valla canım şöyle söyliyim yürüyüş yapma imkanım yok neden dersen evden dışarı bile çıkmıyorum bütün ihtiyaçları annem ,babam,eşim sağolsunlar karşılıyorlar,bu nedenle sadece evde bazı ufak tefek hareketler yaparak yürüyüşün yerini tutturmaya çalışsam olurmu ki benim kendime özel hareketlerimde şunlar mesela ;yana doğru eğilerek beldeki bıngıl bıngıl yağları yok etmek ki çok acayip belli oluo o hareketi yaptığında 100 defa yapıodum eskiden sonra 10 defa bacaklarımı ayakta durduğum yerde yukarı doğru çekme ki bu harekette hem bacak içindeki yağları yakar hem de göbiş yanar die tahmin ediom ki bende oralarda yanma oluo o hareketi yaptığımdaspor olarak yürüyüş filan gibi hareketini artıracak sporlar yapman gerekiyormuş canım. istediğin kiloya ulaşmadan sıkılaşmaya çalışma, sıkılaşınca kilo daha zor verilirmiş.. gittiğin yerlere yürüyerek gitmeye çalış, ne bileyim apartmanda asansör kullanma filan öyle günlük hareket miktarını artır bence..
anammmmm kızlar ben bu gece çok konuştum ama umarım dertlerime bir çare bulursunuz güveniyorum sizlere
aklıma sonradan geliyor hep soracaklarımya şimdi ben bide bu topiğe üye olmadan önce netten mehmet öz ün önerrdiği ilacı sipariş verdirdim arkadaşıma bana gönderecek onu 2haftaya kadar arkadaşım fakat kullanıp kullanmama konusunda tereddütteyim böyle sağlıklı zayıflamak varken ilacı devreye sokarak yanlışmı yapmış olurum sizce ne dersiniz :44:
Hersey güzelde o schnitzel bozmuş cnm....ben pek yararlı bulmuyorum yemiyorumda...acaba. Tavada yağdami pisti o schnitzel???
aslında ben bu topiği görmeden önce sipariş ettim ama bu topikten sonra ne bilim bir hırs geldi bana sürekli okudukça daha da hırslanıyor insan dolayısı ile mantıken de sağlıklı zayıflamak varken benim böyle bir şeye başvurmam saçmalık olur herhal dedim ama yine sizlerinde fikrini almak istedim sağolasın önerin için dikkate alıcam bunucanım hiç kimsenin böyle bi konuda olumlu yanıt vericeni sanmıyorum,herkezin kendi kararı sonuçta,ama biz karşıyız yani
valla canım şöyle söyliyim yürüyüş yapma imkanım yok neden dersen evden dışarı bile çıkmıyorum bütün ihtiyaçları annem ,babam,eşim sağolsunlar karşılıyorlar,bu nedenle sadece evde bazı ufak tefek hareketler yaparak yürüyüşün yerini tutturmaya çalışsam olurmu ki benim kendime özel hareketlerimde şunlar mesela ;yana doğru eğilerek beldeki bıngıl bıngıl yağları yok etmek ki çok acayip belli oluo o hareketi yaptığında 100 defa yapıodum eskiden sonra 10 defa bacaklarımı ayakta durduğum yerde yukarı doğru çekme ki bu harekette hem bacak içindeki yağları yakar hem de göbiş yanar die tahmin ediom ki bende oralarda yanma oluo o hareketi yaptığımda
sonra 15er defa bacaklarımı arkaya doğru kaldırma uzatarak bu da popoyu yok eder die tahmin ediomsonra15er defada yana bacak açma sağlı sollu bu da basenlerden yağların gitmesini sağlar diye düşünüom bilmem doğrumu yapıyorum sizce ne dersiniz :44:bu hareketler olmaz illaki yürü dersen canım onuda ancak şöyle yapabilirim bir odadan diğer odalara sürekli yürürüm kaç saat yürünecekse:18:
anammmmm kızlar ben bu gece çok konuştum ama umarım dertlerime bir çare bulursunuz güveniyorum sizlere
aklıma sonradan geliyor hep soracaklarımya şimdi ben bide bu topiğe üye olmadan önce netten mehmet öz ün önerrdiği ilacı sipariş verdirdim arkadaşıma bana gönderecek onu 2haftaya kadar arkadaşım fakat kullanıp kullanmama konusunda tereddütteyim böyle sağlıklı zayıflamak varken ilacı devreye sokarak yanlışmı yapmış olurum sizce ne dersiniz :44:
ayyyy nasıl oldum şimdi bak mantıdan çok kızın hali dahada dikkattimi çekti biz kadınlar bazen çok sevdiğimiz için eşlerimizi susuyoruz ama bence ne bilim böyle olmamalı,gidip sağlık raporu falan alsın her ihtimale karşılık yarın öbür gün bir boşanma olsa en azından hakkını savunur ahh şu erkeklerslm citirlar bugünkü menüm sabah 2 dilim diet ekmek 1 yumurta 1 kücük peynir yarim demet maydonoz sinirsiz sekersiz cayarada yesil cayögle sarimsakli yogurtla brokoliaksama kücük bir kase manti2.5 litre su bugün spor yapmadimgelelim mantinin aciklamasina bugün bir arkadasa gittim evli bir kizida var oda ordaydi kizi görünce sok oldum esi kizi nasil dövmüs yüzü sismis kollarda morluklar cok kötü oldum kizlar.kizada görseniz dünyalar güzeli türkan soray yaninda sönük kalir bunu yapan kiside bir ögretmen kiz hala esimi seviyorum sikayetci olmucam diyor offf neyse tabi arkadasda seviyorum diye mantiyi yapti kiramadim mecburen yedim
