bence baskidan dolayi psikolojisi bozulmus ve soylememesi gereken cumleler soylemis.umarim.hatasini anlar.
o.hatasini.anlayana kadar.siz adim.atmayin
Okul yeni bitiyor iş yok para yok belki. Subatta olmazsa sabrim var benim de falan evet tehdit etmissiniz alttan alttan.Buraya yazmak istedim 24 yaşındayım 7 yıllık bi ilişkim vardı düne kadar benim,sevgilimin okulunun bitmesini bekliyorduk okul olduğu için ne söz ne nişan yapmadılar okulun bitmesini bekledik okulu 6 ay uzadi şimdi diplomaya almaya okuluna gitti bi kaç güne diplomasını alacak ama iş bulamıyor bu sefer de gecen sene annesigil geldiler subat gibi cocuklar beklesinler okul var diye aradan neredeyse bi sene geçti sevgilim bana Ocak Şubat gibi yapacaz sözu diyordu dünde bu konuları konuşuyorduk ben ona demistim artık yeter bu seferde sözünü tutmazsan Ocak Şubat gibi olmazsa benim de sabrım bi yere katar diye dün sordu işte olmazsa beni terk mi edecen falan filan beni tehdit etmiştin diye bende o zman bana bi zaman şöyle şu zman de sözünü tut nereye kadar benim de bi sabrım var dedim iş yok güç yok nasıl evlenecez diyor ben zaten evlilik istemiyorum sadece adı konsun istiyorum bunu anlatamıyorum bi türlü dedim.
Sizi biliriz söz olsa bu sefer düğün diye başlarsınız dedi sanki ben tek taraflı seviyorum tek ben sözlenecem kendi kendime bunu siz söylediniz sözle düğün arası az olur diye ben 5 6 aya istemiyorum zaten dedim diyelim ki bulamadım beklemeyecek misin dedi ne kadar bekleyeyim sen söyle dedim ne diyim subata kadar olmazsa zaten sen ayriliriz diye söyledin kendin bilirsin dedi bendee olmazsa olmasın yeter artik bıktım dedim bak sen le açık konuşacam şubat gibi olacak mı olmayacak mi dedim olacak dedik ya diyor ama o günde gelecek gorecez bi bahane bulursan görüşürüz ne anlarsan anla dedim keşke hiç beklemeseydin zengin koca bulaydin beklemezdin dedi bende konuyu saptırma dedim.
Konu belli derdiniz belli sizin konu tam olarak bu para para çok İstiyorsanız beklemeseydiniz dedi sonra bende yazıklar olsun sana ne diyorsun sen dedim maddi durumumuz iyi değil biraz sonra ben bunu aradım reddetti ikinci sefer tekrar aradım açtı ne diyordun sen senin dediğini kulağın duyuyor mu dedim oda ben öyle bişey demedim parasız nasıl olacak dedim dedi kıvırdı hayır öyle değil diye.
Yazıklar olsun dedim umurumda değilsin artık benim de bi sabrım var dedim bende sen benim umrumda değilsin asıl diyip yüzüne kapattim kızlar uzun oldu k.bakmayın ama içimi dökmek istedim o kadar çok içim acıyor ki..
Bana en çok koyanda sizin derdiniz para demesi ben bugüne kadar ondan hiç para istemedim büyük hediyeler almadım mesaj atar mı onuda bilmiyorum kendince o haklidir yine kesin sadece ağlıyorum sürekli sonra bi an yazdığı aklıma geliyor sinirlenip susuyorum ama tek bildiğim artık bana ciddi olmadan gelmesin eğer barışmak isterse adını koysun öyle gelsin ben çok yoruldum artık çevre baskısından bu yaşanılanlar benim yasindakilerin çocukları var benim istediğimse sadece bir söz onca yıl var kolay silip atılmıyor bi başkasını düşünemiyorum dahi..
