ben baktım fotolarına benim 70lik halim gibisin valla
boyun benden kısa ama dirisin maşallah taş gibisin
bende sıkıyım ama nedense daha şişko görünüyom
aralarına şimdiki ahlinide atsaydın farkı gözümüze soksaydın dahamı iyi olurdu bilmem
sabah alacam duşu, hiiiiç halim yok üzerimi çıkar-giy sonra saçla başla uğraş çoook iş
düşündümde hayal kurcak bile bişey bulamadım yaaa
Yok ya herkes kendine daha dobiç görünüyo bence.:26:
Ben şu an bile aynaya baktığımda ohaa Dilek amma dobiçsin diyorum.
Senin eski resimlerinde hamilelikten kalma göbek varmıış bi.
Şu an süper bence.
aaa kimse kalmamış
ben burdayım canım :))))
arkadaşlar inşallah bu msjım arada kaynamaz gitmez , ben çok önemli bir konuda size danışmak istiyorum malum aramızda bayağı bir tecrübeliler var :)))))))) ben bu akşam gezinirken sitenin birinde kuşhanın 2 haftada 8-10 arası verdiren bir diyetini gördüm altında da bayağı bir yorum vardı ; yapanlar hakkaten 8-10kg arası verenler ya da 5 kg da kalanlar gibi :)) aranızda bu diyeti bilen,duyan,tecrübe etmiş olan var mı merak ediyorummmmmmmmmmmm, ne olur bilen duyan varsa ne düşündüğünü paylaşsın canlar meraklandım gerçekten :)))
bi ben kalmışım sanırım
canım ben hiç duymadım bu dediğini ama hızlı kilo vermek sağlıklı değil yani burdaki kimsenin bunu savunacağını zannetmiyorum
böyle hızlı diyetler genelde diyet bittikten sonra fazlasıyla geri döner.. sen burdakiler gibi sağlıklı beslen kalıcı bi şekilde gitsin inşallah kiloların
ama su 2 gün okadar yedim kisende o koca olduktan sonra çok zorlanırsın
ne bulsa yiyo bi de sana söylüyo
sakın dinleme onuplanını uygula yaparsın sen
bu arada sağol tatlım iyiyim şimdi çok şükür..
off napcam ben
gel yamacıma gelll bız senlen el ele gıdelım suzimm gelll
gerek kalmıycak verırız bız verırız,inşallah
bende cok istiyorum ama bir türlü kendime hakim olamiyorumohh mis valla petemmm gez dolaş eğlen tadını çıkar
birinci şokumu atlattım canım sıra ikincide güzeldi emziren annler için ideal bir şok o saolsun dilekim
atmıştı ilk başladığımda ama ozmanlar yapamıyordum
niye benle boy ölçüşemiyormuşsunnn bakemmmm
ben senden çokmu hızlı veriyomki petemmmm
sen bu aralar daha çok verdin
ben sadece 2 hafta pek bi cıs yaptım
gel hadi ölçüşek
korkma acıtmam
bebeimmmm güle güle git güle güle gellllll
çıtır 3 çocuk anası ballı kaymak kurabiyem nasılsınnnn
gelir suzan suzim sen iste yeterkiii
anammmm yirim ben bunusokma şunu gözüme gözüme şok yapmışkennn
valla paramda olsa gitmezdim heralde
bilinmezi merak etmem sevmemde sonuçda sonu olmayan bir yol boşluk
boşlukda gezinmek hiç içaçıcı değil
güzelmiş canım gofrette cumanın nazarlığı olsun
saol canım teşekkür ederim
ah dilek ah azmine bir kez daha hayran kaldim fistikAlbüme dobiç resimlerimi koydum geçen yazdan kalan.
Tanımadıklarımı eklemiycem bu arada.
