70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet boşverdim zaten, kilo yapacak şeylerden uzak dursam yeter şimdilik, hazır verdiklerimi almayım da.

üzüldüm yahu

sustuk sustuk erkekleri konuşan biz ettik

canım yoğurtluk sütünü belki 1 2 günün sütü dür bebeğine içirdiğin sütü taze sağıp getiriyordur o yüzden ekşimiş olabilir

selam şekerler.
Yatak örtümü aldım ordan defactoya uğradım.
Bişeyler aldım falan.
Geldim eve yemek vs vakit geçti gene.
hayırlı olsunn Giy canım

o süt bayattır kesin ya

nasilsiniz kizlar yarin sabah 7bucuk ucagiyla geliyorum trye allaha emanet olun demek icin girdim dua edin kizlar hayirlisiyla gelelim hepinizi seviyorum opuldunuz
iyi yolculuklar kısçem

geçti canım sabah uyanınca iyiydim
çok sağol

merhaba canım..
salata güzel görünüyor..ama merak ettiğim bişey var bi tamamını bi öğündemi yedin..
tahmini 600 kaloriye yakın da o yüzden sordum..

herkes birden nereye gitti yav? ken:44:di kendime konuşuyormuşum gibi hissettim, benlen muhattap olacak biri yok muuuuu?:44:

kızlar arada yazıyorumda bugün yine salata yağ mevzuu geçmiş..
eğer salata yediğiniz öğünde yediğiniz başka bi yemeğe sıvı yağ eklememişseniz
salatanıza muhakkaakkkkkk 1 tk sıvı yağ ekleyin..
çünkü yağda eriyen vitaminler(A,D,E,K)anca bu şekilde emilerek vücuda yararlı hale gelir..
hatta çocukları olanlar bilir bebeklik dönemlerinde D vitamini kullanılır..
bu vitaminin içeriğindede extradan yağ konmuşturki bebişin işine yarasın vücut tarafından emilsin...
ne gerek 1tk olmuş olmamış gibi ifadeler kullanılmış .lütfen bilmeden yanlış bilgiler sağlığımızı olumsuz etkilicek bilgiler vermeyelim arkadaşlar..
lütfen kimse alınmasın burada sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz o yüzden paylaştım kızlar..

sagol canim

aynen katılıyorumm mis gibi zeytinyağsız salata mı olurmuş..
1 tk tam yeterli oluyor ben hep koyarım
hatta sabah kahvaltısında domatesin üstüne az zeytinyağı az kekik
süper oluyor..vücudu yağsız bırakmamak lazım
ozaman kabızlık boy gösteriyor hemen...

domatese zeytinyağı ve kekik çok yakışıyor
bir egeli olaraktan bayılırımm

Teşekkürler canım.
Kızlar hayatınız nasıl gidiyor anlatsanıza, accık muhabbet edek be ya. Benim evde iyi gidiyor şimdilik. Evde olmak çok güzel. Havalar da ısınmaya başladı, inşallah zayıf zayıf gircez yaza.

kizlar ben nasil toparliyacagim kendimi :105: eger bir kac günde

toparlayamazsam birakiyorum herseyi ..

bugün yediklerimin haddi hesabi yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…