üzülme haftaya verirsin
sen yaparmisin canim yoksa benmi yapayim sade kac kilo gitti yada geldi diycez naf asimdi bildirimi yapacam canim
hosgeldin canimkizlar yardim ederler canim simdi sana ben anlatamiyom
aslinda okadar laf sokmasindan bende gaza gelmem lazimda300-500 gidiyorum bakalim
Beraber yapacağız senide zaptedicem ona göre canımcım. Yemek yersen gözünün yaşına bakmam önünden alırım :))))))))))))
Aman benimki hep bana söylerde kendine hiç bakmaz. Öyle bir özgüvenli ve kendini beğenmişki saatlerce aynanın karşısına geçip kendini övebilirDiyetisyene gittiğimi bilmiyor :)) iddiaya girdik ocak sonuna kadar kilo başına 150 tl ne kadar verirsem o kadar alıcam söke söke DDDDDDDDDD
Yaşasın kötülük
üzülme haftaya verirsin
sen yaparmisin canim yoksa benmi yapayim sade kac kilo gitti yada geldi diycez naf asimdi bildirimi yapacam canim
hosgeldin canimkizlar yardim ederler canim simdi sana ben anlatamiyom
aslinda okadar laf sokmasindan bende gaza gelmem lazimda300-500 gidiyorum bakalim
Benden bi cacık olmaz.:2::2::2:
Ben kilo başına 50 diye biliyodum.150 ise iyiymiş.
Yardımcı olurum bana da bi topuklu ayakkabı alak.
ben ölüyorum karnımın ağrısından kızlar yaaa,,akşam yemeği zor yedim nasıl bi sancı doğuruyorum gibi valla,,neyse az geçti falan yattık,,sabah nasıl bi ağrım var rüyamda mızlıyorum falan bi uyandım kız gelmiş üstüme çıkıp karnımın üzerine yarım yamalak yatmış,,nası bi sancı var ama,,kaldırdım yatırdım,,wcye zor yetiştim isal olmuşum,,nasıl bi ağrı var ama,,nasıl geçicek bi isal hala devam ediyo bu halde çocuklarla uğraş,mama yap bez değiştir uyut,evi adam et topla ,,daha bulaşıklarım var nasıl yapcam diye düşünüyorum,,gidicem birazdan,,daha yemekte yapıcam oooy oy,,dua edin kızlar çok zordayım,,hadi ben gideyimde bulaşıklarımı yıkyıp yemek yapıyım,,eşim 5.30ta gelirim dedi erken gelcek bugün erkenden yicez yemeği busefer hadi bakalım...ütüsünüde kendi yapmak zorunda kalıcak artık ,,inanınki ayakta durcak mecalim yok,,ama bulaşıklı bi mutfaktada yemek yapmaya canım istemiyo mecburum yani,,şöyle uzana uzana bi uymak isterdim şimdi,,ama eşim gelsin o kurtlar vadisine bakarken bende yatar dinlenirim az,,çocuklarada bakıverir artık zahmet olmazsaa
C.tesi gelmicektim normalde yönetmdekiler gelebilirmişte gelmeyebilirmişte burda olman gerek vs bi ton şey söyledi.
Haftasonu tatilim gene yalan oldu yani.
Ve gelmeyecekler adım gibi eminim süründürme politikası.
Ne zaman kavga edip kaçarım bilmiyorum.:2:
erkek milleti iste :113:fitnesse gidiyom dedi 4 saat sonra geldi nerdeydin dedim fitnessde fitness 4 saat mi sürüyo dedim ya ondan sonra dökülmeye basladi kahveye gitmis
slm kızlar ben 5.5 ay önce 86 kilo ile doğum yaptım şu an 70 kiloyum hedefim 60 kilo olmak sizlerle beraber zayıflamak istiyorum
deneme 1 2 3,deneme 1 2 3
başlangıç:72.0 kg
geçen hafta:72.0 kg
bu hafta:71.8
gelen/giden:-200gr
toplamda giden:200gr
hedef:55
o kadar dikkat ettim vere vere 200 gr verdimŞekerli çayı bırakmam lazım
Günaydın kızlar.
Bu hafta hiç verimli geçmemiş. Akşam semirmelerimden tamamen.
Haftaya daha güzel bi bildirim yaparım inş.
