Yarın işe de başlıyorsunuz. Bu sayede biraz kafanız da dağılır. Sabır göstermeye çalışın. Bırakın o arasın.
ne kadr da evlilik meraklısısın
Canım benim hikayenin sonuna çok mutlu oldum gerçekten.Allah bir an önce çocuk sahibi olmayı da nasip eder inşallah size.
Dediklerine katılıyorum aslında normal konularda çok inatçı biriyimdir ama bunda niye öyle olamıyorum bende anlamadım.Haklısın kaçan kovalanır zaten mesaj atmayı düşünmüyorum o yazdıklarından sonra.
Bu arada sen kaç yaşındasın kaç yaşında evlendin canım ?
Buraya yazmak istedim 24 yaşındayım 7 yıllık bi ilişkim vardı düne kadar benim,sevgilimin okulunun bitmesini bekliyorduk okul olduğu için ne söz ne nişan yapmadılar okulun bitmesini bekledik okulu 6 ay uzadi şimdi diplomaya almaya okuluna gitti bi kaç güne diplomasını alacak ama iş bulamıyor bu sefer de gecen sene annesigil geldiler subat gibi cocuklar beklesinler okul var diye aradan neredeyse bi sene geçti sevgilim bana Ocak Şubat gibi yapacaz sözu diyordu dünde bu konuları konuşuyorduk ben ona demistim artık yeter bu seferde sözünü tutmazsan Ocak Şubat gibi olmazsa benim de sabrım bi yere katar diye dün sordu işte olmazsa beni terk mi edecen falan filan beni tehdit etmiştin diye bende o zman bana bi zaman şöyle şu zman de sözünü tut nereye kadar benim de bi sabrım var dedim iş yok güç yok nasıl evlenecez diyor ben zaten evlilik istemiyorum sadece adı konsun istiyorum bunu anlatamıyorum bi türlü dedim.
Sizi biliriz söz olsa bu sefer düğün diye başlarsınız dedi sanki ben tek taraflı seviyorum tek ben sözlenecem kendi kendime bunu siz söylediniz sözle düğün arası az olur diye ben 5 6 aya istemiyorum zaten dedim diyelim ki bulamadım beklemeyecek misin dedi ne kadar bekleyeyim sen söyle dedim ne diyim subata kadar olmazsa zaten sen ayriliriz diye söyledin kendin bilirsin dedi bendee olmazsa olmasın yeter artik bıktım dedim bak sen le açık konuşacam şubat gibi olacak mı olmayacak mi dedim olacak dedik ya diyor ama o günde gelecek gorecez bi bahane bulursan görüşürüz ne anlarsan anla dedim keşke hiç beklemeseydin zengin koca bulaydin beklemezdin dedi bende konuyu saptırma dedim.
Konu belli derdiniz belli sizin konu tam olarak bu para para çok İstiyorsanız beklemeseydiniz dedi sonra bende yazıklar olsun sana ne diyorsun sen dedim maddi durumumuz iyi değil biraz sonra ben bunu aradım reddetti ikinci sefer tekrar aradım açtı ne diyordun sen senin dediğini kulağın duyuyor mu dedim oda ben öyle bişey demedim parasız nasıl olacak dedim dedi kıvırdı hayır öyle değil diye.
Yazıklar olsun dedim umurumda değilsin artık benim de bi sabrım var dedim bende sen benim umrumda değilsin asıl diyip yüzüne kapattim kızlar uzun oldu k.bakmayın ama içimi dökmek istedim o kadar çok içim acıyor ki..
Bana en çok koyanda sizin derdiniz para demesi ben bugüne kadar ondan hiç para istemedim büyük hediyeler almadım mesaj atar mı onuda bilmiyorum kendince o haklidir yine kesin sadece ağlıyorum sürekli sonra bi an yazdığı aklıma geliyor sinirlenip susuyorum ama tek bildiğim artık bana ciddi olmadan gelmesin eğer barışmak isterse adını koysun öyle gelsin ben çok yoruldum artık çevre baskısından bu yaşanılanlar benim yasindakilerin çocukları var benim istediğimse sadece bir söz onca yıl var kolay silip atılmıyor bi başkasını düşünemiyorum dahi..
son durum ne ? ayrımısınız hala ?
Dün çok yakın arkadaşım mesaj atmış ona.Benimde haberim yoktu niye attın dedimı çok üzüldüğümu de biliyor düşüncelerini merak ediyorum ne düşünüyor dedi.
