70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin canım temizlik süper olmuş acayıp kalori gidiyor aynen devam :)

dünkü yediklerimden sonra şulecim şart oldu eve temizlik kimseler duymasın azcık ipin ucunu kaçırdım dün ama bugün düzeltiyorum tartıdaki rakamı sabah 75 ti şimdi 74,2 lere düştü acil 73 lerde oynamam lazım bugün sporlada o kg gelirim herhal (bu arada bol bol su içmekten maşallah sabhtan beri lavabonun önüne yatak sericem)

len

Ne yediniz utanmazlar " isim vermiyom onlar kendilerini biliyolar "

bende varmıyım dicem düşündüklerinin arasında

eğer varsam canım dün yediklerimi sayarsam topikçe diyeti bozarız valla o yüzden saymıyorum

günaydınn kadınbudu köftelerimmmmm
dun hep cısslar gitmiş mideye.benım öglen azbucuk gıtmıstı zaten
aksamda bı dürüm çiğköftenın,3 te bırını yedım
koçiş almış gelmiiş,dayanamdım az bıse yedım
işte

Canım suyuda çok abartma yavvv fazlası zararlı biliyorsun

dün cumartesi idi haftada bir gün kaçamak olur kendini şartlama sadece beynıne kilo vereceğini ve bunun için elinden gelenı yapacağını aşılarsan beynımız zaten bize yardımcı oluyor. biliyorsun ona ne msj yollarsan o geri dönüyor

günaydın sizinle aynı kilolardayız ama kaçamak çok yapıyorsunuz bakıyorumda dürüm ne yavvvvv

yok canım ya örneğin ben ocakda başldım 74 kiloyla şimdi 64'üm yani 3 ayda verdim 10 kiloyu
normal bence birde ben hiç aşırı kilolu olmadım taki hamile kalana kadar hamilelik kilolarımda 86 kiloya kadar çıkmıştım yani düşün
çabuk gelen çabuk gider
sabretceksin düzenli ve sağlıklı yediklerine dikkat edeceksin gider canım

ohhhh süper valla kısçeme bak hele sen benden de hızlı çıktıııııı

suziiii ben o ayakkabidan memnunum spor yaparken giyorumcayda dm satiliyor dm kendi markasi elme ve tarcinli fiyati uygun dene bakalim

ah canım benim suyu keşke fazla içebilsem ama suyu fazla sevmediğim için kilo vermeye karar aldığım günden beri öğünlerden önce zorla 2 bardak su içiyorum yoksa suyu unutuyorum bile hayatımda :18: o yüzden şimdilik en fazla 10 bardak su içebiliyorum ki bu da 2 litreye anca denk geliyor ,ama dr tavsiyesi sanırım 2,5 litre yavaş yavaş o seviyeye gelicem bende inş.

beyne aşılama konusunda çok haklısın bak ,gerçekten birşeyi önce istemek gerekiyor ve ben dün o kadar çok şey yedimki midem rahatsız oldu o derece yaani ama bugün midem hafif şükürler olsun ki ,aslında az yiyincede doyuyoruz ama bazen güzel yemekler olunca offff kaçıveriyor ipin ucu neyse ki bu kaçamak bana yeter diye tahmin ediyorum çünkü yaza fit girmem gerek kocişe elbiselr aldırmam gerek Allah'ım hayaller çok güzel ahhh birde gerçek olsaaaa

Canım ben diyetisyenden yardım alıyorum 8-10 bardak su için diyor bende senin gibi başta zorlanıyordum bi kağıda not alıyordum içtiğim bardakları ona göre ayarlıyordum böyle yapınca alıştım şimdi susuyarak içiyorum inanamzsın

Doktorun bana ilk söylediği bu iş gerçekten azim ister, kararlı sabırlı ve istikrarlı olacaksın gerisi geliyor zaten

Kaçamak bende yapıyorum zaten makine değiliki onu yeme bunu yeme insanın canı istiyor ama ne yapıyorum mesela fazlamı yedim mesela pilav yedim diyelim hemen onun yerine günlük ekmek hakkımdan kesiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…