Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Abla 24 yasindayim.lise sağlık meslek okudum sonra hmn onlisanans o bitmeden atandim 6 ay erzurumdan trabzona gitgel yaptım.kisti hemde ozamn sogudum okumaktan isede erken başlayıp para kazanınca iyice rahatladim ama iki yildr ossye girip aciktan çocuk gelişimi okumak istiyorum ama bu sene bizede lisanstamamlama geldi tercih yaptım kazandım ama diploması almadgm.için kayıt yaptiramadim.izin yoktu almayada gidemedim sonra aradn zamn geçince geçici mezuniyet belgemi buldum evdevde demkki varmış bundada bi hayır dedim.ozamn okdr arayıp bulamamistim eğer seneye tercih hakkım olursa yapıp okuyayim diyorum yasom7272 abla sen yaptın mi başvuru lisans tamamlamaya bnm.isarkdslarim hepsi bnden büyükler masallah hepsi okuyor aslında okumak lazım.bana destek ver bu konuda abla aeben insallh bi ucundan tutarim

aaaa bugün mü iyi yapmışsın
Aynen canım esim diyor akşam manyakmisin sen burdan oraya tartimida.gider git eczanede tartil bende dedim ciplak nasıl tartiliyim eczanede
ne halin varsa gor diyor durumun ciddiyetini farkında değil sanirim

Ev isimi yemegimi yaptim
Arkasina terim sogumadan hemen bi leslie ablama eşlik ettim
Tam leslie bitti öldum yorgunliktan yataga uzandiydim ki ogluş bagirdi
Anneeeeee o ablayla dans ettin benlede eeeettt
Açtik müzik hopladik zipladik
Onun da gönlunu yaptiktan sonra size geldiiimmmm

Kuzum nasıl oldun analiz raporunu paylaşıldı orda var bak aşağıda

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-34#post-44348847
Biraz daha iyiyim canım, naz'a da helal olsun maşallahı var , inşallah böyle devam ederiz sonuna kadar @fatmanurkaya ablam, böyle gidersem inşallah haziran yada temmuz a mezun olurum. Sonra sırf egom tatmin olsun diye kilomu söyleyip , diyet yapıyorum diyeceğim, hep seline diyecek değiliz ya birazda bize desinler ihtiyacın yok diye

evet canım yeni bir gün benim için her şeye baştan başladım

Bende diyorum Naile bu ara bana laf söylemiyor, taş değil, kaya geldi bee Kuzu asıl mesele korumakta bak hedefine vardığında anlayacaksın O zamanda Selin haklıymış diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…