Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oooo süpersın abla maşallah nazar degmesın boyle gördıkce bnmde okuyasım gelıyor inşallah bnde senıngıbı azımlı olurum
Kelebeğim yaşın kaç bilmiyorum ama okumanın yaşı yok canım .
Ben 18 zimde evlendim sanki koca kaçıyo o vakitler öyleydi işte okutmadılar çok istememe rağmen , bende çoçuklar büyüyünce dışardan bitirdim ortaokulu ,liseyide . Geçenyılda ün. Sınavına girdim hamdolsun ilahiyat istediğim bölümdü kazandım .
Yeterki isteyin .

Selinanya

Kuzular karbonatli suyu ben de icemedim ama eczaneden ingiliz karbonati almam gerekiyormus suyu o kadar yumusatiyor ki
Tam tersi normal su aci geliyor icmek istemiyorum

Seni herdaim takdir ettim
Suan hayran kaldim
Derler ki rabbim rızkı herkese, ilmi calişip isteyene verir.
Basarini daim etsin

asfarovski doğur gelinimi artık da yardım etsin kayınvalideciğine bak ütü yapılcak canım istemiyor gelin dediğin sen otur anneciğim ben yaparım herşeyi der di mi ama
Ahaha çok beklersin gelinin anası o işleri yapıyomuki dogacak kızı yapsın dimek beşik kerttiniz
Fatmaaaaaa

Fatmam nasıl oldun kuzum ????

Ahaha çok beklersin gelinin anası o işleri yapıyomuki dogacak kızı yapsın dimek beşik kerttiniz
Fatmaaaaaa

Fatmam nasıl oldun kuzum ????
Anası boğa kaynanası boğa inşallah gelin azcık hamarat olur
Beşik kertmesi yapmadık fatma benim oğlana göz koydu aldı vallahi

canım maşallah böyle azimli insanlara hayranım gerçekten bende sürekli rahatsızim kendi tembelligimden allah bana da bu azimin azicigundan nasip etsin

Yaaa işte size vicdan yaptırıyorum ki yemeyin diye

Hem ben kilolu spor hocasının egzersizlerini yapmıyorum, kilolu diyetisyene de gitmem gibi kendine hayrı yok bana ne faydası olacak diye düşünüyorum. Ama bakın kaptan yardımcısı olarak çok güzel örneğim Vallahi dikkat etmezsem hemencecik geliyor geri o konuda da siz bana örneksiniz

asfarovski doğur gelinimi artık da yardım etsin kayınvalideciğine bak ütü yapılcak canım istemiyor gelin dediğin sen otur anneciğim ben yaparım herşeyi der di mi ama
yok bizim gelin oturuyor, Fatma ablam da kızı olursa el bebek gül bebek büyütür, sen ona hizmet edersin bak beden söylemesi

Selinanya

Kuzular karbonatli suyu ben de icemedim ama eczaneden ingiliz karbonati almam gerekiyormus suyu o kadar yumusatiyor ki
Tam tersi normal su aci geliyor icmek istemiyorum
Hımm bilemedim ablam ya, aman oda eksik kalsın ama arkadaşlar deneyebilir

Ablam ben denedim ama içemedim karbonatlı ya su mu içiyorum eziyet mi çekiyorum belli değil ama iyi gediğini çok duydum, sen devam et canısı yiğenin nasıl oldu ablam
faydası oluyor ama tansiyon yükseltme ihtimali var dikkat edin arada bir ölçtürün.kemik erimesini de arttırıyormuş.ben bir ara başlamıştım.eczcı arkadaşım bıraktırdı

Son gün ailemle vakit geçiriyorum kelebek ne zaman görürüm bidaha allah bilir kısmet artık sanada iyi tatiller.Dr gelmiş ardahandan kurtulduk bu arada acilen çok mutluyum.

İyiyim yasom,sürekli oyun oynayıp duruyoruz benşm cadıyla:))
İstanbulda hava nasıl,ocakta dönüyordun değil mi
İstanbulda hava güzel Callancim yarın dönüyorum yeni yılı evime tek başına geçirecem.
abla ne okuyodun ilahıyatmı başaraılar

Canim yer ı bilmeyince bende çıkamıyorum onların götürmesi lazım onlarında işi gücü var kısmet inş görüşürüz birgün.

Kuzum.ne perşembesi.bn bu aksam gidiyorum memlekete tartiminpaket yapıp yanimda gtrcm perşembe yazicam sonra fazla fln çıkarım olmaz yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…