70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım o zaman daha da zordu..
ben lisede peruk taktım.. üniversite 3ün ilk aylarına kadar bu devam etti.. sonunda çok şükür kapalı girmeye başladık.. başörtümle gurur duyuyorum elhamdülillah kapanmışım ama işte böyle haksızlık yapılınca dayanamıyorum.. böyle dr.ların sırf dinine bağlı bi hasta olduğu için ameliyat etmek istemediğini bile duydum bazı kişileri... ben ilerde karşıma başka dinden biri gelse ona bakmaz mıyım hiç, elbette ki bakarım bu benim görevim.. kimse kimsenin görüşünü savunmak zorunda değil ama herkes karşısındakine saygı göstermek zorunda.. keşke bunu biraz anlasa!!!
evet hırs yaptı bana sağolsun... her şeyde vardır bir hayır..

nesquikcim pastadan başka bişi göremedim bennn
havalar kasvetli canın sıkılıyordur yapacak bişey de yok aklın yemeğe gdiyordur bana da
oluyor arada
ama toparlanırsın sen

hoşgeldin
burayı takip et bi şekilde verirsin
ben de onu umuyorum =). sürekli kilo alıp vermekten bıktım. spor da yapamıyorum. başlıyorum ve bırakıyorum. öğretmen olduğum için bütün gün ayaktayım ve öğlenleri yemekhaneden ne yemek çıkarsa onu yemek durumda kalıyorum. çok ümitsizim

ben de yediklerimi yazayım bari.. aralar yok gerçi ama:26:

sabah kalkınca sirkeli su içtim

kahvaltı:
1,5 dilim babamın ekmeği :)
5-6 zeytin, zeytinyağına da bandım:26:
1 haşlanmış yumurta
biraz salça
biraz pekmez

öğlen:
çok az çorba
1 tabak yemek (3 top köfte, 2 küçük parça patates, havuç filan vardı)
salata
küçük bir sigara böreğinin üçte biri kadarını yedim

akşam:
yarım tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar(dün bitirememiştim)
yarım tabak kadar da brokoli salatası(1tatlı kaşığı kadar zeytinyağı koydum ve limon sıktım)

bitki çayımı da birazdan içeyim bugün hiç içmedim..
1 litreye yakın su içtim:26:

canım ben de öğrenciyim öğlenleri okulda ne çıkarsa onu yiyorum ama bi tepsiyi sözlümle birlikte alıyoruz ben az yemeye çalışıyorum.. sen de sadece yemek, çorba, yoğurt, salata al pilav makarna alma, akşamları da hafif birşeyler yersin.. ümitsiz olma burda nasıl zyıflanıyor bi bilsen ben daha beceremedim gerçi ama

dediğin gibi aralar yok canım gerisi güzel bence
babanın ekmeği nasılmış ki:)
oy babam aklıma geldi o da hep elleriyle bişeyler hazırla bana

arkadaşlar nasılsınız

acayip canım yemek yemek istiyor pasta börek çörek vb.ne bulsam yıyecegım ama zor frenlıyorum kendımı çok şükür bugünü az bir kamakla atlattım .yorumlarınızı beklıyorum

sabah
1 yumurta
3 siyah zeytin
domates roka maydonoz
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynir

kahvaltıyı geç yaptıgım için ara yok.

öğle
1 kase çorba
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 kase yoğurt

akşam
1 kase çorba
1 ymk.ıspanak
1 kase yoğurt
salata
1 kurabiye.:26::26::26::26:.

2 fincan yeşil çay,1 form çayı,2 fincan sutlu nescafe...

dediğin gibi aralar yok canım gerisi güzel bence
babanın ekmeği nasılmış ki:)
oy babam aklıma geldi o da hep elleriyle bişeyler hazırla bana

babam evde kendisi yapıyor canım ekmeği.
ekmek yapma makineleri var ya onlarla yapıyor.
şeker koymayıp pekmez koyuyor, ununun da üçte biri kepek unu, ayrıca çörekotu filan da oluyor, köyden getirdiği ev mayasıyla mayalıyor..
ben çok beğeniyorum hem lezzetli, hem doğal, hem sağlıklı..
o yüzden gelirken bi tane yaptırmıştım babama.
buraya gelince onu kestim normal ekmek dilimine yakın boyutlarda..
buzluğa koydum çıkarıp çıkarıp yiyorum:)
ayy bu arada akşam yemekten önce bi parça ekmekten atmıştım ağzıma:26: ama küçücük

slm kızlarrr
menümü yazayımmm
sabah:
1 bardak yeşilçay
2 dilim t.b ekmeği
3 kaşık menemen
3 dilim beyaz peynir
3 zeytin
1 bardak şekersiz çay

ara: 1 tane kivi

öğle:
1 kase special k

ara: 1 avuç beyaz leblebi

akşam:
5 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt

2 lt su
bir bardak daha form çay ya da yeşil çay içerimm...

