7 yıllık ilişkim dün bitti canım yaniyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biri bana evlilik icin bu kadar israr etse irrite olur ayrilirdim.
Aynen ve yaptım da. 19 yaşındayken bir sevgilim vardı, illa evlenelim de evlenelim diye başımın etini yemişti. Yani seviyorsa evlenir diye bakış açısını anlamıyorum. Şartlar olgunlaşmadan, hazır olmadan evlenen bence sığ kararlar alıp sevgilisini zor durumda bırakacaktır. Bunun adı aşk değil düpedüz düşüncesizlik. Yani ben de baktım, bunla evlensem baba evindeki standartlarım düşecek, cicim ayı olması gerekirken zorluk çekip yıpranacağız, istemiyorum evlilik dedim. O da beni terk etti. :) Gitti başkasıyla evlendi. Yani konu sahibi madem evlilik bu kadar önemli senin için, sevdiğin insanın halinden şartlarından da önemli o zaman, işi gücü olana bakacaksın artık. Beklemek istemiyorsan böyle...

Ben sizi hatırlıyorum, daha önce de sanırım bu tarz bir konu acmistiniz. Aceleniz ne demiştik. Yine aynı şeyi diyorum,neden acele ediyorsunuz. Iliskinizin 7 yıllık olması evliliğe hazır olduğunuz anlamına gelmiyor. Önce işi halledin.

Babam da biliyor 1 senedir babam da adı konsun istiyorum öğrendiği için haliyle bizim ortak tanıdigimiz çok çevre var o kadar baskı yapıyorlar ki artık ben bıktım hergün bir ne zman evlenecen diyor yada hala niye yapmıyorsunuz diyor bilenler

Evlilik benim için onunla önemli zaten ben öyle biri olsam o kadar beklemez gider evlenirdim bir başkasıyla düşünemiyorum kendimi

yahu hayatınızı başkalarına göre mi yaşayacaksınız? bu size mantıklı mı geliyor? size bunu soranlar iş güç vs. de ayarlasınlar madem? iş yok güç yok, evlenince bir ay onun ailesinde bir ay sizin ailenizde kalırsınız böyle geçip gider o zaman hayat.

Evet benim facebook u whatsahap durumumu kapatmami çocukça görebilirsiniz ama ben ilk defa böyle bisey yapıyorum ki oda yani şekilde resmimizi kaldırdı o da aynı yani.

Evlilik benim için onunla önemli zaten ben öyle biri olsam o kadar beklemez gider evlenirdim bir başkasıyla düşünemiyorum kendimi
Kardeş erken evlenene madalya falan veriyorlar da bizim mi haberimiz yok acaba? 24 yaş ile 26 yaş arasında öyle ciddi farklar yok. Yani beklesen, istesen beklersin yine. Ama sen artık sevginin arkasında durmak istemiyorsun, o güç yok sende.
Ben de o yüzden yapılacak şey belli dedim. önerimi yaptım.

Evet benim facebook u whatsahap durumumu kapatmami çocukça görebilirsiniz ama ben ilk defa böyle bisey yapıyorum ki oda yani şekilde resmimizi kaldırdı o da aynı yani.

demek ki ikiniz de çocukça davranıyorsunuz. istemeyen ve hatta istememesinin mantıklı gerekçeleri olan birine baskı yapmak daha da irite edici olur.

Ne kerametli yüzükmüş...

Ben neredeyse 32 olacağım, benim de yok, çoğu arkadaşımın da çocuğu yok yahu, nasıl ortamlarınız var da 24 yaşında başınıza vuruyor çocuksuzluk?

Ebeveyn parasıyla evlenip, kv birlikte yaşamayı mı hayal ediyorsunuz? Zira parası olmayan adam nasıl açsın ayrı ev?

Adamın durumu belli, yaşınız geçiyorsa başkasıyla evlenin.

Eski sevgilinizi gayet mantıklı buldum.

Amma darlamışsınız "ne zaman" diye diye, hiçbir ağırlığınızı kalmamış. Tamamen ceptesiniz karşı taraf için.

Öff sanal şeylere ne kadar da anlam yükleniyor ya. Bir gıcığıma gidiyor ki, yok resmimi kaldırdı, yok beğenmeyi geri çekti bunlar ne ya? Bunlar sevgiye ölçüt olduysa vay halimize. İlişki iki kişiliktir ve gerçektir, sanal şeylerle de göz dağı vermek yersizdir. Millet birbirine kızınca fotoğraf kaldırmakla işe başlıyor, olaya bak

Konyada yaşıyorum burda genel de bu yaşlarda herkes evli çevrem de ve herkesin bi baskısı var üzerimde artık baskılara dayanamıyorum

Konyada yaşıyorum burda genel de bu yaşlarda herkes evli çevrem de ve herkesin bi baskısı var üzerimde artık baskılara dayanamıyorum
Çevre baskısından çok anlamam ama ben olsam "Ben sizin gibi değilim. Kendime bir iş bulup paramı kazanmaya başlamadan, kendi paramın keyfini sürmeden kesinlikle evlenmeyeceğim." der geçerdim kenara.