aslında evet bende normali seçmeliydim sanırım, sen hareketliyi seçmeliydin ben okuldada hareketliyim aslında bütün gün oturmuyorum 2 bina var bizde benim odam birinde öğretmenler odası ve lavabo diğerinde dolayısıyla mekik dokuyorum bendecanım boy yaş falan kaç senin orlara ne yazdın az hareketi diyince 1832 çıktı benimkideama ben normAL dedim,aslında hareketliyi seçmem lazım ama riske atmıyım dedim,ama allaha şükür sporumuda dansımıda ,yapıyorum ekstradan çocuklarla yaptığım hareketleri saymıyorum bilee
1.68
23
seninki
güzelim kızı dövmüş yüzünü gözünü morartmış o hale seviyorum diyor heee yazık valla bana vuran nasıl beni seviyor oluyor peki, Allah ikisinede akıl fikir versin ne diyeyim çok üzüldüm evde dayak çok zordur eminim ne annemde ne kendimde yaşadım büyük konuşmayayım ama kesinlikle sonumuz olur,slm citirlar bugünkü menüm sabah 2 dilim diet ekmek 1 yumurta 1 kücük peynir yarim demet maydonoz sinirsiz sekersiz cayarada yesil cayögle sarimsakli yogurtla brokoliaksama kücük bir kase manti2.5 litre su bugün spor yapmadimgelelim mantinin aciklamasina bugün bir arkadasa gittim evli bir kizida var oda ordaydi kizi görünce sok oldum esi kizi nasil dövmüs yüzü sismis kollarda morluklar cok kötü oldum kizlar.kizada görseniz dünyalar güzeli türkan soray yaninda sönük kalir bunu yapan kiside bir ögretmen kiz hala esimi seviyorum sikayetci olmucam diyor offf neyse tabi arkadasda seviyorum diye mantiyi yapti kiramadim mecburen yedim
slm citirlar bugünkü menüm sabah 2 dilim diet ekmek 1 yumurta 1 kücük peynir yarim demet maydonoz sinirsiz sekersiz cayarada yesil cayögle sarimsakli yogurtla brokoliaksama kücük bir kase manti2.5 litre su bugün spor yapmadimgelelim mantinin aciklamasina bugün bir arkadasa gittim evli bir kizida var oda ordaydi kizi görünce sok oldum esi kizi nasil dövmüs yüzü sismis kollarda morluklar cok kötü oldum kizlar.kizada görseniz dünyalar güzeli türkan soray yaninda sönük kalir bunu yapan kiside bir ögretmen kiz hala esimi seviyorum sikayetci olmucam diyor offf neyse tabi arkadasda seviyorum diye mantiyi yapti kiramadim mecburen yedim
anladım canım da yaa şimdi şöyle bütün gün evdeyim ben ne bilim kocişin işlerinden dolayı ara sıra çıkabilioz dışarıda ,sırf yediklerime dikkat ederek zayıflayabilecekmiyim sizce :44::44::44:canım ben bu konuda bir bilene kendim sormadım ama abim bir ara spor salonuna gitmiş ve ordaki hocası abime zayıflamadan sıkılaşmamasını, eğer sıkılaşırsa daha zor zayıflayacağını filan söylemiş. yani önce yürüyüş filan gibi genel olarak kalori yaktıracak sporlar yapmak lazım. mekik, yanları eritme gibi hareketler sıkılaşmak içini bölgesel çalışmaları şimdi yapmasan iyi olur.
bu konuyu geçen puccayla da konuştuk. o da öyle yapmış zayıfladı ya şimdi yeni yeni başlamış spora. twist ile yanlarını daha yeni eritmeye çalışıyor yani kaç aydır kilo vermesine rağmen. bende de twist var ama pucca öyle deyince yapmayı bıraktım önce bi 10 kilo vereyim ben de sonra spora başlarım diye düşünüyorum. sen de öyle yap istersen sonradan kilo vermekte zorlanma
evet o zayıflama haplarını kullanmasan iyi olur ben de altın çilek almıştım bi ara sonradan ölenler filan oldu kaldı öyle kaç kutu var açılmamış muhtemelen çöpe gitcek, kimseye de verilmez kendi sağlığımı düşünüp başkasının sağlığını bozamam.. almışsın gerçi artık da sağlıklı beslenip kilo vermek daha güzel
bizim hocamız kilo verdikten sonra en az 2 yıl o kiloyu korumamız gerektiğini söyledi. 2 yıl boyunca koruyunca vücut kendi ayar noktasını o kiloya göre ayarlıyor ve ona göre kilo alıp veriyormuş. önce verip sonra bi de korumak lazım yani
anladım canım da yaa şimdi şöyle bütün gün evdeyim ben ne bilim kocişin işlerinden dolayı ara sıra çıkabilioz dışarıda ,sırf yediklerime dikkat ederek zayıflayabilecekmiyim sizce :44::44::44:
anladım canım da yaa şimdi şöyle bütün gün evdeyim ben ne bilim kocişin işlerinden dolayı ara sıra çıkabilioz dışarıda ,sırf yediklerime dikkat ederek zayıflayabilecekmiyim sizce :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?