kolay gelsin canım temizlik süper olmuş acayıp kalori gidiyor aynen devam :)
len
Ne yediniz utanmazlar " isim vermiyom onlar kendilerini biliyolar "
dünkü yediklerimden sonra şulecim şart oldu eve temizlikkimseler duymasın azcık ipin ucunu kaçırdım dün ama bugün düzeltiyorum tartıdaki rakamı sabah 75 ti şimdi 74,2 lere düştü acil 73 lerde oynamam lazım bugün sporlada o kg gelirim herhal (bu arada bol bol su içmekten maşallah sabhtan beri lavabonun önüne yatak sericem)
günaydınn kadınbudu köftelerimmmmm
dun hep cısslar gitmiş mideye.benım öglen azbucuk gıtmıstı zaten
aksamda bı dürüm çiğköftenın,3 te bırını yedım
koçiş almış gelmiiş,dayanamdım az bıse yedım işte
yok canım ya örneğin ben ocakda başldım 74 kiloyla şimdi 64'üm yani 3 ayda verdim 10 kiloyuSorma sorma ya ben yeniyim burda ama çok güzel kilo verenler olmuş umarım bir anda hızlı az kalorılı diyetlerle vermemişlerdir.
aynen geri geliyorlar malum offf of bu kilo vermekte ne zor ne kadar sabırsızlanıyorum şoyle bi 65 i görebilsem
kız ben uyandım kahvaltı yaptım kocişi geçirdim temizlik yapıyorum totoyu büyütmüyorum dahada eritmeye çalışıyorum bol bol su şimdide meyve yemek için ara verdimama diğer kızçeler sanırım henüz uyanamadılar kilo alıyolar anaaaammm uyandırak şunlarııııı topik çıtırlaşıyor derken yine dobikleşicek :26:
bende aldim o ayakkabilardan1 sene oluyor zayiflatmissmi ama rahat yürüyorsun
gecmis olsun canim benim
bende istiyorummarkasi ne adi ne
cok hos gözüküyorsun yasini göstermiyorsun bencede
hahadün esimlen de onu konusuyorduk diyordum okadar param olcak ev alirim neyapayim uzayda oda diyordun o zenginler icin ama diyelim topladim verdim okadar parayi ya uzaydan geri gelemzsem
rezzancim sIkma okadar caniniinsan bazen bunaliyor cik disariya cocuklari yarim saatligine esine birak temiz hava al sonra yine calis kendine dikkat et canimcim
hosgeldin canim
gecmis olsun canim
bazen aclik doklukdan siskinlikden daha iyi tatlim yaa bende patliyorum ama mutsuzum
gecmis olsun canim isallah düzelir canim belin
Canım suyuda çok abartma yavvv fazlası zararlı biliyorsun
dün cumartesi idi haftada bir gün kaçamak olur kendini şartlama sadece beynıne kilo vereceğini ve bunun için elinden gelenı yapacağını aşılarsan beynımız zaten bize yardımcı oluyor. biliyorsun ona ne msj yollarsan o geri dönüyor
suziiii ben o ayakkabidan memnunum spor yaparken giyorumcayda dm satiliyor dm kendi markasi elme ve tarcinli fiyati uygun dene bakalim
kaynanammmmmmmmm o resimdeki senmisin uleynnnnnn yirim seniii
günaydın sizinle aynı kilolardayız ama kaçamak çok yapıyorsunuz bakıyorumda dürüm ne yavvvvv
ah canım benim suyu keşke fazla içebilsem ama suyu fazla sevmediğim için kilo vermeye karar aldığım günden beri öğünlerden önce zorla 2 bardak su içiyorum yoksa suyu unutuyorum bile hayatımda :18: o yüzden şimdilik en fazla 10 bardak su içebiliyorum ki bu da 2 litreye anca denk geliyor ,ama dr tavsiyesi sanırım 2,5 litre yavaş yavaş o seviyeye gelicem bende inş.
beyne aşılama konusunda çok haklısın bak ,gerçekten birşeyi önce istemek gerekiyor ve ben dün o kadar çok şey yedimki midem rahatsız oldu o derece yaani ama bugün midem hafif şükürler olsun ki ,aslında az yiyincede doyuyoruz ama bazen güzel yemekler olunca offff kaçıveriyor ipin ucu neyse ki bu kaçamak bana yeter diye tahmin ediyorum çünkü yaza fit girmem gerek kocişe elbiselr aldırmam gerek Allah'ım hayaller çok güzel ahhh birde gerçek olsaaaa
yavff dürüm ne yavvvvkım yemişş benmi aaaaa
hemen enseye bi şaplak
yavff dürüm ne yavvvvkım yemişş benmi aaaaa
hemen enseye bi şaplak
siskooo dürümde güzelmiydi yarasinnn sen zayiflayamazsin sen siskosun sisko kalacaksinnnn
vayyyy pericikkkkkkkkkkk,fotodakı senmısınnn?
sen kım kaynana olmak kım bacım yaaaavfffffff
benimcuma aksami hastayken pcden cekdim bu benim benim cokmu korkdun kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?