7 yıllık ilişkim dün bitti canım yaniyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 senedir taktiğimiz yüzüklerimiz var ikimizin arasında sorun yüzük degil sorun rahat etmek istiyorum herkes bilsin adı konsun yoksa ben ne yüzük meraklısıyım ne evlilik

E sizin evde aile arası küçük bir tören yapın. ?

Ilk etapta Ana ve Babalara yorum yapmak düser, ki bundan önce senin ve görüstügün kisinin birlik karari olmasi gerek.
Benim dedem de duyar duymaz "eeeeeee.. ne zaman isteyecekler" diye sormasinda anneme cevabim kisa ve net oldu. Aradan bir kac ay gecmesi ile konuya önce annem ve sonrasinda benimkisi ile derinlestirdim. Söz takilir takilmaz da Annemi örnek vereyim - subat aylarinda yapilmisti, mayis ayinda finallerim var - "eh kizim nisan / mayis da nisan yapalim mi?" yani istekler doymak bilmez. Ben ne zaman hazir isem o zaman olacak demem ile, tarihi kendim sectim, benimki icin de kolay degildi bu, cünkü onun icin belirli bir tarih olmasi daha da telasli bir duruma getirdi. Nisana bir ay kala, 2017 da evlenmek istemiyoruz protestosuna bile girdik, bil bakalim ne oldu? Avucumuzu yaladik :)

Nasıl evlenemediniz mi yani

Belki ailesi istemiyordur. Çocuk işini bulmadan, askerliğini yapmadan, siz işe girmeden çok zor. Benim oğlum bu durumda olsa bende söz falan yapmak istemem. Söz yapınca, ailen nişan yapmak isteyecek, ondan sonra da uzun nişanlı kalmak olmaz deyip düğün isteyecekler.

Nasıl evlenemediniz mi yani
Bizim düsüncemiz 2018 oldu birden, fakat 2017 göz önündeydi ve hazirliklara görede, ve analarin söz gücüne göre - onlarin heveslerini kiramadigimiz icin - bu yil olacak hersey.
Ama bu girisimlere benim finallere ve meslegi elime alacagim tarihe yakin ve en önemlisi benimkinin isinin durumu belli olmasi ile kalkistik.

Güzel bir Örnek; BEN

Aranızdaki tek anlaşmazlık bu konu mu?
Bu konuysa eğer sonunuz ayrılık olursa cidden yazık olur..

Bir süre evlilikten bahsetmeseniz, ama rahat buluşamıyorsanız buluşmasanız da..
Hani şartları zorlamadan devam etseniz.
Belki o bu durumdan sıkılacak ve o ısrar edecek..

Rahatsız olan siz olmayın, rahatsız olması için şartları oluşturun.

noktasından virgulüne katılıyorum 35 den sonra olan kadınlar intihar etsin o zaman töbee... yasa bakma hayırlı olmasına bak basın gogemi ericek çocuk gibi de mizmiz tavırlar çocuk da haklı yani bi toparlansın kariyer yapsın cocukcagiz yaa....

Sen haksızsın. Madem bu kadar cok evlenmek istiodun seni daha kolay zimmetine alcak birini bulaydin hakkaten doğru demis ayıp mayip ama sen de ayıp ediyorsun. Issizsin 24 yasindasin kariyer planin onceligin olmali? Milletin doldurusuna gelme seviosan.

E bu ne kadar masraf çıkarır ?

