duymamazlikdan gel ozaman bebisValla suzim bizim muhasebeci nereye koymuş bilmiyorum ben azar işitcem gibi , pek takılmam böyle şeylere iş hayatında olur ama soğuyorum o zaman
yok yemim dilekNeler yedin bilemiyorum ama bünyeni zayıf bırakacak şeyler yediysen normal sanırım.
Biz diyet değil sağlıklı besleniyoruz.
Sadece abur cuburlar yok hayatımızda.
Onun dşında salata, yoğurt, sebze, tavuk, et, köfte vs bütün yemekleri tüketmeye çalışıyorum ben.
Aralarda da badem, fındık, meyve kuruları falan.
Aç kalmaya ve güçsüz düşmeye imkan yok yani.
Vayyy süpersin minderbobummm
Öğlen 1 baget yetti mi
Övgü duymanıza bayılıyorumm yaa
6yı görmeden kaçamak yapma bence.
73ü görünce bi rahatlama geliyor sanırım sana.
Kahvaltın nerde lan
Hadi madem öğlen sarma yedin pasta yedin börek yedinniye akşam gene ekmek yiyon sen yaa
Bak ben sana çok güveniyorum ama böyle olmaz...
İçinde yağ, un , tuz, şeker barındıran ağır hiçbirşey yememeyi öğren çünkü zaten öyle zamanlar oluyor ki yemek zorunda kalıyorsun..
Komşu bahane değil, karnım ağrıyo fln diyebilirdin ve yemeyebilirdin, 1 ısırık alıp bırakabilirdin...
Al sana şaplak
Herkes öyle diyor canım, dün bi arkadaşıma da beni sormuş fln , ama yıprandık yani ayrıl barış ayrıl barış ilişki folloş oldu artık :26:
Biz de evlenmeden önce böyleydik şimdi aklıma geliyor da gülüyorum inan ,yıpranıyor belki ama evlendikten sonra daha bi güzel oluyor sanki
sen yine de fazla arayıp sorma eminim ilk dönmek isteyen taraf orası olacak.
bence tansiyonun düsüyordur canim :26:benimde ara ara oluyor ayran ic bol bolinsallah gecer
Neler yedin bilemiyorum ama bünyeni zayıf bırakacak şeyler yediysen normal sanırım.
Biz diyet değil sağlıklı besleniyoruz.
Sadece abur cuburlar yok hayatımızda.
Onun dşında salata, yoğurt, sebze, tavuk, et, köfte vs bütün yemekleri tüketmeye çalışıyorum ben.
Aralarda da badem, fındık, meyve kuruları falan.
Aç kalmaya ve güçsüz düşmeye imkan yok yani.:)
dilek cekirgene bak
ben dün ki menümü yazmayı unuttuum hemen yazıyım
sabah:
-kalkar kalkmaz bir yemek kaşığı üzüm pekmezi içtim
öğle:
-5-6 tane sarma
bir tane ıspanaklı saç böreği
-2 bardak şekersiz çay
-1 dilim çikolatalı pasta (dün komşuda oturmadaydım)
ara yok
akşam:
-1 tabak musakka((
-yarım ekmek(((
pişmanlığımı dün akşam da dile getirmiştim
2 saat yürüyüş
bir büyük fincan beşi bir yerde
2 litre su içtim.......
duymamazlikdan gel ozaman bebis
yok yemim dilek6li yi görürsem kacamak olarak ne yiyeyim ozaman :101:
dilek cekirgene bak
merhaba arkadaşlar sabah kalkar kalkmaz 20 aylık kızım düştü kolunu kırdı sabhatan beri hastanedeydik o yüzden çok üzüldüm şimdi hiç birşey yemek istemiyorum her zamn bu saatler yeşil çay içerdim canım hiç birşey istemiyor
kolay gelsinnKizlarrrr ben geldimmmmNasil yorgunum anlatamammmm....Badana bitmedi daha ama ben banyo yapmaya diye geldim eve çünkü ev müsait değil.....offff valla cok ozlemisim sizi...nasil bitkinim anlatamam çok is yaptım cok.....
Pek bişey yiyemedim son günlerde is yapmaktan cnm da istemedi....bu arada tartilmadim daha mrk ediyor kac kilo oldum...
Yarına eve geliri. Yine insalllah öğleden sonra tekrar gidicem hafta sonuda yeni mobilyalar gelcek cok is var cok....
hoşgeldin canım iyigünlerde kullan hepsiniBen geldim kızlar..
Geçmişe bakmaya çalışayım biraz yetişebilirim tabi.
Sabah bizim diğer fabrikaya gitmiştim.
4 mevsim nevresim takımı aldım güzel bişi.
Hoş depoyu alasım geldi de
Öperim sizi.
afiyet olsngünaydın kızlar..
kahvaltı sonrası yeşil çay yaapyım kendime..
başınız saolsun allah rahmet etsingunaydıınnn
dun 2 gıbı ısten cıktm memlekete gıtmk ıcın bawulumu topladım
duydum kı gelınımızn annesı vefat etmıs
gıtmek ıstemedım moralı bozuktr ıı wakt gecıremeyz dıe
cumrttesı ıs cıkısı gıtcm
sızler nasılsınız kızlar
ne güzel canım insan böyle duydukça dahada motive oluyorAy bu arada şirket dedikodularına bayılıyorum.