Cocuk hakli aceleniz nedir boyle daha isini kurmamis para yok ille adi konsunmus oglani kaciriyorlar mi yada seni mi kaciracaklar varda bir metal parcasi takip parmaklara els gune gostereceksininiz iyi yapmis oglan adam hakli .Askerligi bittimi hem soz yapsaniz bu sefer aileler uzun bir sure yuz goz olucak bence akilli dusunmelisin.Buraya yazmak istedim 24 yaşındayım 7 yıllık bi ilişkim vardı düne kadar benim,sevgilimin okulunun bitmesini bekliyorduk okul olduğu için ne söz ne nişan yapmadılar okulun bitmesini bekledik okulu 6 ay uzadi şimdi diplomaya almaya okuluna gitti bi kaç güne diplomasını alacak ama iş bulamıyor bu sefer de gecen sene annesigil geldiler subat gibi cocuklar beklesinler okul var diye aradan neredeyse bi sene geçti sevgilim bana Ocak Şubat gibi yapacaz sözu diyordu dünde bu konuları konuşuyorduk ben ona demistim artık yeter bu seferde sözünü tutmazsan Ocak Şubat gibi olmazsa benim de sabrım bi yere katar diye dün sordu işte olmazsa beni terk mi edecen falan filan beni tehdit etmiştin diye bende o zman bana bi zaman şöyle şu zman de sözünü tut nereye kadar benim de bi sabrım var dedim iş yok güç yok nasıl evlenecez diyor ben zaten evlilik istemiyorum sadece adı konsun istiyorum bunu anlatamıyorum bi türlü dedim.
Sizi biliriz söz olsa bu sefer düğün diye başlarsınız dedi sanki ben tek taraflı seviyorum tek ben sözlenecem kendi kendime bunu siz söylediniz sözle düğün arası az olur diye ben 5 6 aya istemiyorum zaten dedim diyelim ki bulamadım beklemeyecek misin dedi ne kadar bekleyeyim sen söyle dedim ne diyim subata kadar olmazsa zaten sen ayriliriz diye söyledin kendin bilirsin dedi bendee olmazsa olmasın yeter artik bıktım dedim bak sen le açık konuşacam şubat gibi olacak mı olmayacak mi dedim olacak dedik ya diyor ama o günde gelecek gorecez bi bahane bulursan görüşürüz ne anlarsan anla dedim keşke hiç beklemeseydin zengin koca bulaydin beklemezdin dedi bende konuyu saptırma dedim.
Konu belli derdiniz belli sizin konu tam olarak bu para para çok İstiyorsanız beklemeseydiniz dedi sonra bende yazıklar olsun sana ne diyorsun sen dedim maddi durumumuz iyi değil biraz sonra ben bunu aradım reddetti ikinci sefer tekrar aradım açtı ne diyordun sen senin dediğini kulağın duyuyor mu dedim oda ben öyle bişey demedim parasız nasıl olacak dedim dedi kıvırdı hayır öyle değil diye.
Yazıklar olsun dedim umurumda değilsin artık benim de bi sabrım var dedim bende sen benim umrumda değilsin asıl diyip yüzüne kapattim kızlar uzun oldu k.bakmayın ama içimi dökmek istedim o kadar çok içim acıyor ki..
Bana en çok koyanda sizin derdiniz para demesi ben bugüne kadar ondan hiç para istemedim büyük hediyeler almadım mesaj atar mı onuda bilmiyorum kendince o haklidir yine kesin sadece ağlıyorum sürekli sonra bi an yazdığı aklıma geliyor sinirlenip susuyorum ama tek bildiğim artık bana ciddi olmadan gelmesin eğer barışmak isterse adını koysun öyle gelsin ben çok yoruldum artık çevre baskısından bu yaşanılanlar benim yasindakilerin çocukları var benim istediğimse sadece bir söz onca yıl var kolay silip atılmıyor bi başkasını düşünemiyorum dahi..
