70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sizinle bir püf nokta paylaşayımmmm
dün bir yazı okudum yazarın biri bu zayıflamayla ilgili bir kitap yazmış
kısçelerden biride burdaki topiklerin birinde paylaşmış
zayıflamak beyinde bitiyor diye
yediklerimizi cısda yesek çok uzun süre çiğneyerek mideye indirmemiz gerkiyormuş
yani ne kadar uzun süre çiğnerseniz onun yakımı daha hızlı oluyormuş
örneğin sofradan 10dk yiyip kalkıyormusunuz bunu uzatın
ne kaaaa lokma çiğneee okaaaaa zayıflaaaa
habriniz olsun
öyle löp löp iki çiğnemede mideye indirmeyin
20 kere en az çiğneyin anam öğütün öğütünnnnn
buda zayıflamamızın yanında kar olsunnnn

[/COLOR]

sisko kelebek ben simdi anlamadim:44: iltifatmi hakaretmi ne ettin len sen bana suratsizmis len siskooooo ne diyon sennn

hayalımdekı senı söledım şişkodaşımmmm benim
valla süper gözüküyosun bana sorsa ennn fazla 35 derdım heralde
fotonu görünce daha bı samımı geldın
şişko oldugun kadar espiri anlayışında accuk kıtmış

günaydıun kızlaaaaaaaaar gece 4 te yatınca ancak kalktım
uğraşmayın leyn bizle 10 gibi kalktık işte

oooo ayıpettın harıkaydııııı
ben beynime bi chip taktım,hem yiyip hem zayıflıycam kıskanma yaneeee

bende ağzıma şöle kocaman bir kilit düşünüyom

anladım canım sağolsun topiğin başında dilek var burda da hep ona soruyorum onun fikirlerini alıyorum sende yorum yaparsan menüme sevinirim eğer varsa uygunsuz birşey uyarın beni

mesela ben artık pilav ,bulgur pilavı,nohut yemeği,kuru fasulye yemeği yemiyorum onlar sanırım fazla kilo aldırıyormuş :44:
sonra burda öğrendiğim bir şeyde bir kase çorba=1 dilim ekmeğe eşitmiş ben ekmek çorba yerdim ama şimdi öyle değil tabikide ,artık ekmeksiz çorba

genelde hep benim menüm şu şekilde oluyor sabah olmazsa olmazlarım:domates ,salatalık ,peynir ,yumurta(haftada2-3kez),çay,1dilim ekmek
öğlen ise çorba ,salata veya et salata veya sabahki gibi kahvaltı tarzı gidiyor bazen,veya sebze yemeği yoğurt bir dilim ekmek

akşamda öğlen gibi ama değiştirerek yerlerini her öğün farklı yiyorum yani ,en azından öyle yapmaya çalışıom canım

aralar zaten yeşil elma veya hurma veya kuru incir

gibi gibi gibieskiden olsa bir oturuşta bir bütün ekmeğin yarısı hoooppp mideye giderdi ama şimdi dilimlerle artık ki doyuyorum, ilk zamanlar zorlanmıştım ama şimdi tam gaz yola devam

pisimmmm lennnnnn kocişi bıraktın geldin topiklere
niye bıraktınlen adamı git yat zucuk daha dinlennnnnn
bu hafta herkes kapışıyor sen kimlen kapışcannnn
ben mineyle kapışıyom acayip gaza geldikkkk
mide habire bana yiiii yiiii diyip duruyooooo
saçını başını yolecemmm onun

zaten çatur çutursunnnn bacummmmm gıııı
yirim seniiiii açım aççççççççççççççççççççççç hammmmmmmmmmmmm

korkdum benide yersen ben ac degilim bacim dün ipin ucunu epey kacirdim.bugün evlilik yildönümümüz dün cocuklar bize süpriz yapmis hazirliklar falan cok duygulandimbirazdan mevlüde gidecem aksamada esimle yemege cikicaz bu hafta ben iptalim yani sacimi kökündende koparsaniz böyle isde

bebekler ben gider size hos sohbetler unutmayin parmaklar degil totlar incelecekrabbime emanet olun hepinizi kaynana kocaman öperr

Benim ilk öğrendiklerim etti şu am 1600 kalorilik bir diyet uyguluyorum gün içinde öğlen yada aksam mutlaka 4 köfte kadar etim var. kaslara destek olması için balık olur tavuk olur kırmızı ek olur haslama yada ızgara . ama et bulamazsan onun yerine beyaz peynir yada yumurta yiyebilirsin diyor doktor. malum herzaman et bulmak zor oluyor. benim verdiğim 4 kilonun 3 kilosu yağ canım son hafta kas oranım arttı yani şu ana kadar kaslarımdan hiç kaybetmedim. :))

wşim gece çalışıyodu canım o daha kalkmaz yani sabah geldi
dün temizlikle çoooook yoruldum bugün acık karnım doysun diyom ama ne yiyeceğime karar veremedim.
hava da çoooooook kapalı ya acık güneş olsa da dışarı çıksam. gerçi erzurumda nere ye gideceksem
bu hafta ben regl olacam ya sorma :18::18::18: zaten gr verdiğim yok inşallah artı olmam:18::18::18:

eller eller
hohohohohohohoho
dik oyna dikkk
haydin kızlar coşun coşunnnnn
hahahaha totlar çalışsınnn
hhohohohoh basenler çalışsınnnn

günaydıun kızlaaaaaaaaar gece 4 te yatınca ancak kalktım
uğraşmayın leyn bizle 10 gibi kalktık işte

bende ağzıma şöle kocaman bir kilit düşünüyom
şeker sen uyurken biz burada temizlikle kalori yakıyoruz nerelerdesin sennnn geç kalmışsınn hemen kahvaltı ya koş meto hız yapmıcak sonra az vercen kilo, dilek saçını çekicek bakk sölemedi deme

kız bu neşe enerji sabah sabah
ben geç yattım ya kafam sersem gibi.
uyuşuk uyuşuk otoruyorum

eeeeeee karadenizliyle evli olunca öle oluyor anammmm,
benide kendine benzettiiii
hohohohohohoh
hihihihiihihihihih
hhahahahahahahha
dik oyna dikkkkkkk elllrrrr ayak ayakkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…