A.la durumlar nasıl diye oda zor bizim ya bizden bişey olmaz bu kafayla tutturmuşlar söz Nisan diye işimiz yok ucacaklar maşallah bunlar demişimdi,arkadaşım da ya öyle deme o sademe söz istiyor demis,olmayacak diye bişey demedim zaten insan bu kadar da sık boğaz edilmez ki hergün aynı konu demiş.Daha zaten şimdiden başladı düğün demeye söz olsun iki aya düğün demeye başlayacak adım gibi biliyorum demişHem son zamanlarda demiyordu demiş arkadaşım Hergün her saat diyor insan bıkar ya demis.Ee ne olacak böyle demiş valla bilmiyorum ben şuan rahatım oh dünya var demiş.oda sana parlıyordu demiş oda delirtmeyedi beni demiş.Nasil yani bitti mi simdi 7 yıl demiş. Oda bende insanım ama ya el insaf biterse biter nasip iki aya evlenir gençliğim çürüdü beklemekten diyordu hiç pişman değilim bugün olsa bugün yine derim hem hemen olsun bitsin herşey diyor hemde herşeyin en iyisi olacak herşey olacak şu olsun bu olsun neyle olacak diyen yok onlara göre herşey kolay galiba demiş.Arkadaşımda seninde haklı olduğun taraflar var para olmadan olmaz bu işler onların istediği şuan tek söz hem bu kadar kolay mı bitirmek demiş.Oda ya dediğim bu zaten lafa gelince tektaş i dış çekimi sözde birşey şey var ise gireyim diyorum illa öğretmenlikte değil asgari ücretle bi yere girecem yok anlamıyor ben anlamıyorum zaten kız tarafı kim kız tarafı biraz ağır olur ya bi bakar işi askerliği yapmış mi diye valla bazen yapacak bişey yok kaç yıl olduğu önemli değil en azından şimdi ayriliriz evlenip boşanmakta var ben artık mutlu olacağıma inanmıyorum hiç huzur vermiyor artık benim sevgilim beni düşünmüyor bi kerede destek olsun diyorum ama yok demiş.Arkadaşım ne diyeceğimi bilmiyorum senden haklısın bazı yerlerde hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun demis.Oda oyle hayirlisi artikyapacak bişey yok demiş.
Sonra ben bu mesajları görünce çıldırdım deliye döndüm aldığı ciçekleri herşeyi yere indirim aradim onu baya bi kavga ettik tartistik falan ben para diye size demedim etrafındakiler seni evlenmek istiyorlar ya bi zengin koca bulurlar diye ona dedim bilmem ne sen mesaj attiginda ben mutlu olamiyordum yine mi kaga edecez diye ise gittigin zmanalar iyi oluyordu bi aksam mesajlasiyorduk kavga etmiyorduk bi sürü şey işte ben yapmayacam demedim ama bak ben hala burdayım kaç haftadır diplomayi alamadım iş olsun olacak falan ama sende artık susacan falan baya tartıştık ben ağlıyorum bi yandan o mesajlari niye yazdin dedim sinirle hem sende bana yazıyon dedi bende bişey soracam çok ciddiyim o 7 yıl bitecekmiyidi mesaj atmayacakmiydin dedim atacaktım dedi şimdi olmasalar sonra dedi en son atık biraz yumuşadik kapatirken bisey diyecem dedi de dedim seni seviyorum dedi bende seni seviyorum dedim kapattık ama ben bi soğudum niye bilmiyorum kafam çok karışık.
Sizce tek suç bende mi arkadasima dediği mesajları yediremiyorum kendime ne yapmalıyım ben şimdi
Haksız yer görmediniz belki ama arkadaşıma yazdıkları çok ağır değil mi?Mesajlarında gayet haklı adam ben tek bir haksız yer göremedim.Biz iki öğretmeniz. Araba aldık iki ay içinde nisan ve dugun yaptık.Her şeyin uygun olanını aldığım halde eşyalarım köyde kaldigim için 2.el olduğu halde 20 milyar para sırf düğüne nisana ıvır zivira gitti. Ki bu en uygunu...
en azından barışmanız iyi olmuş aranız kötü değil şuan buna sevinmelisiniz bence.. soğumayıda anlıyorum ,onun sizin hakkında para mevzuuna bu kadar önem verdiğinizi düşünmesi ya da sizin evlilik delisi vs gibisinden onu sıkboğaz etmiş gibi davrandığınızı düşünmesi soğutmuştur.. bence yüz yüze görüşün tatlı dille konusun. siz sinirinizi yanlış uslupla aktarıyosunuz. tatlı bir dille evlililik diye acele etmedğinizi ya da paranın önemli olmadığını ama işin sadece ailelerin gözünde ciddiye binmesi için bunları istediğinizi söyleyin..
Okudum okudum, evet erkek arkadaşın mantıklı biri.
Sen ise hiç özeleştiri yapmıyorsun.
Şuanki durumunuz nedir çok merak ettim inşallah herşey gönlünüzce olur canım ya ama onada biraz hak ver herşey bi anda gelişmemesi lazım.