Başlangıç: 86 kiLo
Geçen Hafta: 69.7 kiLo
Bu hafta: 69.7 kiLo
Gelen/Giden: 0
Toplamda Giden : 16.3 kiLo
Hedef : 57 kiLo
triendy21'in dikkatine
başlangıç kilo: 73 kg
geçen hafta kilo: 70,6 kg
bu hafta kilo : 70 kg
gelen
giden :600 gr
toplamda giden :3000 gr
hedef kilo : 60 kg
Günaydınlar....
Kilo bildirimimi sunuyorum.
başlangıç: 79 kg
geçen hafta:78 kg
bu hafta:77.1 kg
giden: 900 gr
toplamda giden: 2 kg
hedef:65 kg
Günaydınn kızancıklar,
Artık haftadan haftaya yazıyorum çok boşladım burayı ama sanırım Ocak sonuna kadar böyle olacak işlerden dolayı.
Umarım herkesin keyfi neşesi yerindedir. Takip edemiyorum yazılarınızı ama eminim yine fıkır fıkırsınızdır :)))
Bu haftaki kilo bildirimimi yapayım,
triendy21 dikkatine ;
Başlangıç kg : 76,20 kg
Geçen hafta : 75,00 kg
Bu hafta : 72,80 kg
Giden : 2,20 kg
Toplamda giden : 3,40 kg
Hedef :65,00 kg
herkese günaydın.
kilo bildirimimi sunuyorum.
başlangıç:75
geçen hafta:73.8
buhafta:74.3
gelen:500gr.
toplamda giden:700gr.
hedef:65
utanç tablosu oldu ama misafirlerim gidince tam gaz vermeye devam.
kilo veren herkesi tebrik ederim.
KİLO BİLDİRİMİMM
başlangıç: 78,8 kg
geçen hafta:71,2
bu hafta:70.5 kg
giden: 700 gr
toplamda giden: 8,60 kg
hedef:60 kg
başlangıç:73 kg
geçen hafta:66.800
bu hafta giden:200 gr
toplamda giden:4.400
hedef:58 kg
yaaaaaaaaa vere vere 200 gr vemişrim
Tebrik ederimmm yawrımmmm darısı haftaya başımaa.
merhaba aranıza yeni katıldım yarışmanız bende katılmak istiyorum..ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim kilom 77kg.
Aman benimki hep bana söylerde kendine hiç bakmaz. Öyle bir özgüvenli ve kendini beğenmişki saatlerce aynanın karşısına geçip kendini övebilirDiyetisyene gittiğimi bilmiyor :)) iddiaya girdik ocak sonuna kadar kilo başına 150 tl ne kadar verirsem o kadar alıcam söke söke DDDDDDDDDD
Yaşasın kötülük
Yaşasın kötülük
kizlar günaydin demeyi unuttum daldim yazmayagünaydin gelecegin citirlari
bugün aslinda cok keyifsiz kalkdim büyük cefler gelecek bugün bende erkenden yattim saat 9 gibi sabah hem uykumu almis hemde süzleneyim diye nolduuyuya kaldim 5 dakika da cikmak zorunda kaldim telefonumun akkusu bitmis calmamis esim saatida kapatmis ay yanimdaki facebooka mi giriyon diyo sanane bildiirm yapip cikayim süpelendi uyuz bugün hersey ters gitiyo
hadi bakalim kadindan korkmali gerekdigini daha ögrenememis su erkekler
baslangic kilom:76.3
gecen hafta: 74.0
bu hafta: 73.7
giden:300
toplam giden: 2.6
hedef:69
tugbaya yazip kactim
kizlar günaydin demeyi unuttum daldim yazmayagünaydin gelecegin citirlari
bugün aslinda cok keyifsiz kalkdim büyük cefler gelecek bugün bende erkenden yattim saat 9 gibi sabah hem uykumu almis hemde süzleneyim diye nolduuyuya kaldim 5 dakika da cikmak zorunda kaldim telefonumun akkusu bitmis calmamis esim saatida kapatmis ay yanimdaki facebooka mi giriyon diyo sanane bildiirm yapip cikayim süpelendi uyuz bugün hersey ters gitiyo
hadi bakalim kadindan korkmali gerekdigini daha ögrenememis su erkekler
baslangic kilom:76.3
gecen hafta: 74.0
bu hafta: 73.7
giden:300
toplam giden: 2.6
hedef:69
tugbaya yazip kactim
Kilo Bildirimi
23.12.2011
Başlangıç: 73
Geçen hafta: 68,5
Bu hafta: 67,5
Giden : 1.000 gr
Toplamda giden: 5.500 gr
Hedef: 60
az önce yazdım amam yazdıgımı göremiyorum yarışmaya bende katılmak istiyorum kilom 77kg.
