Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anladım canım cok gecmiş olsun öncelıkle Rabbim bırdaha yaşatmasın inşallah kılocuklarımızıda verecgz :) hep bırlıkte henuz yaza 6 ay varöyle düşününce verebılırım dıyor insan
teşekkür ederim canım amin inşallah şuan tek sıkıntı kilolar sen kaç kilosun ne zamandır buradasın ?

Sabah koşturmacası çocuklar giydir yatakları topla şimdi de kahvaltı hazırlıcam. Bir yandan da geçmişi okudum
Sen napıyosun canın?
ben nöbetten cıkacagım kısmet olursa ne güzel böyle koşuşturmalı haytlar hep ilgimi cekmiştr bn de olursa cocouklarım bendeöyle olurum artık

teşekkür ederim canım amin inşallah şuan tek sıkıntı kilolar sen kaç kilosun ne zamandır buradasın ?
canm ben yenıyım 3 hafta bıttı yanlış hatırlamıyorsam zmn nasıl gecıyor burda bılmıuyorum ben başladıgımda 59. 5 dum ıkı haftdr 54.9 canım cocuk tedavısın gördufgum hormonları cabuk attım şükür ama yag yakımı yavas ılerlıyor hedefım 50

maşallah canım az kalmış o zaman ne güzel inşallah sağlıkla bir bebek sahibi olabilirsin
benim yolum uzun baya canım

Gunaydinlaaaarrrrrrr

Kuzular alkali su kullanan var mi diye sormustum cevap veren oldu mu kacirdim mi acaba
Olmadı ablam, ben denedim soda katıp içemedim. Bir ara limon, salatalık, nane, zencefilli su yapıyordum onu da bıraktım. İçtiğin suyun içine limon at al sana alkali su

Olmadı ablam, ben denedim soda katıp içemedim. Bir ara limon, salatalık, nane, zencefilli su yapıyordum onu da bıraktım. İçtiğin suyun içine limon at al sana alkali su
Yok kuzu simdi 2 lt suyun icine 1 cay kasigi ingiliz karbonati atiyorum onu iciyorum hergun ben bir hayli faydasini gordum tavsiye ederim 2 lt bitince sadece suya devam
1 gunde sadece 2lt icebiliyorsun
Acaba dedim tesaduf mu gercekten alkali su mu iyi geldi o dan sordumdu

İzne ayrıldığımda 67ydim şuan 68.4 :) olacaaak olacaaaaak.. ahh selin bana neler yapıyo bi bilseniizzz :) sırf şuan sınavlarım var diye rahat bırakıyo :))))
Sen ne dersen o :))))))
Başarılaaaaarrr
hıc deme canım dolapta yazdan yaptıklarım var arada onlara bakıp hasret gıderıyorum
Mantıda güzel olur ama cııss işteeeee

günaydın kızlar.merak ettimde acaba haftada bir mi tartılıyorsunuz yoksa hergün mü ben hergün tartılıyorum.
Şahsen haftada bir tartılsan yeterli

Çook teşekkür ederim canım
Tam soracaktım kaç kilo ile izne ayrılmıştın diye ama söylemişsin zaten hadi bakalım sanki bugün ilk defa başlamışsın gibi başla
Antepia27 perigunlugu günaydın sevgili kasımpatılarım umarım güzel bir gün olur :)

Ben hem aöf okuyorum hemde böte okuyorum abla, şimdide bötenin (bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği) sınavları var bu hafta sonu. ders çalış, işe git eve git derken çorba oldum iyice, inşallah bu hafta atlatınca daha rahat olacağım

Seninde sınavların gayet güzel geçmiş, finalde hepsini halledersin bence
Birinci belli ikinci kim
Ayneen katılıyorum sana
Ay canım çok sevindim inşallah bir hafta var aramızda birlikte buyutelim allah anali babalı büyütsün inşallah
Biri kız biri erkek olsun kk kertmesi yapalım
Gunaydinlaaaarrrrrrr

Kuzular alkali su kullanan var mi diye sormustum cevap veren oldu mu kacirdim mi acaba
Bende bi arkadaşımdan duymuştum ama pek faydası olur mu bilemedim ama sanmıyorumda :)))

Sevgiliii bayanlar önümüz yılbaşı, cuma özellikle lütfen cozutmayalım tatile giden eden olabilir belki giremeyebilirsiniz bir iki gün ama muhakkak eksik menülerinizi de yazın, gerekirse not edin. hafta sonu tatile de gitseniz en azından pazartesi geçmiş menü paylaşımları da olsun

Ayrıcaaaaaaaaaa perşembe bildirim günü olduğunu sakın ha sakın unutmayın kelebek19 perşembeden tatile çıkıcam yazmıştın sanırım canım sende yarın sabah bildirim yaparsın olur mu

Ablam ben denedim ama içemedim karbonatlı ya su mu içiyorum eziyet mi çekiyorum belli değil ama iyi gediğini çok duydum, sen devam et canısı yiğenin nasıl oldu ablam

canım sana gönülden katılıyorum

Selam canlar nasilsiniz? guzel haberlerle geldim Elhamdulillah..

ayyy canım çok sevindim RABBİM hayırlısı ile kucağina almayı nasip ersin inşallah

Antepia27
Ablam çok sevindim Ohh çok şükür sağlık herşeyden önemli

çokkk teşekkürler canım nasılsın dün menünü göremedim

Antepia27 perigunlugu günaydın sevgili kasımpatılarım umarım güzel bir gün olur :)

canım bizi sen 1. yaparsın 2 haftadır olduğun takım 1.

Benimki kız:)))
Suan emziriyorum,emzirirken hemen buraya bir göz atayım dedim :)))
Sen emziriyor muydun cnm sütün olsun diye ekstra bişiler yapıyor musun benim de 8 aylık bebisim var ama sütüm az geliyor yaa hele protein ağırlıklı yaparsam iyice kayboluyor

Günaydın güzeller ,

Şifayı kapmışım burnum biber dökmüş gibi yanıyi gözlerim çeşme ,varmı bunu azaltmanın yolu yahu
Çok geçmiş olsun cnm
tabikisiii birinci olacağız

Gunaydinlaaaarrrrrrr

Bana da diyetisyenim dediği içtiğiniz suya karbonat atın diye yapmamış tim ama hemen yapayım
Yapacağım bende
Oh ne güzel tatile falan gitmiyorum herhangi bir planım da yok o güne özel yemek yapmayı da düşünmüyorum PTT takilacagim

firuzeew geri dönmene sevindim seninle beni topuklarımızdan vurcak yasom7272 abla
Selinanya kız bir daha kilondan bahsetme utandırıyorsun beni yuh diyorum kendime 56 kg kız dikkat ediyor, senin bu halinle kaçamak yapmak neyine
Zaten +1 çıktım bu sabah şiştim adet olcam gelmedi daha. Ekmeksiz kahvaltı yaptım. Sinir oluyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…