Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kelebegim senin yaşındakiler daha ün. Okuyor küçükmüşsün benim kızım 21 yaşında üni 2 de ..
devam etmelisin tabikide . Birde insan istediği mesleği şeçmeli severek yapmalı . Gönlünde ne varsa rabbım onu nasip etsin inşallah .

Bende diyorum Naile bu ara bana laf söylemiyor, taş değil, kaya geldi bee Kuzu asıl mesele korumakta bak hedefine vardığında anlayacaksın O zamanda Selin haklıymış diyeceksin
Ah önce bi varalilm da sonra koruruz Sen kendini kötü hissetme diye ilisiyorum sana, yoksa zayıf kara kuru kızlan ne işim olur, 1-2 kemiğin var onları kiskanacak değilim ya , hem ne demişler bir dirhem et bin ayıp ortermiş.. Sana ayıp ayıp

Amin abla mesleğinden memnunum rontgencilik çocuk gelişimi çocukları olursa daha eğitimli bi anne olmak için okumk istiyorum

perigunlugu cnm bnm sıkıntı yok evime dönünce inşaallah. Güzel menüler vericem. Liste önemli değil tatlım. Tabiki girmek isterim ama. Önemli olan motivasuonumuz iyi olsun. Yarışma içi. Hazır olalım o zmn sen zaten artık seni listede gormek isterim nisacim dersin

biri beni sarsıp kendime getirsin please
Hayriş bir görünüp, bir kaybolursan olmaz ki nerde yazın ki Hayriş, bul getir sarsarız biz onu

Azimle yapınca oluyor kuzu ya, bir zamanlar bende popo bir tarafa, göbek bir tarafa gidiyordum Et de var merak etme hala Kız hem sen bana niye çemkiriyorsun, sanki yiyip yiyip kilo almayanlardanım, bak hala hiç birşey yemiyorum nerdeyse Ayıbım olmadığı için 1 gr et de olmayabilir

İşte budur, yerim seni bu arada bu hafta çiçek grubunda benimlesin, akşama menünde cıssları görürsem böyle yapıcam

Öğle yemegimi yedim bilerek geç yedim akşam yola çıkacağım otobüs tutuyor bsy yiyemiyorum inene kdr ama midem bulunmasına diye cubuk.kraker yiyodum önceden ama şimdi oda yok napicam bilmiyorum inşallah iyi gecer yolculugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…