ben ölüyorum karnımın ağrısından kızlar yaaa,,akşam yemeği zor yedim nasıl bi sancı doğuruyorum gibi valla,,neyse az geçti falan yattık,,sabah nasıl bi ağrım var rüyamda mızlıyorum falan bi uyandım kız gelmiş üstüme çıkıp karnımın üzerine yarım yamalak yatmış,,nası bi sancı var ama,,kaldırdım yatırdım,,wcye zor yetiştim isal olmuşum,,nasıl bi ağrı var ama,,nasıl geçicek bi isal hala devam ediyo bu halde çocuklarla uğraş,mama yap bez değiştir uyut,evi adam et topla ,,daha bulaşıklarım var nasıl yapcam diye düşünüyorum,,gidicem birazdan,,daha yemekte yapıcam oooy oy,,dua edin kızlar çok zordayım,,hadi ben gideyimde bulaşıklarımı yıkyıp yemek yapıyım,,eşim 5.30ta gelirim dedi erken gelcek bugün erkenden yicez yemeği busefer hadi bakalım...ütüsünüde kendi yapmak zorunda kalıcak artık ,,inanınki ayakta durcak mecalim yok,,ama bulaşıklı bi mutfaktada yemek yapmaya canım istemiyo mecburum yani,,şöyle uzana uzana bi uymak isterdim şimdi,,ama eşim gelsin o kurtlar vadisine bakarken bende yatar dinlenirim az,,çocuklarada bakıverir artık zahmet olmazsaa
Çok geçmiş olsun canımkuru türk kahvesi içine limon sık iç biraz keser :26: bide aspirinli gazoz iç oda kesiyomuş :26:
İdari personelin canı çıksın mantığından nefret ediyorum
Bide kandırabileceklerini düşünüyolar biz kadınları
Bu arada canım söylemeyi unuttum sanırımPro ' luğun hayırlı olsun ve yeni ismin
Hoşgeldinn
Ayyyy nasıl yaniiiiiiiii
Şekersiz çayın tadı cidden daha güzel canım
Günaydın kızçem 1.800 kolay değil bu hafta da böyle olurversin sıkma canını
Tebrikler
Tebrikler
Arzu harikasıntebrikler canım benim
Misafirlerin gidince atak gelir senden cnm
Tebrikler
Tebrikler
Amin canım hepimizin inşallah
Hoşgeldinn
Anammmmmmmmm süpermişşş
kızlar herkese hayırlı cumalar vede günaydınlarrrrrr...
ben şu an gölcükteyim ve pazartesi sabahı saat 10.22 itibariyle ikinci kez teyze oldum:119::124::87:
çok güzel ve çıtı pıtı bir kız
bu aradahepiniziçok özledim....
doğal olarak 3 gün hastanede refakatçıydım,eve gelincede anne yemekleri dolayısıyla(bide annem kiloma bir yönden çok sevindi bir yandanda çok kafaya taktı,neden bu kadar zayıflamışsın diye)kiloalmak zorunda kaldım kızlar...ama eve dönünce hallederimneyse kilo bildirimini tugbaya yaptım,burayada yapıp kaçıcam...bebişi kontrolegötürücez hastaneye sarılığına bakıcaklar ...hepinizi başlayış:86
geçen hafta:59.0
bu hafta:59.7
gelen:700gr
toplam giden:26.3kg.
hedef:59kilo(58 de çok kötü olucak oyüzden bir kilo yukarı çektim)
beden:36
boy:162 cm
öpüyorum byyyyyyyyyyyyyyy...
az önce yazdım amam yazdıgımı göremiyorum yarışmaya bende katılmak istiyorum kilom 77kg.
300
Günaydın suzi tebrikler.
Tebrikler kısçem.
çok geşmiş olsun canım iyisin şimdi inşallah..
KİLO VEREN TÜM ARKADAŞLARA TOPTAN KOCAMAN TEBRİKLER
ve kendi utanç bildirimimi yapıp cadı olup kaçim...
Başlangıç kg : 73 kg
Geçen hafta : 69,8 kg
Bu hafta : 70,4 kg
Gelen: 600gr
Toplamda giden : 2,6 kg
Hedef :55kg
Canım senide tebrik ederim. Çok incindim bazı konularda acımıyorum şimdi kocacığımayazık olcakk paracıklarına happuuruu huppuuruu yiyecemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?