Mesainiz kaçta bitiyor?
bnmki 19:00yarım saatte yok:44:
bugünde fazla mesai en az 21:00 de evde olurum:44:
Yoksa beni beğenmiyor musun?
Senden 1 saat önce canım benm mesai bitişi ...son dakikalarda ofis iyice çekilmez oluyo bana
Hadi gözünaydın.
çok mutluyum çokkkkkk
cuma gününü iple çekiyorum
Kalırsın inşallah.ya 900 de kalırsam
Yarımla kalırsan ye tabii.annemler kıymalı pide yapıyormuş akşam bi yarım götürcem valla
Gamziş bu senin için bebeğim
Çok şanslısın
Lahmacunda oluyor o daha çok canım. ımmmmm.ayy birde söyle bol salata olcak icinde saracaksin yiyeceksin :84::84::84:
Hadi gözünaydın canım, sen ailenin sevdiği yemekleri biliyorsundur, yaparsın ona göre.SLM FISTIKLAR nasılsınıııııız babamla konuştum bilet almışlar cumartesi sabah burdalar ay çok sevindirik oldum.
ne yapsam ki onlara yoldan gelecekler yorgun. ailem geliyo ama konuyu yine yemeğe bağlayabiliyorum
Süpersin canım, durmak yok yola devamooyyhh
canım öğlen evet az oldu farkındayım yarın menemen getircem öğlen yemeksiz kalmak istemiyorum...
işe yürüyerek gidip geliyorum sabah yarım saat akşam yarım saat
1 demet maydanoz derken yani öyle markette ki demet değil haaa
aynen canım tam gaz devam , bu dobiç geçireceğim son yaz olcak inşallah
Bu ton balığını diye diye bana da aldırcanız. Bir de ben deneyeyim olmazsa, dilek akşama öneriyor muydun ton balığını?bende yarın balık getiricem.ya ben bu defa ton balık değilde super fress in altın balık diye bişeyi var ondan aldım
inş kalorisi fazla değildirton balıktan bıktım çünkü yerken midem bulanıyor artık
bence sen bu yazıda çıtır geçiricen bebem
İnşallah canım oluruz hepimiz istediğimiz kiloda.inş herşey gönlünce oluır cnm bukadar emek veriyoruz karşılığını alırız inş.
bnm hesaplarıma görede hazirana 62 le giricem
olur demi ya
Ben de varım, 18 de çıkıyorum.aynen bende çıkcam şimdi çok bunaldım bugğn ya eve gitmek istiyorum bir an önce
Bu saatlerde topik sessizleşiyor bayaa hatta genelde dilekle ben kalıyoz tek
Sakon ola bırakma burayı.yılmazsam olacak inş ama bu saatten sonrada bırakırsam kendimi asla affetmem
İyi çalışmalar sana.Mesainiz kaçta bitiyor?
bnmki 19:00yarım saatte yok:44:
bugünde fazla mesai en az 21:00 de evde olurum:44:
İyi akşamlar şeker.Cadılar ben kaçıyorum ufaktan ufaktan cuımaya çok az kaldı dikkat edin menülere
Öptüm çok herkesi
Yağmurda yorgun argın boşver, ertele sen. Yarın gidersin.Aynen bide ben bugün avm ye gidecektim hayallerim suya düştü
mesaim var bugün
burda acayip bir yağmur başladı ya kıyamet gibi oldu ortalık bir anda tırsdım
Hangi şehirdeydin canım sen? Buraso da bi blulutlanıp ,bi açıyor?Aynen bide ben bugün avm ye gidecektim hayallerim suya düştü
mesaim var bugün
burda acayip bir yağmur başladı ya kıyamet gibi oldu ortalık bir anda tırsdım
Bu ton balığını diye diye bana da aldırcanız. Bir de ben deneyeyim olmazsa, dilek akşama öneriyor muydun ton balığını?
İnşallah canım oluruz hepimiz istediğimiz kiloda.
Ben de varım, 18 de çıkıyorum.
