70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok ya herkes kendine daha dobiç görünüyo bence.:26:
Ben şu an bile aynaya baktığımda ohaa Dilek amma dobiçsin diyorum.
Senin eski resimlerinde hamilelikten kalma göbek varmıış bi.
Şu an süper bence.

Yok ya herkes kendine daha dobiç görünüyo bence.:26:
Ben şu an bile aynaya baktığımda ohaa Dilek amma dobiçsin diyorum.
Senin eski resimlerinde hamilelikten kalma göbek varmıış bi.
Şu an süper bence.

göbek kalça hepsi var
bacaklarım kalın değil ama kalça işte
o hep vardı zayıfken bile xxl diye dalga geçerdi arkadaşlar, lopez derlerdi
şimdide gitmiyor
şuan göbekte küçüldü ama cıbılken bakıyorum, bakamıyorum daha doğrusu
hiç küçülmemiş gibi geliyor
mesela gömlekli etekli bi foton varya bide elbiseli orda benim şuanki halim gibisin sanki

iyi geceler kısçeler
yarın möhim bir görevim var yatamda uyuyam

neskuik sabah az yee taammı
az yeki gün içinde çok acık
götür çikoları, tatlıları
bunu dua edecem amin diycem bide

selam yine ben
dileeekkk kızıım süper bu değişiiimmm
ben de istiyorum keşke yesem yesem kilo almasam yaa çok özledim ben bi sürü şeyi

merhaba kızlar nasılsnız...

bu aralar motivasyonumu kaybetmıs durumdayım.sanırım reglıden olsa gerek bugun yedıkce yedım hemen menumu yazayım..burdan kopunca motıvasyon falan kalmadı bende...

sabah

1 su bardağı nesfıt ve süt

öğle

1 simit
1 ayran

akşam

1 tabak pilav:26:
salata
1 poğça:26:
1 dilim kek:26:
1adet danone:26:
4 yaprak sarma:26:

akşam cok abarttım ama yarın sabahtan ıtıbaren toparlamam gerek ...kendınıze ıyı bakın yarın görüşmek dileği ile.....allah hepinize rahatlık versin...

aaa kimse kalmamış

ben burdayım canım :))))

arkadaşlar inşallah bu msjım arada kaynamaz gitmez , ben çok önemli bir konuda size danışmak istiyorum malum aramızda bayağı bir tecrübeliler var :)))))))) ben bu akşam gezinirken sitenin birinde kuşhanın 2 haftada 8-10 arası verdiren bir diyetini gördüm altında da bayağı bir yorum vardı ; yapanlar hakkaten 8-10kg arası verenler ya da 5 kg da kalanlar gibi :)) aranızda bu diyeti bilen,duyan,tecrübe etmiş olan var mı merak ediyorummmmmmmmmmmm, ne olur bilen duyan varsa ne düşündüğünü paylaşsın canlar meraklandım gerçekten :)))

bi ben kalmışım sanırım
canım ben hiç duymadım bu dediğini ama hızlı kilo vermek sağlıklı değil yani burdaki kimsenin bunu savunacağını zannetmiyorum
böyle hızlı diyetler genelde diyet bittikten sonra fazlasıyla geri döner.. sen burdakiler gibi sağlıklı beslen kalıcı bi şekilde gitsin inşallah kiloların

bende senin gibi düşünüyorum kesinlikle şu an da ona göre bir diyet uyguluyorum, sadece kuşhanın olması ve de diyetteki menünün çok mantıklı olması beni cezbetti miktarlar falan az ama protein karbonhidrat ve sebze dengeli dağıtılmış hatta benim diyetimde onun gibi kısıtlı ama ben memnunum en azından güvendiğim birinin, birde altına yazılan yorumlarda değişik geldi dikkatimi çekti haftada 3 kilo verenler bile olmuş diyetle 5 gün yürüşle beraber tabi :)) belki dedim bilen vardır :))teşekkür ediyorum yinede bu saatteki cevabın için , hayırlı geceler:=)