Aynen herşey dediğiniz gibi şuan

Evet tek sorunumuz bu başka bi sorunumuz yok

Merhaba arkadaşım sizin sevgilinizle ciddi bişeyler istemeniz gayet doğal hakkınız anladığım kadarıyla beklemesine beklerim de beni oyalıyor diye bir düşünce yerleştirmiş kafanıza bu konuda da hak veriyoruma. Ama erkek arkadaşınızın da haklı olduğu yerler var mesela şimdi sizinle nişanlansa etse bu bile bir paradır. Belkide birikim yapmadan adının konulmasını istemiyor olabilir bazısıda vardır brikim yapmak önemli değildir onun için anlık yaşar siz hangisini tercih ederdiniz. Bana kalırsa fazla sık boğaz etmemeniz. Şöyle düşün seninle ciddiyse bir şekilde elinden geleni yapacaktır sen sadece bekle ve bu konuları uzun süre açma

Aynen herşey dediğiniz gibi şuan

Evet tek sorunumuz bu başka bi sorunumuz yok

Bak sen 3 yıl önce de yine aynı konuyu açmışsın.
Tee o zamandan varmış aklında bu söz olayı.
Daha okulu bile bitmeden istiyormuşsun.
Kendine bir çalışma hayatı oluştursan evliliğe bu derece odaklanmazsın.
Bence tek sorununuz buysa yazık ediyorsun.
Bırak bir an evvel bir şeyler olsun diye tutuşan o olsun.
Ama daha işe başlamayan biri için bu adımı atmak zor bence de..

Erkek arkadasın haklı canım. Birbirinizi seviyorsunuz ve geleceginiz için beklemeniz gerek. Okulu bitmiş olsaydı ve o zaman erteleseydi seni geçiştiriyor diye düşünebilirdim. Ama şu durum mecburi. Bence ilişkinizi yıpratmayın.

Evet tek sorun bu dusunün o zman dan beri bu baskılar var uzerimde

Okulu bitti bu hafta alacak diplomasını

Evet tek sorun bu dusunün o zman dan beri bu baskılar var uzerimde

Okulu bitti bu hafta alacak diplomasını

Ama anca iş bulur.
Bence daha sevinmelisin en azından sorumsuz adam değil. Evlenmesine herkes evlenir ama o evi kim geçindirecek.
7 yıl geçmiş zaten azıcık daha dayanıp yapıcı olmalısın.

Bak ben de yedim o halti anlatayım da örnek olsun herkese.
24 yasinda 2.universitemi okuyordum sevgilimi annemle tanistirdim o da tutturdu yüzük takalim diye annemi kıramadık.
Her neyse biraz erteledik falan bana noluyosa triplere girdim bu iş olacak adı koyulacak falan diye halbuki hiç de o taraklarda bezim yoktu yani.
Biraz baskı yaptım falan oldu yüzükler takıldı.
Sonra ne mi oldu herkes düğün ne zaman baskisi yaptı canımdan bezdim.
En güzel yıllarım iğrenç geçti.
Bir de nişanlı kisisinin ailesi hayatıma dahil oldu ozel günlerde ara davet et eve vs.
Ki biz de maddi sorun da yoktu düşün yani.
Kısaca nişanlılık süreci bana göre çok kisa olmalı sadece esya gelinlik vs.almak için o da yani.
Uzatmak aileleri de sizi de yıpratacak.

Dile kolay 7 yıl bence mantıklı düşün harcamayın birbirinizi.
Onu hayatında istiyorsan vazgeçme derim.
Erkekler zaten geç olgunlaşıyor daha okulu yeni bitmiş askere gitmemiş ohoo.
7 yıl sürmüş 1 yıl daha sürsün ne kaybiniz olur ki ?
Milletin çenesi asla kapanmaz ki zaten baskıları boşver hiç takma sadece iş bulmaya odaklan.

Evet demem gerekiyor ama kpss ye girdi olmadı özelde iş arıyor yine yok ben zaten evlilik istemiyorum adı konsun istiyorum sadece
Adının konması ne değiştirecek ki ?Sırf elaleme göre hareket etmek ne derece sağlıklı sence ?
Bu sefer düğün ne zaman diye baskı yapacaklar düğün olsun çocuk diye baskı yapacaklar yani hatta çocuk olsun 2.yi yap diye baskı olacak.
Millete asla yaranilmaz şu an düşünmüyoruz böyle mutluyuz de kapat herkesin çenesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…