Canım erkek arkadaşım haklı bu konuda kusura bakma.slz demişsiniz zaten sözle düğün arası çok uzun olmaz diye.erkek tarafı şimdi söz yapsa akabinde nişan düğün diyeceksiniz çocuk bunu biliyor ve çok mantıklı konuşuyor bence işe girmeden olmaz diyor .en azından sorumluluk sahibi sorumsuz olsaydı kaçırır seni ailesinin evine getirir nolucak sofraya bir tabak dsha koyarız derdi.sizde oturma odasından bozma odada gelin güvey olurdunuz .3 senedir taktiğimiz yüzüklerimiz var ikimizin arasında sorun yüzük degil sorun rahat etmek istiyorum herkes bilsin adı konsun yoksa ben ne yüzük meraklısıyım ne evlilik
Canım erkek arkadaşım haklı bu konuda kusura bakma.slz demişsiniz zaten sözle düğün arası çok uzun olmaz diye.erkek tarafı şimdi söz yapsa akabinde nişan düğün diyeceksiniz çocuk bunu biliyor ve çok mantıklı konuşuyor bence işe girmeden olmaz diyor .en azından sorumluluk sahibi sorumsuz olsaydı kaçırır seni ailesinin evine getirir nolucak sofraya bir tabak dsha koyarız derdi.sizde oturma odasından bozma odada gelin güvey olurdunuz .
Nokta virgül olmayınca canım tek solukta okununca siz demişsiniz gibi algılamışımHayır biz demedik onlar dediler bizim adetimizde sözle düğün arası kısa olur diye biz demedik
Nokta virgül olmayınca canım tek solukta okununca siz demişsiniz gibi algılamışım
Okul yeni bitiyor iş yok para yok belki. Subatta olmazsa sabrim var benim de falan evet tehdit etmissiniz alttan alttan.
Yalniz sevgilinizin sizi paracilikla ve düğün hemen olsun dediniz gibi seylerler suçlaması tuhaf. Bunlarla ilgili yaşanmış olumsuzluklar mi var
Evet bu konu daha önce de açılmıştı kendi aramizda kensisi bana universitenin 3.sınıfının yaz tatilinde yapalim demisti sonra ailesi okul bitmeden istememis ama ben hiç bir zaman para konusunu açmadım kesinlikle para gibi bi beklentim asla olmadi para isteyen biri olsam ben neden iş yokken adı konsun isteyeyim ki üç gün oldu öyle canım yanıyor ki bu dediği laf aklıma geldikçe hala konuşmuyoruz
Şu durumdayken ne diyebilirim7 senede sen ve o "siz" olamamışssınız. Senın aılene ve sana siz diyor. Sende ona ve ailesine, onlar dıyorsun. Bu ne biçim ilişki?
Ben burdaki yazılanların hepsine karşıyım öncelikle hepinizden özür diliyorum... Ne aşklar var sırf ayrılırız diye herşeyi hızlı hızlı halleden üniversiteye giderken evlenen 7 yıl kısa bi süre değil etrafındaki herkes belkide 1 sene önce sevgili olup evleniyorlar yaşıda dediğiniz kadar küçük değil... İş bulmak çok zor buna katılıyorum ama insanın içinde olacak kimler var taştan ekmek çıkartann.. Senide üzmek istemem ama bundan bi kaç yıl sonra yine pişman olacaksın bugün onu affettiğin için bencede dayanabiliyorsan ciddi bir şeyle gelmediği sürece dönme erkeklerin bir numara hareketi kaarşı tarafı haksız çıkarmak... Kaybetme korkusunu alıyoruz seneler süren ilişkilerde acımasız olman lazım ona karşı ki artık oda korkmalı geri tabiki dönecek hatta daha önceki evlilik kelimelerin üzerine 10 güzel laf katarak ve inan sende buna inanacaksın... bir erkeğin kuyruğuna basmadan hiç birşey yapmayacağını tüm bayanlar biliyordur diye ümit ediyorum... Askerlik ? bu arada ? peki ona sıra gelmedimi daha askerlik yapmadan olmaza :) Ona seni kaybettiğini hissettir seviyorsa savaşacaktır... Mesela artık sen kaç evlilikten. :)
O kadar içim acıyor ki 5 gün oldu bi kere mesaj bile atmadı sadece ağlıyorum dayanamıyorum artık beni hiç mi sevmedi ya hiç mi yoksa hala haklı mı o kendince..