Sakon ola bırakma burayı.
İyi çalışmalar sana.
İyi akşamlar şeker.
Yağmurda yorgun argın boşver, ertele sen. Yarın gidersin.
Hangi şehirdeydin canım sen? Buraso da bi blulutlanıp ,bi açıyor?
çok beğendim vallaBeğenirsin inşallah kapuskayı miden için iyi olacak inan bana.
Biraz gaz yapıyo ama o gazdan sonra sonuç süper oluyor.
bence süper olurkızlar bişey sorucam
ben şuan 67 kiloyum eminim ki 65 kiloya en hızlı şekilde inicem çünkü o kilo deil ödem şişkinlik vs..
65de takılıcam kalıcam ordan aşağı inmesi işkencee!!
bende düşündüm ki şimdi hiç spor yapmayıp 65e inene kadar sadece yemek düzeniyle kilo vereyim
65e qelip takıldığımda vücudumu şoklamak için spora başlarım
sizce nasıl fikir?
bilgisayarı neden değiştirdin canım?kızlar ya herkese alıntı yapamadım kusura bakmayın ben sizinle uzun uzun konuşmak istiyorum ama vaktim yok. özledim valla sizi. akşama kadar giremezsem affola. akşamda eşmden sıra gelmiyor. aldığım bilg değiştirdim yenisi de gelmedi hala. akşam giremezsemde affola ama aklım hep sizde. öptüm hepinizi
eksileri görmesen geldiğin yok tuğbacım yaabugün 3.günümdeyim sebze ve meyve serbest,bu sabah 56.9kg geldimbu resimde kanıtım bu demek oluyoki 2günde 1.5 kiloo bekle beni aşkım ben geliyorum artık ona(eşime) çaktırmıyorum dikkat ettiğimi falan ,sabah beraber güzelce kahvaltı yapıyoruz sonra ben lahanamla meyvemle kuruyemişimle günümü tamamlıyorum,oda beni daha 59kilolarda biliyo acıyo bana ve seviniyoo daha çok beklersin seen haftasonuna görüşücez onunlaaa
Eki Görüntüle 387982
bugün yok sanırım kuzey güneyBende kaçar kızlar.
Akşam Kuzey Güney var malum giremeyebilirim.
Sabah bakarım menülere.
Öpüldünüz.
Hadi gözün aydin canimSLM FISTIKLAR nasılsınıııııız babamla konuştum bilet almışlar cumartesi sabah burdalar ay çok sevindirik oldum.
ne yapsam ki onlara yoldan gelecekler yorgun. ailem geliyo ama konuyu yine yemeğe bağlayabiliyorum
HeheHadi gözünaydın.
Kalırsın inşallah.
Yarımla kalırsan ye tabii.
Lahmacunda oluyor o daha çok canım. ımmmmm.
amanen tugbambugün 3.günümdeyim sebze ve meyve serbest,bu sabah 56.9kg geldimbu resimde kanıtım bu demek oluyoki 2günde 1.5 kiloo bekle beni aşkım ben geliyorum artık ona(eşime) çaktırmıyorum dikkat ettiğimi falan ,sabah beraber güzelce kahvaltı yapıyoruz sonra ben lahanamla meyvemle kuruyemişimle günümü tamamlıyorum,oda beni daha 59kilolarda biliyo acıyo bana ve seviniyoo daha çok beklersin seen haftasonuna görüşücez onunlaaa
Eki Görüntüle 387982
hic sorma bende hic doymuyorum migdemde delik var sankiakşam yememi yedim ama hiç doymadım ya oburluğum tuttu yne. ama krnıbaharda doyurmazki adamı demi. patates haşlıyorum yarın için bir tanesii yiyeyim d,yoru çok açım çoooook
hi girlsssss:80:
memümü paylaşmıştım
akşmdan sonra 2 küçük ekler eklendi menüme
regl etkileri kendini göstermeye başladı:105:
bugün yediğim bitter çikonun yanına
2 tane ekler de eklenmiş oldu böylece:100::100:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?