70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman benimki hep bana söylerde kendine hiç bakmaz. Öyle bir özgüvenli ve kendini beğenmişki saatlerce aynanın karşısına geçip kendini övebilir Diyetisyene gittiğimi bilmiyor :)) iddiaya girdik ocak sonuna kadar kilo başına 150 tl ne kadar verirsem o kadar alıcam söke söke DDDDDDDDDD
Yaşasın kötülük

Ben kilo başına 50 diye biliyodum. 150 ise iyiymiş.
Yardımcı olurum bana da bi topuklu ayakkabı alak.

İstersen ilk ortak bildirimizi sen yap. Ben de görmüş olurum canım.

Çok geçmiş olsun canım kuru türk kahvesi içine limon sık iç biraz keser :26: bide aspirinli gazoz iç oda kesiyomuş :26:

İdari personelin canı çıksın mantığından nefret ediyorum

erkek milleti iste :113: fitnesse gidiyom dedi 4 saat sonra geldi nerdeydin dedim fitnessde fitness 4 saat mi sürüyo dedim ya ondan sonra dökülmeye basladi kahveye gitmis

Bide kandırabileceklerini düşünüyolar biz kadınları

Bu arada canım söylemeyi unuttum sanırım Pro ' luğun hayırlı olsun ve yeni ismin

slm kızlar ben 5.5 ay önce 86 kilo ile doğum yaptım şu an 70 kiloyum hedefim 60 kilo olmak sizlerle beraber zayıflamak istiyorum

Hoşgeldinn

deneme 1 2 3,deneme 1 2 3

Ayyyy nasıl yaniiiiiiiii

başlangıç:72.0 kg
geçen hafta:72.0 kg
bu hafta:71.8
gelen/giden:-200gr
toplamda giden:200gr
hedef:55

o kadar dikkat ettim vere vere 200 gr verdim Şekerli çayı bırakmam lazım

Şekersiz çayın tadı cidden daha güzel canım

Günaydın kızçem 1.800 kolay değil bu hafta da böyle olurversin sıkma canını

triendy21'in dikkatine

başlangıç kilo: 73 kg
geçen hafta kilo: 70,6 kg
bu hafta kilo : 70 kg
gelen
giden :600 gr
toplamda giden :3000 gr
hedef kilo : 60 kg

Tebrikler

Günaydınlar....

Kilo bildirimimi sunuyorum.

başlangıç: 79 kg
geçen hafta:78 kg
bu hafta:77.1 kg
giden: 900 gr
toplamda giden: 2 kg
hedef:65 kg

Tebrikler

Arzu harikasın tebrikler canım benim

Misafirlerin gidince atak gelir senden cnm

KİLO BİLDİRİMİMM

başlangıç: 78,8 kg
geçen hafta:71,2
bu hafta:70.5 kg
giden: 700 gr
toplamda giden: 8,60 kg
hedef:60 kg

Tebrikler

başlangıç:73 kg
geçen hafta:66.800
bu hafta giden:200 gr
toplamda giden:4.400
hedef:58 kg
yaaaaaaaaa vere vere 200 gr vemişrim

Tebrikler

Tebrik ederimmm yawrımmmm darısı haftaya başımaa.

Amin canım hepimizin inşallah

merhaba aranıza yeni katıldım yarışmanız bende katılmak istiyorum..ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim kilom 77kg.

Hoşgeldinn

Anammmmmmmmm süpermişşş

kizlar günaydin demeyi unuttum daldim yazmaya günaydin gelecegin citirlari
bugün aslinda cok keyifsiz kalkdim büyük cefler gelecek bugün bende erkenden yattim saat 9 gibi sabah hem uykumu almis hemde süzleneyim diye noldu uyuya kaldim 5 dakika da cikmak zorunda kaldim telefonumun akkusu bitmis calmamis esim saatida kapatmis ay yanimdaki facebooka mi giriyon diyo sanane bildiirm yapip cikayim süpelendi uyuz bugün hersey ters gitiyo

hadi bakalim kadindan korkmali gerekdigini daha ögrenememis su erkekler

baslangic kilom:76.3
gecen hafta: 74.0
bu hafta: 73.7
giden:300
toplam giden: 2.6
hedef:69

tugbaya yazip kactim

Kilo Bildirimi

23.12.2011

Başlangıç: 73
Geçen hafta: 68,5
Bu hafta: 67,5
Giden : 1.000 gr
Toplamda giden: 5.500 gr
Hedef: 60

Son düzenleme:
kızlar herkese hayırlı cumalar vede günaydınlarrrrrr...
ben şu an gölcükteyim ve pazartesi sabahı saat 10.22 itibariyle ikinci kez teyze oldum:119::124::87:
çok güzel ve çıtı pıtı bir kız
bu aradahepiniziçok özledim....
doğal olarak 3 gün hastanede refakatçıydım,eve gelincede anne yemekleri dolayısıyla(bide annem kiloma bir yönden çok sevindi bir yandanda çok kafaya taktı,neden bu kadar zayıflamışsın diye)kiloalmak zorunda kaldım kızlar...ama eve dönünce hallederim neyse kilo bildirimini tugbaya yaptım,burayada yapıp kaçıcam...bebişi kontrolegötürücez hastaneye sarılığına bakıcaklar ...hepinizi başlayış:86
geçen hafta:59.0
bu hafta:59.7
gelen:700gr
toplam giden:26.3kg.
hedef:59kilo(58 de çok kötü olucak oyüzden bir kilo yukarı çektim)
beden:36
boy:162 cm
öpüyorum byyyyyyyyyyyyyyy...

300-500 300-500

Suzi seviyorum seni

300
Günaydın suzi tebrikler.

Kilo Bildirimi

23.12.2011

Başlangıç: 73
Geçen hafta: 68,5
Bu hafta: 67,5
Giden : 1.000 gr
Toplamda giden: 5.500 gr
Hedef: 60

Tebrikler kısçem.

az önce yazdım amam yazdıgımı göremiyorum yarışmaya bende katılmak istiyorum kilom 77kg.

Hoşgeldin.
Bugün kilo bildirim günümüz.
Başlangıç kilonu yazıp triendy21 e başlangıç bildirimi diye yazarsan haftaya liste de olursun.
Kurallarımız da ;

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

çok geşmiş olsun canım iyisin şimdi inşallah..

KİLO VEREN TÜM ARKADAŞLARA TOPTAN KOCAMAN TEBRİKLER
ve kendi utanç bildirimimi yapıp cadı olup kaçim...
Başlangıç kg : 73 kg
Geçen hafta : 69,8 kg
Bu hafta : 70,4 kg
Gelen: 600gr
Toplamda giden : 2,6 kg
Hedef :55kg

Canım senide tebrik ederim. Çok incindim bazı konularda acımıyorum şimdi kocacığıma yazık olcakk paracıklarına happuuruu huppuuruu yiyecemm

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin Derya ablacım
Sen azimlisin gelince halledersin zaten

az önce yazdım amam yazdıgımı göremiyorum yarışmaya bende katılmak istiyorum kilom 77kg.

Triendy21 Dikkatine diye büyük büyük başlangıç ve hedef kilonu yaz buraya canım

300
Günaydın suzi tebrikler.

Tebrikler kısçem.

Sağol balım

Nereye kaçıyosun gel buraya

Canım senide tebrik ederim. Çok incindim bazı konularda acımıyorum şimdi kocacığıma yazık olcakk paracıklarına happuuruu huppuuruu yiyecemm

Sağol canım tabi canım ne acıyacaksın annenin ak sütü gibi helal o paralar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…