Arkadaş listemi düzenliyim ben bi.
sinav falan var herhalde canim orayi kacirdim :44: isallah güzel geceriyi geceler kısçeler
yarın möhim bir görevim var yatamda uyuyam
hic duymadim neymis ki o :26: ama hizli gidigi halde geri alinmiyormu :44:ben burdayım canım :))))
arkadaşlar inşallah bu msjım arada kaynamaz gitmez , ben çok önemli bir konuda size danışmak istiyorum malum aramızda bayağı bir tecrübeliler var :)))))))) ben bu akşam gezinirken sitenin birinde kuşhanın 2 haftada 8-10 arası verdiren bir diyetini gördüm altında da bayağı bir yorum vardı ; yapanlar hakkaten 8-10kg arası verenler ya da 5 kg da kalanlar gibi :)) aranızda bu diyeti bilen,duyan,tecrübe etmiş olan var mı merak ediyorummmmmmmmmmmm, ne olur bilen duyan varsa ne düşündüğünü paylaşsın canlar meraklandım gerçekten :)))
bende senin gibi düşünüyorum kesinlikle şu an da ona göre bir diyet uyguluyorum, sadece kuşhanın olması ve de diyetteki menünün çok mantıklı olması beni cezbetti miktarlar falan az ama protein karbonhidrat ve sebze dengeli dağıtılmış hatta benim diyetimde onun gibi kısıtlı ama ben memnunum en azından güvendiğim birinin, birde altına yazılan yorumlarda değişik geldi dikkatimi çekti haftada 3 kilo verenler bile olmuş diyetle 5 gün yürüşle beraber tabi :)) belki dedim bilen vardır :))teşekkür ediyorum yinede bu saatteki cevabın için , hayırlı geceler:=)
dün ve bugün okadar cok yedim ki okdar yedim ki kendime bunu niye yaptim bilmiyorum benim en kötü huyum güne sagliksiz baslarsam sagliksiz devam ediyor
dün arkadasim geldi oturmaya kahve yanina birseyler koydum oda yedi bende sonra aksama yine bi arkadas geldi onlan birlikde cekirdek citledik falan filan
ve bugün sabah dün yarida kalanlari fazlasiyla yine yedim devam ettim sabahdan basladim beyaz ekmekle vs.
günümü mahfettim diye yine cips cekirdek hepsi girdi ama doymak bilmedi migde rahatsiz oldum yine yedim yine yedim..
öyle iste yine herseye bir bahane buldum hapdandir regl gelmedi ondandir arkadasdandir bilmem ne birsürü gereksiz bahane
halen düzelte bilirmiyim su iki günü yokmus gibi saysam ama bi döngü icindeyim yine dönüp dolasiyorum yine iradesizliyime yenildigime kiziyorum...
haplardan da olabilir canım ya:26:
ama yapma böyle haplar karnın açmış gibi sürekli bişeyler istetse de sen yeme günlük yemen gereken şeyleri biliyosun ona göre ye sadece fazlasını yeme
moralini de bozma o zaman daha çok yemek istersin..
bu iki gün yedin bitti tamam yokmuş gibi farzet ve devam et diyete..
ben geçen haftasonu istanbula gittim ya neler yedim bi bilsen.. tatlılar cipsler filan.. çok şey yedim ve neredeyse hepsi sağlıksız ve çok kalorili şeylerdi..
salı gününden beri adam akıllı diyet yaptım diyebilirim ama 700 gram gitmiş yine de.. yani toparlanabiliyor üzülme sen.. hani bi plan yapmıştın ya ona uymaya çalış dışına çıkma olur mu?? her gün buraya yediklerini yaz o zaman daha dikkatli yersin.. canını da sıkma hiç
sagol canim benim yadüzeltmeye caliscam bakalim kendime kiziyorum ne gerek vardin diye :97: doyma hissi yok bende tanidigim arkadaslar bazen derler migdem küstü diye keske bikere de benimki küsmüs olsa nerde oldu bitti napalim isallah düzeltirim sagol tekrar canim morel verdigin icin
balkaymakla rövanş haftan şekerim bu hafta
bunun için bari yememen lazım
dimi sumocular girsin yine gürese
ben kactim esim gececek bende yatayim iyi geceler canim:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?