O kadar içim acıyor ki 5 gün oldu bi kere mesaj bile atmadı sadece ağlıyorum dayanamıyorum artık beni hiç mi sevmedi ya hiç mi yoksa hala haklı mı o kendince..
+1Görende 40 yaşında falan sanacak seni 24 yaşında çocuğu olan kim var allahaşkına ya.Bi kadın olarak nasıl nişan yapalım diye tutturursunuz aklım onu hiç almıyor zaten çocuk belliki hazır değil niye zorluyosunuz?Kartları açık oynamışsınız oyun tutmamış ağlamaya gerek yok şimdi
5 Yıllık bir ilişkim vardı. ilk başladığımız da askerdi ben de okuyordum . bnm okulum bitti çalışmaya başladım ve o 8 ay sonra askerliği bitti geldi. ilk bir hafta cok iyiydik daha sonra ise sık sık kavgalar başladı. kısıtlamalar. bn ise yüzük takalım kafasında. 5 yıl sürekli böyleydi. hep kavga gürültü bn ağlama krizleri geçirirdim. o ise bağırır çağırır arkasını döner giderdi. hiç bir zaman kavga dan sonra arayan taraf bn olmadım. 15 16 17 18 ... günler hep gecer ama bn hiç aramadım hep o arar gelirdi. bn tabi ciddi olsun isteğindeydim senin gibi. adı konsun isterdim. o yanaşmazdı. hep kaçardı.. ve sonra ne mi oldu 5 yıl sonra.....
çok büyük bir kavga yüzyüze de değil... telefonda konusu mu anlatayım - ben aradım akşam 9 da temmuz ayı. hadi dışarı çıkalım diye bi sorun yoktu. - bnm telefonumu açmadı sonra 4 defa daha aradım açmadı tabi merak ettim doğal olarak.
- sonra bir kaba ses tonuyla - niye sürekli arıyorsun ne oldu dedi. - ben şok . yok birşey dedim telefonu tam kapatacakken .. - bana - bi arkadaşlarımla rahat bırakmadın sen hep böylesin evlilik heveslisin. sıkıyorsun artık beni daha neler neler....
- konuşması bittiğinde bn normal bir ses tonuyla seni bir daha rahatsız etmeyeceğim dedim ve usulce telefonu kapattım...
bu defa arkasını dönen ben oldum.. ve bir daha aramadım konuşmaları beni derinden etkiledi...
sonra mı .... anlatayım
- bn inat birisiyim onu aramadım hiç... o da beni 2 hafta aramadı ... sonra aramaya başladı bn açmadım . çalıştığım yere geldi yüzüne bile bakmadım yabancı gibi davrandım. 3 ay telefonlarını açmadım yolda bile görsem yolumu değiştirdim. ben kaçtıkça kovaladı ..
ve sonra ailesini almış bir pazar günü elinde çiçeklerle geldiler ben şok haberim falan yoktu...
havalara uçtum hazırlıksızdım . ama yinede burnumdan kıl aldırmadım.. süründürdüm desen yeridir. 7 ay sözlü kaldık aileler işin içine girince çok farklı. olumsuz yerleri çok.. ama nişanlılık mı sevgililik mi dersen sevgililik derim. ... şuan 18 aylık evliyiz ve asla kavga etmedik . cevreden parmakla gösterilen bir çiftiz. tek eksiğimiz bebek onun için de uğraşıyoruz..
sana tavsiyem ; mesafe iyidir. yüzük olsun adını koyalım düşüncesini bırak 24 yaş harika bir yaş. ALllah Hayırlısıyla versin herşeyi. biraz uzak dur ilişkini ölç biç. hatalara bak. sendeki hatalar ondaki hatalar. çok iyi düşün . biraz arama o ararsa da sen bilirsin ister aç ister açma. ama mutlaka mesafe koy ve sakın unutma KAÇAN HER ZAMAN KOVALANIR öpüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?