70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç duymaım ki ?

blackim napiyon canim altda erzurum da halen kar varmi canim ya :26:

sanada iyi geceler canimcim

üzülme canımya bazen insan başladı mı duramıyor o duyguyu bilirim.ya ben girdiğimde kimse yoktu çıktım bende ama varmışınız niye görünmedi ki şimdide kimse kalmamış yine

ellerine sağlık dileğim

dün kocişin tatil olduğu için nete girme imkanım olmadı azcık gezdik tozduk yedik içtik :18::18:neler yediğimi sormayın nerdeyse eski kiloma döndüm tartı şu an çok feci durumda rakamlarda neyse bugünden itibaren düzelteceğim inş. kaçamaksız bir hafta olur benim için :18:şimdi evime güzel büyük bir temizlik yapayım müzik eşliğinde hem dünkü yediklerim erir belki zaman kalıncada spor da yapıcam bugün ,çünkü o tartının derhal 73ü görmesi gerek yoksa ben kafayı yerimmmm

neyse bugünkü menümüde paylaşıp kaçayım ben kızlar

sabah(7:30)
domates,salatalık,2siyah zeytin,kk peynir,1 dilim çavdar ekmeği ,2 bardak az şekerli çay ,birde tavada yumurtanın(2taneden yaptım) yarısına yakın ama yarısı değil emin olun o kadar yedim

ara (10:00)
1 elma

öğlen (13:00)
2 küçük köfte ile yapılmış yumurtalı köfte
salata 1 dilim ekmek

ara(16:00)
1 -2 hurma

akşam(19:00)
ıspanak ,yoğurt ,1 dilim ekmek

gün içinde bol bol su içilecek

NASIL dünkü yemeğe karşılık bugün hafif atlatmam lazım

göreceğizzzzzzzz kilomla vuramcam seniiiiiiiiiii hihihihihheyttttttt
Kimseler kalmamış.
İtiraf etmeme de gerek yok o vakit.
Yarın düzelicem söz bak topik.
1 gün tıka basa yediysem nolcak ki.
Bişi olmaz bişi olmazzz aramızda kalsın bak.
one biri bişeymi dedi
paçi huhhuyolarım saçlarını 38 gün kaldı salma kendini

bak monanın hoşuna gidecek yediklerin
iyi geceler kısçeler
yarın möhim bir görevim var yatamda uyuyam

neskuik sabah az yee taammı
az yeki gün içinde çok acık
götür çikoları, tatlıları
bunu dua edecem amin diycem bide

böööööööööööööööö pışıkkkkkkkkkkk yemicem işteeee
sen yesene bak ne güzel çikolar börekler kekler var
bide hoşbeş çiko kaplıohhhhhh dondurmada çıktı artıkın hepsini yiiiiiiiiiiiiiiiii

sen azimli kı<zsın suzim bu haftada 800 gidecek bizi şaşırtma sakın yolmayım o saçlarıııı

topik günaydın benden başka kisme yok ama
biz senle konuşak
bu mineye dediki çok yemek yesin dobiç dobiç olsun
ne olcakki kilo almaz bişicik olmaz de tamammı
perşembe günleri nasolsa okulun günümü ne varya orda götürcek börekleri çörekleri
tamda perşembe perşembeeee ohhhhhhhhh mis olacakkkk
ullleyyyynnn nerdesiniz uleyyynnnn kalkın yatakdan pazar pazar
kocişlerinizi bırakamadınızmı
benimki işe gidiyor hafta sonudaaa ühühühühüh
kahvaltımı ettimmmm oh be 2 dilim ekmek gibisi yokmuşşşş
dün şokumuda atlattım temiz bir şekilde
ama kilo vermemişim -100 gitmiş oda güzel ama wcye dün çıkamamıştım onunda etkisi vardır
işe yaradı bende şok
sonuçda fazla kilom kalmamasına rağmen bende yaradı

şuleeeeeeeeeeee günaydınnnnn bacımmmm
sende erken kalkanlardanmısın
kisme yok gel konuşakkkk

Günaydıııııınnnnn

evet alışkın olunca çok uyuyamıyorum hem kalkıp sabah kahvaltımı yapmam gerek çok uyumak kilo aldırıyor malum

evet erken kalkmak metoyu hızlandıurır
bizim kalın çubuklar uyusun totolarını büyütsünlerrrr

Sorma sorma ya ben yeniyim burda ama çok güzel kilo verenler olmuş umarım bir anda hızlı az kalorılı diyetlerle vermemişlerdir.

aynen geri geliyorlar malum offf of bu kilo vermekte ne zor ne kadar sabırsızlanıyorum şoyle bi 65 i görebilsem

Günaydın dobiçler
Çok mutusuzm bütün haftasonu planlarım iptal oldu, param yok, naapcam bilmiyorum

Günaydınn , sakın mutsuzlukla kendini yemeye verme canım derin bi nefes al hemen yeni planlar yap kendine

Yok birtanesi onu yapmam zaten
Dün arkadaş cappucino getirdi , yanındada isim vermeyeyim tatlı bi cıss getirmiş böyle milyon kalorisi olan

Dedim ki aayy tatlı miğdemi bulandırıyo son günlerde hiç yemiyim canım sağol dedim çok şaşırdı

evet erken kalkmak metoyu hızlandıurır
bizim kalın çubuklar uyusun totolarını büyütsünlerrrr
kız ben uyandım kahvaltı yaptım kocişi geçirdim temizlik yapıyorum totoyu büyütmüyorum dahada eritmeye çalışıyorum bol bol su şimdide meyve yemek için ara verdim ama diğer kızçeler sanırım henüz uyanamadılar kilo alıyolar anaaaammm uyandırak şunlarııııı topik çıtırlaşıyor derken yine dobikleşicek :26:

ahahah süpersin bende senın gibiyim iş yerinde neler geçiyor önümden neler bide bizimkilerin ağzı hiç boş durmaz tatlılar pastalar kekler ama yoookk önceden yemeden bırakmayan ben artık elimin tersiyle itiyorum yok anacım bi karar aldık bu sefer sonuna kada devam boyle olmazzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…