Haksız yer görmediniz belki ama arkadaşıma yazdıkları çok ağır değil mi?Mesajlarında gayet haklı adam ben tek bir haksız yer göremedim.Biz iki öğretmeniz. Araba aldık iki ay içinde nisan ve dugun yaptık.Her şeyin uygun olanını aldığım halde eşyalarım köyde kaldigim için 2.el olduğu halde 20 milyar para sırf düğüne nisana ıvır zivira gitti. Ki bu en uygunu...
en azından barışmanız iyi olmuş aranız kötü değil şuan buna sevinmelisiniz bence.. soğumayıda anlıyorum ,onun sizin hakkında para mevzuuna bu kadar önem verdiğinizi düşünmesi ya da sizin evlilik delisi vs gibisinden onu sıkboğaz etmiş gibi davrandığınızı düşünmesi soğutmuştur.. bence yüz yüze görüşün tatlı dille konusun. siz sinirinizi yanlış uslupla aktarıyosunuz. tatlı bir dille evlililik diye acele etmedğinizi ya da paranın önemli olmadığını ama işin sadece ailelerin gözünde ciddiye binmesi için bunları istediğinizi söyleyin..
Okudum okudum, evet erkek arkadaşın mantıklı biri.
Sen ise hiç özeleştiri yapmıyorsun.
Şuanki durumunuz nedir çok merak ettim inşallah herşey gönlünüzce olur canım ya ama onada biraz hak ver herşey bi anda gelişmemesi lazım.
kardesinin yasıtları 15 yasında mı evlenmisBende facebook üzerinden kapattım whatsahap son görülmemi kapattım kolay kolay yapmam ben bunları ama hala da seviyorum nasıl oluyor anlamıyorum onlarında maddi açıdan durumları çok iyi değil biliyorum ama beni de anlasın Biraz artık ya dediği laflara bi baksın annesiyle falan aramiz çok iyidir görüşür konuşuruz ama bilemiyorum anneme dahi söylemedim bunu ama o kadar huzursuzum ki duramıyorum evde bu arada ben mezun olalı 3 sene oldu sevgilim 1 sene geç gitti üniversiteye 6 ayda okulu uzadı.Ben sadece söz istiyorum cevrevde kardeşimin yaşıtlarının çocukları var ya
Erkek arkadaşının yazdığı mesajlar eğer doğruları yansıtıyorsa ben sizin yerinizde olsam yerin dibine girerim oturur bir düşünürüm ben ne saçmalıyorum diye. Siz bir de arayıp kavga etmişsiniz. Sizin ondan soğumanızdan önce onun sizden soğuması lazım. Enteresan bir ilişki ama bence bundan sonrasında bari uzatmayın çünkü sonuna kadar haklı. Buradan bakınca gerçekten evlilik meraklısı gibi duruyorsunuz.
Biraz bekle kendini geri çek eğer seninse zaten gelir ama senin değilse yapacak bişey yok sen sabret şuanda ailesi de kendi de sen elde varsin diye düşünüyor sanırım ama olurunabırak biraz hem sende kendini topla biraz hemde bu aralıkta onun sana olan bağlılığını görmüş olursun belki de en hayırlısı budur eğer para muhabbeti de araya girdiyse ister istemez soğuyor insan bunun üzerine dayanamayıp arayim deme sakin kendini küçük duruma sokmuş olursun bence
Sıkma canını nasip değilmiş boşver inşallah karşına gönlünce düzgün biri çıkar seni hiç üzmez hep mutlu olursun umarım.
Aman sanki 24 değil de 44 yaşındasınız. Issız adam ne yüzle soz yapacak ? Sizin babanız demeyecek mı oğlum ne iş yapıyorsun diye ? Sözde takılan yüzük,vs yi kim alacak? Ailesinden harçlık alıp size çiçekle mı gelsin lise bebesi gibi ? Üniversite gelistirmiyor demekki kişi istemedikce, cevremdekilerin çocuğu var diye tutturmussunuz. Bu zamanda iyi bir iş,biraz birikmiş olmadan evlilik yoluna girilir mı ? Bu yaşta bu acele neden ?
Neden bu kadar sıkboğaz ettiniz ki?
Ya anlamıyorum ben önemli olan beraber olmak değil mi? Her şey iki imza mı sadece?
Beraber olup mutlu olmaya bakıp imkanlar el verince evlenirsiniz iki ay sürmez.
kardesinin yasıtları 15 yasında mı evlenmis
sen cok sıkboğaz etmissin o konuda hatalı buluyorum ama cocugun bu kadar agır konusması sindirilebilir bir sey degil, ne demek sizin derdiniz para, yok siz para istiyorsunuz su bu. cok cok ayıp etmis. o aramazsa bence sen de arama kendi kendine öküzlüğünün farkına varıp pişman olsun, cok agır konusmus sanki senin gözün onun parasındaymıs gibi. sıkboğaz etmis olabilirsin darlamıssın evet ama her sıkmada boyle hakaret edecekse simdiden zor yani gercek yuzunu gormus oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?