70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy sorma 1 st oluyor ıcelı ve suan basım cokfena donuyoryaaaa nasılspor yapacagım bılmıyorummm

bende öyle bi etkisi olmamıştı :26:
başın dönüyrsa bi kaç gün yapma artık sağlığından önemli değil ya...

sinirli degilim canim ordan öylemi görünüyo

saçını başıını yolunca öyle düşündüm
tamam o zaman sana da günaydın beybi

noraaaa bebeğim maydonoz suyunu nasıl yapıyorsun sen?
burda bi sürü yorum var hangisini yapıcz

Tatlım 1 tutam maydanoz atıyorum cezveye, 10 dk kaynatıyorum, üstünü çay tabağı ile kapatıp 10 dk kendi buharında dinlendiriyorum..

Sonra cam bardağa ( rengi çok güzel cam bardak kullan beybi) koyup içiyorum, başta limon sıkıyordum ama limon sıkınca rengi gidiyor su gibi oluyor , sıkmıyorum o yüzden

Bence alışverişe çıkmak en güzel psikolojik diyet yöntemlerinden bitanesi, kuzenini de al bi vitrin gez ve bence mutlaka çok güzel bir elbise alacaksın

Son düzenleme:

hava kapali
karnim agriii
bende kahvalti yapmadim
ekmek almam lazim
kilo veremediim
Türkiyeye gitmeme az kaldii
hic diyet yapmak istemiyoom

başarırsı inşallah canım sen çalış gerisini allaha havale et bir şekilde oluyor bende iş için çok uğraştım geç oldu ama şükür oldu

sen öğle ile akşam arasında içiyordun dimi?
sabah içiyorlar ya genelde..
bi farkı olmaz herhalde :26:
ben de deneyeyim bakalım...

hava kapali
karnim agriii
bende kahvalti yapmadim
ekmek almam lazim
kilo veremediim
Türkiyeye gitmeme az kaldii
hic diyet yapmak istemiyoom

hepsine artı koyuyam bende öle ne etcez.
diet yapmadan kilo vermek istiyorummmmmmmmm
bugün poça yemek istiyom ya bir haftadır çavdar ekmeği yiyorum hiç zevk almıyorum kahvaltıdan
türkiye de nereye geleceksin

Bence alışverişe çıkmak en güzel psikolojik diyet yöntemlerinden bitanesi, kuzenini de al bi vitrin gez ve bence mutlaka çok güzel bir elbise alacaksın

Aynen öyleee canım, moralim bozuksa gidiyorum Park Bravo' ya , elbise deniyorum hemen 38 beden, oranın kalıpları çok büyük , sonra gidiyorum Zara' ya, orda da kalıplar cillop (pantolon hariç) mediumlar büyük geliyor, gaza geliyorumm. Sonra moral tavan olunca giriyorum Twist' te bir elbise alıyorum 38 beden, daracık oluyor, anında diyet moduna geri dönüyorum

Dur bakalım bizim ufaklığı ikna edersem gelsin gezdirsin o zaman beni

Bugun benım yaş günüm
23 bitti 24'e girdim:) daha hıc kımse kutlamadı bari siz kutlayın yaaaa

ama hiçç kimse eşime kaçkez duyurdumama oralı olmadı geçen sene elinde pasta ile gelmişti şim di isebirşey yokgibigörünüyo

Son düzenleme:
KAHVALTI HAKKINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ..

Günün ilk ve en önemli öğünü olan kahvaltı hakkında dikkat etmeniz gerekenler :

1. Kahvaltıyı Atlamayın :
Kahvaltı, uykudayken yavaşlayan metabolizmanızı hızlandırmayı sağlar. Sadece bu da değil, kahvaltı sağlıklı kilo vermek için de önemli bir yere sahiptir. Yani öğlene kadar beklemek yok ! Sabah erkenden sağlıklı, besleyici bir kahvaltı yapın, enerjiniz yüksek, beyniniz aktif olsun.

2. Kahvaltıyı Geciktirmeyin :
Kahvaltı için en uygun zaman uyandıktan hemen sonra 1 saat içerisindedir. Bu yüzden kahvaltınızı ertelemeyin.

3. Lif ve Proteini Unutmayın :
Lif ve protein bakımından zengin bir kahvaltı sizi uzun süre tok tutar. Şekerli gıdalar ise tam tersine daha çabuk acıkmanıza neden olur. Lifli, yağsız protein kaynaklarından oluşan bir kahvaltı tercih edin.

4. Kafeini Abartmayın :
Günde bir fincan kahvenin kanıtlanmış bir çok faydası var ama aşırıya kaçmamak gerekir. Günde bir ya da iki fincanla sınırlandırın. Eğer kahvaltıda iki fincan çay ya da kahve içiyorsanız, ikinci fincanınızda antioksidan kaynağı olan yeşil çayı tercih edin.

nice yıllara canım
eşin de çaktırmıyordr akşama kutlar muhtemelen

şu an benim kahvaltımı tarif etmişsin

Nice mutlu , huzurlu yaşlara canımmmm
Eşin için bekleee, belki akşama sürpriz vardırrr, gündüzden çemkirme sakın hevesini kaçırma
Akşam da kutlamazsa o zaman cıngar çıkarırsın

sen öğle ile akşam arasında içiyordun dimi?
sabah içiyorlar ya genelde..
bi farkı olmaz herhalde :26:
ben de deneyeyim bakalım...

Betüş sabahları daha iyi olur aslında, ben iş yerine gelince içemiyorum sabah, bi de akşam çok acıkmayayım diye özellikle kendime içinde bulunduğum süreci hatırlatmak adına içiyorum o saatlerde :26:

heeeeyyy hepi börtley beybii :119::119::119::119::119::119:

Boğa burcu insanlarını çok severim bu arada

hepsine artı koyuyam bende öle ne etcez.
diet yapmadan kilo vermek istiyorummmmmmmmm
bugün poça yemek istiyom ya bir haftadır çavdar ekmeği yiyorum hiç zevk almıyorum kahvaltıdan
türkiye de nereye geleceksin
erzurumaa

mutlu yillaaarrrr sanaaaa

hmm peki o zaman ben de sabahları yapayım..
şimdi regliyim bitsin başlayayım hemen inşallah..
yanlarımı da eritse süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…