Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kurallara göre 3. Kez bildirimde bulunmadıkları an diskalifiye oluyorlar ve bugüne dek bildirimi hiç aksatmadılar. Bu şartlar altında nasıl çıkarabilirim ki
Bir kere gormustum takım içi kurallara uymadıkları için çıkarmıştı bi kaptan. Mesaj yazmiyorlar, haber vermiyorlar kurallara uyulmuyor sonuçta

Menüm
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
Yeşil çay
Peynir
5 zeytin

Ara
Tarcinli süt
Muz

Öğle
1 kepçe nohut
1 tavuk but haşlama
2 yk pilav
1 kase yoğurt

Ara
1 avuc findik
akşam
1 kepçe çorba
1 kepçe kapuska
2 yk pilav
1 kase yoğurt

1 fincan sütlü kahve

15 leslie
2 litre su

kvrck bugun 1502 kcal aldım, her zamankine benzer menüydü
Spor yok
Su 2ltyi geçmişimdir
Yarın inşallah artıda çıkmam
Hedefim pazartesiye kadar 57,6yı korumak inşallah

slm kızlar nasılsınız bakalım yeni yıl herkese mutluluk huzur ve başarı sağlık bol para getirsin bugünki menüm

sabah: 2 dilim tt ekmek 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekmez roka dereotu lahana

ara: 3 kuru kayısı

öğlen: 6 yk etli pırasa 1 kase yoğurt

ara: 1 muz

akşam: yarım ciğer dürüm 1 bardak ayran salata

ara: cıslar geliyor 2 avuç kadar karışık çerz 2 benimo

şimdi bu cıslar nerden çıktı onu söyleyeyim kilo aldığımı biliyorsunuz diyetisyene gittim 100 gr yağdan almışım gerisi ödem ama o 100 gr mı neden aldım da hiç kilo veremedim diye kendi kendimi yedim ve sonuç hala yemeklerle aramdaki ilişkiyi düzeltememeiş olduğumu gösteriyor çünki yine zaten veremedim yesemde yemesemde aynı diye ne buldumsa yedim aslında yemediklerim yediklerimden fazla yılbaşı sofrası da böyle davranmamı kolaylaştırdı maalesef diyetisyenimede yediklerimi yazıp götürüyorum onlara baktı ve gece yediğim 20 gr üzümleri yanlış buldu onun yerine yaş meyve daha iyi olur dedi onun dışında ben 1 dilim ekmek yerine 1 kase çorba içiyordum 1 kepçe olacakmış ama bundan kilo almaman gerekir deidi bence tamamen psikolojik veremeyeceğim diye düşündüğün çok takıntı yaptığın için veremiyorsun dedi neyse yeni bir liste verdi 10 günlük 10 gün sonra tekrar kontrole gideceğim
yeni listemi de yazayım size inşallah yarın sabahtan başlıyorm spor da jillian 1. level bitti 2. levelle başlayıp 10 günü onunla tamamlayacağım

kilo aldığım için hepinize karşı çok mahcubum inşallah bu 10 günde en azından daha az yorgun olduğum zamanlara ve tatil günlerine sabaha da spor eklemeyi düşünüyorum menümü azaltamıyorum çünkü biliyorsunuz süt ama diyetisyenim metobolizma hızlandırıcı taktikler verdi bende size onl<rı ve menümü yazacağım şimdi

menüm:
uyanınca ılık suya geceden 1 ceviz nane mayddanoz ıslıyoruz onu içiyoruz

sabah: 4 yk yuaf ezmesi 1 bardak süt 1 tk bal ya da pekmez

ara: yarım paket sade çubuk kraker süt çayı

öğlen: 4 yk haşlanmış sebze 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek salata(elma sirkeli)

ikindi 1 kase yoğurt 1 tane hurma

akşam: 6 yk etli sebze 3 yk bulgur pilavı 1 kase özel çorba (kereviz domates fasulye kabak hepsini kçük küçük doğrayıp haşlıyoruz üstüne maydanoz ve kereviz saplarını soteleyip koyuyoruz) 1 dilim ekmek salata 1 bardak ayran

gece 1 meyve

bi de içecek var: 1 çimdik toz zencefili büyük 1 bardak suda 6 7 dk kaynatıyoruz içine limon sıkıyoruz ve 1 baş sarımsağı elimizle hafif ezip atıyoruz 5 dk beklettikten sonra 1 çay kaşığı bal eklenebilir bunu da günde 2 kez içiyoruz işte böyle kızlar bakalım ne olacak

yarın yeni yılla birlikte yeni bir başlangıç olur inşallah

perigunlugu cnm sen bu haftakimkilo bildirim nasıldı sanırım.kacirdim.ben onu @fatmanurkaya abla ve bn verimsiz ) kasimpatilari yine birinci yapalım bu hafta
Ayyy canım kusura bakma sen yazmıştın ama ben bir türlü cevap veremedim geçen hafta 68,4tüm bu haftada aynı çıktım

C CallanPinckney ve N Nana kızlar söylediklerinizde haklısınız mantıken bakınca evet gelmiyor diskalifiye edelim diye düşünebiliyoruz. ama yasom7272 ablanında dediği gibi bir anda böyle birşeyde yapılamıyor. karar vermesi gerçekten çok ama çok güç. ben özellikle shadelima ve T tozpembefil için izin sürelerini bekliyorum ki çok az kaldı ve izne ayıracağım. M mutlu91 için birşey diyemiyorum pazartesinden beri gelemiyor inşallah bir sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…