Ohhhh oh hamarat kızçe, kız bizim eve de uğrasana. Yapılcak yığınla iş vari bi el atıver.
ayy canım ya evde olmak da bir o kadar zor.gerçi son günler sayılır.eylülde yeni dönemle döncem sahalara(okula)bugünleri çok arıycam biliyorum ama bazen bunalıyorum..neyse ben kaçar bebişi emzirdim şimdi bir daha besliyeyim umarım uyur ben de geri kalan işlerimi hallederim.yarın için mucize bekliyorum.akşamı çoook hafif geçircem sabah ola hayır ola öpüldünüz şekerler
size bir sorum olcak yaa ben böyle diyet yaptığımda 1 hafta sonra filan sabahları kalktığımda bayılacak gibi oluyorum içim çekiliyor
bir iki ay önce 75 e kadar düşmüştüm ama sabah bayılacak gibi olunca korktum eşimde işteydi ne yapacağımı şaşırdım,sonra diyet bozuldu toparlayamadım
yine aynısı olacak diye korkuyorum neden olur sizce yada bir daha olduğunda(inşallah olmaz) ne yapabilirim bileniniz var mı?
Sağol canım bu arada bugün de onun doğum günü mesaj attım teşekkür ederim dedi o kadar
Fındığın aynı etkiyi edeceğini sanmıyorum, kayısıyı 2 tane koy o zaman varsa.ceviz yok yerine findik atsam canim :26:sabah ac karnina iceyim dimi :26:
siz böyle anlattikca cok hosuma gidiyordarisi biz dobiclere mülakatda iyi gecmis arkadasinin sevindim minderim :128:
size bir sorum olcak yaa ben böyle diyet yaptığımda 1 hafta sonra filan sabahları kalktığımda bayılacak gibi oluyorum içim çekiliyor
bir iki ay önce 75 e kadar düşmüştüm ama sabah bayılacak gibi olunca korktum eşimde işteydi ne yapacağımı şaşırdım,sonra diyet bozuldu toparlayamadım
yine aynısı olacak diye korkuyorum neden olur sizce yada bir daha olduğunda(inşallah olmaz) ne yapabilirim bileniniz var mı?
Bence mesaj atmakla iyi yapmışsın benim fikrim ikiniz de birbirinizi hala seviyorsunuz şuanki yaşadıklarında eşimle ikimizi görüyorum bence bu ilişki bitmezzz,bitmiş gibi görünse de
Biz Trakyalıyız bizde ekstra önemli güzellik, kilo vs vs.
Sırf bunlar var yani.
2 ay önce gittim galiba o zamandan beri hiç görmemişlerdi.
Dayım bişi demedi.
Yengem süzdü durdu.
Çayları toplarken sadece kızım zayıflamışsın çok güzel olmuş falan dedi.
Sonra da ekledi kara sevdayamı tutuldun diye.
Lafını gene soktu yani.
öyle yapim canim sagolFındığın aynı etkiyi edeceğini sanmıyorum, kayısıyı 2 tane koy o zaman varsa.
netcen simdi:18:
Öyle gelmezsen foruma gözler pert olur tabi
Sağol canım bu arada bugün de onun doğum günü mesaj attım teşekkür ederim dedi o kadar
Şu tepkiler ne güzel oluyor yaa bütün diyet stresini alıyo götürüyo
selam kızlar ya geçmişe biraz dalayım didimmm30 sayfa okudum,gözlerim kayıyiiii:111::111::111:bi ton alıntı yaptım ama gitti hepsii
akşam devam edicem okumaya..noracım hayırlısı olsun canımm yaa gönül işleri belli olmuyoo boşver sen incelmeye devam
yawrularım sizi bi özleyiverdim özleyiverdimmm anlatamammmmarkadaşım gelince nete giremedim
dün arkadaşımı mülakata götürdüm(mülakat iyi dedi,10 gün içinde belli olucakmış),arkadaş mülakata girince eski işyerimi ziyarete gittim..milletin gözlerioldu..çok sevindirik oldum yaa,konuşmadığım bi kız bile geldi ne olmuş böle sana dediii
dün öyle bi yorulmuşum ki..gece 10 da yattım,sabah da çok geç kalktımm..kahvaltımı yapamadımmm
sabah
1 kk beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
ara
yeşilçay
10 fındık,badem
öğle
1 tavuk baget (fırında haşlanmış)
salata
ara
elma çayı
7-8 fındık,badem
akşam
Allah kerimm
giderken alayim ozaman fistik gerci evde vardin eve gidince arami salatalik yapayim
farkindaysan 73lerde takildim yine fistik 73ün aldina düsemiyorum yok bende kacamak istemiyorum artik
ben dün ki menümü yazmayı unuttuum hemen yazıyımDengesiz mi besleniyorsun acaba, diyet derken menülerini yaz, ona göre yorum yaparız.
spinoza'nın bir sözü var bilirsin belki noram
seviyorsan birini
özgür bırak onu
geliyorsa senindir
gelmiyorsa hiç senin olmamıştır kiiiiiii
boşver yawrucum,sen onsuz yapabildiğini göster..bazen ben de kocayı başımdan atiyim diyom,napıyim sinirlendiriyo beniyapamıyom iştee
Gerildim ya ben eve gitmek istiyorum
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebende ya sekräter terrör estirdisimdide özür diledi evimi özledim oglisimi özledim
ben dün ki menümü yazmayı unuttuum hemen yazıyım
sabah:
-kalkar kalkmaz bir yemek kaşığı üzüm pekmezi içtim
öğle:
-5-6 tane sarma
bir tane ıspanaklı saç böreği
-2 bardak şekersiz çay
-1 dilim çikolatalı pasta (dün komşuda oturmadaydım)
ara yok
akşam:
-1 tabak musakka((
-yarım ekmek(((
pişmanlığımı dün akşam da dile getirmiştim
2 saat yürüyüş
bir büyük fincan beşi bir yerde
2 litre su içtim.......
günaydın kızlar...bugünkü menüm:
sabah:1 tutam dere otu-1 bardak ılık su
kahvaltı:1 dilim kepek ekmek-peynir-domates-çay
ara:3 kuru kayısı-1 avuç leblebi
öğle:1 tabak kapuska-2 kaşık yoğurt
ara:1 elma
akşam:fırında alabalık-salata
bgnkü menüm mutlu etti beni,balığı çok severim ayrıca her öğünüm sağlıklı gibi geldi bana,siz ne dersiniz??
len dobiçler yarın cumaaaaaa len :124::124::124::124::124::124::124::124:
Günaydın kocaman yağlı çöreklerim :76::76::76::76::76::76::76::76::76:
inş busecim inş iyi olur.ama bnm regl de yaklaştı çok iyi olacağını sanmıyorum bu hafta
neyse senle uzuuuuun bir yolumuz vartakvimime not aldım bitiş tarihini.heycanla bekliyorum
yaa moralinizi gereksiz yere bozuyorsunuz her hafta eksi çıkan birini gösterin baana valla 1 hafta sadece müsli yerim o derece
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız nora ne oldu sizin iş. mesaj falan atılmış
ahanda bennnn her hafta -1 dusuyorummm heheh yarındaınsl..dusecegımmmm yiyecekmısın müsli yi(o nedır bılmıyorum gercı ama)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?