Normalde ben telefonla veya kullanıcıların ekranlarına bağlanıp işlem yaptığım için herkesi telefondan tanıyorum.
Öyle görmüşlüğüm yok yani.
Ee mütevazı olamıcam biraz da sevecen olduğumdan hemen hemen her yerden konuştuğum arkadaşlarım var.
Bugün diğer fabrikaya gittiğimi demiştim ya.
Beni görenlerbakıyolardı farketti zaten.
Samimi olduklarım ne olmuş böyle sana süpersin vs vs
Arkamdan da arkadaşıma demişler ne olmuş öyle erimiş resmen diye
Şu an 32 dişim meydanda yazıyorum bunları.
canımmmm çok severim büyük bi keyifle dinledim saolgüzeller hepinize gelsin :) gününüz çok güzel geçsin
Dilek Türkan- İnceSaz - Benim Gözüm Sende - YouTube
size bir sorum olcak yaa ben böyle diyet yaptığımda 1 hafta sonra filan sabahları kalktığımda bayılacak gibi oluyorum içim çekiliyor
bir iki ay önce 75 e kadar düşmüştüm ama sabah bayılacak gibi olunca korktum eşimde işteydi ne yapacağımı şaşırdım,sonra diyet bozuldu toparlayamadım
yine aynısı olacak diye korkuyorum neden olur sizce yada bir daha olduğunda(inşallah olmaz) ne yapabilirim bileniniz var mı?
Çok özledim ben onuu:26: Geceleri aramısını özledim, 3-4 gün görmeyince ağlaştığımız günleri özledim
Valla Black şu an bi gelişme yok, bugün onun doğum günü ben doğum günü mesajı attım bebeğim
Dur bi bakalım 25inde ankarada , 28inde benim doğum günüm, bu ay barışırız diye düşünüyorum ama barışmazsakta napiim yani, biraz ağlar toparlanırım :26:
merhaba arkadaşlar sabah kalkar kalkmaz 20 aylık kızım düştü kolunu kırdı sabhatan beri hastanedeydik o yüzden çok üzüldüm şimdi hiç birşey yemek istemiyorum her zamn bu saatler yeşil çay içerdim canım hiç birşey istemiyor
Kahvaltın nerde lan
Hadi madem öğlen sarma yedin pasta yedin börek yedinniye akşam gene ekmek yiyon sen yaa
Bak ben sana çok güveniyorum ama böyle olmaz...
İçinde yağ, un , tuz, şeker barındıran ağır hiçbirşey yememeyi öğren çünkü zaten öyle zamanlar oluyor ki yemek zorunda kalıyorsun..
Komşu bahane değil, karnım ağrıyo fln diyebilirdin ve yemeyebilirdin, 1 ısırık alıp bırakabilirdin...
Al sana şaplak
ben ankaraya gelcem zatenben onu cekerim sen benim norami üzemesin diye saplak atarim
bencede gelince düzelir barisirsiniz
gecmis olsun canim yaamerhaba arkadaşlar sabah kalkar kalkmaz 20 aylık kızım düştü kolunu kırdı sabhatan beri hastanedeydik o yüzden çok üzüldüm şimdi hiç birşey yemek istemiyorum her zamn bu saatler yeşil çay içerdim canım hiç birşey istemiyor
ooo bacım musakka için o kadar ağladın da o masummuş ne o pasta börek bakimben dün ki menümü yazmayı unuttuum hemen yazıyım
sabah:
-kalkar kalkmaz bir yemek kaşığı üzüm pekmezi içtim
öğle:
-5-6 tane sarma
bir tane ıspanaklı saç böreği
-2 bardak şekersiz çay
-1 dilim çikolatalı pasta (dün komşuda oturmadaydım)
ara yok
akşam:
-1 tabak musakka((
-yarım ekmek(((
pişmanlığımı dün akşam da dile getirmiştim
2 saat yürüyüş
bir büyük fincan beşi bir yerde
2 litre su içtim.......
Çok özledim ben onuu:26: Geceleri aramısını özledim, 3-4 gün görmeyince ağlaştığımız günleri özledim
Valla Black şu an bi gelişme yok, bugün onun doğum günü ben doğum günü mesajı attım bebeğim
Dur bi bakalım 25inde ankarada , 28inde benim doğum günüm, bu ay barışırız diye düşünüyorum ama barışmazsakta napiim yani, biraz ağlar toparlanırım :26:
noracım nedesen haklısın valla ne diyim ,dün ilk günümdü ya öyle oldu bugün daha temkinliyim
akşamı hele hiç sorma spontone gelişti herşey biranda oldu
mutfağa girmeseydim ders çalışmak için,hiçbişey yoktu akşam vicdan azabından oturamadım bile
sabah 1 saat hızlı tempoda yürüdümm
bundan sonra öyle yapcam bir ısırık alıp bırakcam,banane nederse desinler.evet şaplağı hakeettim al bana şaplak
ooo bacım musakka için o kadar ağladın da o masummuş ne o pasta börek bakim
bir kere pastayı unut unut böreğinde en fazla yarısı oda benden valla dilek onuda yedirtmez
ama iyi spor yapmışın tebrik ederim. ben bir ara yemeden hiç kısmadan sadece günde 2 saat yürüyüş ile bir ayda 4-5 kilo vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?