hımmm tmam canım bende yanlış anlamışım. diğer tavsiyelerin için de sağol ama ben pek ekmeği kısamıyorum.. emzirdiğim için çok çabuk acıkıyorum yoksa.. allahtan tatlıya pek düşkünlüğüm yoktur
o zaman şöyle yapalım sabah 2 öqlen 1 dilim ekmeyin olsun akşam kesinlikle yeme öqlende makarna pilav dolma falan yiceksen ekmeqi yine yeme doayrsın aşkım yaa bak ben salata yoqurt aqzıma sürmezdim şimdi çorba bile yesem yanında salata varsa doyuyorum mutlaka bunları tüket cnm..
arcak gel biz seninle bu hafta rakip olalım kilolarımız birbirine çok yakın.. ben 300 gr fazlayım sadece.. ne dersin???
tamam kaptanım inşallah buna dikkat etmeye çalışıyım.. canımcım aynen dediğin gibi mide küçüldükçe insan herşeyle doyuyor.. gebeliğimden sonra 3 kez diyet girişimim olmuştu ama hep yarıda bıraktım.. 1er kilo verdim kaldı öylece ama şimdi hedefime kararlılıkla ilerliyorum.. ve 14 şubattan beri 1 ayda tam 5 kilo verdim. inşallah hedfim senin gibi bi an önce 6lı rakamları görmek kaptanımo zaman şöyle yapalım sabah 2 öqlen 1 dilim ekmeyin olsun akşam kesinlikle yeme öqlende makarna pilav dolma falan yiceksen ekmeqi yine yeme doayrsın aşkım yaa bak ben salata yoqurt aqzıma sürmezdim şimdi çorba bile yesem yanında salata varsa doyuyorum mutlaka bunları tüket cnm..
canım onda biraz da adet dönemimin bitmiş olmasının etkisi vardı.. hadi bakalım rakibem yarış başlasın...olur canım sen bu hafta güzel kılo vermıstın birinciydin yani tırstım ama:18: rakibeyiz genede:13:
hatunlar günaydın hava harika bu arada pozitif oluyorum böyle olunca step yaptm sabah sabahkahvaltımı yapıp dışarı çıkcam annemler diyete girdim bi de ehliyeti geçtim diye alışverişe götürüyorlar beni kendimi kaybedicem yine orda keyfime dicek yok
kızlar selam hafta sonu giremedim oku oku ancak bitirebildim .Ben dün kaçamak yaptım maalesef sadece 1 defa bir parça etliekmek yedim çok güzel görünüyordu dayanamadım.
Menüm
Sabah
1 kk peynir
1 yumurta
1 çk reçel
1 dilim tt ekmek
ara
nescafe
2 adet mavi yeşil bisküvi
öğle
sabahın aynısını yiyeceğim sanırım çünkü işyerinde başka birşey yok
ara
nescafe
akşam
mercimek çorbası
salata
ayhh hiç halim yok desembu arada yeşim sabah slm verip gitmişkıss fıstıkk nerdesin gelde 2 laf edekk
rica ederim canım.. inşallah en yakın zamanda değişir çizelgen
canım hiç üzülme ufak kaçamaklar elbette olacak vücudunun alışması gerek.. eğer şimdi çok kısarsan diyet bittikten sonra normal beslenme düzenine dönünce verdiğinden fazla kilo alırsın alimallah
ayhh hiç halim yok desemzaten sende gitmişsin.
şimdiye kadarki küçük kaçamaklarımdan sonra dün obezlerin bile yiyemeyeceği kadar sınırsızca beslendim en son karnımın üzerine yatamayacak kadar şiş ve karın ağrısıyla cebelleşirkene uyumuşum.japonyadan sonra 2 büyük sarsıntı bende oldu anlıyacağınız.pastayımı saysam çikolatalarımı saysam cipslerimi saysam bilemedimbaya şiddeti büyük bi kaçamak yaptım pişmanlığım çok büyük ama bunun motivasyonumu bozmasına izin veremem.en fazla olacağı bu hafta kilo veremem belki biraz alırım ama olsun bu hain saldırı beni yıldıramaz
dolayısıyla dünkü sarsıntının etkisinde bugün biraz yorgunum.birazdan kalkıp haftalık temizliğimi yapacağım.sonra tüm gün hatta akşamda bu civarlarda olacağım
kızlar bişi sorcam size
sabah kahvaltı da 1 simit kaç ekmek ediyo bilen var mı
ona göre ayarlama yapayım
ben 4 dilim ekmek diye biliyorum canım
kızlar tünydınnnnnnöğle arası gelip size bakıyım dedim öptüm siziii
merhaba kızlar güzelim pazar günüm çok kötü geçti. çarşı da gezerken birden başım döndü fenalaştım ve acile gittim serumlar falan çok kötüydü yaaa bütün tahliller normal çıktı ama çok kötü oldum yaa. şimdide baş ağrısı ve sersemlikle oturuyorum.. offf yaaaaaaaa...:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?