70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hatunlar günaydın hava harika bu arada pozitif oluyorum böyle olunca step yaptm sabah sabah kahvaltımı yapıp dışarı çıkcam annemler diyete girdim bi de ehliyeti geçtim diye alışverişe götürüyorlar beni kendimi kaybedicem yine orda keyfime dicek yok

günaydın canım.. burda da hava harika... sana tavsiyem alcağın kıyafetleri hep 2 beden küçük al.. mecburen zayıflarsın.. ben öyle yaptım küçük kıyafet aldıktan sonra tam 5 kilo verdim...

kızlar selam hafta sonu giremedim oku oku ancak bitirebildim .Ben dün kaçamak yaptım maalesef sadece 1 defa bir parça etliekmek yedim çok güzel görünüyordu dayanamadım.

Menüm
Sabah
1 kk peynir
1 yumurta
1 çk reçel
1 dilim tt ekmek

ara
nescafe
2 adet mavi yeşil bisküvi

öğle
sabahın aynısını yiyeceğim sanırım çünkü işyerinde başka birşey yok

ara
nescafe

akşam
mercimek çorbası
salata

canım hiç üzülme ufak kaçamaklar elbette olacak vücudunun alışması gerek.. eğer şimdi çok kısarsan diyet bittikten sonra normal beslenme düzenine dönünce verdiğinden fazla kilo alırsın alimallah

bu arada yeşim sabah slm verip gitmiş kıss fıstıkk nerdesin gelde 2 laf edekk
ayhh hiç halim yok desem zaten sende gitmişsin.
şimdiye kadarki küçük kaçamaklarımdan sonra dün obezlerin bile yiyemeyeceği kadar sınırsızca beslendim en son karnımın üzerine yatamayacak kadar şiş ve karın ağrısıyla cebelleşirkene uyumuşum.japonyadan sonra 2 büyük sarsıntı bende oldu anlıyacağınız.pastayımı saysam çikolatalarımı saysam cipslerimi saysam bilemedim baya şiddeti büyük bi kaçamak yaptım pişmanlığım çok büyük ama bunun motivasyonumu bozmasına izin veremem.en fazla olacağı bu hafta kilo veremem belki biraz alırım ama olsun bu hain saldırı beni yıldıramaz
dolayısıyla dünkü sarsıntının etkisinde bugün biraz yorgunum.birazdan kalkıp haftalık temizliğimi yapacağım.sonra tüm gün hatta akşamda bu civarlarda olacağım

günaydın arkadaşlar....nasılsınız bakalım?
senacım tebrik ediyorum seni ehliyetinide aldın yani..benimde var ama yıllardır cüzdanımda duruyor bir türlü kullanamak nasip olmadı.umarım bir gün araç kullanacak cesaretim olur.
ama kızlar ben çok hastayım sanırım vücut direncim düştü.ateşten yanıyorum hani soğuk olsa üşüdüm diyeceğimde havalarda çok güzel oysa.ooooooooof tüm vücudum ağrıyor.

bende öyle düşünerek rahatlatıyorum kendimi yoksa acayip vijdan azabı var.

selam kahvaltım
1 tane börek 1 kayısılı form cayı
ara 5 kayısı

sen ne güzel kilo vermişsin yaa
gerçi sen gibi bi çok kişi var topikte ama benim başlangıç kilo seninkiyle aynı nerdeyse çok özendim şimdi

kızlar bişi sorcam size
sabah kahvaltı da 1 simit kaç ekmek ediyo bilen var mı
ona göre ayarlama yapayım

kuzum hamilesin sen......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…