Bir kere gormustum takım içi kurallara uymadıkları için çıkarmıştı bi kaptan. Mesaj yazmiyorlar, haber vermiyorlar kurallara uyulmuyor sonuçtaKurallara göre 3. Kez bildirimde bulunmadıkları an diskalifiye oluyorlarve bugüne dek bildirimi hiç aksatmadılar. Bu şartlar altında nasıl çıkarabilirim ki
Bana özel mesajla neden gelemediklerine dair bilgi verdiler hep ve bildirimde hiç gecikmedilerBir kere gormustum takım içi kurallara uymadıkları için çıkarmıştı bi kaptan. Mesaj yazmiyorlar, haber vermiyorlar kurallara uyulmuyor sonuçta
kaptan isterse diskalifiye edebiliyor diye hatırlıyorumBana özel mesajla neden gelemediklerine dair bilgi verdiler hep ve bildirimde hiç gecikmediler
O zaman şansa kaldık yani, gelirlerse ortalama yükselir, gelmezlerse idare ederiz sonuna kadar ne olacak sadece ortalamamiz duser.Bana özel mesajla neden gelemediklerine dair bilgi verdiler hep ve bildirimde hiç gecikmediler
O zaman 3 hafta biz de cok kasmayalımO zaman şansa kaldık yani, gelirlerse ortalama yükselir, gelmezlerse idare ederiz sonuna kadar ne olacak sadece ortalamamiz duser.
O zaman ciğer sarması ile başlasam mı kiO zaman 3 hafta biz de cok kasmayalım
Şaka şaka
Bende mantıO zaman ciğer sarması ile başlasam mı ki
aa ewet çünkü mahrem seylerde konusuluyor bazen erkekler girebiliyormus. adini değiştirmez misinKabul etmediler facede adım eşimle birlikte olduğu için tek kullanıyorum ama yinede kabul etmiyolarmış
Eşim böyle istiyor ondan ya kapatıcam yada böyle devam edicekmiş neyse artık başka çare bulurumaa ewet çünkü mahrem seylerde konusuluyor bazen erkekler girebiliyormus. adini değiştirmez misin
tmm canim.ben okurum olmadi firsatini buldugumda sana söylerimEşim böyle istiyor ondan ya kapatıcam yada böyle devam edicekmiş neyse artık başka çare bulurum
adı neymiş cnm programın bu spor işlerine bende pek meraklıyımdır daC CallanPinckney
Bu spor olayin da 6 ay bir program yapmislar bunu yapabilir miyim ben erken mi benim icin daha
Ayyy canım kusura bakma sen yazmıştın ama ben bir türlü cevap veremedimperigunlugu cnm sen bu haftakimkilo bildirim nasıldı sanırım.kacirdim.ben onu @fatmanurkaya abla ve bn verimsiz ) kasimpatilari yine birinci yapalım bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?