşam: 1 kase bürüksel lahanası+1 brdk ayran+3 kaşık kadar yogurt
Su: 2.5 lt bulur
Spor: Daha yapmadım, yapıcam
iyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2 dlm tam buğ ekmeği
peynir 5 zeytin yumurta
domates
ÖĞLE
ton balıklı salata
ayran
AKŞAM
közlenmiş patlıcan yemeği söğürme
salata ayran
ARA
5 badem
2 lt civarı su dah içerim inşallah 30 dk yürüyüş hayırlı akşamlar
Evet özellikle plates çok inceltiyor ama ben hiç yapmadım, sevemedim bir türlü nedense. Ben yürüyüş ve farklı egzersizlerle verdim kilomu. Şİmdide sıkılaşmaya çalışıyorum işte. Ben şuan yıllardır görmediğim bir kilodayım, 59 du hedefim takıma gelince baktım bir 55 dir gidiyor, dedim bende 55 olucamspor yapıyorum canım özellıkle plates bu yaz yaptım 3 ay baya ıncelmştım daha fazla kılovermış gıbı görunuyorsun dun başladım onada bende 52 53 cok ıyı olur ama bn yıne 50 ye kdr düşmeyı ıstıyorum senınboyun benden uzun ama bnm ondanda vermem lazım 155 fln bnde
Ablacım öncelikle yiyeceksen 1 tanesi seç mümkünse hepsini karıştırma çünkü meyve sağlıklı ama şeker deposu. En geç 8 gibi ye meyveni ki bence akşam yemeğinden en az 2 saat sonra yenmeli. Bana kalırsa yatmadan en az 4 saat önce yeme işi kapanmalı. Gündüz ara öğün olarak tercih etmeni tavsiye ederim.Kuzucanlar meyve olayi nedir ben simdi saat kaça kadar yiyebiliyoruz simdi oğluşla kociş meyve yer elma portakal mandalina nar yesem olmuyor mu ki
bende menümü vereyim kızlar
sabah: 3 dilim tt ekmek 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekmez 5 zeytin domates roka dereotu
ara: 3 kuru kayısı 1 fincan fitomilk
öğlen: 4 yk brokoli yemeği(havuçlu) 2 dilim tt ekmek 1 kase yoğurt
ara: 10 antep fıstığı 1 çb süt
akşam: 1 közlenmiş biber 1 közlenmiş patlıcan 2 köfte kadar tavuk göğsü bol salata 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 1 dilim tt ekmek
ara: 1 bardak süt 1 kivi
spor başım çok ağrıyor reglden dolayı
su: 3 lt
cnm p90x in p 90 ı var ilk çıkanı sonra 90m p90x ve p90x+(akıllara zarar) diye devam etmiş p90 daha bi yapılası ama sanki böyle daha çok vücudum kaslansın diye uğraşanların işi aslında senle birlikte bi programa başlayabiliriz ben genelde kendi başıma olduğumda başlıyorum ama devam etmiyor belki birlikte ilerlersek daha çok motive oluruzp90x isimli seriyi konuşmuştuk ya videodalara şöyle bir baktım. Farklı kas tiplerini çalıştıran farklı videolar ve en az 50 dk. her biri. Gel gör ki aklı olan yapmasın, çin işkencesi gibi. Hakkında çok öncesi sonrası fotograf var nette, eğer gerçekten 90 gün ara vermeden yapılırsa, vucut bambaşka bir şekil alabilir. Ama adamın canını çıkaran cinsten. Ben öyle her gün 1 saat spor yapsam durmaksızın zaten değişirim45 dk cardiyosu vardı yapayım dedim 25 dk anca dayanabildim, bana göre değil kick li falan. Bir bakın ama jillian 30 days shred başlarım daha iyi.
25 dk cardiyomsu birşey+15 dk koşmalı yürüyüş+10 dk karın çalışıldı.
gayet güzel ve eğlenceli olur. 1 su bardağı yağsız mısır= 1 ince dilim ekmek(25 gr) ha ekmek yemişssin ha mısır. ancak çok yememekte fayda var. sonuçta mısırların hepsi gdo lu oldu, çıktı hepsi.Yaa hanımlar bişey sorcam.bi yerde okumuştum. Yağsız patlamış mısır ara öğün olarak yenebilir diye. Ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?