ödüm toptu tüzelliğin karşısındaaa sen kaynana olacak birimisin uleynnnnnnnnnnnnnnn
neden lennn beni begenmiyonmu siskoyum diye kaynana olamami lennn asarim keserimmm ben gaynanayim
seni beegnmegen sen gibi olsun
o ne yahuuu cok gencsın,maşallah
ne yalan sölim seni şöle ciddi,suratsız hayal edıyordum
gayet çatlak duruyıon halbüse burdan bakııncaaa
olamadim bacim kaldi isde.zayiflayinca catur cutur kaynana olucam
[/COLOR]
sisko kelebek ben simdi anlamadim:44: iltifatmi hakaretmi ne ettin len sen bana suratsizmis len siskooooo ne diyon sennn
uğraşmayın leyn bizle 10 gibi kalktık iştekız ben uyandım kahvaltı yaptım kocişi geçirdim temizlik yapıyorum totoyu büyütmüyorum dahada eritmeye çalışıyorum bol bol su şimdide meyve yemek için ara verdimama diğer kızçeler sanırım henüz uyanamadılar kilo alıyolar anaaaammm uyandırak şunlarııııı topik çıtırlaşıyor derken yine dobikleşicek :26:
oooo ayıpettın harıkaydııııı
ben beynime bi chip taktım,hem yiyip hem zayıflıycam kıskanma yaneeee
anladım canım sağolsun topiğin başında dilek var burda da hep ona soruyorum onun fikirlerini alıyorum sende yorum yaparsan menüme sevinirim eğer varsa uygunsuz birşey uyarın beniCanım ben diyetisyenden yardım alıyorum 8-10 bardak su için diyor bende senin gibi başta zorlanıyordum bi kağıda not alıyordum içtiğim bardakları ona göre ayarlıyordum böyle yapınca alıştım şimdi susuyarak içiyorum inanamzsın
Doktorun bana ilk söylediği bu iş gerçekten azim ister, kararlı sabırlı ve istikrarlı olacaksın gerisi geliyor zaten
Kaçamak bende yapıyorum zaten makine değiliki onu yeme bunu yeme insanın canı istiyor ama ne yapıyorum mesela fazlamı yedim mesela pilav yedim diyelim hemen onun yerine günlük ekmek hakkımdan kesiyorum.
zaten çatur çutursunnnn bacummmmm gıııı
yirim seniiiii açım aççççççççççççççççççççççç hammmmmmmmmmmmm
anladım canım sağolsun topiğin başında dilek var burda da hep ona soruyorum onun fikirlerini alıyorum sende yorum yaparsan menüme sevinirim eğer varsa uygunsuz birşey uyarın beni
mesela ben artık pilav ,bulgur pilavı,nohut yemeği,kuru fasulye yemeği yemiyorum onlar sanırım fazla kilo aldırıyormuş :44:
sonra burda öğrendiğim bir şeyde bir kase çorba=1 dilim ekmeğe eşitmiş ben ekmek çorba yerdim ama şimdi öyle değil tabikide ,artık ekmeksiz çorba
genelde hep benim menüm şu şekilde oluyor sabah olmazsa olmazlarım:domates ,salatalık ,peynir ,yumurta(haftada2-3kez),çay,1dilim ekmek
öğlen ise çorba ,salata veya et salata veya sabahki gibi kahvaltı tarzı gidiyor bazen,veya sebze yemeği yoğurt bir dilim ekmek
akşamda öğlen gibi ama değiştirerek yerlerini her öğün farklı yiyorum yani ,en azından öyle yapmaya çalışıom canım
aralar zaten yeşil elma veya hurma veya kuru incir
gibi gibi gibieskiden olsa bir oturuşta bir bütün ekmeğin yarısı hoooppp mideye giderdi ama şimdi dilimlerle artık ki doyuyorum, ilk zamanlar zorlanmıştım ama şimdi tam gaz yola devam
pisimmmm lennnnnn kocişi bıraktın geldin topiklere
niye bıraktınlen adamı git yat zucuk dahadinlennnnnn
bu hafta herkes kapışıyor sen kimlen kapışcannnn
ben mineyle kapışıyom acayip gaza geldikkkk
mide habire bana yiiii yiiii diyip duruyooooo
saçını başını yolecemmm onun
eller eller
hohohohohohohoho
dik oyna dikkk
haydin kızlar coşun coşunnnnn
hahahaha totlar çalışsınnn
hhohohohoh basenler çalışsınnnn
şeker sen uyurken biz burada temizlikle kalori yakıyoruz nerelerdesin sennnngünaydıun kızlaaaaaaaaar gece 4 te yatınca ancak kalktım
uğraşmayın leyn bizle 10 gibi kalktık işte
bende ağzıma şöle kocaman bir kilit düşünüyom
kız bu neşe enerji sabah sabah
ben geç yattım ya kafam sersem gibi.
uyuşuk uyuşuk otoruyorum
eeeeeee karadenizliyle evli olunca öle oluyor anammmm,
benide kendine benzettiiii
hohohohohohoh
hihihihiihihihihih
hhahahahahahahha
dik oyna dikkkkkkk elllrrrr ayak ayakkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?