70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla suzim bizim muhasebeci nereye koymuş bilmiyorum ben azar işitcem gibi , pek takılmam böyle şeylere iş hayatında olur ama soğuyorum o zaman
duymamazlikdan gel ozaman bebis
yok yemim dilek 6li yi görürsem kacamak olarak ne yiyeyim ozaman :101:
dilek cekirgene bak

bence tansiyonun düsüyordur canim :26:benimde ara ara oluyor ayran ic bol bol insallah gecer

sağol canım inşallah,ozaman evde her ihtimale karşı bol bol ayran bulunduruyum :)

evet biraz dengesiz beslenmiştim ve çok spor yapıyodum,

merhaba arkadaşlar sabah kalkar kalkmaz 20 aylık kızım düştü kolunu kırdı sabhatan beri hastanedeydik o yüzden çok üzüldüm şimdi hiç birşey yemek istemiyorum her zamn bu saatler yeşil çay içerdim canım hiç birşey istemiyor

Valla bu yzdıklarında güçsüz kalıncak bişey yok:26:
Psikolojik olarak etkileniyor olabilir misin?
Sabah en önemli öğün.
Vücudun sabah aldıklarınla mekanizmayı çalıştırmaya başlıyor.
Sabah sobaya kömür atmazsan ısınamazsın yani.

duymamazlikdan gel ozaman bebis

yok yemim dilek 6li yi görürsem kacamak olarak ne yiyeyim ozaman :101:

dilek cekirgene bak

Boynuz kulağı geçti amanennnn

Hiii oooyy kıyamaaam ben onaaa

Çok geçmiş olsun tatlım , böyle günlerde beslenmeyi çok kafana takma bence ama güçsüzde kalmaa

kolay gelsinn
hoşgeldin canım iyigünlerde kullan hepsini
günaydın kızlar..
kahvaltı sonrası yeşil çay yaapyım kendime..
afiyet olsn
başınız saolsun allah rahmet etsin
ne güzel canım insan böyle duydukça dahada motive oluyor
tabi bide kıskançlığından baştan aşşağı süzüp süzüp bişey demiyenler var onlar daha çok motive ediyo
güzeller hepinize gelsin :) gününüz çok güzel geçsin

Dilek Türkan- İnceSaz - Benim Gözüm Sende - YouTube
canımmmm çok severim büyük bi keyifle dinledim saol

canım çok düşük kalorili besleniyosan ondan oluyodur . dengeli beslenirsen böyle sorunlar yaşamazsın . geçmiş olsn

ben ankaraya gelcem zaten ben onu cekerim sen benim norami üzemesin diye saplak atarim
bencede gelince düzelir barisirsiniz

noracım nedesen haklısın valla ne diyim ,dün ilk günümdü ya öyle oldu bugün daha temkinliyim
akşamı hele hiç sorma spontone gelişti herşey biranda oldu
mutfağa girmeseydim ders çalışmak için,hiçbişey yoktu akşam vicdan azabından oturamadım bile
sabah 1 saat hızlı tempoda yürüdümm
bundan sonra öyle yapcam bir ısırık alıp bırakcam,banane nederse desinler.evet şaplağı hakeettim al bana şaplak

ben ankaraya gelcem zaten ben onu cekerim sen benim norami üzemesin diye saplak atarim
bencede gelince düzelir barisirsiniz

Tamam ama çok hızlı vurma suzziö

Sonra bende ağlarım

Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn barışırsak bi şaplak da ben atcam bu durumlar yüzünden

rabbım sıfalar versın ınsl...canım

Sabah:
1.5 dilim ekmek,
Peynir,
Domates,
2-3 çatal helva,
Şekersiz siyah çay

Ara:
Yok burda muhabbete dalmışım.

Öğlen:
5 tane fırında pişmiş nugget,
Kola

Ara:
Şekersiz Türk kahvesi,
2 tane limonlu etiform

Akşam:
5 yk bezelye yemeği,
Salata,
2 yk yoğurt

Bitki çayı hiç içmedim.
Su da 1-2 bardak anca içmişimdir.
Akşam 1-2 kupa yeşilçay 1 litre de su içmeye çalışcam

Bugün aklım başka yerde o yüzden dandirikten bi menü oldu idare ediverin gari.

Son düzenleme:
ooo bacım musakka için o kadar ağladın da o masummuş ne o pasta börek bakim
bir kere pastayı unut unut böreğinde en fazla yarısı oda benden valla dilek onuda yedirtmez
ama iyi spor yapmışın tebrik ederim. ben bir ara yemeden hiç kısmadan sadece günde 2 saat yürüyüş ile bir ayda 4-5 kilo vermiştim

ay bebeğim kıyamam ağlama. kız biz kaç kere ayrıldık biliyon mu. sevgiliyken ortalama haftada bir 6 aylık nişanlılıktada 3 kere falan :) ama bak evlendik. hala kavga dövüş hak getire. ayda bir boşanırım:)ama sonra birden içime yine aşk dolar. çok sevdiğimi hatırlarım her gıcıklığını unuturum. önceleri çok yalnızdım bu erzurumda devamlı kavga ederdik. şimdi sizle konuşuyorum devamlı artık o şikayet ediyor benle ilgilenmiyorsun. orada hep o bayanlarla konuşuyorsun diye.
dövüşüp dövüşüp barışacan tadı böle çıkıyor. hayırlsı ne ise öyle olsun. benden tavsiye arama bırak o düşünsün o arasın seni

topik çok hızlı ilerliyo hızınıza yetişemiyorum kızlar
dilekcm alıntı yaptım zannediyodum yapmamşm benim listemde 12 çilek bi porsiyon bende 15 tane yedm menüme yorum yaptığn içinde çok teşekkür ederm canm
ebru şallının karın savar dvdsinin siparişini vermiştim bugün geldi çok heyecanlandım 21gün yapıcam inş. dümdüz bi karnım olur
yarını iple çekiyorum bende cuma moduna girdim
inşallah ucundan kıyısındanda olsa 69u görürüm

Geçmiş olsun canım.
Küçükken sürekli kolunu kıran biri olarak geçiyo diyebilirim sadece
Çocuklar yaramaz oluyor işte.
Düşe kalka büyüyoruz.

Bugüğn ne yedin

Çook geçmiş olsun ((

önceden öyle yediğimde akşam yemezdim kilo da verirdim ben,o yüzden musakkaya o kadar üzüldüm
ooo bu beslenme konusunda düzelteceğim çook hata var inşallah sizin sayenizde olcak bu kızlarr
spor konusunda kendime güvenirim spor yapmayı da severim inşallah hiç bırakmadan böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…