Yahu bana 23 yaşımda evlenme teklif etti diye sevgilimden ayrıldım ben. Telefon numaramı değiştirdim ulaşamasın diye. Kaçıyor mu bu işler? 30umda zor ikna oldum imza atmaya.

Bakın bunlar çok güzel yaşlar, iyi kötü bir iş bulun. İlk maaşınızla ailenizi yemeğe çıkarın mesela. Gönlünüze göre alışveriş yapın, çevrenizdekiler imrensin asıl "Görüyor musun AH nasıl kendine bakıyor" diye.

Çevrenize siz örnek olun. Milletin reşit olur olmaz evlenmesi onları doğru kılmaz.

Siz böyle eziklenirseniz elalem elbette konuşur.

Bu fikirlerle devam edecekseniz de ayrılmanız isabet olmuş zaten, adamın durumu belli. Zorlayamazsınız kimseyi.

Hakkınızda hayırlısı.

Evet haklısınız iş arıyorum her yere başvuruyorum ama olmuyor sonra akrabalar başlıyor daha hiç yakın olmayanlar bile eğer yoksa birini bulalım diye bende bu insanları anlamıyorum zaten

Al dedi git dedi cocuklarini dedi ne yapiyorsan yap dedi... dedi dedi dedi

adam işsizim diyor iş bulamıyor hangi maddiyatla yapıcak sözü nişanı hazırlığı ? Devlet mi karşılıyor sanıyorsunuz. Sıkboğaz etmeyin çocuğu o da baskı altında belli ki sizin tavrınız yüzünden onun da ilişkiye bakış açısı değişmiş, sanki ona bu iş olmazsa başkasıyla olur havası yaratmışsın. Bu zamanlar böyle geçmez kaldıramıyorsan da ayrıl yani...

İş yok güç yok para yok deyince aklıma ismail yk nın şappur şuppur şarkısı geldi

Evlilik konusunda sevgiliniz haklı. Ortada iş yokken neden bu baskı anlamadım. Evet çok ertelenmiş gibi olmuş ama bu olayın oluru tek bir sefer konuşulup okul bitip iş bulunca denilmesiydi. Keşke hiç ocak şubat tarih verilmeseymiş. O yüzden okul uzayınca bir kere ertelenmiş şimdi de iş bulamazsam korkusu var anladığım kadarı ile. Bakın siz de iş arıyorsunuz bı stresin üzerine bir de iş bulmanıza bağlı bir söz durumu falan olsa herkes sizden haber beklese üzerinizdeki stresi düşünebiliyor musunuz?

Elalem sorunca da sizin söyleyeceğiniz mezun olup iş bulmasını bekliyoruz. Nokta. Ne diyeceklerdi bu durumda? Daha okurken evlenin diye baskı kuracak değiller herhalde. O kadar da psikopat değillerdir diye ummak istiyorum.

zengin koca bulaydin beklemezdin

Konu belli derdiniz belli sizin konu tam olarak bu para para çok İstiyorsanız beklemeseydiniz dedi

Ama bu iki cümle çok ters. Bir kere sizin derdiniz diyerek ailenizi de zan altında bırakıyor. Çok ayıp. Cümle tam olarak böyle mi söylendi bilmiyorum ama şu cümlenin üzerine arayan taraf siz olmayın. Siz sessiz kalın. Ağırlığınız olsun.

En dogrusu,
Seviyorum ölüyorum bir yil daha bekleyemem diye bir seyi kabul edemiyorum. Sonra gelip konu aciyorlar, durumumuz yoktu mecburen kayinvalidemle oturduk şöyle böyle oldu, e ne mecburiyetin vardi, 2 yil bekleyip isini bulup parani biriktirsen olmaz miydi, evlenmezse olecek hastaligina mi yakalanmistin nedir yani...
Neyse ki konu sahibin sevgilisi mantikli yaklasiyor da, gel ailemle oturalim, ilerde ayri eve cikariz diyip ikisini de yakmiyor.

Evet tam olarak böyle hayır aramam zaten dediği laf o kadar zoruma gitti ki bunu demese yine neyse haklı diyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…