sende o koca olduktan sonra çok zorlanırsın
ne bulsa yiyo bi de sana söylüyo
sakın dinleme onu planını uygula yaparsın sen
bu arada sağol tatlım iyiyim şimdi çok şükür..
ama su 2 gün okadar yedim ki niye böyle oldu anlamadim esim diyor belki haplardan belki regl gelmedi ondan acayip morelim 0 a düstü

gel yamacıma gelll bız senlen el ele gıdelım suzimm gelll

gerek kalmıycak verırız bız verırız,inşallah
off napcam ben yarin artik düzeltmeye caliscam ama okadar yedim ki düzelmesi mümküm degil
bende cok istiyorum ama bir türlü kendime hakim olamiyorum oldu bitti artik bakacam önüme en az zararla kurtarcam artik durumu saldim diye bosvermiycem
Albüme dobiç resimlerimi koydum geçen yazdan kalan.
Tanımadıklarımı eklemiycem bu arada.
Arkadaş listemi düzenliyim ben bi.
ah dilek ah azmine bir kez daha hayran kaldim fistik
iyi geceler kısçeler
yarın möhim bir görevim var yatamda uyuyam

sinav falan var herhalde canim orayi kacirdim :44: isallah güzel gecer
hic duymadim neymis ki o :26: ama hizli gidigi halde geri alinmiyormu :44:

eyer erinmez sabah erken kalkabilirsem yarin sabahdan yüzmeye gitmek istiyorum

sen bilirsin o zaman tüm besinleri içeriyorsa dene istersen ama dikkat et güçsüz kalma. ya da duraklama evresinde olduğun zaman filan deneyebilirsin.. miktarlar azsa o zaman vermeni kolaylaştırabilir..
hayırlı geceler

dün ve bugün okadar cok yedim ki okdar yedim ki kendime bunu niye yaptim bilmiyorum benim en kötü huyum güne sagliksiz baslarsam sagliksiz devam ediyor
dün arkadasim geldi oturmaya kahve yanina birseyler koydum oda yedi bende sonra aksama yine bi arkadas geldi onlan birlikde cekirdek citledik falan filan
ve bugün sabah dün yarida kalanlari fazlasiyla yine yedim devam ettim sabahdan basladim beyaz ekmekle vs.
günümü mahfettim diye yine cips cekirdek hepsi girdi ama doymak bilmedi migde rahatsiz oldum yine yedim yine yedim..
öyle iste yine herseye bir bahane buldum hapdandir regl gelmedi ondandir arkadasdandir bilmem ne birsürü gereksiz bahane
halen düzelte bilirmiyim su iki günü yokmus gibi saysam ama bi döngü icindeyim yine dönüp dolasiyorum yine iradesizliyime yenildigime kiziyorum...

haplardan da olabilir canım ya:26:
ama yapma böyle haplar karnın açmış gibi sürekli bişeyler istetse de sen yeme günlük yemen gereken şeyleri biliyosun ona göre ye sadece fazlasını yeme
moralini de bozma o zaman daha çok yemek istersin..
bu iki gün yedin bitti tamam yokmuş gibi farzet ve devam et diyete..
ben geçen haftasonu istanbula gittim ya neler yedim bi bilsen.. tatlılar cipsler filan.. çok şey yedim ve neredeyse hepsi sağlıksız ve çok kalorili şeylerdi..
salı gününden beri adam akıllı diyet yaptım diyebilirim ama 700 gram gitmiş yine de.. yani toparlanabiliyor üzülme sen.. hani bi plan yapmıştın ya ona uymaya çalış dışına çıkma olur mu?? her gün buraya yediklerini yaz o zaman daha dikkatli yersin.. canını da sıkma hiç

sagol canim benim ya düzeltmeye caliscam bakalim kendime kiziyorum ne gerek vardin diye :97: doyma hissi yok bende tanidigim arkadaslar bazen derler migdem küstü diye keske bikere de benimki küsmüs olsa nerde oldu bitti napalim isallah düzeltirim sagol tekrar canim morel verdigin icin

balkaymakla rövanş haftan şekerim bu hafta
bunun için bari yememen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…