inşallah. ben de her gün yediklerimi buraya girip en azından ilk günlerimde sizlerin yorumlarını almak isterim. bugünden başlayayım ^^

sabah: 1 kase kuru meyveli müsli (yarım bardak yağsız süt ile hazırlanmış), 1 bardak şekersiz çay
ara: 5 adet iç badem (tuzsuz)
öğlen: yarım kase brokoli çorbası, avuç içi kadar pizza dilimi, ayran, salata
ara:yok
akşam: kahvaltı gibi yenmiş bir akşam yemeği:) 2 dilim kepek ekmeği, 1kk beyaz peynir ve bir kaşık bal.

yalnız ben sanırım çok fazla kahve içiyorum. bugün 3 kupa içtim. şekersiz içiyorum ama hem sağlığım için hem de selülit oluşumunu tetiklediği için azaltmam gerek sanırım :/

burda kızlar sütle yapıyorlar canım kahveyi.. ama yine de 3 kupa fazla sanırım:26: bi de akşam yemeğinde ekmek yemesen iyi olur
okuldan gelince yemek yapmak zor oluyordur belki akşamdan sebze yemeğini yap yanına bi çorba, yoğurt salata kızlar da beğenirler sanırım böyle
bi de ilk günler değil hep yaz menünü, menü yazman gerektiğini düşününce daha az yersin belki bu frenleyebilir, gerçi ben çok kaçırınca yazmıyorum

aaa bizimkiler de yapıo ekmek makinesinde kepekli unla
süper oluyoo
afiyet olsun canım

kızlar ben trye geldım allaha sukur hıc problemsız uctuk kızım cok kotu oldu malesef ve hala kımseye gıtmıyo cok agladı sımdı uyududa bıraz rahatladı kuzum

gelelım mevzumuz kılolara herkes sok gecırdı teyzem annem gelınımız kız kardesım hatta kız kardesım benden daha zayıf benım ondan zayıf gorundugumu soyledıler daha kılo verme boyle sahane olmussun dedıler telde teyzem ablamla konusuyo bıderı bı kemık kalmıs cok zayıflamıs dedı ablam tabı dalga gecme dıyo karsıdan teyzem bı yemın edıyo kız gercekten soyluyorum felaket olmus dedı tabı bendekı poh pohlanmayı gormeyın nasıl gaza geldım gormeyın cok mutluyum cok babama dedım hıc tepkı vermıyosun zayıflamısmıyım dedım nazar deger dıye demıyorum bısey dedı tabı dıger herkes kesın aksama basın agrır bukadar konusmamıza dedıler
velhasıl herkes cok begendı durmak yok yola devam hedef 55

süperrr haberlerr canımmm
harika bir duygudur eminimmmm
iltifatlar pohpohlanmak...
çok sevindim senin adına

slm citirlar bugünki menüm
sabah kalkinca balli tarcinli cayim​
kahvalti 2 haslanmis yumurta 2 dilim hindi salam ve yarim demet maydonoz
arada 2 fincan yesil cay​
öglen disardaydim yiyemedim canimda istemedi
aksam 4 kepce corba salata​
yatarkende 3 kasik yogurt yerim sanirim
sporum 45 dakika eliptik bisiklet​
2.5litre su
bugün benim depoya bunlar girdi

aaa bizimkiler de yapıo ekmek makinesinde kepekli unla
süper oluyoo
afiyet olsun canım

sağol tatlım

sağ sağlim varmanıza sevindim canım..
herkesin söyledikleri de pek güzelmiş darısı başıma

öncelikle sorunsuz yolculuk yaptigin icin tebrikederim nemutlu ailene kavusdun darisi banaaman bacim incelmisin zayifsin derler yedirirler dikkatet gittigim gibi dön evine kolay degil o kilolari vermek biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…